väntar på att Bella ska somna..

Har inte bloggat på ett par dagar... har inte varit hemma så mycket..

Fredag: Fick träffa Anton!!! Gud vilken sötnos och så liten.. Han sov när vi kom såklart sen när han vakna skulle han äta.. Sen var det dgas att gå:( Hoppas vi får träffa sönosen snart igen.
Efter besöket hos Lillis träffa vi syrran på mobilia för lite shoppinga och för att äta tillsammans.. Sandra hade handlat en jätte fin klänning och topp till Bella som hon kan ha på dopet nästa helg.. Så nu ska jag bara hitta ett par fina skor hon kan ha till..
Vi var hemma vid sju tiden.. så det var till att ge Bella ett snabbt bad för sen skulle hon i säng.. Jocke skulle slutat tio men kom hem redan åtta:) Så det myskväll på soffan.

Lördag. Jocke skulle titta på bilar nere i hamnen ella eftermiddagen så då passa vi på att åka ut till Mi. Pappa var inte hemma.. Så vi fika och hade tjejsnack. Var ju jätte fint väder så vi passa på att sitta ute:) Bella var på toppen humör och jätte busig:) När pappa sen kom hem så fråga han om Jocke kunde hjälpa honom med ett par saker så kunde vi grilla där sen.. Blev väldigt sen grillning.. Klockan blev tio!! Jocke fick köra hemma för att hämta Bellas sov saker.. Plus hundarna... För de hade varit själv flera timmar.. Men Bella skulle inte sova såklart...
Vi hade väl ätit när klockan var elva så var det bara dax att åka hem.. Bella hade precis somnat.. Var hemma vid halv tolv.. så det blev sängen direkt. Bella vakna klockan halv fyra åt somna sen om till nio så det var skönt att få sova ut..

Idag: Håller Jocke på att tvätta hustaket.. Han är duktig min man:) Tar väldigt lång tid. Han börja halv tio idag och har massa kvar... Han hinner nog inte bli klar idag.. Har ju blivit en del pauser.. Busat med oss fikat osv..
Jag håller på¨att tvätta.. Tycker jag gör inget annat än att tvätta men så är det väl när man har barn..
Bella har somnat nu så jag ska ut och plocka ogräs kul eller hur??? Bloggar kanske lite mer ikväll..

Lägger in bilder från helgen..

 
vår underbara tjej




Världens sötaste gudson Anton!!


Anton med mamma


Sötnosen Izabella





Godnatt

Då var denna dagen med slut.. Tiden går så fort, hänger inte med.. Tänk att Bella redan hunnit bli 10 månader snart ett år. Tyckte hon kom för någon månad sen bara..

Dagen har varit bra.. Gick bra att köra idag men jag känner lite som jag står stilla.. Vill ju bara ha detta j*vla körkort nu..
Vi tog tåget hem från Helsingborg för att Jocke skulle ju jobba (han jobbar ju i Helsingborg) var hemma vid två.. Vi har haft en trevlig dag bara vi.. Jag har hunnit städa lite.. Bella har inte vilat  mer än 40 min idag så hon var helt slut när klockan var sju somna hon med flaskan i munnen.. Jag är också jätte trött så jag ska gå och lägga mig nu.. Blir inte att jag väntar på Jocke idag.. man vet ju inte hur denna natten blir....

Imorgon ska vi äntligen få träffa underverket Anton!!! Ska bli jätte skoj. Efter de ska vi träffa syrran på mobilia för en fika och kanske lite shopping.. Måste hitta en klänning till Bella till nästa vecka då Simon ska döpas..  Måste också köpa en pressent vet inte alls vad. Vill ju inte köpa något som någon annan köper. Förslag någon??

Nu väntar sängen.. Godnatt på er

snart köra

Idag är mamma Johanna trött.... Jag var uppe igår till Jocke kom hem vid tjugo i tolv sen låg vi och snacka i sängen en timmes tid så jag somna väl runt halv ett.. När klockan var kvart i två vaknar Izabella!!! Hon hade inte druckit allt i flaskan på kvällen så hon var hungrig. Efter maten skulle hon inte somna om.. Efter en halv timme tog jag henne in till vår säng.. tog väl en halv timme till så somna hon om.. Klockan är nu tre.. Lyfter över bella till sin egen säng.. somnar gott:)
Ja fram till tjugo över sx då Bella vaknar igen BLÄ!!! Efter en bra stund i sin egen säng inte alls på sov humör hämta jag henne igen.. tog en halv timme sen sov hon dock bara en timme till.. Så nu är vi uppe. Mamma är lite mindre pigg..
Förstår inte varför hon gör såhär vissa nätter.... Hon har ju sovit bra de senaste nätterna. Vet inte hur man ska göra.. Man kanske ska vara hård och låta henne somna om i sin egen säng?? Bara det att man själv ändå ligger vaken.. Plus att man ska göra det som är bäst för Bella.. Hon mår nog bäst av att ligga när mamma och pappa..

Ska snart gå och ta en LÅNG dusch så jag vaknar.. Sen ska jag köra klockan halv tolv.. så vi får åka lite innan elva..
Kul och köra när man känner såhär sliten.. Nej inte direkt


Lära gå vagn...

Vi har länge pratat om att köpa n lära gå vegn till Bella.. Jag har tittat på flera i dagarna.. Så idag på Bellas 10 månaders dag åkte vi och köpte en till henne:) Men än så länge har hon inte velat gå med den eller något men det kommer väl hihi

Annars har jag och Bella bara varit hemma idag.. Lekt på hennes rum och haft mysdag:) Inomhus..

Tråkigt väder man kan inte ens vara ute. Det bara regnar blä.. trött på de. Jag vet att jag ofta skriver att jag älskar regnet men nu är det bara för mycket.. jag vill ju kunna vara ute. Snart kommer ju hösten..

Bella vill inte sova hon är i sin säng och gråter men jag tänker inte ta upp henne! Går in till henne lägger henne ner och säger mamma är här.. Hoppas hon somnar snart.. ska gå in till henne nu..

Inget kul att blogga om när man bara varit hemma..

Imorgon ska jag köra på trafikskolan annars inga stora planer..

Nya skor

Idag hitta jag äntligen hittat ett par nya skor till Izabella som jag gilla:)

Dagen börja klockan halv nio när Bella vakna.. Vid tio åkte Jocke och Bella ner och fixa bullar så tog jag en lång dusch.. så blev det god frukost:)
Klockan tolv gav jag och Bella oss i väg för att träffa Evelina och Liam.. Träffades upp på triangln.. Handla nya skor till Bella och tog en fika.. när vi sen kolla på klockan var den redan två oj vi hade missat sång stunden på öppna förskolan där skulle man vara senast tio i.. Så det blev till att gå hem till Evelina och Liam och ta en fika och leka lite.. Vid halv fem tog vi oss ner till centalen. Väl frame hade vi precis missat tåget.. såg vi passa på att gå in och äta på burger king mm gott..
När vi vänta på tåget ringde Lillis och sa att de hade kommit hem idag:) Så på fredag ska vi åka och träffa Anton.. Ska bli så skoj att få se honom..

Ibland är Bella jätte svår att natta.. Hon vill inte sova.. Dertta händer kanske två dagar i veckan. Då bruka vi ta upp henne en stund till.. men nu har jag bestämt att jag inte tänker göra det längre.. Så idag kämpa jag ca en timme innan hon somna hon var jätte ledsen.. Jag var hos henne mesta av tiden till sist somna hon.. Hon är ju stor tjej nu och ska somna i sin egen säng varje kväll..
Så nu ska jag titta på lite film och tända lite ljus:) ibland kan det var mysigt att bara vara för sig själv.. bara det inte blir för ofta...

Imorgon ska vi bara vara hemma.. ska städa lite och fixa här hemma.. Hoppas på bra väder så vi hinner med en lång promenad innan Jocke ska till jobbet.. Vad hände med sommaren???



Burlövs center

Blev ingen träff med Anna och Ella idag.. Ella trilla igår så det var tvungen att gå till tandlökaren idag.. Som tur var allt bara bra.. Blir träff nästa måndag istället..
Så när Evelina skicka sms i morse om vi ville hänga med henne och Gordi med kids till burövs center blev jag glad för jag ville verkligen inte bara sitta hemma idag..
Blev lite shopping till Bella.. Hon ick en ny tröja och lite lego.. Dock verkar hon inte gilla att leka med de:( Roligare med mammas och pappas saker, sånt man inte får röra är det roligaste..
vi var hemma vid fyra . Så nu i eftermiddag har jag tvättat och vi har lekt massa.. Bella somnade helt slut klockan kvart över sju.. Skönt med lite kväll för sig själv.. Är så sugen på något gott men här är inget gott hemma:( Bäst det kanske hihi

Imorgon blir det öppen förskola med Evelina och Liam..  Barnen ska få leka av sig blir ju inte så mycket lekande när man är på burlövs center.. Inte så kul för barnen att bara sitta i vagnen.. De fick krypa runt lite på burlöv en tag.. Mille försökte välta Bella hela tiden.. han lyckaes..  Han är ju rätt mycket större än henne..
Ska inte glöma att ta lite foto imorgon så jag kan lägga in lite bilder..


En rätt tråkig dag

Denna dagen har det i hänt allt för mycket... kände idag när vi vakna att jag inte hade lust att göra något idag.. bara vara hemma jag och bella.. Jocke jobbar mellan två och elva...
Nu ska Jocke börja jobba kvällar igen.. Ingen morgon:( Han har själv valt de för han hatar tidig morgon.. Men han kommer vara ledig varje freddag och lördag och alla förmiddagar så det ska nog gå bra..

Innan Jocke gick och jobba idag var vi på lång promenad hela familjen.. Så skönt att röra på sig..
Vi försöker gå en lång runda varje dag innan Jocke ger sig av.. Så svårt att gå med två hundar och en vagn..

De senaste två dagarna har Bella både sovit och ätit jätte bra:) Hon vaknar en gång på natten och äter.. Sen får hon ligga hos oss tills hon somnar sen lyfter vi över henne till hennes egen säng.. Så sover hon fram till halv nio sen:)
Hon äter som hon ska med:) Hon äter mat med bitar i med.. Jätte duktig är hon.. Mamma och Pappa blir så glad när det går så bra.. behöver inte oroa sig för de..

Imorgon kommer Anna och Ella.. vi har inte träffats på 6 veckor.. Nu när papporna varit hemma så har det inte blivit av.. Och de har ju aldrig varit här.. Så jag tänkte fixa lite luch till oss.  mammorna ska snacka skit och barnen ska leka.. Alltid trevligt..

Pratat med lillis idag.. har ju inte pratat med henne sen Anton kom.. Bara stoffe som har ringt..
De ligger fortfarande kvar på BB för att Lillis blodtryck fortfarande är högt men de hoppas på att få komma hem på tisdag. Han är rätt liten Anton. Han var 49 lång och vägde 2,9 bara... Men han mår jätte bra och är jätte snäll:) Hoppas på att få träffa honom i veckan..

Skulle inte sagt något om Bella .. Just nu står hon upp i sin säng och är jätte ledsen.. Varför förstår hon inte att det är bäst för henne att bara somna?? Hon är ju så trött

bilder...

Sitter här med ett glas vin i min hand mm gott:) Ska snart titta på film men tänkte lägga in lite bilder från gårdagen och från idag..

 
Blir fin i håret

 
fina i håret

 
Bella


Bella med farmor


4 generationer


Bella med min kusin Frida


Bella med nonna


Anton är här...

I natt klockan halv fyra ca fick Lillis och Stoffe sin son:) Allt hade gått jätte bra och rätt snabbt.. Hoppas man får träffa underverket snart!!

Var och gjorde vid håret igår blev ingen stor skillnad.. Blev lite mörkare och lite kortare men annars ser jag ut som innnan..
Bella är jätte fin i sin nya frisyr:)

Blir inget långt bloggande för Bella ska äta nu sen ska vi på kalas hos farmor som blir 76år idag.. hon har inte träffat Bella på flera månader så hon kommer bli jätte glad när vi kommer.. Hon vet inte om de...
Sen blr det mysdag hemma ikväll:)

vad ska jag göra med mitt hår??

Vad är det med Bella på natten??? I natt sov hon mellan åtta fram till halv ett sen börja hon.. Vägra somna om.. I natt ville hon inte äta. Tog upp henne in till vår säng men inte ville hon sova. Så Jocke som skulle upp klockan fem fick lägga sig på soffan.. Kämpa med Bella i en och en halv timme till sist somna hon i vår säng.. Gillar inte när hon ligger där.. det har hon ju aldrig gjort inna. Nu har 2 hundar och en liten tjej på min sänghalva... alla ska ju ligga hos mig..
Bella sov fram till halv fem vakna sen igen BLÄ.. var vaken en timme somna sen om till kvart i nio..
Hoppas detta slutar väldigt snart.. Jag har ingen lust att vakna flera gånger under natten..

Jag och Bella ska snart åka till mamma och bli fina i håret.. Vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt hår.. Borde klippa av en bra bit men jag vill inte. De har blivit rätt långt nu.. Men jag tappar otroligt mycket hår.. Funderar på att färga det ett steg mörkare nu när det ska bli höst.. Får de vad mamma tycker.. Lägger in bil ikväll kanske??
Efter vi har klippt oss ska vi titta på mamma och Emilias nya lägenhet:) De har ju flyttat och vi har inte varit där än..
Sen har Jocke lovat att hämta oss ikväll..

Bella har ätit bra de senaste dagarna:) Så skönt när hon gör de är dock inte så ofta..

inte somna om..

Idag vakna izabella klockan 04:30!!! Hon brukar för det mesta bara vakna äta sen somna om men inte idag..
Hon var vaken i nästan två timmar.. Hon fick ligga inne hos oss. Hon var jätte trött men fick ingen ro.. Efter om och men somna hon om.... Sen fick jag väcka henne för klockan var hlv tio!!!  Jocke hade åkt till läkaren vid halv nio..
så idag blir lite fel med tiderna idag..

Ska köra idag vid fyra.. Hoppas det går bra så jag kan få en tid till halka snart...

Snart ska hela familjen ut och gå kävlinge runt:)

Hela dag med Lillis

Idag har vi varit hela dagen hos Lillis:) Jätte mysigt hade vi.. Vi kom vid lunch.. Då gick vi och handla lite bullar och kakor så fika vi.. Sen blev det massa bebis prat. Lillis hade ju bf idag!!! men ingen bebis ville komma. Så jvi bestämde att det bara var den 18de idag så hon hade två dagar till bf.(beräknad födsel)
Vi var hemma vid halv sju så då blev de middag med Jocke.. Bella vill inte sova:( hon är så trött men vill inte sova.. Är ofta så just nu tycker jag.. Hon har sovit oroligt ett par nätter nu.. Hon vill vara hos mamma och pappa hela tiden.. Lite seperationsångest.. Så hon har fått somna hos oss så får man lyfta över henne till sängen sen.. Igår somna hon i soffan när hon skulle krypa i väg... Just nu sitter hon i pappas knä och myser. Känns som om hon mår bäst av de så ska hon få göra de..

Izabella ar hittat en ny favurit rätt!! Flygande kalle.. Hon äter de med stor aptit och de ser man inte ofta när det kommer till Bella.. Hon får ju nu mera samma mat som oss vid fem tiden men det gillar hon int.. hon är svå vår tjej..

Imorgon är Jocke ledig för att han ska till läkaren.. sen ska jag köra på trafikskolan vid fyra tiden... annars inga stora planer imorgon.. Har lovat hundarna en LÅNG runda,, Jag gicke med båda idag och vagn idag för första gången.. Inte lätt ska jag säga hihi men allt går


Kul med pappa

 
Hemma hos Lillis


orolig natt

Izabella har sovit oroligt i natt..Hon somna redan klockan sju sov sen fram till tolv vakna åt och vägra somna om.. Efter en stund i vår säng gick vi upp till soffan.. Efter en och en halv timme soma hon äntligen.. sov sen fram till fem.. vakna kanske av att Jocke gick.. åt igen:) somna om efter 45 min sov sen fram till halv sju vakna igen:(  somna rätt snabbt om och sov till halv nio.. Så jag känner mig rätt sliten efter att ha vaknat så många gånger...
Bella är inte på det bästa humöret för hon är väl trött.. Har lagt henne i sängen nu för hon är så gnällig men hon vill inte sova.. hon brukar för det mesta inte vila på förmiddagen, brukar vila vid ett två tiden.. hoppas på att hon vill vila en liten stund så hon blir på bättre humör..

Blev inte att vi hitta på något kul idag:( så det blir en lång promenad bara jag och Bella efter lunchen... Pappa Jocke kommer he runt två så då ska vi åka och handla lite..

Imorgon ska vi åka in till malmö festivalen med syster Sandra:) Äta Langos.. Jag älskar langos!!

Nu får jag väl gå och hämta Bella som såklart inte vill sova.. Hon somnar kanske när vi går ut och går... Problemet med Bella är ju bara att hon inte vill äta när hon är tröt.. Blir bara gnäll...


En lång dag!!!

Idag har det varit en LÅNG dag.. Varit en tråkig dag:(
Jag fick sovmorgon idag:) Sov till tio. Hoppade sen in i duschen för att vakna till liv...
Vi skulle övningsköra idag jag och Jocke så Izabella skulle vara hos farmor och farfar någon timme..
Det gick sådär att köra idag.. Gillar inte att köra vår bil.. Mycket lättare att köra trafikskolans bilar.. Så Jocke blev lite små arg på mig när jag försökte köra i två(det gör jag på trafikskolan) Jockes bil klarar inte de... ja ja det gick väl oki. Ska köra på trafikskolan på torsdag. Hoppas på att få tid till halkan snart..

Bella har inte vilat alls idag. Hon somna klockan åtta igår sov fram till ett vakna för att äta lite. somna sen om efter om och men.. Sov till halv nio:) Idag har vi försökt få henne att vila hela dagen känns det som men hon ville INTE... så hon somna klockan sju idag helt slut. Hoppas bara hon sover hela natten och inte vaknar för tidigt imorgon..
Jocke börjar jobba imorgon klockan sex på morgonen hihi nu ska han tillbaka till verkligheten
Vet inte vad jag och Bella ska hitta på imorgon men känner att vi måste göra något.. Vill verkligen inte bara vara hemma imorgon.. Någon som vill hitta på något??

Hoppas på en bättre dag imorgon!!

kräftskiva

Har inte blivit något bloggande de sista dagarna...

Igår hade vi lite kräftskiva här. Jockes kompis Peter(som Jocke tävlar med) och hans familj kom. De har tre barn. Felicia är tre Filipp är nio och Fredrik är 14 plus att Fredrik hade en kompis med sig. De två stora barnen har Peter med sin fd fru..
Så det blev massa kräftor och räkor.. Jocke drack några snappsar för mycket... Jag drack läsk hela kvällen.. Jag känner inte för att dricka längre ett glas vin då och då... Men vi hade trevligt:) Barnen plus Jocke bada.
Så idag är det en lugn dag. Jocke känner sig lite sliten. Bella med för hon somna inte från halv elva igår sen vakna hon åtta. Så när klockan var halv tolv somna hon och sov över två timmar..

Imorgon vet jag inte vad som händer men det är Jockes ssista dag hemma sen är det dax för jobb igen..

Vet inte alls vad jag ska blogga om idag så jag lägger in några bilder från gårdagen blev inte så många..


mys med mamma


Mitt i maten


Felicia, Madde och Izabella




Snart dax att sova

Igår hade vi fullt hus här hemma:) Dagen börja med att Emilia kom redan klockan nio på morgonen. Sen vid tre tiden kom Sandra. id lunch tid ringde Mattias och sa att han och Cassi med kom. Så vi hade lång bord och åt god grillad mat och massa godis:) Vi såg även den svenska filmen vackert väder(massa år sen man såg den) Jocke och de stora barnen bada...! Vi hade jätte trevligt:)

Idag har vi varit i Malmö:) Jag, Bella och Emilia tog tåget till Malmö Vi lämnade av Emilia till sin pappa. Sen åkte vi till Gordi och Mille.. Jätte länge sen vi sågs.. Evelina och Liam kom med en stund så vi fika och barnen fick leka.. De har blivit så stora de små.. Sen följde de oss till Lillis.. Så det blev en fika till och massa bebis snack.. Kanske sista gången man ser henne med magen... Blev bara en kort fika för att pappa skulle komma till oss idag.. Så de kom och hämta oss vid halv fem.. Så nu ikväll har vi ätit en god middag och fikat.. Trevligt att ha pappa här.. Brukar oftast var vi som kommer till de..
Bella hade inte vilat mer än 40 min idag så hon somna klockan halv åtta helt slut..
Så nu kör Jocke pappa hem och jag sitter och bloggar sen blir det sängen om en halv timme.

Imorgon ska jag köra på trafikskolan mn annars inga stora planer..

Lägger in en del bilder som jag tagit under dessa två dagar...



Söta tjejer alla med våra flätor


Izabella med mamma


Jag med världens sötaste syster!!!


En mörk bild på Izabella och sin gudfar


Mille, Bella och Liam


Izabella med moster

då var denna dagen slut

Idag åkte vi till Kopparhatten i klippan.. Tänktr gå en långrunda med hundarna och vagn men det blev ingen lång runda för det var omöjligt att gå med vagn där.. det var stenar stubbar så det gick inte att köra:( men vi gick en km och tittade på den fina utsikten..
Annars har det inte hänt så mycket idag.. Varit hemma och tagit det lungt.
Jocke lagade kötbullar idag så Bella skulle kunna äta samma mat som oss vi tänkte hon kanske skulle gilla de mer men nej det var inte direkt gott tyckte Bella. Hon åt lite men inte några mängder som vanligt:( När ska det vända med maten?? så jobbigt det är!!!  Läser mycket om andra som varit i samma situtation och för vissa är de så flera år... Hoppas inte det är så med Bella..

Imorgon kommer Emilia på morgonen ska vara här hela dagen och kanske sova här:) Sandra kommer med efter jobbet. Har inte träffat syrran på över två veckor. så länge har det inte gått mellan våra träffar.( Men vi har båda haft fullt upp.

Ska inte glöma att ringa körskolan imorgon så jag kanfå någon körlektion.. ska ju ta 2 lektioner till i Helsingborg sen göra halkan. Sen blir det till att köra i Kävlinge. Körskolan ligger bara 1 km från oss.. Ska även börja köra mer med Jocke det är bara de att jag inte gillar att köra när Izabella är med.. så blir hon kanske ledsen och då kan jag inte koncentrera mig... Men vi ska köra en lång runda imorgon sen ska jag köra om vi ska någonstans..
Hoppas på att ha mitt körkort innnan Izabella blir ett år..

Lägger in några bilder från dagen 



 
Marvik och Milton


Izaella och mamma


En mörk bild på Jocke och Bubblan






jobbat två nätter

Har jobbat två nätter så jag känner mig lite sliten men konstigt nog inte så trött...Sover så dåligt bara får ingen ro när man hör familjen.
Har blivit fel med Bellas tider med sov och mat för de får åka och hämta mig klockan sju(inga bussar går till kävlinge från Lödde när det är helg) Bella brukar ju inte vakna förre åtta men nu har Jocke fått väcka henne vid kvart i sju.. Så idag var hon vaken från kvart i sju till kvart över åtta sov sen till tio!!! Så alla tider blir fel idag... Tillbaka på det vanliga imorgon.

Det har gått bra att jobba.. Tycker dock inte att personalen är speciellt trevliga där. Har träffat en jag gillar bara.. De är så sura när det kommer och löser av en på morgonen eller på kvällen.. Tur man inte jobbar dagtid.
Får se när det blir jobb igen.. blir ju som tur bara någon dag i månaden..

Jocke är ledig nästa vecka med sen börjar han jobba:( Tillbaka till verkligheten..

Bella har ätit dåligt flera dagar nu igen.. så jobbigt de är. Det är lunchen hon inte vill ha det andra går bra. Men så fort dt är varm mat vill hon inte ha. Ska snart till BVC på 10 månaderas kontroll så då ska jag prata hur man ska göra. Man kan ju inte tvinga henne.. Hon har ju gått upp i vikt det vet vi men man är ju orolig ändå.  Hoppas en dag att hon blir matglad..

Snart ska vi åka och äta söndags middag hos svärföräldrarna och träffa deras nya valp:)
Lägger in några bilder på världens sötraste Izabella..


Prövar pappas keps


Sötnosen...

 
Hihi


Hej mamma..

vila snart

Blev inget bloggande igår.. Blir lite längre idag.
Igår var vi på Nova i Lund och åt lunch::) Sen åkte vi till den nya zoo affären i Malmö(finns massa djur att titta på där) Bella älskar att titta på fåglarna. Inte som sin mamma som är ivrädd för fåglar hihi
Efter de åkte vi och handla lite. sen var det dags att åka hem till hundarna...
Trevligt att komma i väg lite har inte blivit så mycket de senaste veckan sen Mille kom.
Bella sov till halv tio!!! Somnade inte fån elva på kvällen hon var helt omöjlig..
Igår gick det lite bättre då somna hon halv åtta vakna vid halv tolv åt sov sen till kvart i nio i morse.. Hon var helt slut igår kväll för hon hade inte vilat något på hela dagen..

Idag har vi gort lite trädgårdsarbete och städat här inne. Trädgården blev inte klar för det börja regna så fortsättning följer..
De ringde och fråga om jag ville jobba natt idag och imorgon jag sa ja för lite extra pengar är aldrig fel:) Tråkigt att jobba bara..  Så nu när Bella sover ska jag med gå och vila om jag kan.. Är inte alls trött...
Inget kul att blogga om så det blir inte mer idag...

vill inte sova

Izabella vill inte sova!!!! Har varit såhär hela veckan.. förra veckan med med undantag för någon dag..
Igår somna hon vid tio.. Dagen innan somna hon nio och hon brukar sova runt halv åtta.. Så just nu sitter hon i sängen och är ledsen..  hon leker med sin nalle och vill inte alls sova och jag vänta till halv nio idag för att hon skulle vara riktigt trött men nej...

Idag har vi inte gjort så mycket.. varit hemma bara och varit på en riktigt lång runda med hundarna.. Jag tycker det är jätte mysigt att ha två hundar:) Glad att Mille flyttat in..:)
Imorgon är det inte mycket planerat.. måste göra vid vår framsida.. fullt med ogräs och varje gång vi säger att vi ska göra de så regnar de... Hoppas på sol imorgon så kanske man kan sola och bada lite..

Är så glad att jag klara min uppskrivning har fortfarande inte förståt de...

Lägger in lite bilder från de sista dagarna..

 
Bella och Liam


bella med mamma 

 
En söt tjockis


Badar bubbelbad 

 
Sötnosen 

 

JIPPI!!!!!

Idag klara jag min uppskrivning fan vad glad jag är... Nu har jag kommit halva vägen till körkortet...
 Skriver mer sen och lägger in bilder...

bilder kommer imorgon..

Har en del fina bilder att lägga in men det blir inte från imorgon de kommer för jag orkar inte lägga över de just nu..

Dagen börja klockan halv åtta med att Bella vakna.. Sa till Jocke att han fick sova vidare om han ville och de tacka han såklart inte nej till.. Så bella och jag hade en mysig morgon bara hon och jag... och hundarna såklart.. De var ju inte direkt lugna..
Klockan elva skulle vi ta tåget till Malmö för att träffa Lillis på mobilia.. Hon är så fin i sin mage:) men det märks att hon är trött på de nu och det förstår jag..
Efter en luch på kniv och gaffel blev det fika hemma hos Lillis.. De håller på att göra nytt kök så där var rätt rörigt.. Det gillar Bella massa att pilla på.. Sen var det dags att fixa brynen.. såg hemskt ut hihi
Vi var inte här hemma från klockan var sex.. Så då blev de grillning.. Gott var de:)
Kvällen har jag bara gjort en sak PLUGGAT!!!!
Bella ville inte alls sova nu ikväll somnade inte från klockan var tio helt slut... Svår att natta fortfarande.. Hoppas det vänder snart.

Idag när vi var på väg hem upptäckte jag att Bella har fått änu en ny tand plus en på g.. Det viste inte jag.. Hon har nu 4 tändeer som man ser plus en på väg upp.. Kan de vara därför maten inte smakar så bra???
Vilken koll mamma har...
Maten går olika från dag till dag så det är nog inte bara tänderna men det kan ju göra det värre för henne..

Nej ju ska jag plugga lite till sen är det dags att sova.. Godnatt

regn regn och lite mer regn

Ligger just nu i sängen och skriver detta inlägg.. Blir bara ett kort för jag ska göra ett teoriprov på datorn innan jag ska sova.
det regnar jätte mycket ute fortfarande så mysigt att ligga och lyssana på. Hoppas dock på sol imorgon:)

Dagen idag börja klockan åtta med att Bella vakna.. Låg kvar en bra stund i sängen och hade de mysigt. Sen blev det god frukost. När det blev uppehåll ute tog vi hundarna på en långrunda..
Strax efter lunch kom Evelina, Tobbe och Liam på fika.. Jätte länge sen vi sågs.. Barnen lekte och var jätte glada att få ses. Tänk så stora de blivit,, Var tog tiden vägen??
Nu ikväll har vi ätit en god middag och titta på film.. Mysigt:)
Bella ville inte sova vid halv åtta så hon var uppe till nio.. hon är svår att natta just nu.. hon vill gärna somna i famnen.. Väldigt mammig och pappig.
Jag har även pluggat en hel del ikväll.. Duktig... Det går rätt bra. Hoppas bara jag klrara uppskrivningen..

Imorgon ska vi träffa Lillis på mobilia för en fika och kanske lite shopping. Tänk att hon bara har två veckor kvar.. Gud vad kul det ska bli när han kommer.. :)

som de regnar

Sitter just nu i uterummet och lyssnar på regnet.. Jag är inte som andra för jag älskar när det regnar:) Att bara sitta och lyssna på de.. Jätte mysigt tycker jag.. åskar de med är det bara ett plus:)

i sitter fortfarande i pyjamas. Har ätit sen frukost och ska snart gå och klä oss.. Emilia sitter här brevid mig och är jätte nyfiken på vad jag skiver hihhi

De går fortfarande bra med Milton men han försöker sätta Marvik på plats hela tiden.. så i natt har inte Marvik fått sova i sängen för Mille.. Så han har sovit med Emilia.. Mille morrar och har sig mot honom om han hoppar upp men Marvik är för snäll så han säger inget..
Igår när mamma och Emilia och Jockes föräldrar kom blev han rädd så han skällde (hur stavas de?) han gillar inte när de kommer många människor och folk han inte känner.. Men det ska vi försöka göra något åt.. annars är han jätte mysig och så otroligt söt:)

Idag var det trädgårdsarbete på schemat men det blir det inte i detta väder...
Ska även hämta vår nya tvättmaskin idag för igår gick den andra sönder!!! och här är massa tvätt...
Kvällen blir det grillning och massa pluggande.....

Skriver kanske mer ikväll om tid och lust finns

helgen är här:)

Skönt med helg... nu är min intensiv kurs slut... tråkigt men skönt.
Nu väntar jag på att få skriva upp sen ska jag fortsätta köra men på vilken skola det blir vet jag inte än.. Långt att åka till Helsingborg plus att de inte har några lektioner från i september.. Blir nog här i kävlinge jag kör..

Vi har Milton på prov denna helgen(hunden som är på bildenn) ska se hur det går med Marvik och med oss.. än så länge går det bra.. Han är lite resarverad mot oss bara. han vill inte bli klapppad så mycket. men med Marvik går det bara bra..
Så det blir nog att han flyttar in:) Jätte söt är han.. Lägger in lite bilder på honom.

Idag började dagen med städ och tvätt kul nja... men de behövs. Jocke gjorde de mest av städningen så tvättar jag..
Så nu har Jocke åkt för att handla bullr så vi kan fika lite.. sen blir det lång promenad med hundar och barn:)
I eftermiddag kommer även Emilia och sover här.. Fullt hus..
Annars har vi iunga stora planer.. skönt tycker jag för jag vill bara gå osminkad i min mjukisdress..
Imorgon hoppas jag på fint väder så vi kan hitta på något skoj.. Dock får det bli något hundarna kan följa med på för vi ville inte lämna Milton och Marvik själv än..


 
mamma och dotter


pappa och dotter i mörker..

  
marvik och Milton 


Milton



RSS 2.0