vår sessa

Gud vad jag är dålig på att blogga om kvällarna.. Har ganska många bloggar jag följer där de uppdatterar flera gånger om dagen.. Hur kan man ha tid och ork? Önska jag med hade de.. Men men jag bloggar för min skull och mina nära och kära ska lite koll på oss=)

Nu är resan nära.. Bara 3 dagar kvar nu=) Idag har jag och Iza börjat plocka fram kläder. Ser fram emot denna resan otroligt mycket.. Ska bli så skönt att komma bort från vardagen för en vecka.. Bara koppla av och mysa=)
Vädret nere på Rhodos nu är toppen.. Ca 30 grader varmt.. Härligt att åka ner till värmen nu när det börjar bli kallt här hemma...

Nu är det mindre än en månad kvar tills vår sessa blir 3 år!! Tänk att våra flicka blir så stor kan inte förstå de..
Hon är väldigt glad för att prata och pratar gärna HELA tiden=) Hon frågar oss ca 100 gånger om dagen vad gör du mamma/pappa.. Hon fråga även vad gör jag när hon gör något hon inte får..
Hon är blöjfri sen ca 6 månader tillbaka men dock inte på natten men det kommer när hon är redo..
Iza är för det mesta en väldtigt glad liten tjej=)
Hon kan vara lite blyg när det är för mycket folk eller för mycket liv runt om kring henne.. Hon leker gärna inte i för stora grupper.. Bästa kompisarna på dagis är Matilda och Nathalie. Dessa tre leker alltid när man kommer och hämtar Iza och personalen säger att de alltid håller i hop=) Hemma leker hon mycket med bästa kompisen Anton som hon hängt i hop med sen han kom till världen för 2 år sen=)
Iza är pappas flicka=) Är pappa hemma så är det oftast han som gäller.. Min pappa säger hon stolt=)
Izabella älskar att åka hem till morfar och nonna och leka.. Hon blir alltid lika glad när man säger att idag ska du sova hos morfar och nonna. Morfar spagetti är något helt speciellt. (spagetti carbonara)
Hon är även super stolt över sin kusin Linnea och myser och pussar massor på henne=)
Vår tjej har alltid varit kräsen sen den dagen hon börja med burkmat... Men nu går det mycket bättre med maten men hon är fortfarande kräsen och äter när det passar henne.. Men nu väger hon 14 kg och följer sin kurva=)
Izabella sover gott i sin egen säng varje natt.. Hon vaknar ibland till om nätterna med då är det för hon tappat nappen eller snusan.. och somnar oftast om direkt..
Älskar nallar gör hon och har gärna 10 nallar i sängen hihi. När man ska i väg ska hon alltid ha tre nallar med sig.. Allt från hallo kitty till tiger=)
Det var liten om vår sessa..  Är så otroligt stolt över att få vara mamma till världens finaste flicka. Mamma och pappa älskar dig så!

Nej nu ska jag läsa för Iza innan det är dags för idol=)

Ett jätte grattis till nonna Mi som idag fyller år!!


söndag....

...
Just nu är jag inne i en period där jag sover oroligt.. svårt att få ro när jag går och lägger mig trots att jag är jätte trött.. Denna natten har jag vaknat flera gånger.. Sjukt jobbigt och jag hoppas det snart går över..

Nu är det bara en vecka kvar tills vi åker till Rhodos=) Och snacka om att vi längtar.. Ska bli så skönt att komma ner till värmen...
Endast 3 arbetsdagar kvar att jobba=) Har nu två härliga dagar ledigt att se fram emot efter att ha jobbat helgen..

Imorgon har vi inte mycket planerat.. För en gång skull är Jocke med ledig=) Hundarna ska vaccineras och huset ska städas.. Ska även städa undan utemöbler och göra klart för hösten..
Tisdagen ska vi träffa Lillis och Anton som vi inte träffat på flera veckor.. Sen måste jag även börja plocka fram sommarkläderna och tvätta inför resan...

Nej nu ska jag leka med underbara Izabella=) Mannen är på fotboll... HEJA MALMÖ!!!


trött....

Usch denna natten har jag inte sovit alls mycket=( Fick ingen ro i min kropp trots att jag jobbat sen tidig morgon och var trött... Somnade runt två men vaknade igen sex... Försökte somna om men det ville sig inte. Iza kom in vid halv nio och då gick en trött mamma upp och gjorde en kopp kaffe...
En halv stressig morgon då Iza och jag skulle göra vid håret kl elva...
Nu har mamma fixat till mitt hår och det känns mycket bättre... Det enda jag känner mig tveksam till är luggen... Så nu har jag kort brunt hår... Hoppas jag kan trivas i detta..
Iza klippte med håret blev jätte fint=)
När vi var klara blev det lunch med mamma och Emilia på kniv och gaffel..
Var ju tänk vi skulle åka hem sen men istället blev det fika hos syrran och Linnea=) Alltid lika mysigt att träffas. Linnea har blivit en riktigt glad liten bebis.. Som hon skratta idag=)

Är trött på att pendla och gå överallt!!! När man vill hem snabbt och man ska åka tåg buss mm känns dt verkligen så jobbigt. Jag är trött på de. Så nu är det dags att ta tag i körkortet igen.. Efter Rhodos så ska jag ta tag i de. Och detta lovar jag mig själv!!!

Nej nu blir det idol och lite fika i min ensamhet=(

Dålig uppdattering...

Ja här har det varit lite dålig uppdattering...
Jag har varit på utb tre dagar och kom hem i fredags kväll.. Utb var intressant men medelåldern på de som deltog i utb var 45... Hmm mindre kul... Så det blev tidiga kvällar själv på hotell rummet. Men skönt de med=) Men jag längta hem... Var så skönt att komma hem till familjen igen...
Var hemma vid sex och åtta fick vi middagsgäster. Koffan och Sandra kom=) Det blev massa god mat och skit snack och även lite spel.. Jag och hjärtat förlora stort hihi.. När våra gäster gick kl ett var jag helt färdig så det blev sängen direkt..
Igår hade vi en hemma dag såå sköt.. man har inte så många såna.. Syrran och Linnea kom på besök.. Hjärtat laga middag och det blev massa mys..

Idag har jag tagit ut mina extensions=( Usch vad konstigt det känns inte alls kul!! Och jag som hade tunt hår innan är det värre nu.... Svärmor kom förbi och hjälpte mig göra en toning... Hade massa utväxt då jsg var bara tvungen... Men inget bra blev de=( Skulle göra det mörkare men det blev för mörkt... Så nu hatar jag mitt hår! Ska till mamma och fixa till de i veckan... Som jag känner nu kommer jag sätta i nya extensions så fort vi kommer hem från Rhosos... Det är dyrt att göra de men om det känns så mycket bättre för MIG när jag har det i är det inte så dyrt... Just nu känns det inget kul.

Annars har vi varit hos pappa idag och ätit middag... Nu blir det soffan och mys framför tvn...


utbildning

Idag har jag varit ledig=) Alltid lika härligt med en ledig idag..
Haft en trevlig ledig dag.. Iza vaknade inte från nio som hon numera gör... Det blev en mysig förmiddag med hjärtat. En god lunch på center syd och lite handling på ica maxi=)
Innan hjärtat åkte till jobb släppte han av oss hos syrran och Linnea.. Blev en god middag och massor mys. Linnea har blivit så stor. En riktigt glad liten bebis. Helt underbar=)

Nu packar jag min väska för att åka till Varberg i tre dagar... Två nätter borta=( ska på utbildning.. Känns jätte konstigt bara av tanken att jag inte får träffa min familj från på fredag kväll=( Hoppas det blir en trevlig utb men just nu känns det mindre kul...

Nej nu ska jag titta lite på tv innan jag ska lägga mig.. Tåget till varberg går kl sju imorgon....

Lediga idag=)

Idag har vi varit lediga=) Underbart att vara ledig... önska bar att min mn med var ledig...

Vi har som vanligt haft fullt upp på vår lediga dag=) Hjärtat var snäll och körde oss till malmö där vi träffa upp Gordi med kids för en lekträff på det nya leklandet vid jägersro.. Det blevbus och fika och massa skit snack... Efter träffen stressa vi iväg till bussen... Åkte och träffa upp Anna och Ella. Vi var sena som vi ALLTID är.. Haha jag vet verkligen inte hur man passar tiden..
Det blev massa lek hemma hos de och massa skit snack där med=) Kul att se att de har så kul tillsammans..
Nu sitter jag i soffan och är lite små trött efter en trevlig med aktiv dag.

Ser fram emot att å en mysig förmiddag med mina älsklingar imorgon:) Har inte träffat min stora älskling alls mycket denna vekan:(
Sen väntas jobb för min del hela helgen:(


Mamma och dotter:)

 
Iza och kompisen Ella=)



Föräldrarmöte....

Kom precis hem från föräldrarmöte.. Måste verkligen säga att personalen på Izabellas nya avd är jätte goa:) Vilken skillnad från den förra kan jag säga... Iza trivs jätte bra och det gör vi med=)

Vad har annars hänt den senate tiden?? Hm inte mycket.. Helgen sprang i väg som vanligt och man hann inte så mycket som man önska..
Har börjat räkna ner dagarna till vi åker till Rhodos... Gud vad jag längtar ner till värmen god mat och vin:) Bara koppla av och inte behöva tänka på ala vardags sysslor...  Dock har vi en vild tre åring med så tro mig när jag säger att vi kommer röra på oss hihi..

Ska jobba denna helgen vilket som jg inte alls ser fram emot:( Men vad gör man? Får se fram emot att jag är ledig fredagen:)
På onsdag nästa vecka ska jag åka till Varberg på utb.. Ska sova borta 2 nätter.. Har aldrig varit utan min sessa 2 nätter.. Hur ska detta gå???
Ser inte alls fram emot och ångrar att jag anmälde mig.. Men men man ska väl ge det en chans innan man säger för mycket...

Nu blir det tv och soffan för min del.. Sängen tidigt ikväll känns det som. Mannen min jobbar=(

 
Iza och Mille på skogspromenad



Känner mig något piggare...

Har varit hemma från jobbet hela veckan.. Känns bättre med halsen men huvudvärken vill inte ge med sig... fan haft ont i huvudet i 5 dagar!!! Men ju ikväll känns det något bättre..

Izabella mådde bättre i onsdag så det blev dagis för hennes del.. Så jag har passat på att bara sova och koppla av..
Iza verkar verkligen trivas på sin nya avd på dagis... Allt känns mycket bättre på denna avd.. Personalen är duktiga och mycket trevliga;) Iza har sina 2 bästa vänner med sig på sin nya avd och de har så kul tillsammans:) Kul att se att hon trivs så.. Idag ville hon inte alls gå hem för hon svarade mig mamma jag vill inte hem jag har såå kul här:)
När vi kom hem baka vi och laga en god middag tillsammans:)

Imorgon hoppas jag att jag vaknar utan huvudvärk... Förmidagen ska vi träfa Gordi med barn och eftermiddag/kväll blir det shopping och mys med syrran och Linnea:)

Kram på er!

RSS 2.0