LEDIG!!!

Två långa härliga lediga dagar har jag framför mig nu:) Så skönt när man jobbat hela helgen och man vet att man har två dagar att bara ta det lugnt och mysa med världens finaste Izabella...
Som vanligt personl kaos på jobbet så jag är glad jag är ledig...

Idag kommer kanske Lillis oxh Anton.. får se hur lång tid det tar för Lillis hos läkaren... hon ska ringa om en timmes tid..
Annars blir det nog en promenad och en tur på lekplatsen för oss.. Känns som höst ute idag.. men från imorgon har de lovat 25 grader varmt:)

Jocke jobbar idag.. undra hur det känns när man varit ledig i nio veckor... Men han ska bara jobba tre veckor sen är det dags för operation...

Nu ska bubblan och jag äta lite sen får vi se om hon vill vila lite... dock inte längre än en halv timme för då vill hon inte sova ikväll..


sovmorgon

Vet inte om jag vågar skriva de för då kanske det vänder men Izabella har de senaste två nättena sovit HELA natten i sin egen säng:) Hon somnar på 10 min och har sen inte vaknat något alls.. dock vaknar hon  tidigt på  morgonen men det gör inget.. Hoppas nu det fortsätter.....

Idag var det min tur att få sov morgon:) Så när Bella kom in klockan tjugo över sex var det bara för mig att vända mig om och sova tre timmar till.. Det behövdes kan jag säga...
Jocke som inte direkt är någon morgon människa passar på att sova en stund nu...
Sessan har jag precis lämnat på dagis så nu sitter jag här och har en lite stund för mig själv och det är aldrig fel..

Jag ska jobba hela helgen:( Kommer hem om och vänder ikväll sen jobbar jag HELA dagen imorgon från morgon till kväll sen sover jag hos syrran.. så jag får inte träffa Bella från på Söndag eftermiddag.. inte alls kul..

Nu ska jag titta en lite stund på våra bästa år innan jag måste åka och jobba:(

Ha en skön helg alla!

är helt slut...

Känner mig jätte trött och hängig idag:( hela dagen idag har jag bara känt för att sova... men istället fick jag jobba..
Kanske är jag på väg att bli dålig??

Izabella vaknar fortfarande en gång varje natt:( hon vaknar allt mellan ett och fem.. när hon väl har vaknat har hon så svårt att komma till ro.. trots att hon ligger i vår säng.. Hon vänder och vrider och har sig.. så ingen kan sova..
Men hon somnar i sin egen säng så det är ju ett steg i rätt riktning..
men vi hoppas på att få sova ensamna i vår säng en hel natt SNART!

På måndag börjar Jocke jobba.. men bara i två veckor för nu har han fått tid för operation. Den 21e September.
Han kommer att gå gipsad ca 6 veckor.. så minst 2 månader hemma kommer det bli.
Hoppas bara att benet kommer bli bättre efter..

Jag sitter här och funderar på om jag ska gå in i sängen och läsa en stund och sen nanna.. Jocke är nere och kör på banan och kommer hem om en timmes tid.. 
Imorgon är jag ledig:) Pappa kanske kommer upp och tar en fika annars har vi inga större planer.. Kommer bli en lugn förmiddag hemma för det behöver jag.. Bella ska inte på dagis mer de dagar jag är ledig...
Så imorgon är hela familjen ledig:)

ANTON 1 ÅR!!!!

Idag är det ingen vanlig dag för det är gudsonen Antons första födelsedag hurra hurra... Idag blev Anton en stor kille:)

Tänk vad snabbt tiden går.. De växer upp så fort dessa små liv..
Idag har det varit stort kalas för Anton:) Han fick massa fina presenter och massa god tårta..  Måste verkligen säga att barnen lekte jäte fint.. Lillis kusins tjej är lika gammal som Izabella så de sprang runt och hade jätte kul.. sen tittade de på Antons nya leksaker.. Bella var som vanligt den"vildaste" av de alla haha

Det går bra med Izabellas nya nattnings rutiner.. hon har somnat varje kväll sen i måndags i sin egen säng.. hon sitter med oss i soffan tills det att hon säger välling.. då går man in med henne till sin säng så dricker hon den där och somnar direkt efter:) Ut av dessa nätter har hon sovit hälften av nätterna i sin egen säng hela natten:) Så en klar förbättring och vi jobbar vidare...
Natten till i Lördag vakna Izabella med flera "myggbett" (tror vi) hon är ju överkänslig mot djurbett.. Hon får ju alltid en allerisk reaktion varje gånge en mygga sticker henne.. xå hon hade stora utslag på händer och armar.. så morgonen börja med att smörja in de och ta sin medecin:( idag är det bättre men de syns fortfarande.. 
Skönt nu för henne när myggorna försvinner... bara några veckor till hoppas vi..

Annars har helgen varit lugn och trevlig.. synd bara att tiden går så otroligt fort.. dax för ny arbetsvecka imorgon.. usch för 6 hela dagar:(
Jocke får "njuta" av sin sista vecka som sjukskriven nästa vecka börjar allvaret efter 9 veckor hemma...

Vill även passa på att säga grattis tlll Lucas som blir fyra år idag:) Hipp hipp hurra













a bild=inte lätt

snart jobba

Ska snart åka och jobba börjar klockan elva.. Så det blir en snabbt litet inlägg..

Izabella har de senaste tre nätterna somnat i sin egen säng:) Och denna natten sov hon själv HELA natten.. Hon vakna till vid elva men somna om i sin egen säng:) Stolt!! Hoppas nu bara det fortsätter...
Så när klockan var kvart i åtta vaknar vi av att Bella står vid år säng och säger mamma:)

Nu ska Bella till dagis.. Jocke ska till läkaren för att se hur länge till han ska vara sjukskriven.. Blir nog nästa vecka med sen är det dags för honom att börja jobba:) Han har varit hemma sen slutet av juni..

Ha en bra dag mina vänner!

spjälen borta..

Igår åkte spjälen av på Izabellas säng... Jag var bestämde på att hon skulle somna i sin egen säng och sova där HELA natten.. Om det så skulle ta hela kvällen..
Men Iza var trött efter sin första dag efter semestern på dagis.. Så hon fick sin välling i sin säng och jag satt inne hos henne.. På 10 min somna hon gott:)
Hon sov hur gott som helst fram till halv ett.. sen vakna jag av ett rop på MAMMA.. jag hade bestämt att hur trött jag än var så skulle jag sitta hos henne tills hon somna om.. Först verka det gå bra.. men när jag efter en halv timme reste mig upp för att gå in och lägga mig.. vakna hon igen.. men nu VÄGRA hon somna.. Hon kalla PAPPA 100 gånger var ledsen och helt omöjlig.. Så när klockan var två gav vi oss:( Ja vad skulle jag göra?? Hon fick ligga inne i vår säng och mysa med pappa.. men hon var  hon ju pigg!!! Så hon och pappa fick titta på film till halv fyra då Bella decka.. Mamma fick sova:)

Men ett steg i rätt riktning hon somna i sin egen säng:) Man får vara glad för det lillia.. Knaske det går bättre i natt...

Jag är ledig idag och Bella är på dagis.. Hon är där mellan nio och tolv på mina lediga dagar.. Pappa Jocke sover efter en jobbig natt..

fridrott....

Malmö festivalen är verkligen inte detsamma längre.. Blev såå besviken:( Men jag fick äta lite langos så lite nöjd är jag allt:)
Men det blir nog ingen mer malmöfestival detta året.. Men det var kul att träffa syrran som vanligt..

Undrar hur det ska gå med min pendling till och från Malmö denna veckan med tanken på att det är malmö festival och det bygger om på stationen i Malmö.. Jocke är fortfarande sjukskriven så han har lovat att hämta mig om dagarna:)

Nu är verkligen semestern slut:( Nu blir det ingen semester från i maj 2010.. känns som en evighet tills dess men tiden går ju så fort så snart är vi väl där..
Ska jobba imorgon börjar sju.. men sen är jag ledig igen på tisdag.. skönt med en lugn start..

Här hemma är det just nu bara fridrott som gäller... jag gillar också fridrott men inte hela tiden.. Nu vänatar vi på den stora finalen i 100 m finalen.. HEJA BOLT!!








Lördag kväll..

Gårdagens kräft skiva blev väldigt lyckad:) Fullt hus kan man säga.. 6 barn blev de i åldern 2månader till sju år..
De lekte jätte fint men ljudnivån var väldigt hög kan man säga.. De åts massa goda kräfter och räker och det blev även några glas vin:) Super mysigt:)
Var lite dålig på att ta bilder tyvärr.. men de jag tog kommer imorgon...

Nu är det väldigt nära slutet på denna sommar semester.. Bara imorgon med sen är det jobb igen.. Jag har delade åsikter om den saken måste jag säga.. vist ska det bli skönt att komma in i rutiner osv.. men det är ju alltid skönt att vara ledig:)
Nu är mina semesterdagar slut.. inte en enda kvar:( Tur man sparat några mamma dagar:)
Det är nämligen tänkt enligt schema att jag ska jobba julaftons kväll men de kan det bara glöma.. På måndag lägger jag in om föräldrarledighet:)

Izabella har verkligen något imot sin säng.. man kan inte lägga henne i den när hon är vaken.. hon blir helt hysterisk... så har det inte varit innan.. då kunde man lägga henne direkt efter vällingen så somna hon gott själv på typ 10 min.. men nu går det inte alls.. hon somnar i soffan en del kvällar och ibland somnar hon inne i vår säng..
Hon är nog trött på bebis sängen...
Det blir helt enkelt ut och titta på ny säng till löning.. va tänkt att hon skulle vänta med det tills hon blir två men jag vill inte vänta så länge...
Vet bara inte vad vi ska köpa för säng???

Imorgon blir det upp till festivalen med syrran och äta langos:) Jag älskar Langos!!


Sommaren slut??

Det är nog så att sommaren är slut.. Det känns verkligen som hösten är på väg.. De senaste dagarna har det verkligen varit riktigt tråkigt väder..
Tråkigt när man har semester man vet ju inte vad man ska hitta på...

Igår blev det Andys lekland det var första gången för Izabella:) Hon tyckte självklart det var jätte kul:) Moster Emilia följde också med:)
Bella blev så trött efter allt lekande så efter två timmars lek somna hon helt slut i vagnen..

Idag blev det familjeutflykt till folketspark i Malmö.. Trots det dåliga vädert så bestämde vi oss för att åka.. Måste ju hitta på något skoj:)
Sen blev det fika hos farmor och farfar som hade köpt nya skor och kläder til Iza:) Jätte fint.. Tack snälla..

Nu känns det som det är dags att handla in lite höstkläder.. Bella har MASSA sommarkläder. Hon får mest kläder under sommar halvåret..  Det är väl roligare att handla små söta klänningar istället för tjocka tröjor...
Blir väl att handla lite nya höstkläder på me&i partyt som jag ska ha i Oktober:)

Nu blir det lite tv tittande innan sängen..

Imorgon ska vi bli fina i håret sen blir det kräftskiva här hemma med "kävlinge kompisarna":)

 
Bella på Andyslekland

 
syrran

 
Izabella i folketspark:)

 
Bella med pappa i parken..



TRÅKIGT VÄDER!!!

Varför detta tråkiga väder??? Jag vill ha fint väder min sista semester vecka... Känns som man blir så låst när det är dåligt väder. Vad ska man göra?
Vi skulle träffat Lillis och Anton idag men Anton hade feber idag så vi fick hoppa. Bella får inte bli sjuk nu. Det är ju dagis på måndag..

Natten till igår sov Izabella i sin säng hela natten:) Vakna till vid tolv men somna om när hon fick nappen.. Men inte samma lycka i natt. Hon kom in till oss vid tolv redan:( Men somna inte om från ett.. Hon vände och vred sig..  Hon har rört sig otroligt mycket denna natten..
Sju tyckte hon det var dags att stiga upp..

Hoppas på att det blir bättre väder under dagen då tar vi nog en runda till folketspark:)

mamma mamma mamma

Ja det säga mamma här hemma ca 2000 gånger om dagen.. från de att Izabella slår upp ögonen tills hon somnar.. Hon är otroligt mammig just nu. Hon ska ha koll på ALLT jag gör.. Ser hon inte mig så kallar hon direkt MAMMA. Jag kan inte gå på toaletten utan hon står utanför och kallar..

Vad ska man göra för att få henne att sova hela natten i sin egen säng?? Sen vi kom hem från Rhodos i juni har Bella vakna en gång varje natt och vill komma in till oss.. Ibland är det inte från halv fem med vissa nätter är det redan vid ett.. Och hon tar ju väldigt mycket plats för att vara så liten.. Hur ska jag få henne att somna om sin egen säng? Elller få henne att inte vakna.. Det konstiga är att hon oftast inte hinner lägga huvudet på kudden i vår säng från hon somnar om.. Kanske bara är en fas men jag tycker den varar lite väl länge..
Ska man kanske tar bort "spjälen"?

Idag fick pappa Jocke sovmorgon.. Bella vakna kvart över sju.. så vi gick upp och titta lite på tecknad film.. Bella är inte så glad för barnfilmer än.. men en kort stund sitter hon stilla.. så jag hinner dricka mitt morgon kaffe och akna til liv:)

Vid ett åkte vi till Burlöv och träffa syrran för en fika och lite fönster shopping.. Bella fick äntligen en pool.. Hitta en som inte var för stor.. Izabella gillar ju inte när det blir för mycket vatten.. Bella blev så glad när vi kom hem och Jocke blåste upp poolen och slagit i vatten så hon hoppa i med kläderna på!! Hon hade inte tid att äta eller något.. Var så kul att se henne hoppa och skratta och ha riktigt kul:)

Nu ligger sessan och sover gott i sin egen säng.. Jocke tittar på något tråkigt bil program så jag ska passa på att läsa allas bloggar och titta in på facbook..

  

 
mys med dockan i soffan

 
<lite mys med pappa innan hon somna gott:)

fint väder

Vilket underbart väder vi haft idag med:)
Vi har nästan målat klart runr poolen:) Blir klart imorgon.. Hoppas nu bara färgen räcker..

Vi har mest tagit det lugnt idag..  solat och badat:) Sen blev det grillning hemma hos svärföräldrarna..
Izabella har inte vilat idag så hon somna strax efter sju så jag räknar med att vi blir väckta runt halv sju imorgon.. Så det blir sängen för oss när som...'

Vi funderar på att ta bort "spjälen" på Izabellas säng.. Man kan göra den till en liten "vanlig säng"
Bella sover i sin egen säng fram till fyra sen vaknar hon och vill in till oss så vi tänkte a´tt hon kanske kunde sova bättre om hon hade en vanlig säng.. eller så att hon själv gå in till oss..
Plus att et blir lättare att natta henne om kvällen om man kan ligga brevid henne:)  Vi får se hur de går..
Ny säng blir det i 2 års present:)

Håller på att buda på en annan vagn på tradera:) ska titta in hur det går för den... sluttid är inte från den 13de.. Håll tummarna:)

Lördag idag:)

Då har snart två veckor av semestern gått bara en kvar:(

I torsdags var vi på Halmstads äventyrsland med mamma och Emilia:) Det var SÅ varmt.. Där var jätte mysigt men jag måste nog säga att jag föredrar tosselila.. Vattenlandet är bättre där..
Bella och Emilia åkte massa karuseller..
Man önska nästan att det skulle vara några grader kallare..
När vi kom hem fixa Jocke en jätte godd grillad middag till oss:)

Igår hade vi en riktig familjedag här hemma.. Vi bada och sola:) Vi håller även på att måla runt poolen.. Har bara lite kvar nu.. Tycker det tar en j*vla tid haha
Fortsättning följer i eftermiddag när. Iza vilar.

Ska lägga in lite bilder från dagen i Halmstad

 
Bella med mormor


Bella och Emilia åker karusell



 
Bella med mamma

 
gott med glass:)

 
Bella badar

 

 
mamma Johanna

 






vågar inte..

Hade precis lagt ut bilder när Anton och Bella bada.. men jag tog bort de igen.. våga inte.. Finns så många idioter där ute!!

VARMT!!

Jag vet att man inte ska klaga på värmen men idag har det bara varit för varmt..
Dagen idag har vi spenderat med våra underbara vänner Lillis och Anton:) De kom hit redan vid halv elva.. Barnen har badat och lekt.. Dock har Anton fått sig en del smällar idag.. Bella har lite svårt att låna ut sina leksaker..  De skulle ju klart leka med samma saker:)

Måste köpa en ny pool till Izabella.. Hennes har gått sönder så idag fick barnen bada i Bellas gamla bad balja.. Vad gör man?? Det gick ju hur bra som helst:)

Jocke har en inre blödning i sin vad.. Finns inte mycket att göra åt de mer än att vila. Så detta blir en lugn semester för oss. Hoppas på att det känns lite bättre nästa så vi kan hitta på något skoj innan semestern är slut.. Halva tiden har redan gått:(

Imorgon ska vi till Halstads äventyrsland med mamma och Emilia:) Tråkigt att inte Jocke kan följa med:( Men då får han passa på att vila..
Vi åker i från Kävlinge imorgon klockan nio.. Får väl se om mamma och Emilia kan passa tiden:)

När jag berätta för Bella att vi skulle i väg med mormor och Emilia imorgon imorgon svara Bella mig Lillis med?? Hon har frågat ca 100 gånger efter Lillis sen de åkte hem:)

Nej nu ska jag ta en dusch eller kanske ett dop i poolen?? Är så VARM!!

Bilder från dagen




Världens finaste


Ute oc kör

 
Stora killen

 
Sötnosen


väntar...

Jocke har ju haft jätte mycket problem med sitt ben den senate tiden.. Och det blir inte bättre.. Så han fick en ny tid hos läkaren idag.. Han hade jätte högt CRP som vissar på ett infektion.. Så han skickades till ortopeden akut.. Det var för 4 timmar sen.. Han skicka ett mess att han fortfarande vänta på ett ultraljud..
Hoppas de hittar vad som är fel så han blir bra igen.. Kanske inte behöver någon operation..

Vi skulle passa Bellas kusiner idag.. Eftersom Jocke var hos läkaren fick jag klara de själv:) Men det gick bra. Felippa (hon är 4) plocka fram ALLT så det så ut som jag vet inte vad.. Simon (han är 1) är otoligt lugn.. Men tre barn och två hundar kan man kalla fullt hus..
Tänk de som har barn så tätt hur klarar man de?? Jag blir slut bara på tre timmar.

borta bra men hemma bäst

 Då var det Söndag kväll och första semester veckan är slut.. men jag har två veckor kvar:)

Denna helgen har det varit fullt upp.. Igår börja dagen med att vi åkte in till Malmö och träffa Evelina och Liam. Var ju ett tag sen sist... Liam hade blivit en stor kille:)
Efter lekträffen blev det grillning hemma hos pappa.. Snacka om fullt his med fyra hundar!! Lugn om ro vad är de??  Vi sov över.. Men Marvik var snäll och väckte hela huset halv sju.. Glad man blev eller inte.
Efter en halv seg morgon åkte jag och Bella till Svedala för att träffa Gordi, Henke och Milijan:) Sist vi träffades var i November 08.. Jätte fint hus hade de med en jätte mysig trädgård:)
Blev massa kaffe och skit snack.. Hoppas inte det tar ett halv år innan vi ses igen.

Bella vila inte på hela dagen trots att hon vakna så tidigt så hon var helt slut hela eftermiddagen. Så vi stanna hos pappa tills halv sju.. Vi hann inte mer än sätta oss i bilen så sov Izabella.. så jag undrar hur tidigt vi får stiga upp imorgon?? Gissar på sex:(

Jocke är på väg hem:) Det hade inte gått så bra i Norge tyärr.. Han har haft jätte ont i sitt ben så han har haft jätte svårt att köra.. Så nu kommer motorcykln få stå tills nästa år.. Inget mer körande innan operationen...
Ska li skönt att få hem honom igen:)

Är jätte trött och borde sova.. men jag har lagt ett bud på en vagn till Bella på Tradera som går ut tolv i natt.. Budet är nu 1350..
Fösta gången jag köper via Tradera.. Känns lite nervöst.. Hoppas man inte blir lurad.




 
Världens finaste Izabella:)

Godmorgon!

Då var det Lördag imorgon.. Idag blev det ingen sovmorgon:( Izabella somna redan sju igår så hon vakna klockan kvart i sju imorse.. Men det var rätt bra med tanken på att vi hade lite att göra innan vi ska ge oss i väg.
Pappa är snäll och kommer att hämtar oss:) Så kör han oss till folketspark där vi ska träffa gamla mamma gäget:)ska bli skoj var riktigt länge sen vi sågs..
Efter det ska vi åka till pappa och Mi och grilla.. Sen sover vi över där.. Hundarna ska med följa med så det blir fullt hus..

Imorgon kommer hjärtat hem:)  Vi saknar honom.. Bella frågar efter honom en hel del.. Hon frågar var är Pappa? så säger jag det vet du gumman.. Då svarar hon cykel.. hihi så hon vet att han är i väg med sin motorcykel..
Hoppas på att han kommer hem med en stor pokal..


RSS 2.0