Packar för fullt

Har som ni flesta vet äntligen sålt vårt radhus!!!!!!! Jätte skönt känns det..
Nu kommer nästa stress moment.. Att packa. Usch som här ser ut saker över allt. Kartonger mm.
Har åkt upp med säkert 10 kartonger till huset redan. Packat upp i köket.. Ska upp där igen med lite saker imorgon.. Ska börja flytta lite möbler med som ej "behövs".
Huset är jätte fint och trädgården med.. Vi har gjort ett jätte bra köp tycker vi:) Ska bli så kul att flytta upp där..
Blir inte att vi sover där fösta gången från i slutet av maj.. Vi saknar ju så mycket möbler. Ska beställa ny säng mm nästa vecka igen sen så fort allt kommer så flyttar vi in..

De sista dagarna har Jocke varit ledig:) Så vi har varit i väg och ätit lunch, packat, promenerat, varit i huset mm så skönt att ha han hemma:)
Idag ska han dock jobba.. Så idag kommer syrran och sover här.. Ska äta god middag och ev gå och titta på brasan ikväll.

Bella har nu blivit 6 månader:) Stor tjej..
Hon fick en lära gå stol av oss i present och den älskar hon. Det roligaste är när hon ser Marvik då blir hon helt galen.. Skriker och följer efter honom i sin stol.. Jag och Jocke tycker den är lite jobbig då den spelar musik hela tiden. Är också djur som låter.. Men Bella gillar den och det är det som räknas.
Har börjat med burkmat igen denna veckan och peppar peppar så går det bra än så länge. Har bytat ut lunchen mot burkmat när de sen fungerar riktigt bra byter jag ut nästa mål. Hoppas om ett par veckor att hon bara dricker välling morgon och kväll.. Hon är ju stor tjej nu!!


Izabella 1/2 år:)

Idag blev vår stora tjej 1/2 år.. Tänk vad tiden går fort.. För ett halv år sen födde jag hennen. Usch vad ont det gjorde men SÅ värt all smärta. Älskar vår Izabella med hela mitt hjärta..
Idag har vi inte gjort så mycket.. Varit och fikat hos mamma ute i det fina vädert..Sen tog vi en promenad. Bella har vilat ute i trädgården idag i sin vagn det gilla hon nog för hon sov 1 1/2 timme..
Haft visning här idag har fått ett bud men vet inget mer så jag vill inte säga mer för det kanske inte blir något. Hoppas gör vi..

Imorgon ska det bli änu bättre väder har de sagt. Är babysim imorgon sen blir det nog en lång runda.. Jocke är ledig så vi får se vad vi hittar på..

Har inte så mycket att blogga om känns det som.. Blir mer imorgon.. Nu ska jag ta en lång dusch. Sen kommer Jocke hem ska säga hej till honom innan jag ska gå och lägga mig..



image157
Izabella bara några timmar gammal...


image158

Izabella på 6 månaders dagen..








image161
Så söt i sin nya mössa från mormor och moster

image162
Hmm vad jag funderar

image163
mys i vagnen..

snart gå till pappa

Vilket väder vi fått helt underbart!!!!!!!!!!

Igår hade vi en jätte mysig dag.. Jocke var ledig. Vi börja med att åka till OBS och äta frukost jätte gott var de.. Sen gick bi lite i affärer. Bella fick som vanligt nya kläder blev inget till oss.. Sen åkte vi till Ica maxi och stor handla..
Sen ringde vi mamma och bjöd henne och Anders på middag.. Så klockan halv åtta kom de och Jocke hade lagat jätte god fläskfile.. Blev några flaskor vin:) Prata lite skit och hade jätte mysigt.. Bella somnade helt utslagen klockan åtta..
Hon har ju varit rätt gnällig de senaste dagarna.. Hoppas snart tänderna slutar göra ont på henne..

Idag har Jocke och Pappa varit i huset med lite saker.. Kartonger som vi hade packat och allt från garaget och förrådet. Känns skönt att få i väg lite. Jag var här hemma försökte städa lite men det gick inget vidare då Bella inte vill undehålla sig själv utan ville vara med mamma hela tiden.. Blev lite gjort. Fortsättning följer imorgon.. Öppen visning här imorgon.. Så här ska vara städat, nya blommor och tända ljus för nu SKA vi sälja detta.. Vi vill ju flytta in i vårt hus... Gillar verkligen inte vår mäklare... Funderar på att vara med på visningen imorgon för att de hur han jobbar.. Tror inte han är någon höjdare på de...

Snart ska vi gå hem till pappa som ska bjuda på grill premiären. Ska bli så gott..
Bella vilar just nu.. Hoppas hon vaknar innan vi ska gå om en timme.. Hon har ju inte vilat mer än 20 minuter idag så hon behöver verkligen sova.. Annars blir hon bara gnällig och inget kul då..

Lägger in lite bilder från igår..

       


  



image156


vilken underbar dag..

Vilket väder!!
Man kan ju bara bli glad av de:) Idag har vi haft en sån mysig dag.. Varit och ätit lunch med Anna och Ella sen tog vi en skön promenad i parken tog en kaffe:) Så trevligt!
Bella är ju dock rätt gnällig just nu när det är tänder på G.. så synd om henne.. Man vill ju göra något för henne men man kan ju bara ge henne alvedon..
Kan ju vara därför hon ätit dåligt ett tag nu.. Går lite från dag till dag. Idag har det gått rätt bra:) Ska böra med burkmat igen till helgen.. Hoppas det går bättre denna gången..

I tisdags hade vi med en jätte mysig dag med Lillis.. Var på mobilia eller rättar sagt på bänken untanför och fika och sola:) Jätte mysigt..

Igår var jag och Bella på lång promenad i det fina vädert. Bella fick gunga det gilla hon:) Fösta gången...
Sen kom syrran vid fyra då hade jag gjort mat till oss sen kom pappa och fika med oss..
Bella bara gnällde trött var hon och de där jävla tänderna..
Vi åkte sen upp till vårt fina hus och visa Syrran och Jockes föräldrar de.. Så fint det är..
Vill ju flytta in nu!!!! men ni vet ju varför det inte blir så.. Vill inte prata om de..
Hoppas allt snart löser sig för oss detta är så JÄVLA jobbigt!!!!!!!!!!!

Sorry att jag inte bloggar så ofta längre.. Bella vill ju inte somna om kvällarna just nu så när hon väl somnar är jag helt slut..

Lägger in lite bilder från de senaste dagarna..


        





image149

Skönt väder...

Idag har jag och Bella varit i stan med mamma och Emilia. Blev ingen shopping. Handla en present till Jockes pappa. Ska dit imorgon och äta middag. Han blev ju 57 i Torsdags.
Sen när vi kom hem lämna jag Bella till mamma en stund för Mattias skulle bjuda mig och Jocke på middag nere på krogen här i Oxie.. Det var rätt gott men gud vilket äckligt kaffe de servera,, usch.. Sa till och fick nytt men det smaka inte bättre.
Sen hämta vi Bella gick sen hem till oss. Så fick Bella leka med sin gudfar lite. Bella var jätte trött då hon bara vilat en timme idag.. Så när klockan var halv åtta blev det snabb bad för Bella sen i säng.
Idag har hon ätit riktigt dåligt! igår gick det jätte bra. Lite från dag till dag.. Tänker inte börja med burkmat och gröt igen från hon äter flaskan som hon ska.. Köra bara flaska fem dagar till.. Hoppas det snart vänder. Just nu vill hon inte ha fruktpurre.. Jobbig period hon är inne i. Hörde någonstans att det kunde bero på att hon håller på att lära sig många nya saker därför hon inte äter som hon ska. Hon har ju precis lärt sig sitta..
Hoppas bara det blir bättre snart..


Igår var vi på mobilia med syrran en sväng sen tog vi en fika hos Lillis.. När vi kom hem vid åtta tiden ville inte Bella sova. Hon var ledsen fram tillelva sen somna hon helt slut körd..

Hoppas hon vaknar vid fyra tiden i natt och vill äta.. Hade varit skönt att få i henne en flaska till..
Nu ska jag ta en dusch sen blir de tnog sängen vid halv tolv..

världens sötaste:)

image143

duktig Bella

Bella kan sitta!!!! Hon har bara kunnat få sekunder innan men idag klara hon flera minuter.. Så duktig hon är våran Izabella...
Tänk om hon kunde vara lika duktig på att äta.. Igår åt hon sämre än någonsin fick i henne 160 ml ersättning på morgonen 160 ml välling vid ett sen åt hon inte från klockan åtta då åt hon ca 150 ml välling.. Hoppas snart detta vänder.. SÅ JOBBIGT!!!  Idag har hon ätit 100 ml välling vid halv åtta sen 250ml vid tolv.. Går bäst när Jocke ger henne.. Hoppas jag får i henne 2 så stora flasker till idag.. Oroa dig inte säger BVC men vad ska man göra hon äter ju inte!!! Jag är orolig
Vill mest berätta att Bella kan sitta och lägga ut några bilder på de..
Skriver nog mer ikväll

image140


image141


så trött

Idag är jag jätte trött. Bella har sovit jätte dåligt i natt. Vet inte om det är för att hon fick välling igår kväll.
Somna klockan tio över åtta sov sen bra fram till halv ett.. Sen börja hon. Var ledsen och arg.
Fick titta på film med pappa en stund.. Sen sa Jocke att hon höll på att somna så han gick in med hennes säng men hon skulle inte sova. Var vaken mellan 00:30 till 03:00 Var ledsen och ville inget. Fick i henne lite flaska. Till sist somna hon.. Men vakna igen klockan 04:30 och var vaken en halv timme. Vakna sen halv nio så man är ju rätt trött.. Syrran kommer snart så då ska hon ta Bella på en sväg så kan jag vila lite. Behövs..

Var på BVC idag. Bella ligger fortfarande under sin kurva.. De sa till mig flera gånger va inte orolig... Hon mår bra.
Bara jag som oroar mig i onödan.. Ska bara ge henne välling nu i 6 dagar med mycket smör.. ingen burkmat.. Sen ska jag väga henne igen om två veckor.. Jobbigt att hon inte vill ha burkmat men det kommer när hon är redo. De sa att man ska inte tvinga henne då blir der bara jobbigare för både henne och mig..Hon väger nu 7200 g så hon har ju gått upp lite:)

Snart kommer syrran:)

Bilder...

              
Bella med gudmor     Jag och mamma        Bella m,ed moster       Baby sim..


     
Söta Bella                 Bella i Liams gåstol  Bella med farmor        hihi


   
pojkvännen               Glad Bella                    Nära..

Så länge sen jag blogga..

Finns anledning till att jag inte har bloggat på ett bra tag.. Varför vet de flesta...
Men idag kände jag att jag var bloggen sugen hihi.. Hoppas mina trogna läsare har saknat mig..

Bella har ätit dåligt under en tid nu.. Svårt med det här med maten. Man får kämpa för att hon ska äta. Precis som hon blir mätt på inget.. Imorgon ska vi på 6 månaders kontroll på BVC. Träffa läkaren. Ska bli skönt att få henne vägd och prata lite om hur jag ska göra med maten. Idag har hon ätit oki.. Lite från dag till dag. Hon gick välling nu ikväll. Denna sorten verka hon gilla så jag ska köpa mer imorgon.
Har ju massa olika gröt sorter och välling i skafferiet. Prövar mig fram vad hon vill ha.. Undrar så om det kan vara tänder på g om det är därför hon inte vill äta.. Får höra imorgon.

Vad har annars hänt under dessa veckor jag ej bloggat?? ja inte mycket. Har fått en ny frisyr:) Den trivs jag rätt bra me.. Är just nu inne i en period där jag inte känner mig fin i något. Behöver ut och handla nya kläder.. Fixa till mig lite.. Få känna mig lite snygg. Länge sen nu..

Idag har vi varit och träffat Evelina och Liam.. Åt en god middag och tog en promenad. Sen blev det kaffe och kaka. Jätte trevligt som alltid:)
Bella vill vara väldigt nära Liam.. Haha det börjas i tid. Hon stoppar hans händer i munnen.. Försöker pussa honom och lägga sig på honom..  Liam gillar inte riktigt de..

Imorgon ärdet BVC på morgonen.. Sen kommer syrran på besök. Blir väl lite middag.. och mys:)

Nu börja nya avsnitt av desperata hemmafruar.. Gud vad jag har längtat efter de.. Så nu ska jag fixa till något och gott och tända lite ljus och bara mysa..

Lovar att fortsätta blogga.. Inga flera långa uppehåll det lovar jag.!!

Lägger in lite bilder med..

fortfarande inget nytt

Förlåt för att jag inte skrivit på flera dagar.. Har inte svarat på familjeliv ej på sms eller i telefon..
Har vari nere.. Det är detta med huset.. Har fortfarande inte fått svar om de får sitt lån.. Jag och Jocke har gått är hemma och surat flera dagar.. Båda tycker detta är jätte jobbigt. JÄVLA BANK!!!
Men det ser ljust ut.. Har lagt ut en visning på söndag om det nu skulle vara så att de inte tar de.. Vågar inte hoppas längre. Vi vill inte packa mer.. Inget känns kul.
Så nu dessa fyra dagar Jocke varit ledig har vi mest varit hemma.. Man känner ju inte för mycket när man känner sig nere.. Idag känner jag mig dock på bättre humör:) Ska åka till Jägersro om en stund och titta på present till Syrran.. Sen ska vi åka och hälsa på syrran ett par timmar.. Måste komma ut..

Bella har sovit dåligt den senaste tiden.. Somnar inte om kvällarna längre. Somnar som vanligt vid åtta men vaknar någon timme senare.. Så jobbigt..
Igår var vi hos pappa och kom inte hem från halv tio.. Jocke och Pappa titta på hocky:( Bella somna i vagnen men ville sen inte sova när vi kom hem.. Somna efter om och men vid elva...
Maten går sådär.. Det går framåt.. mycket lirkande så går de.. Tar lite efterrätt i mellan maten så går de. Idag åt hon en hel burk med mat och en halv burk med efterrätt så då får man vara nöjd.. Hon gillar inte att äta något på morgonen.. Precis som sin mamma.. Får mycket smör i maten och ersättningen.. Ska väga henne nästa vecka.. Hoppas hon har gått upp som hon ska.. Jag tycker hon ser lite smal ut men ingen annan ser de..

Så nu vet ni hur läget  ligger till....

Då var helgen över...

Då var helgen slut.. Tiden går så fort..
Bella har ätit bättre nu Lördag och söndag.. Går rätt bra  med burkmaten nu äter nästan en hel burk.. Kör majs och potatis.
Skulle vilja att hon åt ett mål ersättning till om dagen men det vill inte Bella.. Lägger massa smör i så hon ska bli tjock.. Hoppas hon går upp som hon ska nu..

Bella har inte somnat som hon ska dessa sista dagar..hon somna halv ett fredag natt. Tio igår.. Och är vaken nu.. Buss unge.. Hon känner väl på sig all stress vi känner..

Helgen har vi varit i vårt nya hus tittat på saker som de som bor där nu ej ville ha.. Var en del vi ska köpa..
Sen var vi och fika hos svärföräldrarna. Idag har vi varit hos mamma och fikat och varit på lång promenad.. Ikväll har vi ätit en god middag och bara tagit det lugnt.. Jag tvättar..

Imorgon får vi veta vad som händer med vårt radhus.. Annars ny vising imorgon klockan fem..
HOPPAS´HOPPAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Håller alla tummar och tår på att de tar det nu... Orkar inte mer..

Några bilder från helgen...

   

nej inget nytt om huset...

Alla ringer ocg frågar har ni sålt de än??? så nu skriver jag det här... Jag vet inget.. Så fort jag vet ska ringa och berätta det för ALLA direkt..

Är så orolig för Izabella.. Hon vill inte äta som hon ska.. Hon äter inte upp gröten på morgonen..
Idag fick hon purre det gick väl ok.. Fick bara en lite portion.. Vill ej ta ersättningen sen..
Fick ersättning klockan sex åt upp nästan allt.. Fick ersättning nu halv nio åt ca 110 ml bör äta minst 180...
Vad ska jag göra??? Får ringa BVC på måndag. Blir ju oroliga att hon inte går upp.. Ska jag börja amma igen kanske se om vill ha de.. Hon kanske också känner av stressen.. Jag hoppas hon snart börjar äta som hon ska.. Blir ju orolig..

Idag har vi varit hos Lillis o Stoffe i deras nya lägenhet... Åt en god middag:)
Så vi kom hem för ca 35 minuter sen..  Bella somna i vag´nen på vägen hem.. Nu ligger hon i sin säng och leker med nallen och vill inte sova.. Hon är inte ledsen..
Hon somna inte från  kvart i elva igår.. Omöjlig var hon.. Sen vakna hon halv åtta idag. Vilat ca1 1/2 timmar idag så det är ju skönt..

Bella älskar att sitta upp i sin vagn.. Tog lite foto på henne i hennes nya jacka och mössa.. Hon är bara för söt i de

image116

image117


        
                                                   


Vilket underbart väder:)

Idag har jag mått mycket bättre.. Så skönt.. Har börjat ta niferex igen.. Har ju haft problem med blodvärdet innan.. Känns som de hjälper..

Idag har de blivit en promenad med Evelina o Liam och en snabb fika.. Barnen lekte och hade trevligt. Kul när de börját bry sig om varandra nu..  Sen blev det shopping med syrran i stan..
Handla vårjacka till Bella, skor,mössa 2 st body 2 st byxor.. Hade sagt att det inte skulle bli en rosa jacka men det blev de hihi. Jätte söt är hon i den.. Kommer foto imorgon..
Hon älskar verkligen att sitta upp i sin vagn:)
Idag vakna Bella 04:15!!!! Somna inte om från 07:00........... Sen sov hon till 8:30 så man är sliten idag.
Hon har inte vilat mer än tre 20 minuters stunder.. Och hon vill inte sova nu.. Ligger just nu i sin säng. Hon är jätte trött men vill inte sova... Jag som tänkte packa lite men nej... Snart dax för mig att sova. Är SÅ TRÖTT!!!
Jaha då sitter hon här i mitt knä igen.. Blir galen....

Imorgon ska vi träffa Lillis och tjocka magen. Ska bli kul att se om magen växt något.. Inte träffat henne på 2 veckor nästan.. Ska se hur de fått de i sin nya lägenhet..

Hoppas snart Bubblan somnar!!!!

image110

image112


image113

image114


image115


Bilder på vår Izabella:)

image105


image106


image107


image108


image109



Hon är så go vår sötnos:) Vi älskar henne så..

känner mig lite bättre

Idag känner jag mig lite bättre.. Dock inte helt 100..
Vi har varit hemma och bara tagit det lugnt idag.. Har packat ett par lådor så det känns bra. Är ju bara 24 dagar kvar tills vi flyttar...
Bella vakna halv nio idag så låg vi kvar en stund i sängen och kramades.. Sen blev det gröt.. Åt inte upp den..
Sen väckte vi Jocke så fick han ta Bella så gick och vila till halv tolv.. Gud vad skönt de var. Tog sedan en lång dusch. Sen åkte Jocke till jobbet..
Prövade att byta ut pippen på Bellas nappflaska idag hade hört att de kunde vara därför hon inte vill äta så mycket.. Så idag har hon ätit mycket bättre..
Imorgon är det dax att börja med burkmat igen.. Hoppas det går bättre nu.

Om jag mår bättre imorgon blir det en sväng in till Evelina och Liam imorgon förmiddag sen träffa syrran i stan på eftermiddagen. Får se hur jag känner mig imorgon. Vill ju helst inte vara hemma så mycket i denna kaos..
Undra så var vårt mysiga vardagsrum blev av?? Ingen soffa och ingen bokhylla.. Massa kartonger och ett par stolar.. Mysigt eller inte..

Tog eb promenad idag ja, Bella, Emilia och Marvik. Bella älskar att sitta i sin sittvagn:) Hon börjar bli stor nu min flicka.

Mår inte alls bra..

Usch har inte alls mått bra idag.. Mår illa är yr.. Sis fick komma och hjälpa mig med Izabella idag för jag orka verkligen inte.. Kändes som jag skulle svimma.. Våga inte bär runt på Bella var rädd att jag skulle trilla.
Ska snart lägga mig och försöka sova.. Tror det är allt som händer runt om mig som gör att jag inte känner mig bra.. Har inte fått sålt vårt radhus än.. Får veta imorgon om de paret som var intresserade tar de. Har sålt vår soffa plus vår bokylla.. Inga möbler där nere.. Har börjat packa så där är flyttkartonger över allt.. Blir tokig. Vet inte om jag orkar leva såhär i 25 dagar till... Ska försöka vara hemma så lite som möjligt under dagarna och vara hemma och packa på kvällarna när Bella sover. Bella känner ju också av min oro såklart.. Gud vad jag längtar tills vi flyttar..........


Igår var det mamma fika hos Evelina med Klara och Lissette plus alla små barn. Jätte trevligt. Åt god sallad och drack massa kaffe. Bella sov nästan hela tiden för att hon var trött efter babysim..

Har gjort om Bellas vagn till sittvagn nu.. Får se hur det går..
Skriver mer imorgon ska försöka sova nu.. Hoppas jag mår bättre imorgon annars fårJocke vara hemma..

Lägger in lite bild som är tagna under de dagar som bloggen ej fungera..


   

HMMM

Hur kan man stänga ner bloggen i 4 dagar!! Riktigt dåligt.. Vet inte om jag ska fortsätta att blogga...

RSS 2.0