snart jobba

Izabella är på hallowen fest på dagis och hjärtat som varit upe tidigt med Iza vilar innan han ska på möte.. Så jag sitter med en stor kopp kaffe och njuter av lite egentid... Lite days innan man ska till jobbet är aldrig fel=)

Izabella hade en toppen dag igår=) Jag jobbade så pappa och Iza hade en mysig förmiddag själv.. De hade börjat med present öppning när de vakna=) Massa hallo kitty kläder.. Iza älskar kitty=) Hade även hitta film med kitty hii
Sen åkte Jocke och Iza till jätte kul för att Iza skulle få välja en leksak hon ville ha... Men det blev mer än en hahha.. Men Iza var nöjd såklart!
Sen hämta de upp mig på jobb.. Pappa och Mi kom och åt middag med oss och hade såklart lite presenter med sig=)
Så jag tror Iza var hel nöjd med sin dag=)

Tänkte bjuda på lite bilder från helgens kalas och utgång.. Men tyvärr ville inte min dator de så det får vänta...
Nu blir det lite mer kaffe och days=) En halv timme till sen måste jag åka till jobb BLÄ!

Hipp hipp hurra

FÖR IDAG ÄR INGEN VANLIG DAG FÖR DET ÄR IZABELAS FÖDELSEDAG!!! GRATTIS UNDERBARA IZABELLA PÅ DIN TRE ÅRS DAG!!!


för 3 år sen....

Tänk att för tre år sen vi denna tiden låg jag hemma i sängen med värkar och bara vänta på att våran flicka skulle titta ut=)
Kommer ihåg den dagen som det var igår...
Sov dåligt natten mellan torsdagen och fredagen.. Jocke jobbade natten kommer jag ihåg.. Kände lite små smärta i magen men med långa uppehåll... När jocke kom hem sa jag till honom att försöka sova lite för att jag kände att det var något på g...
Smärtan var svag fram till det att klockan var runt sex på kvällen... Då börja värkarna att komma med 10/15 min mellan... Smärtan var fortfarande hanterlig.. Jag och Jocke gick ut med Marvik för nu ville jag att det skulle komma igång ordentligt!!! Kom hem och prata med KK som sa ta en långt bad... Och vänta! Jag tog nog ca 5 bad dennna kväll... När kl var elva hade jag tre min mellan värkarna och ringde KK igen som sa att det nog var dags att åka in... Kl tolv var vi på KK.. Endast en cm var jag öppen! Men oj vad mina värkar var starka...  Sen gick det snabbt... Kl tre var jag 10 cm öppen och det var dags att krysta... Nu gjorde det ont!!! 28 min senare var hon här våran Izabella:) 03:28 kom hon till världen=) 3645 g och 50 cm lång. Helt perfekt!!
Nu var hon här våran prinsessa 4 dagar efter bf=)
Denna dagen förändrades våra liv=) Vi var nu föräldrar..
För varje dag som går älskar vi dig mer underbara Izabella=)

Imorgon blir vår prinsessa tre år=) Ord finns inte för hur mycket mamma och pappa älskar dig..
Tack underbara Iza för att du är DU!! Vi är så stolta över dig!







söndag kväll

Sitter i soffan och känner mig rätt färdig.. En timme till sen sängen=) Har varit sliten mer eller mindre hela dagen men det känns ju bättre nu än vad det gjorde i morse när jag vakna... Ha ha men en mycket trevlig kväll hade vi så då är det värt de=)

Dagen igår börja med kalas för underbara Izabellla=) Fullt hus här hemma. Massa fina saker fick hon bla pussel pärlor ,vinterjacka ,bil stol till dockan och ett tält.. Detta tält somnade hon ikväll hihi sötis=)
Det bjöds på Izas favis pasta carbonara... Sen blev det massa god hallo kitty tårta.. Iza var hel nöjd med kvällen=)

Lillis och jag hade pratat lite halvt om att ev hitta på något alla fyra efter kalaset... När alla gäster hade gått runt halv nio och Iza hade åkt med morfar hem så åkte vi hem till Lillis och stoffe och festa till de=) Sen tog vi taxi in till harrys. En jätte trevlig kväll och det kändes när jag vakna haha
Bilder från kalaset och utekvällen kommer imorgon..
Nu ska jag äta tårta och titta tv  sen ska jag hoppa i säng=)

Fredag kväll

Har idol i bakrunden men tycker temat är tråkigt!!! Så jag bara halv tittar.

Dagen idag har vi spenderat med underbara Lillis och Anton=) Det blev barnens lekland. Jätte fint leker barnen tilsammans. Märks att de verkligen trivs tillsammans=) Lillis och jag passa på att snacka massa skit och drack kaffe. Underbart att ha en vän man kan prata om ALLT med=) Tänk att vi har varit vänner i 22 år=)
Efter leklandet våga vi oss till jägersro med två vida barn för att leta kläder till Iza som hon ska ha på kalaset imorgon.. Det gick bra till en börja men barnen tröttna snabbt.. Men kläder hitta vi=)
Tack för en mysig dag säger vi till Lillis och Anton=)

Imorgon är det dags för kalas för Iza som bir tre på onsadag=) Det ska vi fira med gd mat och massa tårta.

Alltid lika tråkigt när hjärtat jobbar fredag kväll=(

lite bilder

Mannen är ledig idag och det är fotboll på tv som gäller... Mindre kul tycker jag så jag ligger i sängen och tänkte titta lite på web tv... Är trött som bara den idag. Kl ringde redan 05:20 i morse.. Har känt mig lite halv kass idag.. Hoppas det inte blir något av de...
Har även beställt tårta till Izabellas "vuxen" kalas som är på lördag=)

Nu ska jag beställa lite på datorn inför Izabellas barnkalas=) Ni kan aldrig gissa vilket teama.. Hihi ni som känner Bella kan nog..

Men först lite bilder från gårdagens dop=)











hedersgästen Simon


En trevlig helg=)

Då var det söndag igen och en vecka till går mot sitt slut.. Har kort vecka på jobbet så det känns ju alltid skönt.

Denna helgen har jag och syrran varit barnlediga  tillsammans för första gången på väldigt länge.. Vi träffades hemma hos Sandra och drack lite vin och gjorde oss i ordning tillsammans.. Sen var det dags för 100 års fest.. Det var cocktail party.
Vi var ca 90 st och det bjöds på mat och drycka och lekar=)
Men både jag och syrran tog det lugnt och vakna utan huvudvärk=)

Idag hämta mina älsklingar upp mig hos Sandra. Det var dags för dopet av Simon i Kävlinge kyrka.. Ett jätte fint dop=) Och vilken sötnosen han är hihi
Efter dopet bjöds det på smörgåstårta=)
Eftermiddag/kväll har vi spenderat här hemma bara vi familjen. Massa mys i soffan. En riktig söndag=)
Izabellas näsa rinner inte alls lika mycket idag=)

Lite bilder kommer här


underbara syster=)


en av födelsedagsbarnen Sofie

 
jag och syrran=)


Nu ville inte bloggen lägga upp fler bilder.. så bilder från dopet får komme imorgon..

dålig uppdattering

Har funderat på om man skulle sluta blogga... Íbland tycker jag det är super kul men ibland känns det bara så tråkigt.. Har även tappat läsare troligtvis för att jag är så dålig på att uppdattera...
Tycker själv det är kul att gå tillbaka och läsa om vad Bella hitta på för ett år sen osv.. Ja ja nu fortsätter jag och blogga med hopp om att någon läser=)
Idag är det fredag=) Nice med en ledig helg.. Tråkigt bara att hjärtat jobbar ikväll så man får sitta själv. Men det blir ett glas rött och idol=)

Iza har haft en dålig eftermiddag efter jag hämta henne på dagis har hon varit gnällig och dragit mig i benen hela kvällen... MAMMA BÄR MIG har hon sagt... Näsan rinner=(  Själv känner jag mig med trött och sliten idag.. Hoppas på att det blir sängen efter idol..

Har ju lagt in bilder från resan på facebook så jag tycker det känns lite onödigt att lägga det här med... Ska skriva och berätta lite om resan men det får bli en annan dag...

När nu oktober lönen kommer så är det dags att börja med körkortet igen=) och jag måste säga att jag känner mig faktiskt motiverad=) Har länge väntat på att få den känslan.. Men efter olyckan innan vi åkte känner jag verkligen att det är dags att ta körkortet..
Har den senate månaderna varit så trött på att pendla.. Rätta mig efter tågtider osv.. Nej nu är det dags=) Håll bara tummarna att det går vägen denna gången...

Nu är det idol dags=)

Hemma igen...

Ja nu är vi hemma igen efter en härlig vecka på Rhodos=) Skriver och berättar imorgon..
Nu blir det en varm dusch sen idol på datorn.. Sen sova...
Har varit duktig och packat upp och startar maskinen. Hur kan man ha så mycket tvätt efter bara en vecka utomlands???

usch för denna dag......

Usch för denna dag!!! Denna dag skulle man bara vilja strycka...
Sis och Linnea sov hos oss inatt. Vi skulle ta tåge tillsammans in till Malmö för Iza skulle på kalas hos Ella.. Men vad händer på vägen? Jo en man väljer att avsluta sitt liv genom att hoppa framför tåget.. Man hörde bara att lokförararen bromsa in... Usch för den smällen... Jag som har klaustrofobi med blev det för mycket för.. sån panik!! Men snälla människor som hjälpte mig så syrran kunde ta hand om barnen..
Detta var en hemsk upplevelse som aldrig önskar någon behöver vara med om..
Efter tre långa timmar på tåget kom vi in till Malmö där hjärat hämta upp oss....
Det känns fortfarande sjukt jobbigt!!!
Till Iza sa vi att tåget gick sönder och att de skulle laga det innan vi kunde köra vidare.. Hon var super duktig under dessa tre långa timmar...

Imorgon bär det av till Rhodos=)

RSS 2.0