HIPP HIPP HURRA

Idag blir lilla syster Emilia 12 år. HIPP HIPP HURRA PÅ DIN DAG. GRATTIS GUMMAN!

 


Lördag kväll..

Då var denna helgen snart över.. usch tiden går för fort jag hinner inte göra allt jag vill.. varför kan inte helgen ha flera dagar??

Dagen idag börja kl sju:( en timme till hade aldrig varit fel:) men Iza och jag gick upp och hade en mysig morgon som alltid.. Efter att pappa Jocke vakna åkte till till bauhaus och köpte en ny matta..) Blev jätte fint men nu vill jag ändra om i tv rummet men det blir när Jocke är bra i sitt ben igen..
När vi väl kom hem upptäckte Jocke att det kom vätska ur hans ärr.. Efter att ha pratat med sjukvårdsupplyssning var det bara att åka in till akuten.. Pappa var snäll och hämta upp Iza så jag kunde följa med honom in.. efter två timmars väntan kom vi in.. de tömde hans knä på blod.. och linda om de. sen skicka de hem oss.. troligtvis kommer de få töma de ett par gånger inom de närmsta veckorna. Men de "tror" att de kommer bli bra till sist..
Efter vår tripp till akuten blev vi bjudna på en jätte god middag hemma hos pappa och Mi..

Imorgon har jag lovat mig själv att bara vara hemma.. ska gå i mjukis hela dagen.. Ska städa lite här hemma och jag har även lovat hundarna en riktig lång runda men annars ska jag bara ta det lugnt och mysa med familjen.. så sällan man bara gör inget alls man brukar alltid ha några planer... men ibland beöver man slappa..
Izabella är fortfarande väldigt förkyld så hon kan också behöva ta det lugnt så hon orkar med dagis nästa vecka..

Tänkte lägga in lite bilder med innan jag ska släcka lampan och sova..
Sov gott mina vänner:)

 
Anton och Izabella på lekplatsen

 
4 genrationer.. min morfar är nu 92 år!!!!

 
Iza med "moffer"

Lång ledig:)

Nu ska man vara ledig i tre dagar. så skönt det ska bli.. Känns som det behövs efter denna veckan..
Känns som jag stressat mig genom denna veckan. Från att lämna Iza på dagis klockan kvar i sju vilket som ingen av oss är vana vid.. har snälla arbetskamrater som har sagt att jag kan komma åtta istället för sju..
Stressat till jobbet sen jobba 8 timmar hämta Iza hem laga mat natta Bella osv.. Man är ju inte van vid att göra alls själv.. men allt går:)

Jocke börjar känns sig bättre i sitt ben:) Han kan nu gå med endast en krycka.. Han har tom kört bil ner till centrum idag.. så han gör framsteg.. så nästa vecka blir det nog ingen tidig morgon för Iza nästa  utan Jocke kan lämna henne.

Izabella har gått och blivit förkyld:( Hon hade varit lite dåsig på dagis idag.. nu ikväll har hon varit lite gnällig och väldigt snorrig..
Så vi tog en riktig gotte dag idag.. Det blev pizza godis och massa andra onyttigheter me like:) Bella älskar pizza och äter alltid med god aptit..

Hoppas på att Iza känner sig bättre imorgon för då blir det shopping med syrran.. :)

Imorgon ska jag lägga in lite bilder har varit lite dålig på de den senaste tiden..

Men nu ska jag gå och sova.. God natt på er!!!

snart kommer hjärtat

Idag har Jocke fått ut sina spik från sitt ben:) Operationen hade gått bra.. han kommer hem om en timme. Tycker det är lite väl snabbt att släppa hem honom efter bara 12 timmar men skönt att få hem honom:) De kunde inte förlänga hans hälsena så han slapp att gå gipsad..Så komer troligtvis bara att vara sjukskriven tre veckor till..

Så idag har Iza varit på dagis från kvart i sju fram till fyra.. Det var hennes första gång på dagis så tidigt. Men allt hade gått jätte bra..
Vilka problem det var att ta sig till jobbet idag. Först var tåget en kvart sent.. sen säger de i högtalararen att de bara går till Lund pga av förseningen.. så jag fick byta tåg i Lund.. Så jag blev 25 min sen till jobbet idag.. Så drygt nu när det bygger om på malmö central... tågen ställs in och är sena nästan varje dag..

Imorgon jobbar jag kväll så pappa ska hämta Bella:) Tur man har en sån snäll pappa som alltid ställer upp och hjälper till när vi behöver de. Tack pappa!

Tänkte lägga in bilder från helg men det får bli imorgon...



Lördags morgon

Underbara lördags morgon... Härligt det är med helg och solen skinner:)
Bella vakna kvart i sju så jag hämta in henne till oss så vi kunde mysa lite.. Men Iza bestämde sig för att sova en timme till. Riktigt nice med lite sovmorgon:)
Nu sitter hon här brevid mig och leker med sitt dockhus... Pappa Jocke fick sova lite längre idag så vi ska väcka honom en lite stund så vi kan äta lite frukost...

Vid lunch tid ska vi åka in till stor staden Malmö ska träffa Lillis och Anton... Sen ska vi vidare på kalas hos Emilia som nästa vecka blir 12 år!!! Syrran börjar blir stor..
Ska även denna dag försöka hinna hem till Linda som har tjejkväll idag:) Fullt upp kan man säga.. Härligt med såna dagar ibland..

Ha en mysig helg alla:)

fredagsmys...

Då var det fredag igen.. Var blev denna veckan av??? Tiden går så otroligt fort jag hänger knappt med haha

Det är bara jag hundarna vakna här hemma.. Jocke hade sån huvudvärk så han sover.. Bella sver med gott i sin säng:) Och jag sitter här med mitt glas cola och en stor skål godis.. det är ju aldrig fel:)
Blir en halv timme till sen blir det sängen för mig med har massa saker inplanerat imorgon så då måste man vara pigg och utvilad..

Om bara 5 veckor blir Iza 2 år!! kan bara titta på henne och tänka var tog dessa två år vägen?? Nu springer hon pratar massor och världens sötaste tjej:)


slappar...

Ligger på soffan och slappar:) Izabella är på dagis och Jockes hos läkaren så är är alldeles tyst:) Jag har ingen tv på ingen musik.. jag bara njuter av tystnaden.. dock bara en halv timme till sen är det dags att åka och jobba. Inte alls kul! Jag har bestämt mig för att börja söka annat jobb.. Känner verligen att jag behöver göra något annat. tycker inte alls det är kul på jobbet just nu.. ska söka ett i Landskrona nu så håll tummarna:) Ska bara flirta lite med Mi så hon hjälper mig med mitt cv hihi

Idag är Jockes hos läkaren för att få höra hur operationen går till.. om det nu komer operera med tanken på cystan i benet.. vi får se vad de säger.. Bara 4 dagar kvar nu..

Snart är det helg igen och då jag ledig:) Imorgon slutar jag redan vid tolv så då ska jag fixa present till Emilia som ska ha kalas på lördag.. Efter kalaset blir det tjejkväll hos Linda:)

irriterande...

Jag cyklar ner till stationen här i kävlinge när jag tar tåget till jobbet... men eftersom Jocke går hemma nu så är han så snäll och kör mig en hel del... Så jag hade ställt min cykel nere på stationen över helgen(dumt jag vet) och idag när jag skulle ha min cykel hade någon jävle tagit min ventil så jag hade punka!!! Lönt att göra så vad får man ut av de?? säkert någon ungdomar som tyckt det var skit kul.. Själv blir man bara så irriterad.. Har inga såna saker hemma så imorgon blir det till att gå ner till stationen.. Jocke har lovat att fixa de nu veckan..

Nej nu ska jag ta datorn in i sovrummet och titta på andra avenyn.. Jobba imorgon kl sju:(


Ledig idag:)

Då var helgen gjord... Trots att den spenderats på jobbet har den gått otroligt fort:)
Bella har spenderat större delen av sin helg hemma hos morfar och nonna.. Pappa Jocke har fått vila.
Idag är det precis en vecka kvar till operationen. Undrar vem som är mest nervös han eller jag??
Han ska till läkaren på torsadg och göra massa tester osv så då får vi reda på hur allt ska gå till...


Bella och jag ska göra oss klara sen ska vi cykla bort till Helena, Felicia och Joel för en fika och lite skit snack:) Sen blir det nog rusta om Jocke känner att han orkar. måsta handla lite små saker och där är det billigast:)  Borde öppna en rusta i Lund... ¨

Har även hunnit gå på kalas hos Tina (svägerskan). Ville ha en fin bild på de tre kusinerna men det var inte det lättaste att få en bra...

 

 


denna dagen...

Idag har varit en sån dag när nästan ALLT har gått fel.. Dagen börja tidigt. Kvart i sex vakna Iza:( Men Jocke var snäll och gick upp med henne så jag fick sova två timmar till. Tio var et dax att cykla med Bella till dagis.. Väl hemma igen hade jag dryg timme på mig att äta lite och fixa lite här hemma. På denna timmen hann jag välta ner en blomma så där var jord över hela golvet.. Spilla ut mjölk över hela bordet.. Kom iväg på en halv tråkig utbildning. När vi kom hem skulle jag vara snäll och fixa mat till mina älsklingar.. Vilket som inte alls gick bra.. Sluta med att jag brände cilli corn carnen... För jag var alldeles för upptagen med att städa upp all lök jag hade spillt på golvet!!! Såna här dagar borde inte få finnas!
Får nog hoppa i sängen tidigt idag så inget annat hinner gå fel...

Jocke har spenderat änu en förmiddag hos äkaren... de har tömt hans knä igen.. Och det ska göras igen imorgon.
Så denna helgen när jag ska jobba ska Iza spendera hos morfar och nonna.. Vi lämnar henne vid lunch tid imorgon så sover hon där till Lördag.. sen kommer hon hem när jag slutat jobba . Sen tillbaka på söndag innan jag sticker och jobbar. Så nu får pappa Jocke passa på att bara vila och tänka på sig själv...  Han får ju verkligen inte belasta sitt vänstra ben..


mysig dag med Lillis och Anton:)

Idag har jag bara jobbat till tolv:) Ska på utbildning på min lediga dag imorgon:( Riktigt tråkigt..
Så efter jobbet var det dags för lekdejt med Lillis och Anton:) Äntlingen var alldelses för länge sen sist.. svårar att hitta en dag nu när Lillis har börjat jobba...
Blev massa bus här hemma hann även med att träffa upp Linda med barn för en liten lekstund på lekplatsen..

Anton kan nu stå korts stunder själv och även gå ett par steg:) Jag skulle försöka fota detta men det var inte det lättaste.. Tänk så stor min kära gudson blivit... Är så stolt att få vara gudmor till en så go liten kille:)

Jocke har varit hos läkaren IGEN.. De har idag tömt hans knä på massa ledvätska... såg inte alls bra ut.. så nu får han inte alls stödja på sitt ben.. måste gå på kryckor.. Är sjukskriven till sin operation.. Tycker synd om mitt hjärta som aldrig blir bra i sitt ben.. Håller tummarna att det blir bra efter operationen men tyvärr finns det inga garantier....
Bara en och en halv vecka kvar....

Jag känner mig fortfarande lite små dålig.. känner mig tung i huvudet och lite illamående.. Snurrar lite i huvudet med:( Hoppas att det känns bättre imorgon. Trött på att känna mig halv dålig hela tiden.

Nu blir det idol och en kopp te:) Ska nanna tidigt idag...

 
mys i Bellas säng

 
sötnosen...


stora killen..

tråkigt att jobba

Då var helgen slut och man är tillbaka på jobbet:( Är inne i någon period där jag inte alls tycker det är kul att jobba.. skulle vilja ha semester en månad eller två... Ska ha en vecka vid jul men det är ju ett tag tills dess...

Känner mig inte 100.. Halsen gör fortfarande lite ont och jag känner mig tung i huvudet.. men inget bryter ut.. så kanske det inte blir mer än så.. 
Man får kämpa på:)
Jobbar kväll imorgon till nio.. Var problem med kvälls personal på dagis imorgon så mamma ska hämta Iza.. Skönt att det inte kommer vara någon kväll på ett tag sen.. Från och med den 20 september kommer Jocke vara sjukskriven.. Undrar hur det ska gå för honom att ta hand om henne när han går gipsad?? Hon sitter ju inte direkt stilla.. Första veckan får hon följa mitt schema så då blir det tidig morgon för henne..
Men det löser sig:)

Har ändrat om i Bellas rum:) mamma och Emilia hjälpte mig.. Blev fint.. ska bara köpa några hyllor med till ALLA hennes älskade böcker..
Kommer väl massa nya leksaker nu när hon blir två..  Hur ska allt få plats??

fotboll

Här hemma tittas de på fotboll... lite små kul när Sverige spelar men jag tröttar halv vägs..

Idag vakna jag och kände mig tjock i halsen:( Kommer säkert bli dunder förkyld.. men än sålänge käns det bara i halsen.
Så idag har vi haft en riktig mys dag här hemma bara vi.. Tittat på film ätit god middag och hemmagjord  paj.. Har även vilat 1 1/2 timme;) Kan inte komma ihåg när jag vila sist.. Riktigt skönt var de´..

Hoppas på att inte förkylningen blir värre för då kommer stora syster hit imorgon och äter middag med oss när pappa Jocke jobbar..

Ska ta en varm dusch nu sen blir det ett glas rött.. härligt med helg:)

trött.....

Sitter i soffan och är helt slut... Dagen börja med att jag vakna av att Jocke sa ska inte du gå upp?? mm svara jag men inte från tjugo över fem.. klockan är tjugo över sex svara Jocke... shit jag hade försovit mig vilket jag nästan aldrig gör.. men snäll sambo som jag har så körde han mig till jobbet:) så där var jag fem över sju.. Efter en kopp kaffe var jag människa igen:)

Efter jobbet hämta jag Iza på dagis.. Hem snabbt ch åt lite middag sen var det dags för klädvisning och fika hemma hos Linda.. VIlket liv där va... var sju barn mellan åldern 3månader till 4år.. fullt liv kan man säga.
Blev en tröja till Izabella.. När klocka var kvart i åtta var hon så trött så vi promenerade hem.. Så nu sover sessan gott:)

Bella blir bättre och bättre på att sova hela natten i sin egen säng:) Hon börja bli stor vår tjej.. tänk om 1 1/2 månad är hon 2 år!!!!
Hon har blivit så duktig på att prata. Hon bygger fler och fler menningar.. Och nyfken på att lära sig vad allt heter..
Hennes största intresse är just nu att läsa. Hon sätter sig med sin bok och läser för sig själv hihi så gulligt att lyssna på henne:)

Nej nu orkar jag inte blogga mer.. ska snart gå och lägga mig. Ska läsa en stund sen ska jag sova zzzz Klockan ringer tjugo över fem imorgon:(

jobba....

Min rygg vill inte riktigt som jag... just nu känns det rätt ok men igår när jag skulle gå och lägga mig hade jag så j*ävla ont..
Hoppas den håller på jobbet hela veckan.. med tanken på hur lite personal vi är..
Ska åka till jobbet om en halv timme.. innan dess är det dags att lämna sessan på dagis.. hon är rätt snuvig här hemma..
Hoppas hon inte ska bli dålig nu bara...
Gårdagen var vi lediga:) Jocke jobba så vi passa på att träffa hela "tjocka" familjen:)
Först blev det fika hos Sis tillsammans med pappa sen åkte vi till mamma och Emilia för lite god husmanskost.. sen hämta Jocke oss när han slutat jobba:)

Nej nu ska jag åka och jobba...

RSS 2.0