Härligt väder:)

Idag har Bella och jag varit lediga hela dagen:) Dagen börja TIDIGT... Efter en väldigt slö morgon och många koppar kaffe vakna jag äntligen till liv... Pappa Jocke som jobba till halv två fick lite sovmorgon:) Innan Hjärtat åkte till jobbet blev det en god lunch tillsammans. När hjärtat åkte till jobbet gick vi bort till Evelina,Lukas och Simon för lite fika och bus.. Trots att vi bor så nära träffas vi alldeles för sällan.. 

Bella var super trött med tanke på att hon vakna så tidigt och vägra vila... Så efter fem var det kaos här hemma.. Bella var på världens humör... Hon blev så arg när jag sa att hon skulle gå in i säng och titta på lite film innan hon skulle sova... Nej mamma jag ska titta tv sa hon.. Nej sa mamma du är så trött bättre du ligger i din säng.. Då putar Bella på datorn rakt ner på min fot!!!! Aj aj säger jag.... Men jag fick massa kramar av Bella som så klart inte gjorde det med meningen.. Förlåt mamma sa hon flera gånger... Undrar vad som hade hänt med datorn om min fot inte hade varit i vägen?
Efter 10 min i sängen och en flaska välling somna hon helt färdig...  Klockan var inte mer än halv sju så jag tror på en tidig morgon i morgon:(

Inget kul på tv ikväll... Snart gå in och bädda rent i sängen sen får jag se vad jag kan hitta på...

Onsdag...

Sitter här i soffan med mina söta hundar:) Är så sugen på något gott... Typ godis eller någon god kaka men tyvärr är här inget sånt hemma:( ska snart gå på jakt och se vad jag hitta hihi

Idag har jag varit på utmaningarnas hus med jobb... Först en tråkig information sen fick vi göra massa utmaningar i lag.. Mitt lag gick det inte så bra för haha.. Men kul att göra något annat än bara jobba.. Blev lite halv stressigt att hinna till dagis innan det stängde men jag hann:)

Izabella har idag varit på 2 1/2 års kontroll... Allt var bra med vår prinsessa och hon följer sin kurva...
Nu klarar Iza att vara utan blöja på dagis med... Bara natten hon har blöja nu.. STOLT!

Hjärtat jobbbar ikväll med:( Saknar honom här hemma. Har inte träffat honom sen i Söndags:( Men imorgon får jag träffa honom en stund imorgon och sen fredag-söndag är vi hemma alla tre:)

Jag ska ju vara ledig nu i sex härliga dagar:) Super skönt ska det bli...

Hoppas ni får en trevlig kväll!


Ny mobil?

Jag har haft min mobil nu i 1 1/2 år... Den har mer eller mindre alltid fungerat som den ska... Men inte idag.. Den har jätte dålig täckning och bryter samtalen hela tiden.. Verkar inte som man kan ringa till den:( Så vill ni ha tag i mig så skicka ett sms... Kan ju förlänga mitt abonnemang nu så jag ska ut och titta på ny mobil i veckan men frågan är vad man ska ha?? Förslag någon?

Izabella har precis somnat:) Hon har varit så duktig med pottan hela denna helgen.. Inte ens när vi åker i väg vill hon ha blöja.. Hon vill bara ha sina hallo kitty trosor hihi.. Nu när hon skulle sova vägra hon ta på sig blöjan.. Hmm undrar hur det ska gå? Får nog ta på henne en blöja när hon sover..

Idag stanna vi bara hemma jag oh Bella:) Vi har busat i trädgården myst massor och en liten tur ner till torget:) Så skönt att bara vara hemma ibland. Och speciellt när Izabella är på så underbart humör som hon har varit idag:)

Nu blir det lite film i min ensamhet.. Sen ska jag försöka gå och lägga mig tidigt för klockan ringer 05:10 imorgon..


Söndag

Då var det söndag igen och det känns i hela kroppen....

Idag skulle Bella och jag åkt in till Malmö för att träffa moster Sandra men vet inte om jag orkar gå in och göra mig i ordning.. Och sen ta tåget.. Känns som det blir hemma mys bara jag och Bella istället.. Förmiddagen har vi spenderat i trädgården helt underbart väder:) Nu är Bella lite små trött så hon sitter här brevid mig och myser och tittar på sin älskade Musse:)

Ska jobba tre dagar denna veckan bara sen ska jag vara ledig sex dagar.. Så härlig med lite ledighet.. Hade tänkt att försöka träffa alla man annars aldrig hinner träffa.. Till helgen ska vi ev vara barnlediga för lite fest.. Men eftersom inte Jocke fått sitt nya schema så vet vi inte hur det blir.. Idag jobbar Jocke sin sista kväll uppe i Helsingborg.. Imorgon börjar
han på sitt nya jobb:)

En trevlig helg:)

Denna helgen har verkligen varit super mysig och trevlig:)
 
Fredagen var det äntligen dax för min hårförlängning:) Skulle vara där klockan tio det tog tre timmar. Jag blev hel nöjd...
På kvällen blev det middag med Ann-sofie och Mattias.. God mat och lite spel. En super trevlig kväll:)

Idag sov vår sessa fram till kvart över nio. Så skönt med lite sovmorgon.. Vid ett tiden kom pappa och Mi på lite fika ut i vår härliga trädgård:)
Nu ikväll har vi varit på 25 års kalas för Lillis..

En helg med massa roligheter men nu är vi helt slut.. Så det blir sängen om en timmes tid..

Izabella har varit så duktig med pottan idag:) Inte en enda gång hon misslyckats.. Hm är det inte konstigt att det fungerar så bra här hemma men på dagis går det inte alls??? Blir ett nytt prat med personalen på måndag!!


Nej nu ska jag vara social med mannen min...
men först lite bilder...

 
Jag bara älskar mitt långa hår:)

 
Min snygga man


vår sessa




lite små irriterad

Känner mig lite små irriterad.....
När Izabella är hemma flera dagar i sträck typ över helgen... Fungerar det toppen med pottan.. Hon klarar det nästan varje gång... Men efter ett par dagar på dagis så vill hon inte alls gå utan blöja.... De sista dagarna när jag hämtat Bella på dagis har hon haft blöja på sig.. Varför undrar jag? Jag menar det fungerar ju när hon är hemma..  Varför tar de på henne blöjan när hon ska träna att gå utan? Idag hade hon en liten olycka vid tre tiden och då tar man på henne en blöja.. Hm  varför?? Ren lathet från personalens sida eller? Är det lättare för de om hon får med blöja... Jag menar när hon är hemma och är ledig går det ju bra... Men efter en dag på dagis vill hon inte hemma eller på dagis... Är hon inte redo för de eller??? Jag känner att dagis förstör lite..

Jag är inte hel nöjd med det dagiset... För det första är det en personal som mer eller mindre alltid är sjuk så det är många olika vikarier.. Sen är där en tant som jag tycker mindre om (Bella med) Och han som är bäst ja han slutar på fredag.. Känns rörigt.. Kanske man ska slå föreståndaren en signal?? men hon är ju ingen vidare att prata med.. Hade det inte varit för Bellas kvällar hade vi nog bytt dagis...

Jag har nog en "sån" dag idag... Klagar dag.. Ville mest skriva av mig lite.

Nu ska jag och Bella äta....

Iza trött och gnällig

Då var det måndag och ny vecka... Tiden går så fort... För fort ibland.

Idag fick min älskling veta att han hade fått "chef" tjänsten på ICA:) Ett jätte grattis till dig min älskling är så glad för din skull... Han börjar redan nu på måndag... Snabba bud kan man säga...

Jag har jobbat idag som vanligt... Jobbigt att jobba måndagen efter helgen. I vanliga fall brukar jag vara ledig på tisdagen då men inte denna veckan... Har nämligen bytt så jag är ledig på fredag istället... För på fredag ska jag göra hårförlängning:) Ohh som jag längtar.. Var över en månad sen jag beställde tiden och nu äntligen är det dags:) Rätt dyrt man får hoppas det är värt de..

Hämtade Iza på dagis vid fyra.. Så fort vi kom hem förstod jag att Bella var JÄTTE trött. Så hon verkligen inte varit på humör under eftermiddag/kväll... Varit arg på allt och alla... Ville inte kissa potta hon ville bara ligga och tittat på film... men nu har hon fått i sig lite mat och tittar på film... Hoppas på att jag kan hålla henne vaken en timme till för annars blir det en tidig morgon imorgon.... Eller så vaknar hon mitt i natten... Jag hoppas på sovmorgon imorgon.. Ska inte börja jobba från klockan ett..
Så kanske imorgon blir det kanske en god lunch ute med hjärtat innan jobb för att fira hans nya tjänst:)

Nej nu ska jag vara lite social med min dotter innan hon ska sova...

Ha en trevlig kväll! kram




trött...

Jag har jobbat kvällen och kom hem för en liten stund sen.. Och som vanligt är jag dunder trött... Lite mys med mannen min sen blir det sängen.
Men jag tänkte att jag måste blogga lite först... Har ju lovat lite bilder med...
Izabella tränar på för ullt med pottan... Nu har de även börjat på dagis... Det går för det mesta bra och vi är såklart super stolta över vår tjej:)
Hon har en dag kvar med sin medicin sen är det över men hon mår redan mycket bättre:) Efter bara 4 dagar märkte vi en stor skillnad på vår tjej.. Hon blev pigg och glad igen och det kändes som vi fick tillbaka vår Izabella:) Hoppas nu hon håller sig frisk LÄNGE... Hon har verkligen haft otur det sista halvåret... Men nu går vi ju mot varmare tider och då är det lättare att hålla sig frisk:)
Annars händer det inte så mycket mer än jobb... Ser fram emot att vara ledig sex dagar till valborg:)
Nej om jag skulle vara lite social med min älskade sambo:)
jag och hjärtat en barnri kväll...
vår sessa
på väg
syrran som svankar lite:)
målar....
Nu får det vara bra för idag:)

Kalas...

Sitter här och väntar på att klockan ska bli kvart över två.. För då ska vi köra på kalas hos syrran... Syster Sandra blir nämligen 29 år på tisdag.. Hm snart 30 år..
Började lite väl tidigt att göra mig i ordning så nu sitter jag här och vet inte vad jag ska hitta på så tiden går lite fortare.. Izabella är jätte trött så hon sitter här i mitt knä helt stilla.. Hon kommer nog sova gott i bilen sen.

Kvällen igår var jätte mysig.. Det blev en god middag och några glas rödvin:) Mysig med en kväll tillsammans bara vi:) Kanske blir lite vin ikväll med;)

Ska försöka ta någon bra bild på Bella idag.. Har varit lite dåligt med fotandet den senaste tiden.. Ska även försöka fånga syrrans stora mage.. Tänk att det är 23 dagar kvar till Linnea är beräknad att titta ut.. Tiden går otroligt fort...

Hoppas ni får en mysig Lördag i detta fina vår väder:)


Fredags mys!!!!

Idag är det fredag och mys står på schemat:)

Izabella mår redan lite bättre.. Hon hade lunginflammation:( Synd om vår sessa... Men nu har hon ätit antibiotika i ett par dagar och börjar piggna till:)

Så idag fick vi änligen träffa världens bästa Lillis och Anton för en lite lugnare lekdejt... Har inte träffat de på lera veckor. Lillis har varit i USA... Och det är ju inte lätt att hitta en dag då vi båda kan... Anton har verkligen blivit en stor kille.. Pratar mer och mer.
Nu sitter jag med ett glas vin och väntar på att hjärtat ska bli klar med maten:) Sen blir det lugn hemma kväll med massa mys:)

Ha en trevlig kväll!!! Kram

STOLTA FÖRÄLDRAR!!!

Det är precis vad vi är... Izabella har de senaste tre veckorna somnat själv i sin egen säng och sen sovit gott själv HELA natten:) och igår var Bella blöj fri hela dagen:) Hon gick på pottan varje gång hon skulle kissa:) Så vi tror att hon snart kan vara utan blöja på dagtid:) Vi är så stolt över vår Izabella:)

Bella har ingen feber idag så snart är det dags för påskmiddag hemma hos pappa och Mi:) Jocke ska jobba så vi ska ta tåget in... Jag jobbar tidigt imorgon så jag sover hos syrran... Bella stannar hos morfar för vi jobbar båda imorgon...

Nu blir det en dusch...


ingen påskmiddag

Idag var vi bjudna på middag hemma hos Jockes föräldrar... men Bella vaknade med lite feber i morse igen:( Dock inte mer än 38,3.. Men eftersom Jockes brorsbarn skulle komma dit med så vill man ju såklart inte smitta ner de..
Nu Ligger Izabella här brevid mig.. Vi vakna för n halvtimme sen eter en skön vila:) Så nu väntar jag bara på att alvedonen ska verka så är hon snart uppe och springer igen:)

Imorgon blir det middag hos pappa och mi:) Hoppas inte Bellas feber blir högre bara... men annars åker vi:) Det är ju bara vi i familjen och feber smittar ju inte.. men vi får se imorgon...

Nej nu blir det mys och kanske en långrunda med hundarna så man kommer ut idag...


påsken:)

Då var påsken här:) Och när påsken är känner man massa vår känslor:)

Jag har jobbat ikväll kom hem för en halv timme sen.. Känner mig helt färdig.. Fundera på att sitta framför tvn en stund innan sängen men känner att jag orkar inte.. Så efter lite bloggande blir det sängen för mig..
Ska ju upp och jobba imorgon:( Men man får tänka att man får lite extra pengar i kassan när man jobbar storhelg:) Plus att jag är ledig lördag och söndag... Påskhelg blir det massa god mat med familjen:) Och jag hoppas på påskägg för det blir jag ALDRIG för stor för hihi...

Annars har det inte hänt så mycket de senast dagarna... Känns som jag mest jobbar... Hinner inte med så mycket annat..
Mindre än 5 veckor kvar tills jag blir moster hihi Längtar så:) Syrran är nog rätt trött på magen nu.. Jag kommer ihåg hur det var de siste veckorna man ville bara ha ut sin bebis:)
Massa bebisar som ska komma nu i maj.. Ser fram emot att få lukta lite bebis:)

Nej nu ska jag sova... 
 
Lite nya bilder kommer imorgon:)

GLAD PÅSK PÅ ER!!!

RSS 2.0