utmanad av Evelina

Blev utmanad av Evelina

4 saker jag har gjort idag
Varit på Vellingeblomman
städat
tvättat
pratat i telefon
Blivit lite arg!

4 saker jag ser på tv
Idol
desperata hemmafruar
våra bästa år(om jag är ledig får jag bara inte missa detta hihi)
Greys antotomy

4 saker jag längtar efter
KÖRKORT
Ett syskon till Izabella(någon dag)
Få en hel dag med massa shopping
En ny solsemester

Nu ska jag utmana 4 personer
Evelina jonsson
Ann-sofie Nilsson
hmm har inte flera vänner som bloggar så det får bli ni två=)


Lediga idag=)

Idag är hela familjen lediga=) Vi ska snart ge oss i väg till Vellinge blomman för att titta på tomtarna och kanske handla lite nya julsaker=) Ska inhandlas en julstjärna till Izas rum..
Sen ska det hem och städas och tvättas lite för tyvärr är det sånt man måste hinna med när man är ledig..

Izabella har lekt med sina docker hela förmiddagen=) Hon bäddar ner de ger de mat och verkar ha jätte skoj.. Skönt att hon börjat leka lite själv nu.. Det har hon aldrig varit glad för innan..

Nej nu ska jag göra mig klar så vi kommer iväg.

Ha en bra dag!

1 advent=)

Idag är det första advent=) Tänk om bara några veckor är det julafton... Var blev detta året av???
folk sa till mig att tiden går fortare när du blir äldre och har barn så trodde jag aldrig på de.. Men det är sant!! För varje år som går bara tiden fortare och fortare.... Nästan så jag inte hinner med=)

Iza och jag sitter och bygger pussel och har en lugn mysig förmiddag innan jag måste åka och jobba=(
Har en liten advents present till Iza som hon ska få snart=) Istället för ge varje dag under decemer ger vi varje söndag när det är advent istället=)

Riktigt skit att åka tåg just nu!! För det fösta för detta j*vla väder sen för att de håller på med cittytunnlen.... Vilket som inneär att jag måste byta tåg i Lund BLÄ!!! I detta väder???
Det är en dag som denna som man hatar att man inte har körkort!!!
Jag vet jag måste börja med körkortet igen.. Men jag måste ha tid och energi till det med!!!! Var tänkt jag skulle börja denna månaden.. Men just nu känner jag mig inte alls motiverad.. Hoppas dock den känslan att jag kan och vill kommer tillbaka snart!

Imorgon ska hela familjen vara lediga=) Får se vad vi ska hitta på men någo blir det.

Nej nu mys med finaste Izabella=)

bilder...

En del av er har säkert undrat var blir bilderna från festen av?? Saken var att vår laddare till datorn ville inte mer i slutet på festen... Undra vad vi hitta på med den haha. Men nu har vi en ny=)
Bilderna kommer här med även på facebook då en del av våra gäster ej läser min blogg...

Festen blev jätte lyckad=) Från start till slut hade jag jätte roligt. De minglades dracks massa goda drinkar och skrattades massor=) Tror att alla hade kul för så verkade de. Och alla tacka för en super trevlig kväll=)
Skönt ibland att få bara vara Johanna! Umgås med sina vänner och bara vara..
Izabella hade haft det jätte skoj hos morfar och nonnna som alltid=)

Annars har det inte hänt allt för mycket här hemma.. Jag har jobbat under veckan men imorgon är jag ledig=) Kanske julsakerna åker fram imorgon vi får se=)
Man får ju lite julstämning när snön ligger där ute men annars tycker jag mest den är jobbig... Ställer till det mest..

Lite bilder bjuder jag på!

 
Grabbarna

 
Ann-sofie och Sofia

 
Lillis och Sandra

 
Syrran Lillis o jag=)

 
snyggingen Lillis

 
hjärtat och Heke

 
Jag och Ann-sofie

 
Söta Linn

 
Jag och fia


stoffe o Lillis

 
syrran börjar bli lite berusad

 
petronella

 
mattias och Ann-sofie

party!

Då var det dags för våran fest som har varit bokad i 2 månader!
Massa goda vänner god dricka och massa gott att snaska på=)

Men först en mysmiddag med mannen min=) Lite god mat och en flaska vin för att fira våran 6 års dag=)
Sen hoppas jag mina nya kläder passar=) Blev inga nya skor=( .. Haha Jocke tyckte jag hade så jag klara mig=) Jag bara älskar höga skor.. Man kan alrdig få nog!

Trevlig kväll på er!

Idol

Vem åker idag tror ni??? jag hoppas på Linnea eller Andrea.. I final vill jag se Jay och Minnah=) Vem av de andra tre zom åker spelar ingen roll.... Men jag brukar ju ha fel...
Nu är det dags=) Sen ska jag nanna.. Massa att fixa med imorgon..

Sov gott mina väner!


6 år!

Idag är det 6 år sen jag och Jocke träffades=) För 6 år sen vid denna tiden var man hemma och "fixa" sig och förfesta.. Inte viste man att bara några timmar senare skulle man träffa mannen i sitt liv=) Tack älskling för dessa åren! Ibland bråkar man och gnäller men jag älskar alltid dig mitt hjärta!
Önska Jocke var hemme nu. Han skulle varit ledig idag men de ringde från hans jobb och sa det var kris och att de måste ju ha en chef.. TRÅKIGT!
Men har sällskap av Izabella=) Hon har sovit middag idag och då vill hon inte gå och lägga sig förre tio men det gör inget för det är ju fredag och helg=) Efter idol ska hon nattas.. Just nu har hon fika med sina dockor.

 
Bilden tagen på nyårsafton förra året=)





Ledig idag:)

Idag är jag ledig=) Och jag har bara varit hemma och det händer nästan aldrig..
Jag har varit duktig och städat och tvättat här hemma... HUndarna har med fått sig en långrunda:)

Izabella som sällan får trots utbrott fick ett riktigt idag! Hon fick inte som hon ville och blev helt hysterisk!!! Som hon skrek.. Men mamma gav sig inte... Efter 10 min av en hysterisk Iza lugna hon sig och gav mig en stor kram:) Är glad att hon inte får det alls ofta.... Lider med er som har det så varje dag....

Iza och jag har precis satt oss i soffan och tittar på film.. Iza är super trött... Jag måste försöka hålla henne vaken 2 timmar till annars lär hon vakna i natt....Vår dotter kan inte somna förre åtta för då vaknar hon mitt i natten och tycker det är dags att gå upp... Och det tycker inte hennes föräldrar! Tur är hennes pappa en nattuggla så han är det som ser till att hon somnar om:)

Nej nu mys med Izabella:)

Farsdag

Fundrsam idag med... Lite ledsen känner jag mig och mitt huvud går på högvarv... Samma person som fortfarande snurrar runt i mitt huvud... Försöker att släppa de men det är svårt...

Idg har vi varit och firat underbara pappa på farsdag.. Det bjöds på middag och fika och massa skit snack och bus=)
Nu sitter jag i soffan och är helt färdig... Har pratat så mycket i denna dag.. Både på jobb och hos pappa så för en gångs skull känner jag mig nöjd ´pratat för idag haha och det händer aldrig. Ni som känner mig vet att jag älskar att prata=)
Men nu sitter jag i soffan lyssnar på lite musik och njuter av lite ensamtid..
Ska ta datorn in i sängen och titta på lite web tv sen nanna...

Grattis till alla pappor där ute! Grattis än en gång till dig pappa DU ÄR BÄST!

Ledig dag=)

Idag har Iza och jag varit lediga=) Izabella som hade svårt att komma till ro igår kväll sov fram till halv tio idag.. Skönt med sovmorgon=) Men ikväll hoppas jag hon kommer till ro lite tidigare och vaknar i tid imorgon så vi får lite förmiddag tillsammans.. För sen ska jag jobba hela helgen=(

Dagen idag varit lugn och skön.. Vi tog en lugn förmiddag med mys och bus här hemma.. Hundarna fick komma ut på en lång runda=) Jocke släppte av oss hos syrran och Linnea innan han körde till jobbet.
Det belv en god lunch och massa bus och mys=) Vid fem åkte vi hem.. Skönt att komma hem i tid och få lite kväll innan Iza ska lägga sig.. Vi tog en fika och titta lite film innan Iza hoppa i säng.. Nu ligger hon i sin säng men tror inte hon sover än... Själv sitter man i soffan och halv tittar på tv och njuter av lite ledig tid=)

Inte alls kul att jobba helgen=( Imorgon när jag åker till jobbet vet jag att jag inte kommer få träffa min sessa från söndag eftermiddag=( Lång tid utan min Izabella.. Hon sover när jag går och sover när jag kommer hem på lördag...
Som tur är så är jag ledig två dagar efter helgen så vi kan mysa massor!

Nu blir det lyxfällan och lite godis för min del=)

Barnkalas!

Idag har vi haft barnkalas för Izabella=) Det bjöds på korv med bröd och massa tårta. Här var sju barn hemma.. Men alla sköte sig super fint=) De busades massor och alla saker i Izabellas rum åkte fram.
Ett lyckat kalas. Izabella tackar er som kom och fira henne och för de fina presenterna=)
När alla Izabellas gäster hade gått kom pappa och Mi för att titta på den stora fotbollsmatchen.GULD till Malmö=)
Nu sitter hjärtat o jag i soffan och är helt färdiga efter dagen.. Sängen tidigt för mig ikväll tråkigt nog är det måndag igen imorgon.. Blä vad helgen går fort!
Tänkte lägga in lite bilder från kalaset...

 
tårtan

 
alla barnen... Melina,Anton,Simon,Ella,Izabella och Matilda

 
Linnea med mamma=)


Jag vill med ha godis=)


fina gudsonen Anton


Simon och Ella smakar på godiset

 
mm gott med tårta

 
Melina

 
´Matilda och Iza cyklar


väntar

Väntar på att idol ska komma tillbaka... Idag tror jag Elin får åka hem.. Hoppas på Elin eller Linnea åker.. Gillar inte någon av de...
Sitter här i min ensamhet(inte riktigt ensam har ju Marvik o Milton här) och hoppas på att hjärtat ska komma hem.. Han skulle försöka komma hem lite tidigare.. Hoppas han kommer snart för jag känner mig lite ensam...

Jobbade fram till halv tre idag åkte sen in till centralen möte upp Evelina så vi kunde ha sällskap hem och hämta barnen.. Simon och Izabella går  numera på samma avd=)
Tog en sväng ner till centrum i kävlinge. Med tre barn tog det 1 1/2 timme haha bara för att handla lite.. Efter vår tur i "city" bjöd Evelina på fika. Tack vännen för en trevlig eftermiddag=)

Imorgon blir det mys med familjen.. Vi ska åka till partyland och handla inför söndagens kalas sen hade jag tänkt städa här hemma och kanske tvätta lite... Har även lovat hundarna en riktig långrunda.. Känner att jag vill och behöver en hemma dag med mys med mina bästa...

Nu är det idol=)

Fundersam...

Känner mig lite nere och väldigt besviken på en person ... Funderar på varför du gör som du gör och varför du säger saker som du säger... Är så besviken på dig att jag inte betyder mer för dig! Ledsen för att det inte verkar som vi kan lösa detta.. Eller du kanske inte bryr dig? Jag lägger ner så mycket tankar på dig... Min egergi! Men inte mer... Bryr du inte dig så lovar jag att försöka göra detsamma.
Vill inte säga vem det handlar om men jag hoppas bara denna person läser detta och förstår att jag är sårad! Önska vi kunde prata med varandra men det verkar omöjligt...
Känner mig fundersam idag.... och kände att jag ville skriva av mig lite...

Men det finns människor där ute som finns där för mig alltid och om alltid ställer upp. Till er vill jag säga tack för att ni finns. Jag älskar er!!!!
Är så tacksam att jag har Jocke och Izabella. Ni är mitt allt!


Ledig idag=)

Idag har vi varit lediga=) Jobbat helgen...
Dagen idag har vi spenderat med Sis,Linnea, Anna och Ella=) Det blev en god lunch och massa bus och lek. Ella och Iza leker super fint tillsammans. Rikiga kompisar har det blivit. Kul att se hur de leker och pratar med varandra.. Men som rummet såg ut hihi men kul hade de och det är huvudsaken=)
Linnea höll oss vuxna sällskap.. Moster hjärta.. Hur söt får man bli?

Sitter och funderar på Izabellas barnkalas som är nu på söndag=) Vill ju göra det mysigt för Izabella och hennes kompisa.. Som det ser ut nu kommer det till att bli 6 st=) En som inte har svarat än..
Iza ser verkligen fram emot detta kalas och undrar över om inte kalaset kan vara NU hihi sötis..
Ska ta en tur till partyland i veckan för att fixa lite inför kalaset..

Nu ska jag försöka lägga in lite bilder om min dator vill.. Annars får det bli på facebook istället...

 
Linnea och moster på Izabellas kalas

 
Iza med kompisen Anton


En glad Iza

Blev tyvärr inte så många bilder från kalaset.. Hoppas på att få lite från farfar och morfar..


Jag och Lillis nu är det dags för fest=)




puss hjärtat

 
Hjärtat och Stoffe på Harrys

Nu får det vara bra för idag=) Nu ska jag vara social med mannen min


RSS 2.0