Fredag

Igår hade vi en super mysig dag:) Dagen börja inte från halv nio.. Bella var nog trött så hon tog sovmorgon mysigt..
Sen blev det en god och mysig frukost med pappa Jocke innan det var dags för honom att åka till Norge i fyra dagar..
Sen spendera jag och Izabella dagen tillsammans med Lillis och Anton:) Vi börja med lunch sen blev det lite bus på lekplatsen när det slutat regna... Bella kan nu säga Lillis och gudmor.. Gudmor Lillis är mycket stolt!! Hoppas på att Anton tränar på attt säga gudmor tills vi ses nästa vecka hihi.. Tänkt om tre veckor blir Anton ett år!!!

Efter lekdejten träffa vi upp Sandra och Emilia på centralen och åkte hem till oss och hade tjej kväll:) Blev god mat och massa godis.. De åkte hem för en time sen..
Så nu ikväll ska jag och Bella var själv och och bara mysa.. Bella är redan trött så vi får väl se när hon somnar...

Är så kul at vara med Izabella just nu.. Hon pratar så mycket:) Hon är go och glad hela dagarna:) Helt underbar är hon vår sessa..
Kunde bara önskat att hon hade lite mer aptit.. Vissa dagar äter hon jätte bra men hon har dåliga dagar då hon äter väldigt lite.. Hon är kräsen kan man säga...

Nej nu ska vi cykla ner till affären och handla innan det är dags att laga lite mat..

Ha en skön dag/KRAM

väntar...

Väntar på att mamma, Sandra och Emilia ska komma men det är sena som alltid.. Skulle ha åkt till stranden idag men det var det inte riktigt väder för de. Blir lite bad här hemma i poolen istället:) Ska man kanske bada idag?? Jag vill helst inte bada under 24 grader hihi. Idag är det 22 i poolen..

Vi hade en jätte mysig förmiddag tillsammans med Linda och hennes söta barn på lekplatsen:) Barnen lekt medans mammorna drack kaffe och snacka skit:)
Verkligen tråkigt att Linda inte ska ha Bella om kvällarna längre:( Men men vi kommer ju träffas ändå:)

Jockes ben är fortfarande detsamma men det spelar honom ingen roll för tävla ska han.. Han kommer få hoppa runr på kryckor.. men vill man något så vill man..
Jag och Bella har massa kul inplanerat dessa dagarna:) Massa bus och roligheter.. Men vi kommer sakna pappa Jocke..

Hoppas mamma kommer snart.. Varför tar de alltid sån tid??

Ikea

Då var första semester dagen snart över.. Vi har haft en mysig dag:) Varit på ikea och handlat lite små saker till hemmet. Sen blev det lunch på kniv och gaffel..
Jocke halta:( Så han kunde inte gå så länge.
Väl hemma fick Jocke vila sitt ben medans jag och Izabella städa:) Bella prövade även sin nya spis hon fick idag.. Får väl se om hon kommer leka med den.. Hon har ju en väldigt bestämd tjej vi har. Hon VET vad hon vill. Undra vem hon fått denna starka vilja av? Haha

Känner mig så sugen på ett glas rött. Men inget vin hemma:( Får handla imorgon så man har det hemma under semestern...

Nu ska jag titta på matta på nätet för vi hittar ingen kul veken på ikea eller jysk. Vet hur jag vill att den ska se ut ska bara hitta den med:)

SEMESTER!!

Nu har jag jobbat min sista dag:) Nu är det semester som gäller....
Haft en hård dag på jobbet. Känns i ryggen så nu ska det bli så skönt med lite ledighet. Är glad jag inte jobbar nästa vecka sån kaos det är med personal...

Denna första veckan ska vi inte åka någonstans.. Jocke åker till Norge för att tävla torsdag till söndag.. Så då ska jag och Bella passa på att träffa kompisar och masssa mamma dotter mys:) 
Nästa vecka får vi se om det blir Småland eller ett par dagar på Öland.

Imorgon ska vi till ikea och Rusta och handla lite saker till hemmet:) Sen blir det städ och fix här hemma.  Blir nog jag som får städa och ha mig med tanken på att Jocke knappt kan gå med sitt dåliga ben.. Hoppas snart det blir bättre.
Svårt att hitta på saker när man man knappt kan gå.. Undrar hur han ska kunna tävla med motorcykln?? Hm vi får se hur det går..

Nej nu ska jag nanna


2 dagar kvar

Nu närmar sig verkligen semestern med STORA steg.. Två dagar kvar att jobba:)
Lite små kaos på jobbet denna veckan för många har semester och någon är sjuk..men men jag kämpar på..

Ska sova hos syrran i natt. Lättare att ta sig här i från på helgen. Börjar klockan sju imorgon:(  Sandra är inte hemma så jag sitter här imin ensamhet med mitt godis.. Hon kommer nog när som..

Brjar känna för att göra något nyttt med mitt hår men vad vet jag inte.. Behöver förnya lite:) Vill inte klippa det så det får väl bli en ny färg:) Mamma kommer hem från Kreta imorgon så då får vi se vad hon säger.. Hon vet att jag oftast ångrar mig efter att ha färgat håret i en annan färg.. Vi får väl övertala henne hihi

Nej nu ska jag ringa hem till mannen min..

Godnatt

jobb jobb

Ja det är just det jag har gjort idag.. Inget kul på jobbet just nu känns som det står still..
Ska upp och jobba sju imorgon så jag ska hoppas i sängen nu.. Tycker verkligen det är orrättvist att Bella och Jocke har semester och att jag måste jobba:( men bara 4 dagar kvar nu sen semester i tre härliga veckor:)
Ser så skönt ut när det ligger och sover när min klockan ringer.. Vill bara vända mig om och somna om.. Men nej tjugo över fem ska man upp. BLÄ..

Hoppas nu bara att vi får fint väder de veckor vi ska vara hemma.. Så man kan bada och sola i massor.. Synd bara att Izabella inte tycker att det är så kul att bada men det kommer väl:)

Sov gott mina vänner.

Hej igen

Nu har der verkligen gått lång tild sen jag blogga sist.. men jag har inte känt någon lust fför det den senaste tiden.. men idag fick jag ett ryck:) Hoppas bara folk tittar in och ser att jag uppdatterat.

Izabella vår prinsessa blir bara större och större.. Hon pratar för fullt:) Tänk att om bara tre månader blir hon 2 år!! Helt sjukt. Var har dessa två år blivit av?  Man hörde innan att tiden gick snabbtt när man hade fått barn men aldrig trdde jag den skulle gå så här snabbt..
Hon är verkligen världens busigaste tjej.. full rulle från det man vaknar tills hon somnar. Inte en lugn stund:)
Hon är helt underbar vår tjej. Mamma och pappa älskar dig så!!!

Jock går just nu hemma sjukskriven för sitt ben.. Han har jätte ont och kommer att opereras i höst IGEN. blir väl hans 14de op... Nu ska de ta ut skruvarna i hans ben och försöka förlänga hans hälsena.. Hoppas bara det blir bättre efter..

Själv så ska jag jobba min sista vecka innan semestern.. Ska bli skönt med lite ledighet. Vi har inte så mycket inplanerat under semeten men det känns skönt. Blir en tripp med Mi och pappa till Danmark och kanske Astrid Lingrens värld.. Vi får se:)
Jocke och Bella har semester denna vecka utan mig:( Någon måste ju tjäna in pengar till familjen haha

Tänkt lägga in lite foto på vår sessa.. Vi var i Ystads djurpark förra veckan. Där var fint men jag tyckte där kunde varit lite fler djur.. Bella tyckte det var kul:) Hon vile gärna klappa alla djuren:)
Lägger även in några bilder från igår när vi var barnlediga.. Blev först en romantisk middag bara vi i lugn och ro sen blev det inflyttningfest hos Mattias och Ann-sofie som har flyttat till Kävlinge:) Tack pappa och Mi för hjälpen med Izabella:) Hon gillar verkligen att vara med morfar och nonna:)
Här kommer lite bilder..(lovar att blogga mer nu)

 
sessan

 
jag och fia hos Mattias


jag..

 
Bella ute i regnet

 
Bella gungar i Ystads djurpark

 
Bella och mamma


Åker...

 
klappar geten

 
Bella och pappa




RSS 2.0