Pannkakor!!!

Sitter här och väntar på att pannkakor mm ska bli gott:)
Idag är Jocke och Bella lediga men själv ska man snart åka till jobbet:( Ska jobba till åtta ikväll:( Efter jobbet ska jag åka snabbt hem för hemma väntar Jocke med en god middag och en flaska vin:)
Ska jobba hela helgen:(

Funderar på om någon läser bloggen nu?? Kanske många som har tittat in och tröttnat på att det inte har uppdatterats något... Men som sagt jag ska skärpa mig:)

Nej nu ska vi äta:)

Ha en underbar dag!




Här är jag:)

Oj vad det var länge sen jag tog mig tid att blogga... Säkert 3 veckor sen... Har haft en del annat att tänka på.. Men nu hoppas jag att jag kan blogga lite oftare:)

Hur är det med oss då?? Jo det är toppen:) Kan ju inte bli annat i detta härliga vår väder:) Så mycket bättre man mår när solen är framme:)
Här hemma har vi varit sjuka mycket... Förkylningar och vinter kräksjukan:( Men nu äntligen är vi alla friska och tillbaka på jobb och dagis:)

Izabella har blivit stor på en kort tid känns det som.. Hon pratar så otroligt mycket och duktig är hon:) Hon har fått en ny säng för några veckor sen. Så nu somnar hon själv i sin säng och sover där själv hela natten:) Så STOLTA vi är:) Och så mycket bättre man själv sover när man inte har en liten tjej som sparkar en i sidan hihi
Nästa månad ska Belllas rum renoveras:) Hon ska å nytt golv och nya tapeter och även lite nya möbler... Ska bli ett rum för en riktig prinsessa:) Ska bli super skoj.. Alltid kul att få göra om lite:)
Har blivit en del nya inköp den senaste tiden och här hemma har det blivit riktigt fint:) Lite till sen är jag hel nöjd:)

Jocke  har sökt en ny tjänst som "chef" på ICA i Arlöv.. Han var på intervju igår.. Det gick jätte bra tyckte han så nu håller vi tummarna att han får de:) Han skulle nog kunna passa som "chef":)

Jag jobbar på som vanligt... Är sugen på att söka ett nytt jobb jag med.. men saken är att jag trivs så bra på mitt jobb men mina arbetskamrater... Där är verkligen en härlig känsla.. men jag känner att jag vill göra något nytt.. Har ju aldrig jobbat med något annat än gamla människor... Jaja jag funderar vidare:)
Syrran har bara 6 veckor kvar av graviditeten:) Tänk vad snabbt tiden har gått.. Tänk att snart har man en liten att lukta på mys mys... Hoppas hon stannar inne de sex veckorna och växer på sig lite för det är en liten tjej där inne...
Syrran och jag har fått så otroligt fin kontakt de senaste månaderna:) Super mysigt:) Träffas så ofta vi kan.. Lättare nu när hon går hemma:)

Nu ska jag surfa lite...

Ska bättra mig med bloggandet LOVAR...

KRAM PÅ ER

RSS 2.0