Jobbat

Vi fick sova hela natten=) Iza somnade I TID strax innan nio och sov gott utan att vakna i 11 timmar=) Själv hade jag svårt att komma till ro men sov sen gott=)
Nu hoppas jag att detta fortsätter! Jag kommer försöka hålla henne vaken till halv nio varje kväll....

Vi hade annars än jätte mysig dag tillsammans med mamma och Emilia=) Iza och jag laga mat och bakade god paj...
Iza var helt slut när de åkte hemma och somnade nästan direkt..

Idag har jag jobbat.. Var lite halv segt att gå upp strax efter fem när man sovit länge flera dagar.. Men upp kom jag=) Men många koppar kaffe och energi drinkar har det blivit=) Nu får man hoppas man kan sova med så mycket koffein i kroppen hihi..


Nej nu ska mysa med min fina prinsessa=)

Suck...

Hur jag än gör så sover inte Izabella som ska/bör göra... Igår somnade hon utan välling och med tvn på innan klockan var halv åtta.. Suck tänkte jag nu vet jag att hon kommer vara vaken i natt!
Kl tio vaknade Iza!!! MJÖLK skrek hon=) Men tror ni hon somnade om direkt?? Nej fyra timmar tog de! Varför kan hon inte bara somna nio och sova till sju åtta??? Känns som det är bättre hon somnar tio på kvällen för då sover hon hela natten! Spelar ingen roll om jag drar upp henne sju på morgonen en dag för då somnar hon kanske sju halv åtta men vaknar på natten!! Hur jag än gör blir det inte bra! Känns som man är "bebis" förälder igen.. Detta har nu hållt på typ en månad... Det enda jag vill är att mitt barn somnar typ nio för då brukar hon sova gott hela natten... Tar gärna emot tips???

Funderar på om Iza och jag ska åka in till moster Sandra idag men Linnea är förkyld och Iza hostar en del.. Så jag känner mig kluven... Vill ju inte att sessan ska bli dålig igen...
Idag ska även träffa mamma och Emilia=)


Måndag!

Då var den ny vecka=) Izabella behövde nog verkligen sova ut igår... Hon sov fram till kl var tio!! Sen var hon mycket piggare och gladare:) Hon hostar fortfarande och näsan rinner men annars verkar hon må bra igen:) Vi var hemma hela dagen igår.. Städa och fixa lite... Jocke är med super förkyld så vi får se om han klarar hela dagen på jobbet idag...
Jag börjar bli något rastlös i kroppen.. Nästan så man ser fram emot att komma tillbaka till jobbet:)
Huset är väldigt rent så mycket som jag städat haha...

Just nu står maten i ugnen Iza leker fint i uterummet och jag sitter här=) Snart är det måndags middag med Evelina=) Idag blir det hemma hos oss utan hennes prinsar=(




Huset sover...

Jag och hundarna är uppe men hjärtat och Iza sover=) Jag passar på att njuta av en kopp kaffe i tystnaden..
I vanlig fall hade jag väckt Iza nu med tankte på hur sent hon somnar men hon är fortfarande inte helt hundra. När klockan var tolv igår och jag tänkte gå och lägga mig.. Vaknar Izabella och skriker!!! Precis som hon hade ont men var vet jag inte... Vad vi än gjorde så sluta hon inte... Precis som hon sov.. Kanske en dröm? 15 min senare sov hon gott igen=)
Jag skulle jobbat imorgon men med tanke på att Izabella fortfarande är super förkyld så stannar vi hemma.. Vi vill inte lämna henne för tidigt. Nu är även Jocke jätte förkyld. Snart min tur tro??

Tänkte göra pannkakor till frukost för det älskar Izabella=) Ska ta hundarna med oss på en riktig långrunda! Kanske en kaffe  hos Evelina sen=)

något ensam

Sitter här i soffan med mitt glas vin och lyssnar på lovsongs=) Mysig men jag känner mig något ensam ikväll... Izabella sover hjärtat jobbar=( Snart får jag sällskap av big brother så kanske det blir lite bättre=)
Känns alltid mer tråkigt att vara ensam en fredag kväll konstigt nog...
Men när jag sitter här och funderar så inser jag hur lycklig jag är=)

Imorgon hoppas jag på att vår sessa mår bättre så vi kan hitta på något=) Hoppas på sol och värme så man kan ta en lång runda med hundarna och kanske sola lite=)



jag och mitt hjärta! Älskar dig såååå




Fredag!

Igår sov Izabella två timmar mellan fyra och sex för att hon var super trött och mådde inte alls bra...
Jag trodde jag skulle få ha henne uppe till sen kväll.. Men inte till HALV ETT!!!
Det är bara besvisat att Iza inte behöver mycket sömn... Och trots att hon somna sent vaknade hon kl åtta! Undra vem som var tröttast jag och Jocke eller Izabella=)
Iza är fortfarande jätte förkyld hon har ca 38 i temp... Men tycker hon verkar någor piggare idag..
Just nu tittar hon på film i sitt rum och jag hoppas att hon inte somnar.. Men somnar hon så max en timme!

Idag har hjärtat och Iza fått ha en mysig förmiddag själv. Och jag passa på att ta en runda till stan med bästa Lillis=) Vi var på jakt efter en tärn klänning... Vi tror vi hittat den men jag köpte den inte idag..  Vi hann även med en fika och massa skit snack!
Är så glad att jagf har så fina vänner... Spelar ingen roll om jag inte har 20 kompisar för jag har två RIKTIGA vänner och gud vad jag är tacksam för de!

Nu har hjärtat åkt till jobb och Iza och jag ska mys dag!


Jag och Lillis en barnledig kväll i höstas=)

en trött Iza

Jaha Izabella sover gott sen nästan två timmar tillbaka.. Helt fel tid att sova men med tanke på att hon inte alls verkar må bra så vill jag inte väcka henne... Hon har varit super gnällig hela eftermiddagen... Så jag antar att jag får sällskap till sen kväll idag.. Men är man sjuk så får man sova när man vill och kan!

Jag har haft finaste Evelina på fika idag=) Det snackades som vanligt massa skit.. Tack gumman för det fina kortet. Blev verkligen jätte glad!


Evelina och jag på nyår!


En sjuk Izabella=(

Vaknade i natt av Izabella hostade och var ledsen=( Lät som hon hade svårt att andas.. Så när klockan var ett satt hela familjen i soffan.. Tre timmar var vi uppe.. Iza hostade MASSA! Så jag ringde jobb och dagis och sa att vi stanna hemma. När vi vaknade hade Iza feber och var super förkyld!

Nu sitter vi vid bordet Iza ritar och jag bloggar=) Snart kommer Evelina och fikar. Hoppas på att vi kan sitta i trädgården och ta en kaffe.. Det blåser men solen är där.

Hoppas snart sessan mår bättre!



tisdag kväll...

Sitter i soffan och halv tittar på sofias änglar... Iza ligger i sin säng men sover inte! Men hoppas sessan somnar snart... Imorgon jobbar jag kväll så jag tänkte ställa klockan och väcka henne lite tidigare om hopp att hon vill somna lite tidigare imorgon...
Snart är det det dax för desperata hemmafruarna=)

Vilket underbart väder vi haft idag=) Riktigt vår väder! Hoppas det håller i sig nu bara... Jag längtar tills man kan hänga vinterjackan...
Har nu börjat räkna ner dagarna till Rhodos ... Wii vad jag längtar ner till värmen=) 
Känner mig just nu lite små trött på mitt jobb och känner att jag behöver vara ledig.. Kan ta på krafterna och jobba med dementa.. Sju år har jag jobbat på boende. Kanske är det dags att testa något nytt?? Våga testa något nytt??

Saknar mitt långa hår... Snart dags att sätta i lite igen tror jag.. Känner mig mycket finare med det långa håret,, Och då är det värt de pengarna enligt mig!




Iza


finaste Izabella myser med Mavik=)

IZA
En härlig bild på en väldigt glad Iza


Lugn söndag=)

Då var det söndag IGEN! Ångest över att det är måndag igen imorgon och attt jag har en lång vecka framför mig.. Vill bara vara ledig lite till=)

Izabellea drar fram allt i sitt rum och pratar med sig själv=) Mysigt att lyssna på henne.. Mammas älskling=)

Dagen igår var en sån riktigt härlig dag=) Vi hade en lugn förmiddag hemma med god frukost och lite film tittande.. Sen åkte vi till center syd för lite shopping. Det var konstigt nog Jocke som handlade mest men det behövde han:)
Iza och jag handlade lite små saker.. Izabella blev så glad för sina nya skor hihi. Hon ville ha de på sig med detsamma!
En god lunch hann vi även med=)
Tråkigt nog skulle JOcke i väg på kvällen=( Men då passa Iza och jag på att gå bort till Evelina och barnen.. Vi hade bakat en paj som vi tog med.. Härligt att bo sä nära varandra=) Så vi kunde bara gå hem och gå ut med hundarna och hämta Izabelas vagn och sen gå tillbaka igen=)
Barnen somnade och jag och Evelina öppnade en flaska vin och snacka massa skit..<3
Tack gumman för en jätte mysig kväll!

Idag ska vi bara vara hemma=) Det ska städas lite och lite annat smått och gott.. Hundarna ska få en lång runda. Men annars ska vi bara vara hemma och mysa MASSOR=)

Om bara min kära sambo kunde vakna hihi



Vår lediga dag=)

Idag har vi varit lediga=) Jag skulle bara vilja ta en vecka semester bara för att få vara ledig lite till=)

Dagen idag börja inte från kl halv nio när Izbella vakna... Jag börja dagen med en stor kopp kaffe och prova vårt nya wii Riktigt kul=)
Vid elva kom sis och Linnea på besök. Det blev en god lunch och massa bus.. Underbart söta Linnea=)
Kvällen har vi spenderat med Anna och Ella=) De bjöd på middag=) var ett tag sen vi sågs man alltid lika trevligt..
Hemma igen vid nio.. Nu sitter jag i soffan och njuter av ett glas vin tillsammans med big brother=) Men snart kommer mannen min hem.. Hoppas jag orkar vara vaken bara...



Imorgon ser jag fram emot shopping tillsammans med mina älsklingar=)

Bilder!!

OJ vad jag varit så dålig på att ta bilder den senaste tiden! Och dålig på att lägga in de jag tagit..
Så här kommer lite bilder=)


finaste systerdotter Linnea på leklandet


Underbara Izabella kör bil=)


hihi!


Stolt morfar!


Jag och hjärtat innan jag blev blondin igen=)






inget kul att pendla

Idag var en sån där där jag bara HATAR att jag inte har körkort!
Kom till stationen halvt stressad för jag var redan sent på det för vi hade haft möte på jobbet som drog lite ut på tiden... Kommer fram till triangeln och ser att ALLA tåg mot Lund från Malmö är inställda!!! Suck vad gör jag? Izabella ska hämtas kl fyra... Kunde ju ta bussen till Lund och sen hoppas på att något tåg från Lund skulle gå till Kävlinge.. Men det var stora förseningar i tåg trafiken så vem vet när jag kommit hem??
Ringde svärmor som sa att hon kunde svänga in och hämta upp Iza på dagis... Ringde sen pappa och hörde om han kunde hämta upp mig och köra mig hem... Och det kunde han=)
Tog en fika i stan i väntan på att pappa skulle sluta jobba...
Tur att jag har så snäll och underbar pappa som ställer upp ALLTID! Vet inte vad skulle gjort utan dig pappa.. Tack snälla.
Och snäll svärmor som också alltid ställer upp och hjälper oss med allt från barnvakt till hundvakt.. TACK! Ni är guldvärda det hoppas jag att ni vet!

Men nu MÅSTE jag ta tag i mitt körkort! Hade tänkt att vänta tills vi kommit hem från Rhodos men jag känner att jag måste ta tag i det nu! Så till löning ska jag skriva in mig på trafikskola! Detta lovar jag ingen annan än mig själv... Sen lovar jag att "leka" taxi till alla som ställer upp och kör mig! Speciellt till hjärtat och pappa som mer eller mindre alltid ställer upp och kör när man frågar de=)

Jag och Iza skulle gått på me&i party hos Linda klockan halv sju idag... Men med tanke på att vi kom hem för typ 45min sen känner jag attt vi stannar hemma.. Känner inte alls för att stressa i väg...

Nu ska jag pyssla lite med sessan..=)

Trött mamma

Izabella brukar sova gott om nätterna men somnar oftast lite senare än vi önskar.. Men somnar hon för tidigt vaknar hon på natten...
Igår somnade hon i tid ca halv nio...
När klockan var elva gick jag och la mig för jag skulle upp tidigt idag.. Men kom inte till ro. Klockan tolv slog Izabella upp sina ögon och ropade på mamma... Jocke tog henne men jag kunde inte somna ändå.. Vi turades om att gå in till henne.. Hon var ledsen och förtvivlad.. Varför vet jag inte. Men fyra timmar tog det för henne innan hon somnade!
Snacka om att jag var trött när klockan ringde i morse=( Massa kaffe och enegi dryck så har jag klarat denna dagen.. Men undrar hur tidigt jag somnar ikväll???
Izabella stannade hemma från dagis idag med tanken på natten.. Jocke kunde komma in lite senare så de kunde hämta upp mig...
Inga fler såna nätter tack!

Ska fixa lite mat men det blir bara något lätt sen blir det film och soff mys för vår del=)


Härliga söndag!

Här sitter jag hemma i mina mjukis:) Hela familjen är lediga och vi är bara hemma.. Bara vi!
Jag njuter av lugn och ro:)

Dagen igårblev inte som jag planerat.. Jag hann ju inte med! Belv ansiktbehandling med syrran. Skönt och avkopplande:) Efter blev det lunch hos mamma och Emilia.. Fick även pussa och mysa med finaste systerdottern=) Innan vi var i från mamma var kl sex! Snälla pappa kom och hämta oss.. Sen bjöds det på god middag=) Men med tanken på klockan åkte vi inte hem till syrran utan stannade hos pappa och MI. Vi tittade på melodifestivelen och åt massa godis=) Izabella somnade i mitt knä när klockan var tio MYS..
Ledsen att jag inte hann med att fika med bästa Evelina.. Vi som brukar träffas ett par gånger i veckan har inte träffats på ett tag nu.. Men på tisdag ska vi äta frukost i stan och snacka massa skit!

Jag måste verkligen sluta överboka mig! Jag blir stressad och jag tror folk blir irriterade när jag får ställa in för att jag inte hinner med allt jag bokat.. Jag ska dra ner på tempot och inte glöma att ibland kan man bara vara hemma och ta det lugnt..

Jag har en kort vecka framför mig:) Ledig tre dagar:) Lite har jag redan hunnit boka såklart  hihi.. Kanske det blir lite fest med Lillis men jag ska fundera på de..

Izabella och Jocke spelar psb 3:) Gulligt att se när Iza spelar gitarr och Jocke trummor=) Ett riktigt litet band!

Själv ska jag ta en kopp kaffe och bara njuta av att vara ledig med min familj=)

alltid något...

Jag är helt otrolig på att bestäma saker!
Imorgon har jag  6 planer.. Hur ska jag hinna med?
Skulle träffa Gordi med barn på leklandet i malmö kl elva(men detta blev söndag istället)
Ansiktsbehandling med sis kl ett
Lunch hos mamma kl två
Fika med Evelina i stan
Middag hos pappa
mys och melodifestival hos syrra

Jocke ska till Tyskland imorgon och sen ha  kill kväll här hemma...

Men puh hur ska jag hinna eller orka?? Plus att man ska ta buss överallt..
Nu får jag ingen förmiddag hemma alls imorgon suck!!!
Jag gillar att ha mycket att göra men varför alltid planerar jag mer än vad jag hinner???
En dag hemma i mjukis tack!

Nej nu ska jag passa på att mysa med min fina prinsessa í mina mjukis:)

Annars har vår dag varit super mysig här hemma tillsammans med Lillis och Anton:)



Ledig!

Igår var det en riktigt lååång dag... Gick hemmifrån halv åtta på morgonen och var intge hemma från klockan var tio på kvällen.först utb sen jobb puh.. Men det var det värt för då blev jag ledig idag.. Så nu ska Iza och jag vara lediga tre härliga dagar.. Ohh vad det ska bli skönt! Behövligt med kan jag säga.. Ska fössöka koppla av lite denna helgen har ju varit fullt upp den senaste tiden och jag känner att jag måste varva ner lite...

Idag ska vi ha mys och bus med fina Lillis och Anton:) Och ikväll blir det fredagsmys med godis för mig och Izabella:) Hjärtat jobbar ikväll men är sen ledig lördag och söndag:)

Ska snart försöka resa mig från soffann och ta en dans med dammsugaren och börja fixa lite lunch för om två timmar kommer Lillis och Anton:)
Hoppas på att solen vill titta fram idag så man kan ta en tripp till lekplatsen..
Man blir så mycket gladare och piggar av solen!! Jag vill ha vår nu!


Fina Izabella i sommras:)

tisdag kväll...

Har precis satt mig i soffan:) Har varit några intensiva dagar så idag tycker jag att jag förtjänar att bara sitta ner resten av denna kvällen:) Men tvättar gör jag hihi alltid något..
Iza som ska upp tidigt imorgon har redan hoppat i säng men sover inte...
Jocke är på utbildning två dagar så han är hemma om kvällarna Mys pys:) Men istället får Iza vara på dagis från sju... Så kanske hon somnar i tid ikväll???

Hallen är nu klar:) Hjärtat har gjiort ett jätte bra jobb:)
Igår åkte jag och Izabella till Ikea med mamma och Emilia till ikea och massa andra ställe för att hitta allt små fix.. Nya mattor nya tavlor lampor osv... Och jag känner mig nöjd! Tack till mamma och Emilia för all hjälp=)
Hela 6 timmar gick vi runt i affärer.. Åt även på ikea och jag inte annat än säga att jag tyckte det smaka skit!! Kunde inte äta köttbullarna:( Ok 16 kr men ändå...

Nu börjar jag fundera på vilket rum som ska göras vid hihi men det blir efter sommaren.. Och denna gången blir det vardagsrummet..


Har varit otroligt dålig på att ta foto den senaste tiden men ska bättra mig!!! Älskar ju att fotografera..

Nej nu ska jag passa på att mysa med hjärtat..

Men först ska jag beställa lite små saker från nätet:)


Jag är tillbaka!!!

Nu är det flera veckor vi har varit utan dator!! Men idag har hjärtat och Izabella varit och köpt en:) ÄNLIGEN!!
Jag har verkligen saknat datorn om kvällarna när man sitter här själv om kvällarna. Saknat att blogga med..Men nu ska jag blogga massor:)

Vad händer annars kanske ni undrar??
Izabella hon bara växer och växer.. En riktig liten prinsessa:) Hon pratar HELA tiden.. Hon frågar fortfarande varför 10000 gånger om dagen:) Hon är en super glad tjej som bjuder otroligt mycket på sig själv:)
På dagis berömer personalen henne nästan varje dag.. Hon lyssnar på vad de säger och leker jätte fint:) De säger att hon växt massa som person sen i julas:) Stolt över att jag är mamma till världens finaste tjej:)

Själv jobbar man på:) Just nu en hel del projekt här hemma:) Har varit och handlat färg och möbler till vår hall som vi ska göra i ordning i helgen:) Kommer bli super fint tror jag:)
Finns även andra små projekt...

Känns som det är mycket roligare saker som händer detta året...
Svärfar blir 60år, syrran blir 30 hjärtat blir med 30år... Min älskade vän Lillis ska gifta sig och jag ska vara tärna:) Även Mattias och Ann-sofie ska gifta sig:) Sen åker vi till Rhodos i juni:) Ohh så mycket kul..
Även andra saker som händer hihi men man måste ha några hemligheter:)

Nej nu sitter jag änligen i soffan och har min fina sambo hemma:) Så jag ska ta ett glas vin och mysa:)

Snart big brother!! Och jag är galen i big brother..:)

Imorgon ska jag vara LEDIG:)

RSS 2.0