onsdag kväll

Då var det onsdag idag... Snart är det helg igen:) Härligt när man vet att man ska vara ledig..)

Ligger inne i sängen och bloggar för Jocke tittar på tråkig hockey. Och det passar mig bra för jag är som vanligt trött... Izabella och jag har haf världens mysigaste kväll tillsammans.. Vi bädda ner oss in i vår säng och titta på musse på datorn.. Hon är helt underbar vår prinsessa... Är så stolt att få vara mamma till en sån fin tjej..

Annars händer det inte så mycket här hemma.. Vi jobbar och står i.. Längtar tills helgen för då ska det julpyntas här hemma:) Detta året ska vi ha gran.. men den får vänta några veckor till..

Nej nu ska jag läsa lite bloggar och sen ska jag titta på andra avenyn på datorn om jag orkar..

TRÖTT!!!!!

Ja trött är precis vad jag är..... Har jobbat helgen:( Idag har jag jobbat i tio timmar så jag känner mig helt färdig.
Så snart blir det sängen för klockan ringer 05:20 igen imorgon:( Usch jag måste hitta ett annat jobb.. Men vad???

I fredags fira vi fem år!!! Fem år sen jag träffa min stora kärlek.. Kommer i håg den dagen som den var igår. Kommer i håg vad jag hade på mig.. Och även hur jag hade håret..
Föst jag la märke till var Jockes otroligt fina ögon:) Kan fortfarande drukna i hans ögon:)
Vi fira med en god middag och en flaska vin här hemma sen åkte vi in till malmö och gick på teatern svensson svensson.. Den var bra.. ) efter gick vi och tog en drink i stan..
Kvällen var super mysig:)

Jag saknar Izabella!!!! Denna helgen har jag inte träffat henne alls nästan:( I fredags lämna vi henne hos mormor vid fyra sen sov hon där till lördag... Vi hämta henne så jag hann träffa henne innan jag skulle jobba.. Men Iza hade nog mest saknat sin pappa... Sen sov hon när jag kom hem på lördag kväll.. Och idag har jag jobbat från 8-20 så idag har jag inte alls fått träffa henne:( saknar henne så.. Imorgon ska jag försöka kom i från jobbet lite tidigare så jag kan hämta henne redan vid halv tre.. Sen ska jag vara ledig tisdag och då ska det bli massa mamma dotter mys...
Tänk att man kan sakna någon som ligger och sover bara något rum här i från..

Nu ska jag ta en dusch sen väntar sängen..





snäll pappa

Min pappa är världens bästa!!! Jag ringde pappa från jobbet med tanken på det dåliga vädret.. Visste ju inte om jag skulle kunna ta mig hem... Hade ju Bella på dagis kvällstid idag.. Så snälla pappa kom oc hämta mig på jobbet körde mig till Bellas dagis och körde oss sen hem:) Tack snälla pappa!!!!!

Idag har Iza varit kväll på dagis... Var flera månader sen sist.. med tanken på att Jocke har varit sjukskriven så har hon inte behövt. Var en ny fröken som annars jobbar på en annan avdelning på hennes dagis.. Allt hade gått jätte bra..) men hon hade inte somnat när vi kom tio över åtta.. Men tio min efter pappa kört somna hon:)

Är trött idag så det blir sängen vid tio.. Upp imorgon 05:20 BLÄ...
Får väl se om jag kan ta mig till jobbet imorgon... Hoppas att det har lagt sig till dess och att inga träd ligger längst spåret...


Söndagkväll:)

Då var det söndag IGEN... Då var denna långledighet slut och en lång vecka väntar:( usch att det alltid ska gå så snabbt när man är ledig..

Helgen har varit jätte mysig:) Igår var vi på middag hemma hos svärföräldrarna. Det bjöds på fondue mycket gott:) När vi sen kom hem dela vi en flaska vin och titta på film.. Härlig lördag:)
Idag har vi först varit på lekland med Lillis och Anton.. var på det nya leklandet på entre.. Barnen älska de.. Gilla det lekland bättre än Andys så dit blir det fler gånger:) Efter allt lekande åkte vi hem till mamma och Emilia ´för en god middag.. Sandra följde också med:) Så när vi kom hem vid sex var Izabella helst slut.. Så hon somna kvart över sju...
Mannen jobbar så nu sitter jag här i min ensamhet.. kan dock vara lite skönt ibland:)

Iza har börjat tramsa igen om nätterna.. Hon vaknar en gång varje natt och ska komma in till oss.... hon somnar om nästan direkt. Men jag vill att hon ska sova i sin egen säng.. Hon somnar där varje kväll... Varför kan hon inte sova där hela natten???

Lite bilder från dagen:)



 

 


ut...

Ut med Mariette säger jag.....!! jag har inte gillat henne från första gången jag såg henne.. Hon är för självsäker.. Nej ut med henne... Visst Eddie är inte den bästa hans röst sviker ofta men där är något med honom som jag gillar.. Idag hänger nog Mariette och Eddie löst... heja Eddie då..

väntar på idol...

Detta är min tredje gång idag jag försöker blogga...  Varje gång jag ska försöka blogga så har något kommit i mellan.. Men nu ska det väl gå:)

Idag har Bella först blivit fotograferad på dagis.. Skulle vara där åtta och skulle hämtas igen halv tio..
Nu hoppas jag verkligen bilderna hinner komma innan jul...
Sen i eftermiddag har vi träffat Sofie:) var ca ett halv år sen sist.. Blev en god fika på burlövs center och lite fönster shopping..  Nu hoppas jag att det inte tar ett halv år till nästa gång.

Jocke skulle på hockey med pappa idag så lagom tills vi kom hem gick han:( men han kommer igen vid tio:) så nu sitter jag här med levande ljus och ett glas rödvin och väntar på att idol ska börja:) Fem minuter kvar nu....
Izabella var helt slut efter denna dagen så hon somna redan klockan sju idag så hon lär vakna tidigt imorgon.. Är nog min tur att gå upp med henne imorgon så det blir inte sängen allt för sent..

Nu är det idol dax!!!!!!!!!
Trevlig kväll alla:)

Hemma med Izabella

Izabella har varit jätte förkyld de senaste dagarna.. Börja med att hon vakna i lördags med lite feber.. men verka i övrigt må bra.. men söndag morgon vakna hon jätte hostig och förkyld... så vi tyckte hon skule stanna hemma från dagis och vila upp sig ett par dagar..
Tycker hon är lite piggare idag men tror hon får stanna hemma en dag till...
Så idag ska vi ha massa hemma mys bara jag och Iza:) Mysigt..) Hoppas att det blir lite bättre väder så vi kan gå ut och få lite frisk luft.

Jag ska vara ledig denna helgen med.. Härligt att vara ledig 2 helger i sträck:) Denna veckan är jag ledig fredagen med.
Tänk om man kunde hitta ett jobb så man inte behövde jobba helger... men jag kan tycka att det är rätt skönt att vara leig mitt i veckan med för man hinner med så mycket de dagarana.. jaja man är väl aldrig riktigt nöjd..

Nu ska jag bygga musse pussel med Izabella..

Igår sa Izabella JAG ÄLSKAR MUSSE!! så söt:)

då var det dags att åka och jobba....

Ja om 20 min ska jag ge mig i väg till jobbet känns väl sådär kul.. Hade gärna varit hemma..
Men bara 2 dagar till sen är det helg och då ska jag vara ledig:) Vet inte vad vi ska hitta på... Kanske åka och bada med sessan?? vi får se vad som händer.

Känns just nu som ALLA ska ha barn.. (dock inte vi) Vet säker tio som ska ha barn nu till våren.. Och en liten som ska komma när som.. Snacka om babyboom... Eller så är det bara att man är i den åldern nu när alla skaffar
barn..

Nä nu måste jag åka:(

HA EN BRA DAG!!! kram på er

Tisdag den 3 November

Har varit dålig uppdattering den senaste veckan.. sorry!

Helgen hände det ju inget kul alls jag jobba hela helgen:(  men igår vara jag ledig så då åkte vi in till Malmö för en tripp till ´"nya ikea". Jag som aldrig har gillat ikea tyckte ju det nya ikea var ett skämt.. samma j*vla skit bara på ett annat ställe..
Efter ikea släppte Jocke av på Burlövs center för vi skulle träffas syrran för en fika och lite shopping.. Hon har fått en liten kula på magen så sött... Hon är ju i veca 16 nu...

Vi har beställt biljetter till svensson svensson(teatern) som vi ska gå och se den 20 November då vi firar fem år jag och hjärtat:) Sen blir det en god middag på broderstugan.. Kommer bli en super mysig dag.:)
Tänk att det har gått fem år sen jag träffa Jocke.. 5 år sen vi träffades på Slagthuset i Malmö.. Då kunde man inte tro att han skulle vara den man skaffa barn hus och hund med haha
Tänk så snabbt tiden går...

Annars händer det inte alls för mycket här hemma.. Izabella pratar otroligt mycket.. hon bygger fler och fler menningar och härmar ALLt man säger så man får verkligen passa sig för vilken ord man säger..
Hon kissar på pottan ett par gånger varje dag.. Hon säger själv till när hon vill gå:) Nästa vecka tänkte jag införa att hon ska gå på pottan direkt när hon vaknar sen få en stund utan blöja..
Vi får väl se hur det går..

Nu blir det mys med hjärtat och desperata hemmafruar såklart!!


RSS 2.0