Jobbat..

Ja idag har jag jobbar.. Bara 4 timmar. Det kändes oki. Det gick bra och så men jag har verkligen blivit en hemma mamma. Jag ska jobba lite nätter i sommar för att jag och Jocke ska kunna vara hemma tillsammans i sommar. Men sen kommer det bara bli vid få tillfälle. Jag vill inte jobba!! Inte från februari 2009

dag har vi fått lite möbler som vi beställde i februari!!! Dock kom inte vårt barbord och barstolar som ska vara i köket. Tur att man har ett bord till. Men vi fick våra solstolar. Jätte fina! Sen fick vi våra möbler som skulle stå i uterummet. Det blev bra men det vr möbler som Jocke ville ha.. Jag gav mig. Men det blev fint. Ska köpa lite ljus och blommor imorgon. Så kommer bli jätte fint:)

Så Jocke har haft fullt upp idag med att skruva upp möblerna.. Han har varit ledig idag:) Vi har också varit på netto och handlat lite.. När man har hus finns det alltid något att göra. Där inne i trädgården ja lite här och där..
Jag har även hunnit städa lite.. Hur många timmar finns det på ett dygn?? Alltid fullt upp!!

Bubblan är så nära på att krypa men det vill sig inte. Hon förstår inte att man ska ta benen och armarna samtidigt.. men jag tror det kommer väldigt snart..
Hon älskar att gå och hålla en i händerna.. Fort ska det gå.. Då skrattar hon:)

Nu ska jag och Jocke äta väldigt sen middag har inte hunnit med de idag. Hoppas på att Bella inte vaknar ikväll..

Imorgon ska vi till Malmö.. Har inte varit i Malmö på länge.. Bella har ju varit sjuk så vi har bara varit hemma. Men imorgon ska vi träffa Sofie och äta lunch sen får vi se vad vi hittar på..


mamma och Emilia på besök

Mamma och Emilia har precis åkt hem.. De har varit här nu ilkväll.. Vi har grillat..
De har ju varit på semester en vecka i spanien så vi har inte träffat de på ett tag.. De var bruna och fina:)


Bella är helt omöjlig.. Hon sov från halv åtta fram till halv tio och nu vägrar hon somna om.. Jag som vill gå och lägga mig. Jocke är ju inte hemma han jobbar en timme till sen är han inte hem från halv tolv.
Jag ska ju jobba klockan halv åtta imorgon så jag måste vara utvilad.. Usch känner inte alls för att jobba.. men kanske det kommer bli jätte kul vi får väl se. Ska bara jobba fram till tolv för sen ska ju Jocke jobba..

Veckan är det en hel planer.. Något inplanerat nästan varje dag.. mest längtar jag till fredag då det är Ullared som gäller:) Varje sommar åker jag och svärmor.. Bella får stanna hemma hos pappa blir lättast så. Hoppas jag hittar massa kul tll alla i familjen rädd för att det blir mest till Izabella som vanligt...

Lägger in några bilder från dagen..







små trött

Dagen börja klockan halv fem då Bella vakna... Hon var hungrig.. Så hon fick sin välling sen somna hon om direkt så då tyckte jag hon kunde sova hos oss.. Jocke skulle dock upp klockan fem för han skulle jobba hihi
Sen sov jag och bubblan fram till åtta:) Sen hade vi en lugn förmiddag med mys och bus.
Jocke kom hem klockan halv två.. Men han skulle köra igen för han skulle hämta sin buss i Ystad.. Så då åkte jag och Bella till morfar.. Sen kom Jocke när han var klar så grilla vi och åt jordbubbar:)
Bella var färdig för natten när vi åkte hem.. hon somna i bilen så vi kunde bara lägga henne i sängen när vi kom hem...

Igår kväll vakna Bella efter hon hade sovit en timme... hon var ledsen. Var vaken en timme tills hon decka i pappas knä.. Undra om hon drömmde något hemskt.. Men vad kan man drömma om när man är 8 månader??

Blir inget mer skrivande idag.. Är så trött. Ska vara social nu en timme sen ska jag nanna....

Bilder..

Koffan har precis varit här och hjälpt mig så nu kan jag lägga in mina bilder.. Tack Koffan:)

Har precis kommit hem från jobb intejuvn.. Ska jobba 10 nätter under sommaren på 2 olika boende i Lödde.. Ger bra pengar:) Men jag ser inte så mycker fram emot de direkt.. Har inte jobbat sen Juli 07... Gillar att vara mamma ledig. Men det är ju bara några nätter ibland så det ska väl gå.

Lägger in lite bilder....


















 

Godmorgon..

Blev inte att jag skrev igår för jag blev så arg att jag inte kunde lägga in foto.. Gillar inte denna dator.. Saknar vår gammla..
Så jag får väl skriva utan bilder...

Igår var vi och gjorde av med masssa pengar till Bella.. Hon fick en ny bilbarn stol hon börjar ju bli för stor för den andra.. Efter vi handlat den sa Jocke ska vi åka och titta på vagn med? Så klart sa jag ja.. Så det blev en jätte fin ny vagn:) En lättare vagn som man kan ta om man bara ska in till stan eller ut och gå.. Det enda jag inte gillar är att hon kommer sitta från mig så jag inte ser henne.. Men man vänjer sig väl.. Ville ju lägga in bilder på vagnen men men...

Jocke har lämnat in vår bil på repration.. Något som skulle bytas ut..
Jag ska på arbets interjuv idag.. I Lödde och jag vet inte alls var det är.. Jocke skulle ju köra mig men nu kan han ju inte de.. Ska kolla om här finns taxi här i Kävlinge tror inte de. Kommer kosta massa och ringa Lunda taxi men vad gör man.. måste ju ta mig dit..
Jobbet är extra natt nu under sommaren. Jocke ska vara hemma sex veckor så då tänkte jag jobba lite.. Ta mitt körkort med såklart!!!
Men undra hur mycket tid vi kommer ha tillsammans familjen?? Jag ska inte ta på mig för mycket nu..

Nu måste jag kolla taxi och väcka Jocke:) Skriver kanske mer ikväll

fortsättning..

Lovar att det ska bli blogg skrivande en gång om dagen.. Bara ni alla lovar att läsa:)
Bella har feber igen.. 38.4.. hon har inte haft feber på hela dagen sen vid fem kändes hon varm igen och då tog Jocke tempen och då hade hon feber.. Men hon är glad ändå man kan märker inte att hon är sjuk. Hon är dock lite mammig.
Hoppas hon mår bättre imorgon men det blir en hemma dag igen imorgon. Usch vad tråkigt.
Jocke har varit ledig idag men det har inte hänt så mycket. Tjockisen Lillis har varit på besök en sväng.. Så kul vi hade. Vi bara skratta åt inget.. Skönt att skratta av sig.
Nu har hon bara 8 veckor kvar.. Ska bli så kul att träffa Anton:) Min gudson hihi

Lägger in en del bilder.. Så blir det mer skrivande imorgon. Kram på er

             
   Här kommer bilden på Jockes brors nya bebis.. det blev en simon:) Snart 1 månad

snacka om länge sen man blogga..

Nu är jag tillbaka!!!!!!!!
Har varit så mycket med allt.. Med flytt osv. Men nu är vi på plats ute i Kävlinge:) Bredband har vi mobilt till idioterna på glocalnet får igång det andra.. men det fungerar jätte bra:)

Bella har varit sjuk de senaste dagarna.. Haft feber 39 grader som mest.. Idag har hon bara lite feber.. Men hon har varit som vanligt kanske lite lugnare än vanligt. Igår kväll var hon helt hysterisk. Vet inte vad det var men hon ville inget. Hon var så ledsen... Jocke fick gå med henne tills hon somna sen fick hon sova i vår säng i natt det har hon inte gjort sen hon var riktigt liten.. Hon tog jätte mycket plats för att vara så liten hihi
Hon somna inte från 00:30 sov sen fram till 8:00.. sen låg vi och hade det mysigt i sängen en halv timme sen gick vi upp..
Hoppas hon mår bättre imorgon så vi kan komma ut lite.. Vi har f.n inte varit någonstans sen i Lördags.. ångest
Varit på lite promenad bara.

Midsommar har ju varit och då dov Bella borta för första gången och det gick jätte bra. Hon hade varit så snäll men det viste jag.. Hon är alltid så duktig vår tjej.
Vi hade jätte trevligt.. Blev rätt lungt. Blir inte så  berusad längre.. men vi hade jätte kul och de verka alla ha..
Skriver mer ikväll och lägger in bilder

RSS 2.0