En gnällig Izabella!!!

Izabella har varit feberfri sen söndag morgon=) Men gud vad hon är gnällig idag!!! Inget har passat henne.. Hon har ändå sovit två timmar under dagen men hon verkar ändå trött... Så hon känner sig nog inte 100=( Har nog tagit hårt på henne denna höga feber... Hoppas hon mår bättre imorgon..
Vi pysslar så hon ska slippa gå på dagis dessa dagar och jag ska slippa ta VAB (igen).. Så imorgon jobbar vi kväll så då ska Iza vara med Jocke fram tills han åker och jobbar vid tre sen tar snälla farmor över:)
Sen onsdag försöker jag smitta en timme tidigare så Jocke och Bella kan hämta upp mig på jobb och Jocke kan åka och jobba..
Sen har ju jag semester en vecka:) Sen ska väl sessan vara frisk så hon kan gå på dagis som vanligt...

Izabella och jag har varit och ätit middag med Evelina och kidsen men Izabella var inte alls på humör och ville bara sitta i mitt knä och gnälla=(
Så kul att ha någon att umgås med om kvällarna när man sitter här själv...

Nu ska jag försöka natta mitt gnälliga barn!!

fix hemma


Hela förmiddagen har gått åt att fixa i Izabellas rum=) Allt gammalt som hon inte leker med skulle ut och upp på vinden.. Allt nytt skulle in=) Gud vad mycket saker detta barn har?? Något bortskämd=)
En del saker som är stora och tar för mycket plats fick åka in i extra rummet.. Tur man har ett sånt=) Farmor Monika hjälpte mig. Tack snälla=)
Hjärtat jobbar idag och Iza ville vila en stund.. Så nu sitter jag här med en stor kopp kaffe och känner mig nöjd med hur bra det blev i sessans rum=)
Iza mår något bättre idag. Haft hög feber även i natt=( Men under förmiddagen har det varit bättre och hon har orkat vara uppe och leka lite.. Men inget dagis imorgon.. Men tur nog så kan vi lösa det utan att ta VAB..
För några veckor sen sa jag till Jocke att det var så konstigt att Iza inte hade varit sjuk sen juni månad.. Det skulle jag nog inte sagt för nu har hon varit sjuk tre gånger på en månad!!! Det kommer jag inte säga igen!

Iza har beställt fisk till middag.. så jag hoppas verkligen hon tänkte äta lite idag.. För de senaste tre dagarna har hon nästan bara fått i sig välling..
Så snart ska jag börja fixa med maten..
Sen blir det tvätt och små fix under dagen..

God fortsättning mina vänner!

Tack!!

Tack till mina föräldrar som kom hit med klappar till Iza och gav henne en liten mini jul=) Ett extra tack till pappa som var tomte!! Ni ä bäst!!
Iza har fortfarande feber=( Men ville ge henne någon forma av jul.. Så det blev en snabb fika här och massa julklappar.. Iza satt mest i soffan men öppnade sina klappar med glädje=)
Är glad att Iza fick lite jul och att tomten kom=)
Nu sover sessan gott.. Och vi hoppas hon vaknar och känner sig bättre imorgon..


inget julfirande

Denna dagen blev inte alls som jag tänkt mig=(
Vi skulle ha en lugn julafton bara vi familjen igår.. Och fira ju med föräldrar och syskon idag..
Men klockkan elva igår kväll vaknar Iza till och är super varm! Tar tempen som visar 40,1=( Iza är helt slut.. Hon sover sen 2 timmar tillbaka! Tempen i morse visa 40,3!!
Fundera på hur vi skulle göra idag med gäster klappar och tomten...Iza vill ju fira jul.. men hon orkar ju inte ens stå på sina små ben... Så vi ställer in=( Iza får öppna sina klappar i lugn och ro ikväll.. Familjen får vi försöka träffa en annan dag=( Blev inte mycket till julfirande för oss detta året=(
Känns skit! Tycker så synd om vår sessa som inte får fira en riktig jul och träffa tomten som hon pratat om de senaste halv året=(

Inte riktigt min dag...

Tog mig 2 1/2 timme att komma till jobb idag!!! De visar 20- grader!
Tåget gick som vanligt bara till LUnd i morse.. Ett tåg till malmö skulle komma efter en kvart men kom efter jag hade väntat 40 min! Väl på tåget står det stilla mellan Malmö och Lund!!! Brukar vara på jobb 06.50 men kom idag 8.15!!!! J*vla tåg!!!!
Svärmor ringde och sa att hon kunde hämta mig efter jobb men att hon inte kunde vara där från halv fyra.. Satt och vänta på jobb för att slippa tågen!! En timme tog det till Kävlinge mycket trafik och halt!
Väl hemma var klockan nästan halv sex! Slängde i hop lite mat snabbt.. Nu har jag tagit en kopp kaffe och försöker varva ner...
Kallt är det här hemma med!!
Borde försöka vara lite mer positiv men usch just nu är det svårt...

Stressad är jag med! Inte slagit in någon julklapp och en klapp har inte kommit än som bara MÅSTE komma imorgon.. Måste handla mina sista klappar imorgon och julklänning till Iza! Inget är klart.. Känner mig stressad!!! Hoppas det känns bättre imorgon=) Jag vet att det bara är mitt fel! men måste skriva av mig ju...
Syrran och jag shoppa loss utan barn imorgon=)

Dålig på att blogga!!

Ja just nu är det lite dåligt med bloggandet sorry!!
Tid finns inte alltid och inte lust!!
Men imorgon ska jag vara ledig så kanske det blir lite bloggande och lite bilder=)
Jag har precis kommit hem från jobbet och Jocke har kört till sitt... Izabella och jag ska gå bort till Evelina och kidsen och fika.. Iza ska leka och mamma ska snacka massa skit. För det är vi bra på jag oc Evelina=) Verkligen kul att vi kommit varandra så nära den senaste tiden.. Känns som vi kan prata o allt=)

Vad händer annars?? Man jobbar och står i! Men just nu är det skit att pendla!! Fan det tar ju hur lång tid som helst att komma till jobb.. Tågen går bara till Lund pga av citytunnlen! Sen är tåget till malmö sent varje dag... SÅ hur tidigt jag än åker blir jag sen.. ARG!!! Borde ringa skånetrafiken och säga vad man tycker.. Riktigt j*vla dåligt!!

Var på julfest med jobb i torsdags=) Riktigt kul hade vi!! Men att sova med 2 barn när man är bakis är ingen hit!! Kunde inte sova.. Lite små sliten på fredagen..
Tack till syrran som tog hand om min sessa=)

Tänk om bara 4 dagar är det julafton!!! Och jag har flera klappar kvar att handla=(
Torsdag ska jag fixa det sista.. Iza ska fira lite mini jul med morfar och nonna hos Maries föräldrar så jag ska gå i lugn och ro=)

Något har hänt med in spotify... Precis som min tid har tagit slut.. Kan bara spela en del av mina låtar.. Varför någon som vet???

En pigg Iza!!!

Izabella har nu varit kräkfri i över ett dygn=) Hon är pigg och glad och äter=)
Tror inte det var vinterkräksjukan med tanke på att hon endast kräkt tre gånger på 48 timmar!! Någon lugnare form av magsjuka...
Skönt att se henne pigg och glad igen=)
Men det har verkligen varit mysigt att vara hemma med henne dessa dagar. Hon har varit lugn och super mysig!! Inte varje dag man får så många kramar=)
Just nu leker hon med lera och jag njuter av en god kopp kaffe och bra musik=) När jag får en låt på huvudet kan jag spela den om och om igen... Just nu är det just the way you are med Bruno Mars.. Den går varm här hemma!
Ska även få besök av farmor ska komma och hjälpa oss med lite småsaker... Trevligt med lite sällskap när man är "inlåst"..
Kvällen ska jag slå lite julklappar=)
Fortfarande något stressad av att jag har många klappar kvar att fixa!! Nästa vecka gäller de..

Mår Iza bra och inte kräks mer(kräkfri över 48 timmar) ska hon till moster sandra imorgon för jag ska på julfést med jobbet=)

Nu mys med finaste Izabella!!!

En sjuk Iza

Izabella kräkte inte mer under dagen igår.. Idag vaknade hon kl halv åtta och sa mamma jag har inte ont i magen=)
Men efter ca 15 min och flaska välling så kräkte hon... och sen en timme senare igen=( Men under eftermiddagen har hon mått bra utan att kräka.. Hon är något lugnare än vad hon brukar vara.. Hon vill mest mysa med sin mamma=)
Iza har bestält att vi ska ha fisk till middag och jag hoppas att Iza äter och att hon får behålla de...

Men annars har vi det mysigt här hemma jag och min underbara dotter=)

Hemma igen...

Jaha då är jag hemma igen efter att ha varit på jobb i ca 10 min....
Kom in på jobb och hann byta om och komma ut och säga hej... sen ringer min mobil det var Jocke som sa att Iza hade kräkt ner sig själv!
Eftersom jag har lättast att ta VAB från jobb så hämta de upp mig igen..
Så nu är Jocke på jobb och Iza och jag sitter i soffan...
Men Izabella verkar inte må dåligt! Hon är rätt pigg och glad.. Hmm kanske inte detta är maginfluensa?? Kanske hon bara ätit något konstigt eller något annat?? Hon har fått i sig ett glas vatten för 20 min sen och det har hon fått behålla... Iza vill äta något men jag sa vi väntar en timme...
Så nu får vi se vad som händer...
Jag ska vara hemma tre dagar eftersom man måste vara kräkfri 48 timmar innan man får gå på dagis...


Godmorgon!!

Då var helgen över och det var måndag IGEN... Varför måste en ledig helg ta slut så snabbt???

Sitter just nu i soffan och myser med bästa Izabella efter att varit uppe tidigt... Izabella har gått i luciatåget på dagis=) självklart super duktig!

Julafton närmar sig med stora steg men jag har fortfarande ingel julkänsla i kroppen=( Granen är på plats och tomtarna är uppe... Fortfarande en held del klappar kvar att fixa...
Hoppas snart jag hittar den=)

Dena helgen har familjen vari lediga tillsammans.. Det har mest blivit hemma mys. Köpte gran i lördags och pynta den och tomtarna kom fram... Söndag träffa vi Lillis och Anton sen kom Jocke till pappa så åt vi middag där.. Sen var helgen över=(

Nu ska jag mysa med min sessa sen ska jag jobba ikväll... Skulle varit skönt om Iza ville sova en stund!


vår tärna=)

fredag=)

Underbart med helg! En ledig helg och jag är ledig 3 dagar!

Idag har jag varit hos mamma och färgat håret.. Har under hela veckan frågat alla som känner mig om jag bör var blondin eller brunett... För själv vet jag inte vad jag ska vara... Ca 20 personer har svarat och ca 15 st tycker jag ska vara brunett...
Nu är jag mörk blond! Håret blev något ljusare än vad jag tänkt... Ska känna efter lite nu sen kanske det blir lite mörka slingor eller något..

Hela denna helgen är hela familjen lediga=) Idag blir det en god middag och idol final=) Imorgon ska vi handla julgran och klä den.. Hoppas jag kan hitta julkänslan för jag har absolut 0 just nu!

Lite panik att jag har en hel del julklappar kvar att handla!!!


En trött mamma Johanna

Ja idag är denna mamma trött! Varit uppe sen 5:20! Dagen börja med att jag missa mitt tåg som jag tar kl sex pga av det inte gick att komma fram med en cykel.. Tur nog gick det ett 10 min senare men då ett pågatåg som tar något längre tid.. Kom till jobb 15 min sent!
Vägen hem ska jag in och ladda mitt busskort så jag missar då tåget som går men tänker nästa går ju om 20 min men NEJ detta var inställt! Ringer Evelina som med tänkte ta det tåget och sa att det fick bli kaffe och skit snack en timme på centralen=) Masssa snack blev det och väntan gick snabbt. Tiden går snabbt när man har trevligt=) Var på dagis kl fem! Och vi skulle gå hem.. Man vågar ju inte cykla. Med tre barn som var trötta tog detta ca 45 min! Men hem kom vi=) Lite snabbt gjorde jag lite mat till oss... Nu har vi  ätit och Iza ligger i sin säng och tittar på film.. Jag är helt färdig i huvudet och sitter nu i soffan och kopplar av.. Tvättar gör jag med... Man måste ju ha tid till allt...

Helgen har annars varit mysig=) Iza mådde super i fredags så när Jocke åkte till jobb åkte vi hem till syrran och Linnea. Vi hade en mysig eftermiddag. Eftersom jag inte alls kände för att klydda med tågen på kvällen så bestämde vi oss för att stanna.. Lördagen var det dags för bak hos pappa och Mi. Fina pepparkakshus!
Kvällen var Jocke på julfest med sitt jobb så jag och Iza stanna hos syrran även denna natt=) Mysigt med mycket ljud av två små... =) Söndagen blev det bak hos mamma och Emilia.. Massa julbak denna helgen!
Kvällen kom Jocke och hämta oss=) Inte mycket vi träffat Jocke denna helgen men nästa helg blir det mys hela familjen=)

Funderar på om jag ska ta en kopp kaffe men är rädd att jag inte kan somna sen.. Har ju så svårt att somna varje kväll trots att jag är sjukt trött varje kväll! Ligger och funderar på allt mellan himmel och jord!

Dags att vika tvätt!!

tråkigt...

Jag har tråkigt... Inte kul att bara vara hemma en hel dag..
Izabella var dålig i magen i morse men sen har det var lungt.. Hon är pigg och glad:)
Men vad ska man hitta på när man är hemma en hel dag? Vi har mest kopplat av idag. Tittat på film och myst.. Nu sover Iza och jag vet inte vad jag ska hitta på... Jag har svårt med det här att bara sitta stilla en hel dag.. Jo vi har ju rört oss i huset... Jag gick ut med hundarna innan Jocke åkte till jobbet annashar vi bara varit inne..
Och vi som ska vara hemma imorgon med.. Vad ska vi hitta på?
Hoppas på att vi kan komma ut lite imorgon.. Om Iza är bra i magen så kanske vi kan övertala pappa Jocke att hitta på något innan han kör till jobb vid ett...

funderar på att ringa och snacka skit med syrran eller pappa... Kanske de har något kul att berätta:)

inte riktigt bra

Hmm känner mig lite olustig i kroppen kan inte förklara de.. Inte riktigt kul=( Trött är jag med så jag ska hoppa i säng mycket snart...
Iza har varit på dagis idag och kl fyra var det dags för pepparkaks bak med sina föräldrar=)
"fröken" berätta för mig att Iza inte var bra i sin mage=( Så jag sa att jag skulle ha koll på det under kvällen... men hemma är det detsamma.. Så imorgon blir det VAB för min del... Går maginfluensa på dagis men hoppas inte det är de hon fått.. Men hon är pigg och glad som vanligt.
Så imorgon ser jag fram emot massa mamma dotter mys=)
Nej nu ska jag nanna hoppas på att vakna pigg och glad imorgon...

RSS 2.0