Sista Augusti!

Idag har jag varit på jobb och hälsat på=) Fått hjälp med mina pappaer.. Önska dock att min chef var något mer förstående!
Men kul att träffa mina goa arbetskamreter..
Jocke körde mig in till jobbet men jag fick sen ta mig hem själv och jag kan säga att det känns i ryggen!! Trots att jag blev hämtad när jag väl kom till kävlinge...

Imorgon är det dax för barnmorskebesök för att lyssna på bebisens hjärta=) Myspys=)
Eftermiddagen ska jag till Lund för att träffa läkaren. Tyvärr inte samma läkare som sist.. Men jagn hoppas denna läkare är lika förstående... För jobba kan jag inte med tanke på att jag inte kan göra någon ansträngning utan att få sjukt ont...

Izabellas nya kvällsrutiner fungerar fortfarande bra=) Och sessan har nu 5 stjärnor! Så om hon fortsätter så blir det leklandet nästa vecka! Duktiga Izabella<3

Nej nu fika och mys med mannen min!

Hösten är här!

Imorgon är sista dagen på sommaren!! Augusti är slut och vi går in i september och då är det höst!
Men jag kan tycka att hösten med är mysig.. Med massa ljus tjocka tröjor och massa löv=) Men efter hösten kommer vintern och det gillar vi INTE... Vinter= snö och kaos!!! Men denna vinter är ju speciellt för då kommer vår son till världen=)

Idag händer det inte så mycket här hemma. Jocke är ledig=) Så han har klippt häcken och håller nu på att ta ur allt vatten från poolen för att sen stänga den.. Och det är väl med ett höst tecken!

Imorgon ska jag vill jobbet och träffa mina goa arbetskamrater=) Ska fylla i mina havandskapspapper med min chef..



Tack svärmor!!!

Idag har jag och Izabella haft svärmor här hela dagen. Hon kom vid lunch tid för att hjälpa mig med rensning och flyttning av kläder... Vi har gjort vid alla garderober i vårat sovrum... Flyttat in Izabellas kläder dit in för att hon haft sina kläder i lillebrors rum..
Sen var hon så snäll så hon städa till mig=) Tack svärmor för alla hjälp!! Tänk att det finns så hjälpsama människor...

Jocke jobbar idag men ska sen vara ledig fram till fredag=)

Izabella jagar stjärnor=) Hon ¨har fått två stjärnor nu en i torsdags och en i fredags...Lördag får man vara uppe längre..
Så idag sov vi lite längre än till åtta men med tanke på att vi var i väg på kräftskiva och inte komma hem från vid tolv så var vi lite trötta...
Men är så stolt över vår fina Izabella<3

Idag går jag in i vecka 25... så mysigt att känna bebisen. Tänk om 3 1/2 månad har vi en liten bebis här hemma=) Ohh vad jag längtar!

Stolt över Izabella!!

Jag har länge kämpat med Izabellas sov tid...
Denna sista veckan börja jag med att väcka henne klockan åtta för att hoppas att hon är trött på kvällen... Somnar man sent fint får hon en stjärna efter 10 stjärnor får hon ta med en kompis till leklandet...
De första 3 dagarna gick det inte bra.. Ingen ro från tio=(
Men idag klarar sessan det super!!! Hon somnade i tid så imorrgon ska det bli så kul att ´berätta för henne att hon äntligen fått en stjärna=)

Haft Izabella hemma från dagis idag för vi har haft besök av fina Lillis o Anton=) Oj som det stöka upp idag.... Har aldrig sett alla Izabellas saker på golvet samtidigt... 40 min tog det för mig och Lillis att plocka undan allt...
Men kul hade de=)
Tack för en mysig dag!

Imorgon ska sessan på dagis igen och jag ska bara koppla av.. Ont i ryggen nu ikväll speciellt fram till=(

Fått en ny tid till läkaren nästa vecka..

Sessan på dagis!!

Idag var det dax för sessan att gå på dagis efter några dagar hemma.. Tyst här hemma utan henne...

Izabella är ju mycket för fullt ös hela tiden... Hon tar gärna det lungt en sväng på morgonen men från tio frm till sängdax ska det hända något hela tiden.. Och snacka om att hon har många frågor!
Hon är fortfarande inte glad för att somna så tidigt på kvällen... Men jag kämpar med att väcka henne tidigare så hon får ro tidigare på kvällen...

Vad hara annars hänt?

I Söndags var det kalas för finaste gudsonen Anton som skulle fylla 3år.. Det bjöds på god mat och tårta och massa bus för barnen=)
Tänk att Anton redan hunnit bli 3 år!!!

Igår hade vi besök av Anna och Ella.. Barnen lekte jätte fint och mammorna snacka massa skit=)
Alltid lika trevligt!

Idag händer inget speciellt.. Jag ska passa på att koppla av medans sessan är på dagis sen vi fyra ska jag hämta hem henne och då händer säkert något hihi

Endast en vecka kvar på min sjukskrivning men det kan ju inte tycka att jag ska gå tillbaka till jobbet nästa vecka?? Hoppas på an ny tid till läkaren . För jobba kommer inte gå med denna värk!!

Tog några bilder på kalaset och igår lägger in det lite senare..

Nu en dusch!

Ett jätte stort grattis till Anton som idag blir 3 år! Och grattis till Lucas som blir 6 år idag! Hipp hipp hurra på er dag!!!

pojken i magen=)

Vi fick veta att vi skulle ha ett barn till den 9de April=) När man tar ett test och man får ett plus blir man alltid lite chockad men självklart super glad!

Vi har aldrig förstått varför man ska vänta med at berätta för sina nära och kära i 12 veckor! Så när pluset kom och vi hade förstått att vi skulle bli 2 barnsföräldrar så var de första jag ringde syster Sandra och Lillis=)
Dagarna efter när vi träffa våra föräldrar berätta vi även för de=)
Sen berätta vi de för folk runt omkring när vi tyckte det kändes rätt=)

Efter som jag är orolig av mig så bestämde vi oss för att göra ett tidigt ultraljud när jag var i vecka åtta.. På Emma kliniken i Malmö. Detta får man själv bekosta men för oss var det värt de! Allt såg jätte bra ut och jag hade gått 8+0.

Jag mådde illa till och från och kräktes även en del. Mådde speciellt illa på kvällen! Bebisen ville inte att jag skulle äta stekt eller grillat kött! Det gör jag fortfarande inte!

Foglossning börja tidigt även denna gången! Någon gång runt vecka 14 börja ryggen klydda=( Och det blev bara värre  och värre....

Den 15 de Juli var det änligen dax för ultraljud=) Jag hade hela tiden sagt att jag trodde det var en pojke men Jocke trodde det var en flicka... Men denna gången hade jag rätt! Man kunde inte tveka på att det var en pojke som bodde där inne=) Han visade glatt upp sig!

Efter jag kom tillbaka till mitt jobb efter semestern kände jag efter bara några dagar att jag inte klara av att jobba med ryggen... Ont när jag går står lyfter ja allt!
Så jag ringde jag barnmorskan och fick en tid till läkaren dagen där på. Så sen den 4de Augusti har jag varit sjukskriven... 1 septemer går intyget ut och då ska jag till barnmorskan på 25 vekors kontroll så får vi se om det blir fortsatt sjukskriven.. Men som jag känner nu kommer det inte bli mer jobb innan han kommer...

Jag kände bebisen TIDIGT... Redan vecka 15. Runt Ul kände jag den första RIKTIGA sparken=)
Jocke har inte känt det än:( Han slutar gärna sparka när ¨någon lägger handen på magen...

Jag har precis som när jag vänta Izabella mest fått mage.. Jag har gått upp ca 7 kg än så länge=)

Han är beräknad att titta ut den 17 de december! Hoppas tiden går fort för vi längtar så!

Namn är mer eller mindre bestämt men det håller vi på lite till=)


Lilla du därinne
Jag undrar så vem du är
Att jag vet så lite om dig
Fast du redan är här

Är det dina tår jag känner
Är det ditt hjärta jag hör slå
Är det sant att du har ögon och naglar
Och en mage att pussa på?

Jag vet så lite om dig
Fast du redan är här
Men jag älskar dig som tokig
Vem du än är!


´Torsdag kväll!

Idag har jag träffat en gamal kompis från skolan som jag inte träffat på 3 år!!
Hon hade hjälpt mina svärföräldrar värdera sitt hus och efter åt vi lunch nere i byn=) Riktigt trevligt!
Hoppas nu vi håller kontakten!

Hjärtat har varit på jobbet endast två timmar idag så nu ikväll är han hemma hos oss=) Men istället får han jobba imorgon=(
Men fom Oktober kommer min man att jobba dagtid=) Härligt att veta att han kommer vara hemma och hjälpa till när vi får en liten=)

Snart dax för renoveringen av bebis rummet=) Och i slutet av oseptember ska vagnen beställas...
Tänk att det är mindre än 4 månader kvar nu!!
Hoppas tiden går fort tills han är här=)

Nej nu mys med familjen=)


Sjukgymnasten...

Idag har jag varit hos sjukgymnasten... Trodde de skulle komma med lite övningar tips osv vad man kunde göra.. Men hon sa inget jag inte redan viste! Man skulle göra så mycket som möjligt för att underlätta för sig själv i vardagen... Sen kände hon och kom fram till att min foglossning sitter bak! Jo jag vet jag känner de!
Dock har jag de senate veckorna känt att de även börjat göra ont fram till.. Suck!
Inte mycket tips man fick där tyvärr. Men nu har jag prövat de=)

Izabella har åkt till morfar och nonna för att spendera sin dag där. Roligare att leka med de än leka med en
mindre rörlig mamma... Jocke jobbar så jag är jätte tacksam att de ställer upp och hjälper mig..
Men nästan för tyst här hemma utan min prinsessa=(

Har även börjat märka de senaste tiden att jag är mycket känsligare! Lätt till tårar om inte något går min väg...
Inget kul! Izabella såg mig ledsen och undra mamma varför gråter du?? Svara henne för att mamma har ont i ryggen.. Men ärligt talat viste jag inte själv varför..

Lördagsmys

En riktigt jobbig ryggdag idag!! Har haft ont HELA dagen=( Känner mig gnällig! Men det gör mig på att ha ont hela tiden... Orkar inte så mycket som jag vill=( JA en gnällig Johanna idag!

Izabella och jag har varit på kalas hos Matilda idag. Alla föräldrar stanna så det passa Iza utmärkt. Kul att se att de leker så fint tillsammans.
Det bjöds på korv med bröd och god tårta=)
Eftermiddag/kväll har vi spenderat hemma... Jocke fixa en super god middag till oss.. Sen blev det film hela familjen. Iza satt mer eller mindre stilla!!! Det händer inte allt för ofta haha.
Nu har Iza lurat med sig Milton in i sängen och hjärtat och jag tittar på film...
Men så dåligt som jag sovit i natt så blir det sängen tidigt så hoppas jag på att sova bättre i natt!

En bild på magen=) Imorogn gårjag in i vecka 23!




Fredag kväll!

Dagen igår spendera jag helt ensam... Iza hade sen länge bokat sov dejt hemma hos morfar och nonna..
Så när Jocke körde mot jobb lämnade han av sessan...
Min första tanke efter de åkt JAHA och vad gör jag nu??? Det händer inte allt för ofta att jag är helt ensam hemma.
Är man barnledig brukar ju mannen vara hemma...
Men ryggen värkte efter att ha bakat kanelbular med finaste Izabella så jag tog min älskade värmedyna och la mig i soffan...
Dagen i min ensamhet tog jag det mest lungt och det var rätt skönt!

Idag när jag vakna var deet helt tyst i huset! Mannen sov och ingen Iza... Kändes rätt konstigt!
Efter någo timme vakna mannen och vi fck en mysig förmiddag bara han och jag=)
Eftermiddagen spendera jag med Iza hemma hos nonna och morfar. Det bjöds på god middag=)
Nu är vi hemma igen. Iza myser med Milton och jag har lagt mig på soffan med värmedynan...

Planer för helgen??
Iza ska på kalas imorgon hos dagiskompisen Matilda och jag har som vanligt inte fixat present så det måste fixas på förmiddagen... Jocke är ledig. Så kvällen blir det familjemys=)

Izabella
Hon har verkligen blivit STOR! Hon är så mysig att umgås med.. Man kan hitta på så mycket med henne. Och hon förstår verkligen allt.
Bara hon får vara med och hjälpa till är hon nöjd!
Hon är så  glad för bebisen i magen och pussar ofta på magen och säger där inne är min lillebror=)
Men hon är som alla andra snart fyra åringar med utbrott när hon inte får som hon vill! Det värsta är när hon lägger sig på golvet och skriker! Värst av allt när det händer i en affär! Men då lyfter jag ut henne! Och snabbt förstår hon att hon gjort fel och ber om ursäkt.
Hon är fortfarande något blyg när det blir för mycket folk eller männsikor hon inte känner så väl! Hon vill fortfarande ha mamma med på kalas.
Hon leker helst med bästa kompisen Anton som hon lär allt hon kan=)
Hon älskar att pyssla med färg pärlor lera osv.. Hon gillar att titta på film och helst med Milton i sängen=)
Om 2 1/2 månad blir våran prinsessa 4 år!!! Oj vad snabbt tden går.
Mamma älskar dig så underbara Izabella!

Bild på magen kommer i magen.. Är så dålig på att komma ihåg att ta foto på magen denna gången!
Men den växer och han sparkar massor=)





Hemma

Jag tycker inte om att bara sitta och gör inget! Ibland kan det vara skönt men inte hela dagar...
Och nu när jag ont i ryggen och är sjukskriven så ska jag bara ta det lungt...
Sova länge kan jag inte! Så halv nio steg jag upp och gick in till finaste Izabella och sa att det snart var dagis.. Hon skulle gärna sovit längre haha sådan far sådan dotter=)
Lite mys hann vi med innan det var dax för Jocke att köra sessan till dagis...

Vad har jag sen gjort? Tittat på days måste man ju göra när man är hemma=)
En dusch och en promenad med Marvik och Milton.
Sen gick jag ut och satt mig i trädgården med datorn och här sitter jag..

En timme till sen ska hämta världens finaste Izabella=)
Känns så konstigt att vara hemma utan Iza man saknar ju henne..



Söndag!

Igår hade vi en jätte mysig dag:) Hela familjén var lediga och det var härligt väder...
Vi bjöd upp pappa och Mi på middag=) Det blev MASSA grillad mat och god efterrätt.
Efter middagen och Iza somnat satt jag och min älskade man oss i uterummet och lyssnat på regnent lyssna på musik och prata gamla minne och bara myste=)

Ryggen var hemsk på förmiddagen men med två alvedon och en timme på värmedyna så kändes det något bättre... Men usch vad det är jobbigt att hela tiden ha ont=(
Och med tanke på att läkaren sa att det kunde bli värre och hålla i hela graviditeten så ska jag ha ont fyra månader till=(

Fundersam över hur det kan finnas personer som kan säga precis vad man själv vill utan att tänka att man sårar någon annan... Och sen inte bry sig! Man undrar varför man inte bara ringer och försöker lösa allt en gång för alla.. Men kanske det inte är så viktigt vad vet jag!

Nej nu ska jag ta e dusch!

sjukskriven=(

Idag hade jag en tid hos läkaren för att undersöka ryggen och prata om sjukskrivning...
En bra och förstående läkare som undersökte mig och sa att de var foglossning. All smärta sitter på vänster sida..
Så nu är jag sjukskriven månaden ut sen får vi se... Skönt att bli tagen på allvar!
Men det känns som foglossningen är värre denna gången än när jag vänta Izabella...
Nu hoppas vi bara inte det blir värre!

Izabella och Jocke badar ute i poolen jag är inte så glad för att bada så jag tittar på=)
Snart ska Iza sova och då blir det mys i soffan med mannnen...

Snart till jobb=(

Ja igår var det dax att gå tillbaka till jobb efter en vecka hemma och vilat ryggen...
Klockan ringde 05.20.. Fösta timmarna på jobbet kändes helt ok men sen hade jag ont i ryggen igen... Ont i rygg när jag går speciellt.. Och man går en del på jobb om man säger så...
Så när jag gick fån jobb ringde jag min barnmorska och fick en tid till läkaren... Så imorgon ska jag träffa läkaren.. Suck att läkaren sitter i Eslöv!!
Nu hoppas jag att det tar mig på allvar! Att det inte blir som när jag vänta Izabella.. Med tanke på att jag har en svår skolios sen många år tillbaka... Så när jag vänta Izabella tyckte läkaren att min smärta var en blandning mellan scolios och foglossning och skicka mig till vårdcentralen och vårdcentralen tog inte i mot mig för jag var gravid. Suck!
Jag tycker med tanke på mitt jobb med tunga lyft osv borde man inte behöva jobba om man känner att man klarar av de. Men så svårt som det är just nu att bli sjukskriven så tror jag det kommer bli svårt för mig=(
Men jag håller mina tummar!

Nej nu lite mys med familjen innan det är dax för jobb...

RSS 2.0