mamma jag är duktig...

Izabella har blivit jätte duktig på att gå på pottan:) Flera gånger om dagen tar hon av sig kläderna och blöjan och säger mamma jag är kissig... springer in och kissar sen säger hon mamma jag är duktig och klappar händerna och ser hur stolt ut som helst:)
Mamma och pappa är också jätte stolta:)
Vi har bestämmt oss för att ta det i Izabellas takt det här med pottan. Hon får gå när hon själv vill.. Just nu verkar det gå super så det kommer nog inte ta allt för lång tid att bli av med blöjan under dagtid:)

lite fler bilder från kalaset...

 
sötnosen Anton

 
moster och en allvarlig Izabella...

 
Jag och hjärtat

 
prövar nya tröjan

 
hela rummet upp och ner...

 
ego

sover gott...

Nu sover Izabella:) Hon var helt slut idag... Hon vakna när jag gick upp idag 06:30.. sen ville hon som vanligt INTE vila på dagis så hon var helt slut när vi hämta henne klockan tre.. Får väl se hur tidigt vi får gå upp imorgon.

Dagen igår var jätte mysig och trevlig:) Izabella älska att bada.. hon har varit lite skeptisk till de innan men denna gången bara älska hon de. Vilka glädjetjut hon fick.. Riktigt kul att se och höra henne.
Tack mamma och Emilia för en super mysig dag.. Izabella sov sen i 11 timmar i sträck i sin egen säng:)

Izabella är verkligen inne i en dålig "matperiod". Inte alls mycket hon äter just nu.. Tycker verkligen att det är jätte jobbigt. Vet inte vad man ska göra.. Välling och yoghurt (pizza med) går bra men det kan man ju inte leva på.. Nu har detta varat i ett par veckor.. Kan det vara tänder?
Varför är hon så svår med maten?
Hon har ju alltid varit liten i maten men det sista året har det gått rätt bra varför ska det vända nu??

Idag blir det sängen tidigt.. Är rätt trött efter denna dagen på jobbet har varit fullt upp från jag kom in på jobbet tills dess att jag sluta:( Ibland kan man bli rätt trött i huvudet av att jobba med dementa männsikor...

Lägger in lite bilder från vår tripp till badet i furulund:)

 
Hur söt får man vara..?

 
åker "kannan" (så säger Bella)

 
jag och syrran




HIPP HIPP HURRA

IDAG BLIR VÅR UNDERBARA DOTTER 2 ÅR!!!!!!!!

Dagen börja med en god frukost och presenter sen var pappa Jocke tvungen att åka och jobba(
Så nu väntar vi på mormor och Emilia ska komma så blir det lunch och en tripp till badhuset:)


Kalas för prinsessan

Ja igår var det dags för Izabellas 2 års kalas:)
Det var musse tema.. Altt var musse.. Izabella är ju inne i sin musse pigg fas..
Tårtan blev jätte fin:) Hon fick massa fina presenter.. Alllt från wn fin rosa cykel till en dock vagn en liten damsugare.. Och MASSOR av musse saker.. pussel och kläder osv..
Jocke hade lagat jätte god mat.. Helt enkelt ett toppen kalas:) Izabella somna så fort alla gäster hade gått och sov i 13 timmar... vakna till vid sex men somna om så fort hon kom in till oss...
Men i morse när hon vakna var hon inte alls på g.. näsan rann och hon hosta och verkar inte alls bra.. så vi fick tyvärr hoppa Liams 2 års kalas.. Men hon piggna till senare.. kanske hon var sliten efter gårdagen...
Får väl se hur hon är imorgon.. För imorgon ska hon bjuda på glass på dagis och bli firad där..

Tänkte lägga in lite bilder från kalaset..  Tog en hel del men inte måga som blev bra tvärr:( nästa år får man kanske anlita en fotograf haha

  
present öppning med morfar

 
kocken...

 
sessan

 
jag med mamma



 
zabellas fina tårta

 
familjen...

 
jag får en sto kram av gudsonen

 
Bella och jag

Finns hur många bilder som helst... kommer fler imorgon...




jobbat...

Kom hem från jobbet för en halv timme sen... Känner mig rätt trött idag. Ska jobba kväll imorgon med så man kanske får lite sovmorgon.. Idag vakna inte Iza från kvart över åtta så det blev nästan lite stress vi skulle vara på dagis halv tio.. Men vi hann:)

Bella är rätt snuvig här hemma igen.. Näsan rinner på. Men så är det väl när hösten är här..
Sen har hon troligtvis kindtänder på g.. Hon har varit rätt gnällig den senaste veckan och hon äter nästan inget alls.. Hon drar nappen fram och tillbaka så något är där.. Jobbigt är det när hon inte äter med tanke på att hon inte har "något att ta av".. Hoppas det snart vänder..
Hoppas hon håller sig frisk under helgen för vi har massa roliga saker som händer:)

Nu ska jag vara lite social med mannen min..

Lite bilder på sessan Izabella

 




Puss pappa

 
Mamma och Izabella

 
sötnosen





då var det söndag..

Nu är helgen gjord:) Nu ska man vara ledig i två dagar. Ska bli riktigt nice:)
Imorgon ska jag och Izabella ha en mysig morgon bara hon och jag.. Jocke får sovmorgon.. Jag har inte träffat Bella mycket alls denna helgen. Ett par timmar idag bara.. Så imorgon blir det mys i massor och även en lekdejt med Lillis och Anton:)

Vår bil har verkligen otur med sig... För två månader sen gick generatorn sönder (tur nog stod försäkringsbolaget för de) men ändå 2000 kr i självrisk.. I fredags när vi var på väg till malmö kom det en sten från lastbilen och tog sönder vår framruta... Och dettta gick inte att laga utan man måste byta ut hela rutan. 17000 kr i självrisk!!!
Igår när Jocke var ute och körde körde han på ett spik och fick punktering....
Vad är det med denna bilen?? Den är ju bara 2 år gammal...

Nu måste jag ringa runt om Izabellas kalas.. Alltid sent ute:) Skriver mer imorgon...

Ledig dag:)

Idag har man varit ledig:) Dagen börja tidigt här hemma. Izabella vakna redan klockan sju.. Konstigt nog gör hon de när jag inte jobbar om morgonen.. ska hon och Jocke sova vidare sover hon alltid till åtta...
Vi gick upp hela familjen och tittade på Izabellas älskade musse pigg.. Efter lite lunch tyckte jag vi kunde vila lite men Bella kände inte detsamma... så hon har inte alls vilat idag.. så hon somna gott kvart över sju. Så nu får vi väl se hur tidigt hon vaknar imorgon...

Vi har varit inne i Malmö på party land för att fixa lite saker inför Izabellas 2 års kalas blev en hel del kan jag säga och rätt dyrt men hon fyller ju bara 2 år en gång.. Och det kommer bli super fint:)
Annars har vi inte gjort så mycket idag. Hundarna fick komma ut på en lång runda och en tripp till lekplatsen har det blivit..
Får ju passa på att via upp sig lite när man är ledig för nu har man en lång helg med massa jobb framför sig:(

Är otroligt sugen på något gott, typ godis. får väl försöka flörta med sambon min så kanske han åker och handlar lite till mig hihi

Passar även på att säga ett jätte grattis till Gordi som blir 30 år idag:)

Onsdag.....

Då har halva denna veckan också gått.. Lika snabbt som vanligt... Imorgon är jag ledig för jag ska jobba helgen..
Izabella är jätte förkyld:(  Hon har varit på dagis idag och allt hade gått bra hon hade som vanligt varit på bra humör men näsan rinner hela tiden.. Vi som skulle åka och bada imorgon:( det får vänta tills hon har blivit bättre..

Jag ska bli MOSTER!!! Tills våren ska min älskade syster Sandra ha en liten:) Gud vad kul det ska bli....
Har vetat de i flera veckor men änligen fick jag lov att berätta de hihi

Får bli mer bloggande imorgon nu ska jag surfa lite innan jag ska sova.. Är trött idag med...


Trött.....

 Ja idag är jag verkligen TRÖTT.. Kom inte i säng igår från klockan var tolv. Sen vakna Izabella vid halv fem och fick komma in till oss men hon fick ingen ro att somna om från det att det var dags för mig att stiga upp och ta mig till jobbet.. så det blev ca 4 timmars sömn i natt.. halv sov på vägen till jobbet.

Jocke var snäll och hämta mig idag för vi skulle ut och handla termo byxor till Iza och lita annat smått och gott. Lättare att göra det utan Iza går lite snabbare haha
När vi hade hämtat henne åkte vi och titta på svärföräldrarnas ny inköpta hus.  Bara 2 km från oss.. 

Hela denna kvällen känns som jag har gått runt som en zombi.. Har intr orkat något, Tog disken efter maten och nattat Bella det är vad jag har gjort. Har inte ens orkat hänga in tvätten som jag tvättade igår.. Kände bara att nej jag orkar inte det får vänta! Det springer ju inte direkt i från mig:)
Har ju en stund imorgon förmiddag att fixa med de.
Jobbigt när man känner sig så trött.. Hoppas jag känner mig pigg igen imorgon..
Efter vi har lämnat Bela imorgon ska vi åka och beställa tårta till hennes två års dag.. Har varit runt på en del ställe och letat efter den "rätte" tårtan och nu har vi hittat de:) Kommer bli toppen!
Sen ska jag ju jobba hela kvällen känns kanske mindre kul..

Nästa vecka är det tänkt att jag ska ta vaccinationen mot svininfluensan(är ju först ut för att jag jobbar i vården) mén gud vad jag känner mig tveksam hur jag ska göra. Ska man ta den? Jocke tycker absolut men jag känner mig tveksam.. "Tur" Izabella är för lite för de än så där behöver man inte ta några beslut..
Så mänga som verkar tveka och det är det som gör mig tveksam.. Hur ska ni göra???

Nej nu ska jag nanna.. Hoppas på att få sova till minst åtta imorgon...




fredag:)

Då var det dags för helg igen:) Alltid skönt med helg när man ska vara ledig..
Idag har jag jobbat fram till två sen har svärmor varit på besök.. Jocke har varit på hocky och kom precis hem. Så jag hann få någon timme i min ensamhet vilket som inte är så ofta nu när Jocke går hemma.. Ibland är det skönt att vara ensam...
Imorgon är det den stora matchen mellan Sverige och Danmark.. Pappa och Jocke ska ev in till köpenhamn och se matchen på storbilds tv på torget.. Så jag och Iza åker nog in till moster sandra för en lugn och mysig tjejkväll:)

Sitter här och väntar på att idol ska komma tillbaka tyckte det var många idag som inte alls var bra.. Blev riktigt besviken.. Men Erik var ju bra som alltid:) Han är en av mina favoriter.
Efter idol blir det nog sängen har ju varit uppe sen fem så jag är ju rätt trött.. men jag har blivit lovad sovmorgon imorgon ska bli riktigt nice:)

Trevlig helg på er!

inget bra namn...

Har varit lite dålig uppdattering den senaste tiden.. men det har varit fullt upp..

Förstår mig inte på Izabella om kvällarna.. de flesta kvällar går det hur bra som helst att natta henne i sin egen säng.. man sitter hos henne till hon druckit upp vällingen sen går man så somnar hon.. men sen har hon de kvällar då hon baraVÄGRAR somna.. hon dricker vällingen sen ställer hon sig upp i sin säng och säger jag vill till soffan mamma.. Och då är hon helt omöjlig till att få att stanna i sängen.  Ibland kämpar jag en 45 min utan att få henne att koppla av.. sen ger jag mig.. kanske dåligt men vad gör man?? hon får ju ingen ro..
Sitter sen med henne i soffan en 45 till sen lägger man henne så somnar hon direkt.. Hur ska jag få henne att somna själv i sin egen säng varje kväll??

Annars händer det inte allt för mycket här hemma.. jag jobbar på. Jocke är fortfarande sjukskriven han kommer troligtvis att börja jobba den 19 de oktober.. men hans knä fyller fortfarande på sig med vätska så vi får väl se vad läkaren säger nästa vecka..

Izabella börjar bli en stor tjej. Om bara tre vekor blir vår sessa 2 år!! Tänk vad snabbt två år har gått? ekt otroligt att man är mamma till en 2 åring..
Hon är otroligt envis våran tjej lite smått trotsig kan man säga.. hon vill gärna göra precis som hon själv vill hela tiden.. och får hon inte som hon vill så skriker hon och gråter. Det gäller att vara tuff och inte ge med sig.. Men hon är för det mesta en jätte go och glad tjej:) Det säger de ofta på dagis att hon är en fröjd att vara med för hon är alltid så glad..
Imorgon är det fotografering på dagis.. Det är lite sent ute här i Kävlinge.. Ska bli intressant och se hur de ska få henne att sitta stilla... Hoppas på det bästa..

Jag har ju även gått och blivit brunett.. Än så länge trivs jag jätte bra i de.. Får många komplimanger för de..  en del som tycker jag passar bättre som brunett. Men om jag känner mig själv rätt är jag blondin om några månader igen hihi



ont i huvudet!!!

Börjar känna mig bättre men har fortfarande en j*vla huvudvärk!!! känner mig fortfarande slut i kroppen..
så jag ska vara hemma imorgon med sen jobba måndag..
Hela familjen känner sig lite små kassa här hemma. Iza är snuvig och hostig och Jocke har ont i benet och ryggen:( Så vi tar det bara lungt . Vi har även passat på att vila nästan 2 tmmar idag:) Så idag kommer väl inte Iza somna från vid tio ikväll men men härligt var det att sova:) Ibland kan man behöva det om man inte känner sig riktigt bra...

De senaste två månadena har Izabella var helt inne på musse pigg.. hon älskar musse. Hon tjatar om musse flera gånger om dagen. 3 gånger om dagen går musses kluddhus på disney kanalen här hemma.. Hon frågar oss flera gånger när musse är.. Hon har en tröja med mimmi på och den är väldigt stolt över:)
Hon kommer nog få en hel del musse saker nör hon fyller år för alla vet hur mycket on älskar musse..

Nä nu ska jag titta på musse med Bella och pappa Jocke ska börja med maten.

Här kommer lite bilder från förra helgen när vi baka kanelbullar:)

 




mår inte bra...

Vaknade igår med huvudvärk:( men tog två alvedon och gick till jobbet.. men efter bara någon timme mådde jag skit!! ont i halen ont i huvudet och kände mig yr.. så vid sex tiden gick jag från jobbet.. Så idag stanna jag hemma.. Ligger nerbäddad i soffan och tittar på våra bästa år..
Inget kul att må så här hoppas det blr snart bättre.. Skulle jobbat denna helgen men som jag känner nu kommer jag stanna hemma..

Nu ska jag titta på tv en stund sen vila igen känner mig helt slut...

RSS 2.0