Söndag och vecka 34

Oj nu är det mindre än 7 veckor kvar!! Tiden går snabbt=) Längtar massor!
Men ska ärligt säga att jag inte börjat tänka på förlossningen än..

Dagen idag har vi spenderat med mamma och Emilia... En tripp till ikea för att handla till prinsens rum.. Det blev en byrå,gardiner en lampa och lite annat smått och gott=) Dock hade jag så ont efter så jag knappt kunde gå!
Efter bjöd mamma på god middag!
Så imorgon ska sakerna komma på plats.. MYS!!!
Även sängen kommer att komma på plats och rummet kommer stå klart i slutet av veckan=)

Igår var det kalas för finaste Izabella=) Det bjöd på god mat och tårta, Och Iza fick massa fina presenter.. Allt från kläder till pärlor och bak saker så hon kan hjälpa mamma att baka=) Fick även prinsess kläder super söt var hon såklart i de=)
Tack för ni kom och fira vår älskling!
Morfar fanns med i mina tankar<3

Imorgon ska Iza på dagis och jag ska till barnmorskan. Kvällen ska hjärtat skruva i hop byrån och jag ska sätta upp gardiner och tvätta alla hans kläder=)

:(

Idag är en dag med blandade känslor... Idag kl 9.40 gick morfar bort=(
Hela 95 år blev han.. Han kämpade in i det sista och har nu äntligen fått ro... 4 1/2 år utan mormor klara han men nu ska det äntligen få vara tillsammans igen<3
Känns så tungt men en befrielse han äntligen fick ron och somnade...
Vila i frid morfar!!

När jag väntade Izabella så gick mormor bort.. Och nu 4 1/2 år senare väntar jag en pojke och då går morfar bort.. De kommer alltid ha någon koppling till varandra...
Ett liv slutar och ett annat liv börjar<3


INGEN VANLIG DAG.....

Nej för idag är det Izabellas 4 års sag hurra hurra!!!
Ídag blir våra prinsessa 4 år!! Helt otroligt 4 år!! Var tog tiden vägen???
Grattis grattis mammas älskling på din´stora dag!!! 

Dagen idag ska vi göra´vad sessan vill... Så nu blir det pannkaks frukost!

Återkommer ikväll!

Nu ska jag mysa med min födelsedagsgris!!

Fredagsmys!

Igår hade vi en mysig dag=) Dagen börja med ett besök av bästa vännerna Lillis o Anton.. Vi fixa lunch tillsammans. Barnen busa massa och jag och Lillis löste som vanligt världesproblem haha...
Att ha så fina vänner betyder otroligt mycket för mig och Izabella=)

Kvällen fixa jag god tacopaj till middag. Var första gången men det blev riktigt god! En riktig kock/bakerska har man blivit hihi...
Sen skulle jag i väg på blingo klädesparty tillsammans med Linda.. Fösta gången jag såg deras kläder.. Hittade något till både Izabella och prinsen... Kläderna var ju rätt dyra men kul ätt ha något på barnen som inte alla andra har!
Kul att ha börjat umgås mer med Linda med vi kommer ju vara mammalediga tillsammans och bor väldigt nära varandra=)
När jag kom hem vid halv tio blev det nästan sängen direkt.. Men hade svårt att somna då huvudet hade för många tankar! Men när hjärtat kom in två timmar senare så somnade jag nästan direkt=) Känner mig trygg med mannen vid min sida!

Dagen idag har jag spenderat hemma. Jocke har jobbat och Iza har varit på dagis... Jag har ringt mina vänner försäkringskassan,fixat med tvätten och bakat franskbrödbullar=)
Nu är mannen och Iza hemma igen... Om en liten stund ska vi åka och handla.. Vet inte alls vad vi ska äta idag... Kanske något färdigt?? Har ingen lust att stå och laga mat.. Hmm får se vad mannen säger.
Kvällen bjuder på idol och mys med familjen=)


Regn...

Förkylningen blir inte bättre utan nästan sämre=( Det river i halsen! Iza är nästan helt frisk från sin så det är skönt!

Vilket väder det har varit idag... Som det regna och blåste när vi skulle cykla till dagis=( INTE kul! Fick stanna ett par gånger för jag fick sammandragningar...
Men fram kom vi=)
En timme till sen ska sessan hämtas=) Har lovat henne att vi ska åka till nova och handla en ny topp till henne för att hon ska fotograferas imorgon:)

Igår var jag hos barnmorskan och lyssna på prinsens hjärta=) Allt var jätte bra! Han ligger sen de senate 2 veckorna med huvudet ner men huvudet är fortfarande ruckbart...
Vågen visar att jag gått upp nästan 12 kg..
Tänk att det är mindre än 2 månader kvar tills han kommer=)
Ser verkligen fram emot nästa vecka då det är ultraljud och vi får veta vad han beräknas väga.

Eftermiddagen gick jag och Izabella en sväng till lekplatsen för att träffa Linda och hennes barn.. Barnen lekte jätte fint och jag och Linda passa på att prata massa bebis snack... Härligt att prata med någon som verkligen förstår... En månad kommer det vara mellan bebisarna=)


<3


Ego! Magen vecka 32(31+0)


Jag med min älskade Iza<3



Söndag och vecka 32!!

Idag går jag in i vecka 32<3 Nu går tiden snabbt och vi räknar ner tiden till vår prins är här!

Dagen idag har vi spenderat tillsammans med mamma,Emilia,sis och Linnea=) Vi har haft de här på lunch nybakade bullar och bus och skit snack! En riktig tjejdag=)
Nu sitter vi och tittar film jag och Iza.. Jocke som kom hem från jobbet för en timme sen har somnat=( snart väcka honom...

Iza är bättre från sin förkylning.. Jag och Jocke har också lite små snuviga och halsont... Men det hör till hösten.

Dagen igår blev bebisrummet klart=) Pappa var här och hjälpte Jocke lägga golvet=) Drt blev jäte fint.. Nu ser jag fram emot den 25e då det ska handlas möbler=)

En vecka till har gått!! Tiden springer i väg som vanligt...
Mindre än 2 veckor kvar till finaste Izabella fyller 4 år!! Vår sessa börja bli stor<3

Fredag!

Izabella är fortfarande förkyld och har verkligen en hemsk hosta!! Ingen feber har hon just nu..
Men igår kände hon sig nog inte alls bra=( Hon orka inget utan vile bara mysa och titta film.. Hon somnade sittande i soffan lutad mot Jocke när klockan var innan sju på kvällen... Sen vaknade hon av hostan vid två på natten... Hon hade svårt att komma till ro och var vaken några timmar. Tur man har en nattpigg man för jag är det inte=)

Jag hade en frukost träff här hemma idag klockan åtta med Evelina som jag inte träffat på jätte länge. Försökte var tysta så Iza kunde sova men hundarna väckte henne...
Vi hade en mysig frukost och hann med massa skit snack!
Hoppas det inte tar lika lång tid innan vi ses igen...

När Evelina gick så gick jag och Iza in i hennes säng och tittade på Lejonkungen (för 25e gången) En trött Iza men som inte ville sova.. Så nu kan man ju undra hur tidigt hon somnar ikväll??

Inga större planer för dagen.. Ska snart åka ner till Ica för lite helgshopping sen blir det en god middag,godis och såklart idol..
Imorgon kommer finaste pappa för att hjälpa Jocke lägga golv i bebis rummet=) Sen är det klart och vi kan börja köpa möbler och göra fint där inne=)

Hoppas på att Iza är pigg och frisk till söndag så vi kan träffa sis och Linnea .. Linnea är äntligen frisk och då är Iza dålig=( Märks att hösten är här!!

Ha en skön helg!

Hösten är här!

Härligt höst väder ute=)

Izabella somnade redan strax efter sju igår vilket hon aldrig gör... Sov sedan i nästan 13 timar! Vakna och var förkyld och har en hemsk hosta=( Teempen visar strax över 38.. 
Det märks att hösten är här med alla sjukdomar. Sessan sitter i soffan och myser under täcket och tittar på lejonkungen..
Så sessan får vara hemma med mig imorgon och mysa. Hjärtat ska tillbaka till jobbet imorgon..
Sen hoppas vi hela familjen är friska till helgen...

Titta klat på filmen med Iza sen blir det en runda med hundarna i det härliga vädret=)

Tisdag

Fotboll på tv=ingen desperata hemmafruar för mig=( För det är ju en viktig match! I min värld är ingen match så viktig att man ska missa sina hemmafruar=)

Mannen gick hem från jobbet idag för att han inte alls kände sig bra=( Mådde illa och kände sig snurrig... Plus att han den senaste veckan haft problem med sitt knä... Så han har mest vilat idag.. Men känner sig nu lite piggare=) Men han ska stanna hemma imorgon med...

Iza är så glad att ha pappa hemma på kvällarna.Hon vill bara mysa och vara med sin pappa=)

Imorgon ska jag träffa en gamal arbetskamrat och fika i stan=) Kan inte komma i håg sist jag var i stan! Hjärtat är snäll och kör mig=)
Behöver komma ut lite! Har dock sagt till min arbetskamrat att det inte blir något springande i stan utan bara en sittande fika...

Kan inte förstå att det bara är 9 veckor kvar tills vår prins ska komma=)Hoppas jag slipper gå över tiden utan att han tittar ut lite tidigare istället=)



10 veckor kvar!

Vår lördag blev inte riktigt som vi tänkt.. Men super mysig ändå!
När klockan var runt ett lämnade Jocke oss hos Anna och Ella.. Vi skulle stanna några timmar för lunch och lek. Sen skulle vi åka till syrran och Linnea.. Men syrran ringde och sa att Linnea hade feber och massa utslag=(
Så istället ringde jag pappa och Mi som snällt sa vi kunde komma och sova där=)
Stannade hos Anna o Ella till klockan var åtta på kvällen sen kom pappa och hämta oss=)
Hade en super mysig tjejkvälloch barnen lekte jätte fint=) Och Anna och jag fick skvallra massa!

Söndagen stannde vi hos Pappa óch Mi till Jocke var körbar.. Sen åkte vi hem för lite skräpmat och familjemys=)
Jocke var något trött efter en lyckad herrmiddag..

Och nu sitter jag här det är månadag IGEN!! Det regnar ute och det känns helt oki att ta en soff förmiddag..
Snart hoppa in i duschn för att sen ta en tripp till jobbet för att lämna nycklar och träffa mina goa arbetskamrater..

Gått in i vecka 31 nu!! Och endast 10 veckor kvar! Bild på magen kommer idag eller imorgon.. Är så dålig på att komma ihåg att fota den..

Väntar på fina Lillis o Anton=)

Idag är det fredag!! Alltid härligt med fredag trots att jag är hemma varje dag under veckan...
Iza och jag tittar på musses klubbhus och väntar på Lillis o Anton ska komma.. Det blir fika här hemma och en en tripp till badhuset... Har en "bra" fogdag idag=) Känns som foglossningen stannat upp och inte blivit värre de sista veckorna..
Härligt att komma ut och göra något!

Jocke har jobbat sin första morgonvecka.. Det har gått bra.. Men lite trött har han allt varit efter att ha gått upp klockan fem! Och han är ju inte den som går och lägger sig tidigt på kvällen direkt!
Han hade ledig dag igår så då passa hjärtat på att måla bebisrummet.. Ohh så blått och fint=) I veckan som kommer ska golvet läggas.. Och i slutet av månaden ska möbler handlas.. Kommer bli blått och vitt i rummet.. Längtar tills man kan gå där inne och små fixa med gardiner tavlor osv..
Kommer bli ett super mysigt rum=)
Izabella hjälpte stolt pappa att måla sin lillebrors rum!

Nej nu ska jag fixa lite frukost för snart kommer Lillis med bullar=)

Underbara fredag!

Tisdag

Idag jobbar mannen sin första morgon=) Han börja sex imorse och slutar nu klockan tre.. Hoppas det har gått bra! För sovit har han inte gjort mycket av i natt:(

Jag har inte hittat på alls mycket idag.. Iza vaknade strax efter åtta.. Vi åt frukost och fixa till oss innan det var dax att cykla till dagis..
Väl hemma igen vid tio har jag mest gjort inget....

Igår var jag hos barnmorskan för att göra sockerbelastningen... Skulle vara där redan klockan åtta.. Och inte får man äta eller dricka något innan=( Inget kul för en gravis kvinna haha...
Sockert var bra=) Dock hade jag LÅGT HB så n måste jag äta två järntabletter om dagen!
Säkert därför jag känner mig så trött och hängig... Men om en vecka lär det bli bättre=)
Fick även lyssna på prinsens hjärta<3 Allt var jätte bra där inne=)
Hemma igen vid elva.. Kastade i mig maten för jag var så snurrig och hungrig.. Sov en stund sen kändes det bättre..
Har nu gått in i vecka 30!!

Veckan bjuder på lite roligheter! Torsdag är Jocke ledig och då ska han börja med bebis rummet.. =) Izabella ska hjälpa pappa måla hihi
Fredag blir det bus med Lillis och Anton.. Sen är ju Jocke hemma på kvällen så det blir familjemys!!!
Lördag ska Jocke ha herr middag här hemma så då ska vi först träffa Anna och Ella sen blir det tjejkväll hemma hos syrran och Linnea=)
Härligt att ha lite planer för då går tiden så mycket fortare!

Nu ska jag vänta på mannen som kommer när som... sen ska vi hämta finaste Izabella..
Ohh så härligt att hela familjen ska vara hemma om kvällarna nu=)

Ikväll är det dax för de desperata hemmafruarna!!

Kalas!

Skrev ju ett långt inlägg i torsdags som bara försvann... Irriterande som bara den! Men nu är jag tillbaka=)

I onsdags hade jag en rätt dålig dag.. Mådde inget vidare alls.. Hade sammandragningar och kände mig orolig!
Tog det lungt hela dagen.. Och ringde sen min barnmorska dagen därpå..
Hon sa att man ska känna bebisen i magen 10 gånger minst varje dag! Och om jag var orolig skulle jag åka in..
Pratade med Jocke och vi tog beslutet att åka in!
Fick lyssna på prinsens hjärta och trycka varje gång jag kände honom sparka! Såklart massor=) UNDERBART!
Fick även träffa en läkaren som kände på magen. Och allt var super med honom=)
Men så glad vi åkte in så man fick höra att allt var bra.. Det är helt enkelt förvärkar jag har!

Hade ju Izabella hemma i torsdags men snälla svärmor åkte från jobbet för att passa henne..
Iza hade en tid till tandläkaren samma dag så svärmor följde snällt med henne=)
Tack svörmor/farmor för ALL hjälp!
Vad skulle man gjort utan sina föräldrar???

Igår var familjen lediga=) Härligt att ha Jocke hemma en fredagkväll..
Vi åkte i väg för att fixa present till Emilia som blev 14 år i tisdags.. Och köpte även en super fin klänning till Iza som hon ska ha på kalasen idag.. Lillebror fick med lite kläder..
Sen köpte vi färg till bebisrummet.. Golv köpte vi med men det blev fel så vi ska ut och fixa nytt..
Jocke har börjat måla sängen som ska bli vit.. Och jag hoppas att han hinner börja måla rummet med.. Han är ju ledig måndag hihi:)

Jocke och Iza är i väg med Henke för att fixa lite saker till hans bil som Jocke ska fixa.. Jag ligger i soffan och njuter av lite egentid!
En timme till sen blir det duschen och försöka göra sig fin för idag är det kalas för Mi och sen för Emilia! En riktig kalas dag kan man säga=)

Ska försöka ta lite bilder idag med.. Kanske så ni får se mig i mitt mörka hår=)

Ha en härlig lördag!

RSS 2.0