Snart dax...

Jag ska sitta uppe och se vem som vinner shlager festivalen.. Trots att klockan ringer 04:00 imorgon.. Men sova kan man göra en annan dag...
Bella vill inte sova ikväll.. Hon var på SÅ gott humör hon skratta och busa.. Svårt att vara hård mot henne när hon är så go och glad så hon var uppe till kvart över tio idag. Snacka om att hon kommer vara trött när vi väcker henne imorgon..
Men hon känner väl på sig att det är något på gång..

Nej nu ska jag se klart finalen sen slänga mig i sängen...  så får man fyra timmars sömn...

Bloggar kanske nere i från Grekland så ni får ha koll..

KRAM PÅ ER!!!


kommer sakna...

För tre timmar sen lämnade vi vår hundar på hundpenisionatet där de ska bo nu i två veckor. Gud vad jag kommer sakna mina älskade hundar..  men de kommer säkert få det jätte bra.

Allt är packat och klart nu inför morgondagen:) Klockan 04:30 kör vi hemma i från. Hämtar upp Jockes mamma som sen tar vår bil från sturup. Klockan 07:40 går vårt plan ner till värmen:) Enligt väder prognosen är där nu 28 grader varmt så nice.. Ska bli så skönt att bara få komma i väg och slippa tänka på allt bara njuta..
Jag ska inte tillbaka till jobbet från den 3 juni.. 17 dagar till ska man vara ledig.
 
Nu väntar en härlig kväll hemma med godis och shlagerfestival:)

See yaa

Halv fem!!

Är idag är jag helt slut!! Izabella somnade redan kvart över sju igår så i morse vakna hon 04:30 och tyckte det var dags att gå upp... Vi kände inte detsamma. Jag skulle ta tåget klockan sex så Jocke tog henne men inte skulle hon sova.. När jag gick var hon fortfarande uppe... med en väldigt trött pappa.. Vid sju hade hon somnat om:)
Inget dagis alls denna veckan för Bella är fortfarande förkyd så vi tyckte det var bäst att hon stanna hemma då Jocke ändå är ledig...

Imorgon ska jag på brandutbildnig halva dagen så jag börjar inte från ett:) sen ska jag jobba till åtta.. Så förmiddagen imorgon ska det städas här hemma.. Sen slipper man de i två veckor:)
Nu är det bara två dagar kvar att jobba:) sen ska jag vara ledig i 18 dagar:)

Nej nu ska jag vara social med mannen min en kort stund innan sägen.. Blir sängen väldigt snart för ögon är SÅ tunga

snart sängen

Idag har jag varit ledig:) Så dagen har spenderats med våra underbara vänner Lillis och Anton..
Åkte in till malmö redan vid tio. Blev först lite fika innan det var dags att gå ut i solen.. Barnen sov en kort stund sen blev det massa bus på i lekplatsen:) Nu tar det tre veckor tills vi ses igen:(

Bellas näsa rinner fortfarande en hel del och hostar gör hon med.. Hoppas det hinner lägga sig till söndag.. Tycker alla verkar lite små förkylda..
Imorgon ska man jobba:( Usch det känns så j*vla drygt att åka och jobba. Dagarna känns så länga nu när man vet att man bara ska jobba tre dagar till. Tre långa dagar.. Jocke är redan ledig.. sån lycks.. Bella ska vara på dagis onsdag och torsdag..
Finns en del att göra nu innan resan så jag skulle önska jag med kunde vara ledig..  men jag har Lördagen på mig att fixa det sista..

Ska försöka vara vaken för att se om sveriges bidrag går vidare i slager festivalen.. Jag tycker inte om låten alls den är ju inte slager!! men man får ju heja på henne åndå..  sen blir det sängen för klockan ringer tjugo över fem BLÄ!!

Bella frisk:)

Då var det kanske dags för ett kort inlägg.. Dax för lite uppdattering..

Izabella har varit feber fri hela dagen:) Hon var dålig hela helgen. Som högst var tempen uppe på 40,7!! Då man blir man rädd.. men det är inte farligt säger de.
Men Bella har fått vara hemma idag med pappa och hon får stanna hemma imorgon med. Jag är ledig imorgon:)
Hon måste ju vara frisk tills vi åker.
Nu är det bara sex dagar kvar tills vi åker!!! Har börjat tvätta och lägga fram kläder som ska med:) Har inte fått refeber än men det kommer säkert.. Börjar dock känna mig stressad varför vet jag inte men jag blir alltid de innan en resa.. Så mycket som ska fixas.. men det ska nog gå bra..

Annars händer det inte så mycket här hemma.. Jobbar och sliter.. Inte mycket att blogga om.. Är helt slut så jag ska nog gå och lägga mig nu.  Känner mig helt slut i huvudet. Skulle verkligen behöva sova ut!! Men får vila upp mig när vi är i Grekland:) Gud vad härligt det ska bli att komma i väg

Feber:(

När jag hämta Bella idag på dagis kändes hon varm.. Så när jag kom hem tog jag tempen som vissa 39,2:(
Hon hade varit pigg och ätit på dagis och samma här hemma... Hon var dock helt slut när hon kom hem så hon somna på soffan en halv timme.. Men det kan man behöva när man har feber..
Många barn som har feber just nu... Tur man är ledig imorgon så man slipper ta VAB. Hela familjen är ledig imorgon:)

Fick ta komp halva söndagen så jag kan gå me and i patyt:) Bella behöver dock inga nya sommar kläder då hon redan fått massor men något ska man väl kunna hitta.

Blir mer bloggande imorgon nu ska jag sova..
Hoppas på att kunna sova bättre i natt. Har haft så j*ävla ont i rygggen de senaste dagarna.. Har en jätte tung vårdtagare på jobb som tar död på min dåliga rygg. Har tagit en väktablett så jag hoppas på att få sova gott i natt..


Tisdag idag

Izabella har varit lite dålig här hemma IGEN!! men det är inget allvarligt. Hon kräktes massa snor och slem här hemma igår.. Detta hände en hav timme innan Jocke skulle lämna henne på dagis så han fick ringa och säga till jobbet att han inte kunde komma en timme innan han börja... Och idag var jag på utbildning under förmiddagen sen hämta Jocke och Bella mig.. Så då behövde vi inte ta VAB idag.. min chef lätt mig gå efter utbildningen:)
Men idag är hon pigg igen dock ingen vidare apit men så är det alltid när Bella är lite dålig.. Men imorgon blir det dagis.. Och där brukar hon äta bra säger de:) Det är kväll imorgon.. Både jag och Izabella trivs jätte bra med Linda som har hand om Bella de dagar jag jobbar kväll. Så det känns trygt att veta att hon har det bra trots att hon är helt ensam efter sex..

Så i eftermiddag har jag och Bella bara varit hemma och städat och tvättat.. Känns skönt att få det gjort när man vet man jobbar hela helgen:(
Är bjuden på me & i (barnkläder) party på söndag som jag verkligen vill gå på men jag jobbar.. Kanske ska ta semester?? hmm får se hur jag gör..

Nu väntar snart kudden...


träffat moster Sandra

 Idag är det Söndag igen.. Detta innebär såklart att resan närmar sig med stora steg.. Två veckor kvar tills vi åker till Rhodos:)
Idag har vi träffat moster Sandra.. Vi träffades på skopunkten.. Pappa och Mi kom med förbi em stumd.. Jag skulle ha nya skor till mig och Bella men det sluta med att pappa och Mi köpte två nya skor till Bella och jag köpte ett par till henne men inga till mig själv som vanligt.. Tack för alla fina saker Bella har fått av er pappa och Mi:)
Sen blev det en runda med moster på jägersro jag hitta änligen en bikini som jag trivs i:) Känner mig så nöjd..
Hann även med en fika innan det var dags att åka hem igen..
När vi kommer på bussen upptäcker jag att Bella tappat "snusan" (snuttefilten) och denna kan Bella inte vara uan.. Så det var bara att ta bussen tillbaka och börja leta.. och jag hittat den:) Men vi missa såklart tåget och fick vänta en timme tills nästa men Bella fick sin snusa..
Så vi var inte hemma från klockan var sju så det blev pyjamas och sängen direkt nästan förr Izabella.. Och det är min tur snart med.  är helt slut...

Syrran åker till gran canaria på onsdag i en vecka när hon kommer hem kommer vi inte att hinna ses(jobbar så olika) innan vi ska åka så jag kommer inte träffa syrran på en månad .. Kommer sakna dig sis!!

Nu kommer snart Jocke hem så jag ska vara social med honom tio minuter innan sängen väntar.. Jobb igen imorgon. Jobbar kväll imorgon.. Hoppas på att Bella sover tll sju minst..

Godnatt!!


Barnlediga

Igår var vi barnlediga.. Bella har sovit hos morfar och Mi och det hade gått jätte bra:)
Så vi sex träffa vi upp Lillis och Stoffe.. Vi gick först ut och åt sen var det bowling som gällde. Självklar vann mitt lag alla tre gånger hihi. Efter det blev det harrys och brezz.. Ut var det inte direkt kul inte så mycket folk ute.. Jag tycker inte det är kul att gå ut längre.. Så det kommer ta lång tid tills nästa gång. Mycket trevligare att sitta hem hos någon och äta och dricka gott.. Men det var jätte trevligt fram tills det att vi gick in på harrys..
Jag vakna som vanligt klockan halv åtta trots att Bella inte var hemma men det bara gick inte att somna om så jag gick upp och titta på tv en stund.. Somna en stund mellan tolv och halv två:) Bella kom inte från klockan var halv fyra.. Snacka om att vi hade saknat henne:)
Så i eftermiddag har vi bara varit hemma och haft det jätte mysigt:)

 
JAG

 
Jag och Lillis på Harrys

 
Lillis med sin stoffe

 
VI

 
Kärlek

RSS 2.0