Valborgsmässoafton

Jag är  het slut! Jag har jobbat sen sju idag så jag gick upp tjugo över fem... Sen efter jobb åkte jag direkt för att möta upp Lillis och Anton.. Sen åkte vi tillsammans för att hämta Bella på dagis:) Sen har det vatit fullt liv här hemma hela eftermiddagen med två väldigt vilda barn.. Izabella som springer runt och gör allt man inte får göra och Anton som reser sig mot allt:) Inte en lugn stund har det varit men alltid lika kul att ses:)
Så det blir sängen tidigt för mig ikväll.. så man är pigg tills imorgon:)


Izabella 1 1/2 år

Idag blir Bella 1 1/2 år... år stora tjej. Tänk vad snabbt tidn går.....

 
Izabella en dag gammal

 
Izabella 1/2 år

 
Izabella 1 år:)

 
Izabella 1 1/2 år..

Mamma och pappa älskar dig så!!

ingen mobil

Just nu kan man inte nå mig på min mobil... Har problem med mitt sim kort så de kommer ett nytt under veckan... Men nog inte från snare under veckan:( Blä att vara utan mobil...
Börja med att jag inte kunde ringa ut men nu kan verken ringa eller ta i mot samtal...  Riktigt jobbigt men men
Ring på hem telefonen om det är något..

såå fina bild

Var Evelina som tog denna bild på Bella men jag bara ÄLSKAR den


en härlig dag inne i Malmö

Ligger just nu inne i sängen och bloggar är helt slut!! Men vi har haft en riktigt trevlig dag:)
Dagen börja klockan sju då Izabella tyckte det var dags för mamma att vakna. Pappa fick sova en timme tilll för han skulle jobba. När Jocke kom upp blev det en god frukos sen var det dags att städa här hemma. Och städa gör jag helst själv så jag Bella och pappa lekte i trädgården medans jag städa här inne..
Skulle ta tåget in till malmö klockan tolv men så blev det inte.. Missa precis tåget så vi passa på att äta lite glass och hade det mysigt i solen:)
Så vi blev lite sena hem till Evelina oc Liam men min telefon lever just nu ett eget liv så jag kunde inte ringa och säga att vi blev sena men men vi kom en timme senare än tänkt... Var två månader sen vi sågs sist så barnen kom inte riktigt ihåg varandra men det gick bra  ändå.. Var ute och lekte. Blev tyvärr bara en kort träff för vi skulle hem till mamma på middag.. Så eftermiddagen har vi spenderat med mamma och syrrorna.. Vi åt god grillad middag och njöt ute i solen.. Bella busa som vanligt massa med Emilia:)
Så vi var inte hemma från åtta.. så det blev snabbt i säng för Bella.. Hon somna så fort hon slog huvudet på kudden... Och det kommer jag med göra.. Är helt slut efter att man varit ute en hel dag.. Men så härlig denna dag har varit..
Men det säger ju är det varmt i april blir det en dålig sommar.. Hoppas det är fel!

3 veckor kvar till Rhodos........

 
världens finaste

 
stor kille nu(Liam)

   
Svårt att fånga de på en och samma bild..

 
Bella ÄLSKAR glass


Lördag kväll

Sitter här och njter av ett glas vin mm så gott:)
Idag har vi varit och stor handlat känns skönt att ha kyl och frys fulla igen:) Sen har vi bara varit hemma och njutit i trädgården. Har grillat idag.. Som Bella åt.. Hade gjort annan mat till henne för vi trodde inte hon gillat köt.t Men hon skulle äta samma som oss. Har aldrig varit med om att hon har ätit så mycket:)
Hade hoppats på att de skulle vara lite varmare idag men de har inte direkt varit några varma vindar. Hoppas på bättre väder imorgon..

Fredagen var vi hem bjudna på middag hos Helena och Peter ) Blev god middag och vin.. Barnen lekte men självklart skulle de leka med samma saker så det blev en del bråk.. Felicia är 2 år äldre än Izabella.. Bara 4 veckor kvar tills bebis två kommer...
Var hemma runt tolv så det blev sängen nästan direkt.. Visste ju att Bella skulle väcka oss tidigt idag.. Halv sju sov vi till. Med tanke på att Bella inte somna från halv tio igår borde hon vilja sova längre men NEJ... Lite små trötta var vi allt men det gick.. Ska snart gå och lägga mig så är pigg imorgon..

Idag har Bella verkligen varit på toppen humör:) Pratat massa och busat. Kul när hon är på så gott humör:)

Nej nu ska jag vara lite social med min man innan jag ska gå och lägga mig.. Sen kommer vi inte träffas några länge stunder på flera dagar så man får ta vara på de stunder man har tillsammans..

Sov gott vänner:)

Trevlig utbildning

Idag har jag varit på mbti utbildning..En utbildning som går ut på att få person kännedom om sig sjäv och sina arbetskamrater.. Jätte intressant var den. Fick reda på massa om mig själv)
Utbildnigen var på hilton i Malmö.. Bjöds på frukost lunch och eftermiddags kaffe.. Kul att få göra något annat än att bara vara på jobbet..
Bella mår mycket bättre idag.. Hade gått bra på dagis.. Hon har ätit lite bättre idag och varit på bättre humör:)
Hämta inte henne från fem idag så det blev kort kväll hemma.. Bella somna helt slut halv åtta. Hon har ju inte varit på dagis på flera dagar så det har tagit hårt på hennes kraftor..

Imorgon jobbar jag till nio så morfar ska för första gången hämta Izabella på dagis.. Han vet inte riktigt var dagis ligger men det ska nog gå bra..

Nu väntar sängen.....


sötnosen!!!

Lång promenad

I morse tog vi en riktig lång runda med hundarna:) Blev en två timmars riktigt härlig promenad ute i detta härliga vår väder:) Skönt för hundarna att få springa lösa.. Så skönt att våren är här..
Annars har det inte hänt så mycket här hemma.. Bella är bättre idag så imorgon får det bli dagis. Hoppas på att de ska gå bra, hon hostar fortfarande men annars verkar hon må bättre..
Själv ska jag vara en hel dag på Hilton med jobb det ser jag fram emot..
Så nu måste jag gå och lägga mig så jag är pigg när klockan ringer tjugo över sex:(

GODNATT!


Bara förkyld??

Undrar om det är något mer med Bella än "bara" förkylningen... Hon är otroligt gnällig och äter nästan inget!!! Alla vet ju att Bella aldrig har varit matgalen men de senaste  5 månaderna har det gått jätte bra med maten men just nu får jag inte i henne alls mycket.. Vad gör man? Yoghurt får jag i henne och välling.. Men det kan man inte leva på de..
Ska man ge henne de hon äter eller ska man kämpa att få i henne "riktig" mat??

Hoppas hon äter på dagis imorgon..


Hemma imorgon

Hade svårt att avgöra om Bella skulle till dagis imorgon.. Men hon får stanna hemma imorgon med..
Hon är snuvig och hostig men har ingen feber så hon skulle ju kunna gå på dagis men hon kan behöva vila upp sig en dag till.. Men om hon inte blir sämre blir det dagis på onsdag..
Tråkigt att bara vara hemma i vår ensamhet men vad gör man..
Hoppas Bella känner sig bättre imorgon så hon äter bättre för idag har jag inte fått i henne mycket.. Men man vet ju själv att man har sämre aptit när man är dålig..

Ska försöka sitta uppe till Jocke kommer hem vid kvart i tolv men jag känner att det kommer bli svårt. Izabella vakna tidigt som vanligt så jag känner mig rätt trött..
Kan inte komma ihåg när Bella sov längre än till sju?? Men så är det att ha små barn:)


Detta underbara väder!

Sitter just nu ute i vår underbara trädgård.. Sitter och tittar på när Bella och hundarna leker.. Så otroligt undebart detta väder är:)
Bella är förkyld och väldigt hostig..  Så Lillis och Anton fick stanna hemma idag:(
Vet inte om jag ska jobba imorgon verkar inte så.. Får nog stanna hemma med Bella.. Hoppas på att hon känner sig bättre tills på onsdag för då har vi planeringsdag med jobbet på hilton och det vill jag inte missa...
HAr ett par timmar på mig innan jag måste ringa jobb och säga hur det blir..
Tyvärr blir Bella rätt påverkad när hon blir förkyld.. Hon har inte ätit allls mycket dessa sista tre dagar.. Får inte i henne någon"riktig" mat.. Hon har ingen aptit.. Och hon blir rätt gnällig när hon inte känner sig bra.. Så det blir nog till att stanna hemma imorgon..
Hoppas på fint väder så kan man vara ute:)

snart jobba BLÄ

Känner mig helt slut i huvudet idag..  Känner inte alls för att åka tilljobbet om två timmar. Känner bara för att dra täcket över huvudet.. Gick ändå in i sängen redan vid tio igår och sov fram till Izabella väckte mig klockan sju..
Usch jag hoppas att jag piggnar till under dagen.
Jobbar nu denna helgen sen ska jag vara ledig två helger ska bli så skönt..  Idag är det 4 veckor tills vi åker till Rhodos nedräkningen har börjat...... två härliga veckor av sol och värmen som jag längtar.

Är verkligen så härligt att våren är här:) Nu njuter man verkligen av att ha trädgård.. Så härligt att kuna vara ute tills klockan är sex om kvällarna utan att frysa.. Hundarna älskar de. Springa ute hela dagen.
Synd att man ska jobba idag annars hade de blivit en hel dag ute. Får bli imorgon när Lillis och Anton kommer och jag är ledig hela dagen lång:)

Bella är lite förkyld så hon är lite små gnällig här hemma.. Hoppas det inte blir värre.. 

 
Bella i sin nya sandlåda



 
hihi ute och går med mammas skor


Kvälls mys i morgonrocken




Påsk

Då var det påskdagen idag:) Snart är påsken över som vanligt springer bara tiden i väg..
Igår var vi på påskmiddag hos Jockes föräldrar en rätt kaos fylld middag med tre små. Jockes bror har en dotter(Felippa) som är 4år och en liten kille(Simon) som är 10 månader så det var fullt liv från vi kom tills vi gick hem..
Men Bella hade jätte skoj:)
Idag väntar det middag hemma hos pappa pch Mi.. Pappa ska hämta oss vid fyra:) Jocke jobbar så han kan inte följa med:( Har en del saker jag ska hinna innan pappa kommer men tänkte hinna med att blogga ett kort inlägg innnan jag börjar var ju ett tag sen jag uppdattera er..


Izabella pratar mer och mer för varje dag.. Jätte gulligt att höra en röst:) Hon förstår mycket mer nu med. Man kan säga att hon ska hämta saker så springer hon snabbt och hämtar de:)
Hon kan ta en i hand och hämta mina skor och sina egna och ställa sig vid döttern och pecka och vissa att mamma jag vill UT.. Hon vet vad hon vill vår dotter. Hmm undra var hon fått det i från hihi
Verkligen en kul ålder hon är i just nu händer massa nytt varje dag:) Tänk vad snabbt tiden går om två veckor blir Izabella 1 1/2 år!! Shit var tog tiden vägen. Känns som hon kom för några månader sen.. Tiden nästan för fort..
Men vi njuter massor av denna tiden:)

Vi ska sova hos pappa i natt för jag ska jobba imorgon så pappa och Mi ska passa Bella och pappa är så snäll så han kör mig till jobbet imorgon:) Han blir vår privat chaffis denna helgen hihi Tack pappa!
Sen blir det direkt till Sandra efter jobbet imorgon för det är kalas. Syrran blir 28år hihi bara två år kvar tills 30 gumman HA Ha (hon hatar när man säger så)
Så nu ska vi vara utan pappa Jocke fram till tisdag förmiddag.. Undra hur han ska klara sig...

Nej nu måste jag hinna duscha och göra mig klar innan Izabella vaknar..

GLAD PÅSK PÅ ER!!!


 
Izabella med kusinen Simon

 
Felippa

 
Söt bild på en glad Izabella

 
Bella och mamma


kvart i sju

Nästan varje morgon vaknar Bella kvart i sju.. Så konstigt att det kan vara precis samma tid nästan varje morgon.. Hon är min egna väckaklocka hihi..
Snart dax för mig att åka och jobba jag ska övningsköra till jobbet idag så vi kör om en timmes  tid..
Jocke jobba över igår med så han var inte hemma från efter tre.. Så han ligger och sover nu, undrar om han kan sova för Bella är och knakar på lite då och då..

besök hela dagen:)

Idag har vi haft besök hela dagen:) Lillis och Anton kom klockan elva.. Åt lite lunch sen blev det bus och lek med barnen. Alltid så trevligt när vi ses..
Vid halv fem åkte de hem så var det dags att laga lite mat för mamma och Emilia skulle komma på middag. Sen blev det promenad och massa bus:) Bella har även idag varit på gott humör.. Hon gillar verkligen att vara ute och leka..

Tänkte lägga in lite bilder. Orkat inte skriva så mycket mer.. Nu väntar lite tve tittand sen sängen. Imorgon är det jobb igen blä... Bella ska vara på dagis kväll imorgon..

 
Fika i parken..  Ella och Bella

 
kul att gunga

 
Det tycker Bella med


Bella och mamma myser




promenad med Milton

 
Anton på Bellas gung älg

 
Anton med sin söta mamma..





uppe i varv

Vilken härlig dag det varit idag:) Blir så glad av detta underbra väder...
Dagen har spenderats inne i Malmö tillsammans med Anna och Ella. Jocke körde oss dit. Sen gick vi ut i parken och fika och busa på lekplatsen.. Flera timmar ute i solen.. Barnen hade jätte kul.. Bella har varit på toppen humör hela dagen trots att hon bara sovit 30 min på hela dagen.. Var dock en stor utmaing att hålla Izabella vaken under hela hem resan men jag lyckades.. Väl hemma i Kävlinge vid halv sex handla vi med oss lite mat hem. Efter mat var det fullt fart på Bella. Hon var helt uppe i varv.. Jätte glad var hon sprang runt och skratta jaga hundarna och hade jätte skoj.. Verkligen kul att se henne på så gott humör:)

Vad gjorde man innan man fick barn? Vad hade livet för menning? Är helt underbart att vara mamma.. Kan inte komma i håg hur det var utan min underbara dotter..
Mamma älskar dig så underbar Izabella!!!

då var man ledig två dagar!

Nu är helgen över:) Jag har jobbat hela helgen... Nu ska jag vara ledig i två dagar så man kan säga att min helg börjar idag:)
Så det har inte hänt något kul i helgen. Sov hos syrran lördag till söndag för jag skulle jobba klockan sju söndag morgon och det går inga tåg så tidigt när det är helg.. Så syrran hade lagat god mat till oss så blev det massa skit snack och godis. Var jätte mysigt:) Men det är jätte jobbigt att vara i från Bella nästan en hel helg. Träffa henne bara någon timme på fredag sen inget från söndag eftermiddag...

Hoppades på att få sova lite längre idag.. Men Bella var inte riktigt med på samma sak. Hon tyckte vi skulle gå upp klockan kvart i sju så blev de.. Jocke jobba över i natt så han var inte hemma från efter fyra så han sover gott nu..Än så länge har inte Bella stört honom men vi får väl se hur länge det varar...

Idag ska vi åka och betala resten av vår resa:) Bara 6 veckor kvar tills vi åker JIPPI
Efter det blir det träff med Anna och Ella vi har träffats på flera månader så det ska verkligen bli kul:)

vilket härligt väder

Idag har det varit helt underbart väder:) Man bli på så bra humör när skolen skiner och man slipper tjock vinterjacka..

Dagen här hemma börja klockan kvart över sju när Bella klockan ringde.. Pappa Jocke som inte hade kommit hem från jobbet från klockan var över två skulle få sovmorgon och jag och Bella skulle gå upp. Men efter en timme vakna tyckte Bella det var dags för Jocke att vakna.. så hon knacka på sovrumms dörren om och om igen.. Hon tyckte pappa skulle stiga upp... Jag försökte med allt men hon skulle ha upp honom. Hon lyckades hihi
Jocke skulle till tatueraren idag så han var ledig..
Så när Jocke åkte in till malmö åkte vi med.  Träffade upp Lillis och Anton i stan för en lunch.. Sen blev det promenad och bus på lekplatsen. Bella kämpade in i de sista för hon skulle inte vila.. men tillsist lyckades mamma..
Vid halv tre åkte vi hem till syrran för en kort träff . Blev en sväng i parken och lek på lekplatsen. Strax efter fyra blev vi hämtade av pappa Jocke. Väl hemme blev det en god middag..

Bella är verkligen härlig att ha med och göra just nu. Hon pratar mer och mer för varje dag.. Hon är för det mesta på jätte gott humör och skrattar och har sig.. Hon har börjat säga Mille nu(hundens namn) Så hon kallar på honom när han går förbi säger hon hej Mille hihi så gulligt.
Hon är fortfarande väldigt intresserad av Jockes tattuering och frågar vad är de??
Verkligen en härlig ålder just nu och vi njuter varje sekund med vår underbara dotter:)


Anton och Bella gungar på en väldigt stor gunga


Izabella med gudmor


full fart


  
Gunga är kul

 
Det tycker moster med

  
provkör pappas bil...

Gått hem från jobbet

Blev en kort dag på jobbet idag... Vakna med en j'vla huvudvärk men åkte ändå till jobbet..
Tog två alvedon när jag kom till jobbet men det hjälpte inte. Ingen vanlig huvudvärk utan migrän.. Brukar få de under våren och sommaren... Så efter fem timmar på jobbet gav jag upp. Jocke var snäll och hämta mig. han hade handlat med sig migrän medicin. Efter en stund kändes det lite bättre. Gick hem och sov en stund..
Klockan fyra var det bara till att stiga upp för att hämta Bella på dagis.. Oturligt nog hade Bella inte sovit på dagis idag så hon blev rätt gnällig fram emot kvällen. Har varit en kämpig dag.. men man klarar det mesta bara man vill:)
Känns bättre nu:) Men känner mig slö så det blir sängen tidigt idag.

Imorgon är jag ledig:) Så jag hoppas på fint väder och ett friskt huvud:)
Ska in till Malmö imorgon. Hoppas Anton känner sig bättre imorgon så vi kan träffas:) Träffas inte så ofta längre nu sen jag börja jobba. Saknar våra bästa vänner...



RSS 2.0