vilket härligt väder

Idag har det varit helt underbart väder:) Man bli på så bra humör när skolen skiner och man slipper tjock vinterjacka..

Dagen här hemma börja klockan kvart över sju när Bella klockan ringde.. Pappa Jocke som inte hade kommit hem från jobbet från klockan var över två skulle få sovmorgon och jag och Bella skulle gå upp. Men efter en timme vakna tyckte Bella det var dags för Jocke att vakna.. så hon knacka på sovrumms dörren om och om igen.. Hon tyckte pappa skulle stiga upp... Jag försökte med allt men hon skulle ha upp honom. Hon lyckades hihi
Jocke skulle till tatueraren idag så han var ledig..
Så när Jocke åkte in till malmö åkte vi med.  Träffade upp Lillis och Anton i stan för en lunch.. Sen blev det promenad och bus på lekplatsen. Bella kämpade in i de sista för hon skulle inte vila.. men tillsist lyckades mamma..
Vid halv tre åkte vi hem till syrran för en kort träff . Blev en sväng i parken och lek på lekplatsen. Strax efter fyra blev vi hämtade av pappa Jocke. Väl hemme blev det en god middag..

Bella är verkligen härlig att ha med och göra just nu. Hon pratar mer och mer för varje dag.. Hon är för det mesta på jätte gott humör och skrattar och har sig.. Hon har börjat säga Mille nu(hundens namn) Så hon kallar på honom när han går förbi säger hon hej Mille hihi så gulligt.
Hon är fortfarande väldigt intresserad av Jockes tattuering och frågar vad är de??
Verkligen en härlig ålder just nu och vi njuter varje sekund med vår underbara dotter:)


Anton och Bella gungar på en väldigt stor gunga


Izabella med gudmor


full fart


  
Gunga är kul

 
Det tycker moster med

  
provkör pappas bil...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0