En rätt tråkig dag

Denna dagen har det i hänt allt för mycket... kände idag när vi vakna att jag inte hade lust att göra något idag.. bara vara hemma jag och bella.. Jocke jobbar mellan två och elva...
Nu ska Jocke börja jobba kvällar igen.. Ingen morgon:( Han har själv valt de för han hatar tidig morgon.. Men han kommer vara ledig varje freddag och lördag och alla förmiddagar så det ska nog gå bra..

Innan Jocke gick och jobba idag var vi på lång promenad hela familjen.. Så skönt att röra på sig..
Vi försöker gå en lång runda varje dag innan Jocke ger sig av.. Så svårt att gå med två hundar och en vagn..

De senaste två dagarna har Bella både sovit och ätit jätte bra:) Hon vaknar en gång på natten och äter.. Sen får hon ligga hos oss tills hon somnar sen lyfter vi över henne till hennes egen säng.. Så sover hon fram till halv nio sen:)
Hon äter som hon ska med:) Hon äter mat med bitar i med.. Jätte duktig är hon.. Mamma och Pappa blir så glad när det går så bra.. behöver inte oroa sig för de..

Imorgon kommer Anna och Ella.. vi har inte träffats på 6 veckor.. Nu när papporna varit hemma så har det inte blivit av.. Och de har ju aldrig varit här.. Så jag tänkte fixa lite luch till oss.  mammorna ska snacka skit och barnen ska leka.. Alltid trevligt..

Pratat med lillis idag.. har ju inte pratat med henne sen Anton kom.. Bara stoffe som har ringt..
De ligger fortfarande kvar på BB för att Lillis blodtryck fortfarande är högt men de hoppas på att få komma hem på tisdag. Han är rätt liten Anton. Han var 49 lång och vägde 2,9 bara... Men han mår jätte bra och är jätte snäll:) Hoppas på att få träffa honom i veckan..

Skulle inte sagt något om Bella .. Just nu står hon upp i sin säng och är jätte ledsen.. Varför förstår hon inte att det är bäst för henne att bara somna?? Hon är ju så trött

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0