händer massa

vet inte riktigt var jag ska börja.. har inte haft tid att blogga de senaste dagarna då jag har haft fullt upp...

Igår var Lillis och Anton en heldag:) massa bus och mys.

Idag har det hänt massa.. dagen börja med att jag hade kjörtid klockan elva. Gick riktigt bra:) Har ju inte kört något alls på typ 3 veckor.. Har nu fått tid till halkan!!! så ska göra det om två veckor.. Känns som jag är nära min mål nu vilket jag tycker är jätte kul:)
Vi har även hittat vår nya bil idag:) Så på torsdag ska vi hämta den skoj:) Det blev en saab sport kombi 07 jätte fin är den:)
Efter det åkte vi snabbt hem och Jocke fick köra till jobbet.. Vi hade bestämt med Sandra på burövs center klockan två så det blev stress.. handlade present till andra syrran som blev elva i Lördags.. Kalaset är inte från nu på Lördag..
Handla även en ny mobil!!!! det var ju på tiden.. Nu ska jag bara lära mig hur den fungerar.. så det kan ta lite tid innan jag lyckas svara på era mess...

Just nu känns allt bara så bra.. Känns som om allt går på rätt håll:)

Lovar att blogga massa imorgon för då ska vi bara vara hemma och ha en riktig mor och dotter dag med mys bus och en härlig långpromenad..

En trevlig dag

Dagen börja inte från halv nio idag:) Bella var nog tröött...hon vakna vid fem och drack lite välling somna sen om direkt..

Vid ett var det dax att träffa upp Evelina, Lucas och Simon för en lunch i kävlinge city.  Efter lunchen gick vi hem till oss.
Lucas den stora killen är jätte rädd för hundar så jag fick stänga in hundarna i vårt sov rum vilket vi aldrig gör så det var inte så nöjda.. Så det blev lite bus här hemma och en fika sen blev det lekplatsen..
Jätte trevligt att ha någon här i från att umgås med.. 
Vi var hemma vid fem så då blev det lite lek och mys.. Bella var jätte trött då hon endast vilat en halv timme idag.. Vem kan vila när man har kompisar på besök?
Så klockan kvart över sju somna Izabella.. Så nu sitter jag här i soffan och tittar på en av mina favis filmer coyote ugly.. Känner mig rätt trött så det blir sängen efter filmen har slutat.

Imorgon kommer Lillis och Anton s¨då bli det lunch och en långpromenad:)

    


 

Letar bil!!!

Izabella är frisk nu änligen:)  Hon har varit feber fri i 2 dagar nu. Sista febern hade hon natten mellan torsdag och fredag..
Hon är dock fortfarande lite gnällig.. Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra med nappen.. Hon tar ju den så fort hon blir gnällig.. Känns så taskigt att ta den från henne.. Men har hon klarat sig i tio månader utan den så varför skulle hon inte klara sig nu??

Igår var Jocke ledig:) men eftersom Bella varit dålig kunde vi inte hitta på så mycket.. Var och prov körde en volvo V 70 D5 Jocke blev lite små kär själv var jag tveksam..
På kvällen när Bella somnat hade vi en jätte mysig kväll med god mat och en flaska vin:) Var båda väldigt trötta så vid elva somna vi...

Idag börja dagen klockan halv åtta när Bella vakna.. Vi var inte pigga på att gå upp så det blev mys i sängen en timme..
efter att vi ätit frukost och gjort oss klara var det dax för en hel dag med bil letande.. Gav oss i väg vid tio var inte hemma från strax innan fem.. Vi har varit i Lund , Malmö och Svedala... Hittade två bilar vi gilla men ingen känns riktigt rätt.. Priset är vi inte riktigt överrens med...
Så nu blir det till att tänka över vilken det blir eller kanske blir det till att leta vidare...
Vi har ju pappas bil nu. vår hämta de i fredags och pappas bil är en riktig törstig bil!! vi blir fattiga om vi kör med den..

Nu ikväll har Jocke stängt poolen:( Så nu är hösten här!! vI har även satt upp lite tavlor och gjort fint här hemma:) En matta har med kommit på plats så det ser så snyggt ut:)
så nu sitter vi i soffan och dricker lite vin:)

Imorgon ska Jocke jobba och vi ska ha kävlinge Evelina och hennes barn på fika och massa lek.. Ska bli trevligt att träffa de igen..

Izabella fortfarande sjuk

Bella har fortfarande feber:( Imorse var den "bara" 38,3 och Bella verkar må rätt bra.. Hon och pappa tog en LÅNG promenad på över en timme medans mamma försökte bli av med huvudvärken..
Tog sen tempen igen vid ett och då hade den gått upp till 38,8.. Men efter en ipren gick den ner lite..
har ju verkligen försökt hålla Bella så stilla jag kan.. Men så fort hon fått en ipren tror hon att hon är frisk och kryper i väg som vanligt.. Har inte fått i henne så mycket mat idag men vällingen går ner..
Vid fem när vi tagit en lång promenad tog jag tempen igen och då hade den gått upp till 39;7:(
Synd om min älskling... När febern är så hög på henne så syns det i hennes små ögon att hon mår skit.. Hon vill bara sitta och mysa.. Efter en timme var febern nere på 38,5 men ner går den inte ner trots ipren.. Men enligt sjukvårdsupplyssningen så räcker det att tempen går ner en halv grad efter en ipren.. Hoppas det är sista dagen med feber imorgon.. är nog tre dagrs feber hon fått.. men har hon feber på Lördag får vi gå till läkaren..


Izabella sjuk:(

Izabella har jätte hög feber:(
Allt börja i morse vid åtta när Bella som vanligt vakna.. Vi tyckte hon kändes lite varm så vi tog hennes temp.. Då var den 38,4 Bellla var jätte trött så hon somna om igen smått oroligt fram till nio.. Strax innan jocke skulle gå tog jag tempen igen då var den 39,4.. Hon har varit jätte lugn hela dagen mest myst:) 
Har fått i henne 3 flaskor välling och massa vätska.. Hon åt lite mat men hon tycktr nog inte det smaka så gott...
Vid fem tog jag tempen igen  Då var den 40,1!!!! snacka om att jag blev rädd...
Ringde sjukvårdsupplyssning och fråga om det var normalt att febern bara gick upp..  de sa att de just nu gick mycket tre dagars feber så de trodde de var de.. De sa även att jag skulle ge henne ipren istället för det var bättre feber nedsättande.. så jag fick ringa bellas farmor som fick komma och lämna de.. När Bella somna var febern 39 grader.. Hoppas den inte går upp mer nu... Hoppas hon kan sova i natt..
Det är jätte jobbigt att se henne så slö.. Vill bara att våra sessa ska må bra igen...

Så idag har vi bara varit hemma fick även ställa in vår lekdejt med Lillis och Anton.. hoppas på att Bella mår bättre på vi kan ses på fredag..

sorry

Förlåt för dålig uppdattering...  Har bara inte blivit något bloggande de senaste dagarna...

 Bella har blivit konstig... i tio månader har hon vägrat ta napp.. Helt plötsligt för en fyra dagar sen tog hon den.. Hon har haft napp i sin leklåda men haft den som leksak men nu vill hon ha den hela tiden.. Blir ledsen om man tar den..
Vi låter henne har den får väl se om det bara en period..
Hon har nu börjat släppa när hon ställer sig upp.. Kan stå själv ca 30 sekunder om hon bara vill.. Hon har ställt sig upp själv en gång men sen vill hon inte mer.. Hon får ta den tid hon behöver:)
Har dock märkt att hon går lite breddbent.. Undrar om det är som hon inte är stabil eller vad det kan vara.. får fråga på bvc nästa gång..
Hon gillar att gå med sin gåvagn nu full fart fram..

Helgen var det festande med syrran på Lördagen.. blev harrys.. Vi hade trevligt. Kul att få festa av sig lite. Sov sen hon Sis och det kändes helt oki...
Söndagen var jag lite sliten så det blev en lugn dag...
Igår var vi bara hemma och lekte och hade mysigt..
Idag har vi varit hos Evelina och liam Gordi och Mille kom med.. Det blev fika och en härlig långpromenad i parken. Sen åkte vi till syrran och fika lite och snacka en massa....
Väl hemma blev det sängen för Bella direkt och hon somna direkt.. Hon vakna klockan sju idag och har bara vilat en timme på hela dagen så hon var ju jätte trött.. Det är jag med så sängen väntar efter bloggandet...

Imorgon Kommer Lillis och Anton:) Så jag tänkte fixa lite lunch till oss.. Första gången Anton kommer på besök..


Sötnosen med nappen


Jag...

 
Syrran

 
Jag och syrran på harrys


Kul


Sötnosen själv..

Myskväll...

Dagen igår börja med att Bella vakna vid halv sju men efter mycket om somna hon om en 45 min till...
Sen gick vi upp och åkte till burlövs center för att betala lite på resan och titta lite i affärer...
Sen var det hem för bilen skulle tvättas den har ju varit till försäljning...
Och igår kom de och titta på den och sa den vill vi ha!! så nu är vår bil såld:) om tur är kan vi låna pappas bil ett par dagar tills vi hittat en vi vill ha.. Vi ska ju ka kombi nu:)

Bella hade ingen bra dag igår.. Hon var gnällig nästan hela dagen inget passa henne. Hon ville inte sova inte äta nä inget.. Det enda hon ville var att sitta och mysa.. Hon verkar otoligt trött... Sen somna hon vid åtta helt slut
Efter Bella somna vänta en god middag med levnde ljus och en flaska vin:) Jätte mysigt och gott var de..
Sen åt vi glass och spela yatzy.. Tittade på film med massa ljus och godis.. Hade en riktigt mysig kväll helt enkelt..

Idag vakna Bella klockan halv sju åt somna sen om till nio:) hon var nog riktigt trött.. Hon verkar vara på bättre humör idag..

Jag ska ju festa idag!! syrran och jag ska ut.. Så vid sju åker jag till sis för att förfesta sen blir det utgånmg var vet jag inte än..
Ska sova hos syrran för att slippa ta mig hem i natt plus att de kostar typ 350 kr med taxi till Kävlinge..
Kommer kännas konstigt att sova borta har inte gjort de sen Bella kom..
Men jag vet ju att hon har det jätte bra här hemma med sin pappa.

Mys i soffan

Idag börja dagen klockan halv åtta när Bella vakna.. Gjorde en deel med jocke att han fick sova hur länge han ville om han körde oss till Malmö och det tacka han ja till:)
Var i Malmö runt halv tolv.. har haft en jätte mysig dag med Lillis och Anton.. Vi åt lunch tillsammans fika och mös jätte mycket med de små..  Han verkar ha lite ont i magen så han var lite ledsen.. Men han verkar tycka om när han får ligga på magen och mysa:) jätte mysigt att få mysa med en sån liten igen.. Har nästan glömt att Bella varit så liten..
Bella somnade helt slut klockan åtta.. har bara vilat en timme idag.. somnade en lite stund på vägen hem..
Nu ikväll fick jag ett jätte fint mess av Lillis blev så glad:) är så glad vi har varandra..

Hon har slutat vakna tidig morgon för att dricka välling..Sover nu 12 timmar i sträck:) Skönt att få sova hela natten..

Siter just nu och myser i soffan med Jocke med levande ljus och lite godis..
Jocke har ju börjat ta ut en pappa dag 2 torsdagar i månaden.. Skönt att ha han hemma så man kan hjälpas åt med allt..

Imorgon är han ledig så vi får se vad vi hittar på..  Hoppas på att vi får sova till åtta:)
Blir sängen om en timme känner mig helt slut idag.. kanske för att vi varit hemma så många dagar och idag var vi i väg hela dagen..



En söt höst klädd Bella


Mys med Anton




Städat!

Hela förmiddagen här hemma har jag städat.. Det behövdes en ordentlig städning... Jätte fint blev de..
Under tiden jag städa passa Jocke och Bella på att åka på ett par ärende..
Jag gillar ju absolut bäst när jag får städa själv i lugn och ro för då får jag det precis som jag vill ha de:)
Så nu när Bella vilar tycker jag att jag gjort mig väl förtjänt av att bara ta det lugnt... Så jag ska ligga på soffan och titta på tv och bara njuta.. Jocke håller på att skruva med motorcykln... Han ska köra fö sista gången detta året idag.. Han har ju inte kört mer än en gång detta året för det har varit problem med motorcykln..

Jag mår bra idag och känner mig pigg:) Skönt att vara frisk igen..

Så imorgon ska vi åka in till Malmö och träffa Lillis och Anton... Har ju inte träffat de på nästan två veckor:( Får se hur stor Anton blivit..

Nej nu väntar soffan...

Piggare idag

Idag känner jag mig mycket bättre:) Har fortfarande ont i halsen men annars mår jag bra..
Jocke är hemma idag med..

Vi har precis städat undan där ute inför hösten.. tagit undan våra pool möbler mm Imorgon ska Jocke stänga poolen.. Hösten är här!
Hoppas verkligen det blir en finare sommar nästa år så man kan bada lite mer...
Vi har även gjort en liten om moblering här inne i vardagsrummet.. Jag har tyckt de har sett lite tomt ut men nu känns det lite bättre:) Vill bara ha en rund mat med sen är jag nöjd:) Blir ikea nästa vecka..

Annars har de inte hänt mycket här hemma..  Har ändrat dagis tid till bella till den 19de Januari för vi är ju bortresta till den 15de:) Gud vad jag längtar tills vi åker..
Så jag räknar med att börja jobba runt den förste Februari... Det längtar jag inte alls till!!! Skulle kunna vara mamma ledig i flera år till hihih

Skriver kanske mer ikväll

Fortfarande sjuk

Jocke har vart hemma från jobbet idag.. Jag kände i morse när jag vakna att jag inte skulle orka att ta hand om Bella själv... Han ska vara hemma imorgon med sen får vi se...
Känner mig fortfarande dålig.. Halsen är värst. Gör jätte ont när jag sväljer:( Hoppas jag snart känner mig bättre..
Men måste erkänna att jag gillar att bli lite uppassad hihi 
Bella vakna klockan fyra i morse och ville ha välling sen hade hon väldigt svårt att komma till ro.. Efter en timme somna hon inne hos oss..  Sov sen fram till kvart i åtta.. Då gick Jocke och Izabella upp så sov jag vidare till tio:) Så skönt
Vid två kom mamma med mat.. Sen tog de Bella till center syd och shoppa massa fina saker till Bella.. Då passa jag på att vila:) Nu ikväll har Jocke badat Bella och nattat henne sen gjorde han en jätte god soppa. Kändes skönt för halsen..
Jag har så otroligt svårt att vara stilla när man är dålig.. Jag går här och plockar undan och har mig.. Jocke får säga till mig att ta det lugnt.. Vill ju bli frisk nu!!!

Imorgon ska vi gå en lång runda så man får lite frisk luft har ju bara varit inne de senaste tre dagarna!!


 
Ny badad i sin nya pyjamas..



full fart med gå vagnen




Sjuk...

Är så förkyld!! Hostar gör jag med och har en j*vla huvudvärk... Mår inte alls bra
I morse när Bella vakna kände jag mig helt slut mådde skit.. Syrran var snäll och tog Bella så jag kunde sova..
Gick upp vid halv tio tog en lång dusch.
Vi skulle på kräftskiva idag hos Jocke föräldrar men jag fick stanna hemma:( Så Jocke och Bella åkte själv så passa jag på att sova.. Sov i två timmar det behövdes..

Imorgon ska Jocke jobba så att mamma och Emilia ska komma och ta Izabella på lite äventyr så jag kan ta det lugnt.. Annars hade ju Jocke fått stanna hemma för jag hade verkligen inte orkat..

Inget kul att blogga om när man bara varit liggande hela dagen.. Hoppas på att må bättre imorgon

Förkyld!!!

Jag är förkyld blä!!!Inte alls kul..

Igår var vi hos tandläkaren med Bella men de tittade inte på hennes tänder. D var bara en information som var i tio minuter.. Kändes rätt onödigt..
Efter "tandläkarbesöket" var det dags för fika med Stina(mamman från familjeliv) och hennes jätte gulliga dotter Maja..
Blev en snabb fika men det var trevligt.. Så vi ska ses igen på måndag. De ska komma tilll oss för här finns endast ett cafe där det har 2 barnstolar i Kävlinge.. riktigt dåligt.. Man skulle öppna ett cafe här ute..

Idag vakna familjen klockan kvart över åtta då Bella ville gå upp.. Jag fick ligga en liten stund längre tills huvudvärken gått över.. Jocke gick upp med bella och gav henne frukost och gjorde henne klar.. Sen åkte vi ner till Kävlinge city och handla goda baguetter..
Blir väl en runda med hundarna om en timmes tid...
Jocke ska på avslutnings tävlinge ner på banan idag.. Så det blir lite fest..
Så Sandra ska komma till oss och ha mys kväll med oss. Så vi ska fixa lite middag och äta godis.. Sen sover Sandra hos oss:)

inget bra namn på denna blogg

Idag har det inte hänt så mycket. Jag och Bella skulle ta en promenad ner till centrum innan men som det börja regna så vi fick vända..
Ringde trafikskolan idag för jag skulle få nya tider fösta tiden de hade var den 30/9!!! så nu kan jag inte köra på skolan på flera veckor... får köra hemma med Jocke.

Imorgon ska Bella på sitt första tandläkar besök... Ska bli kul och höra om vad de säåger om alla hennes tänder. Hon har nog många för sin ålder..
Efter de så blir det fika med den nya mamman från familjeliv:) Hoppas nu det blir av imorgon..


Sötnosen



Leker i sitt rum

blir hemma idag med

Båda våra lek träffar har blivit inställda idag:( Evelinas pojke Simon var jätte sjuk där hemma, hög feber. Så de skulle ta honom till vårdcentralen..
Så nu vet jag inte alls vad vi ska hitta på idag.. Vi får väl stanna hemma...

har varit en bra natt. Bella somna inte från halv nio igår sov sen fram till fyra fick välling somna sen om i sin egen säng efter ca en halv timme:) Sen sov hon fram till halv nio så skönt... Jag vakna t.o.m förre Bella idag.
Har lite små ont i min hals så jag sitter här med en klopp te hoppas jag inte ska bli förkyld....


Trötta

Här hemma har Bella vaknat väldigt tidigt de senaste 2 dagarna.. Därför har jag inte orkat blogga..
Igår vakna hon klockan kvart i sex.. Sen ville hon inte somna om.. Somna en tjugo minuter när vi var på väg för att hämta upp Anna och Ella på stationen.. Det var vad hon sov på hela dagen igår.. Sen somna hon klockan halv åtta på kvällen..
Anna och Ella kom igår vid elva så det blev lunch nere i Kävlinge city och sen lång promenad.. Sen gick vi hem här och fika. Var ju underbart väder så man kunde vara ute:) Sen kom Johan och hämta de vid sex tiden så det blev en heldag.. Jätte trevligt att de kom till oss..  Ella har en helt underbar sti när hon"kryper" hon ålar sig fram haha så gulligt. Hon är nära till att gå själv men mamma och pappa får ta ett lite tag i henne annars vågar hon inte riktigt än..

Idag är vi bara hemma.. Bella vakna klockan kvart över fem!!! Hon ville inte somna om.. vid halv nio somna hon i 45 min... Då fick Jocke ta henne så jag kunde sova för jag var helt slut.. Så det passa på att ta hundarna på en lång promenad.
Just nu sover hon och har gjort de i en timme hoppas hon sover en timme till.. Jag håller på att tvätta annars sitter jag bara här i soffan och tar det lugnt..
Så det blir väl sängen tidigt idag med.. Vill ju träffa Jocke på kvällarna men orkar verkligen inte sitta uppe till tolv..

Imorgon ska vi till öppna förskolan här i kävlinge:) Har aldrig varit där så det ska bli skoj. Vi ska träffa Evelina och hennes killar vid tolv tiden.. Efter öppna förskolan ska vi träffa en annan mamma från familjeliv för att ta en fika. Allid skoj att träffa nya männsikor:)


 
Ella och Bella sitter vid bordet och läser.. Stora tjejer


Ella med mamma Anna


Anna leker med barnen

Anton


Anton


Jag och gudsonen

i väg hela dagen

Den dagen har det varit fullt upp......
Jocke var snäll och körde oss in till Malmö in till Lillis.. Vi fika och tog en promenad fick även pussa massa på Anton..
Efter ett par timmar kom mamma och häta oss.. så åkte vi hem där och åt middag och fika.. Mammas bror  med son kom med en sväng. Sen åkte vi till morfar(min) han har flyyat in på ett äldre boende så vi skulle se hur han hade fått de.. Han hade det jätte mysigt.. Klockan var nu redan sju och det var dax att åka hem.. mamma var snäll och körde oss.. Natta Bella i bilen, hade tagit med mig flaska och välling.. Hon somna direkt för hon hade bara vilat en tjugo minuter på hela dagen.. Sen lyfte jag bara över henne.  Närr mamma körde så tog jag fram dammsugaren.. ett snabb varv blev de. det behövdes.
Nu sitter jag änligen i soffan helt slut...  Sängen blir det om en timmes tid..

Imorgon kommer Anna och Ella.. Hoppas inget kommer i vägen denna gången.. Så de kommer på förmiddagen så blir det lunch och lång promenad:) Hoppas på bra väder..






Simons dop

Igår var det dop.. Jätte fint var de och en mycket trevlig präst.. Varför hade vi inte denna turen med präst när Bella döptes??
Efter dopet var det mat och tårta hemma hos de i åkarp..
Simon var en lite gnällig bebis kan man lungt säga.. Han var rätt lugn i kyrkan men där hemma sen var det väldigt liv på honom.. En riktig riktig tjockis är han hihi Väger över 7 kg och är inte ens 4 månader!!!
Vi var hemma runt sju. Bella somnade inte från starax innan nio för hon hade vilat så sent.. Efter Bella somat blev det myskväll på soffan med godis och chips mm.. Sen blev det sängen strax innan tolv..

Idag börja dagen klockan kvart i åtta när Izabella vakna.. Hon sov gott hela natten:) Hon fick välling till frukost idag och det drack hon!!
Vi ska åka och träffa Lillis och Anton idag:) ska ta tåget här i från klockan tolv.. Jocke ska jobba idag.. ska ev åka en stund till mamma och Emilia sen. Bara det att det är så jobbigt att ta sig hem sen. Ska ringa och höra hur vi ska göra om en timmes tid för de sover väl gott nu..

Här kommer lite bilder från dopet.. Jag är verkligen ingen bra fotograf och svårare blir det med Bella i famnen..


 
Jocke bär in Simon



Jag döper dig tll simon viktor jesper..



Hedersgästen..


´
in kärlek..


 
Jag..


 
Izabella



Jag och deras stora tjej Felippa



En glad Bella på väg hem



Sover gott

Helt slut!!

Vi fick sova hela natten!! Men fick gå upp klockan sju.. Myste i sängen till åtta sen gick vi upp..
Klockan tio var det dags för fika med Evelina,Simon och Lucas.. Börja med en fika på ett litet fik här i byn.. Sen blev det LÅNG promenad för att hitta en lekplats. Gick igenom en jätte mysig park som jag inte viste fanns.. sluta till sist med att vi gick hem till Evelina och hämta lite fika och gick till lekplatsen där.. Sen promenerade vi hem.. Så vi har verkligen ått Kävlinge runt.. Evelina var jätte trevlig och hennes små killar var underbara.. Kul att träffa en ny mamma kompis.
Så på onsdag blir det öppen förskola här i kävlinge.. Vi har aldrig varit där men Evelina har lovat visa vägen:)

Väl hemma vid två.. Blev bara hem och vända för vi skulle köpa pressent till Simon.. så det blev en sväng till center syd. Sen skulle vi hämta pappa på jobbet för han skulle hjälpa Jocke med vårt tak i uterummet.. Var en litem läcka. Men nu ska det vara bra igen:) Så nu är Jocke och lämnar pappa och jag sitter här.. Bella sover som en stock!! Hon har bara vilat 20 min idag så hon var helt slut.. Det är mamma med så om ett par timmar blir det sängen för mig.. Så man är pigg till imorgon då det är sop klockan två..


Bella och Simon leker..


Simon


Stora killen Lucas


blir fika

Blev träffa med en av mammorna imorgon.. så klockan tio sla det fkas nere i kävlinge city!! Ska bli kul att träffa någon här ute från.. Så kanske man inte måste åka till Malmö varje gång man ska fika:)

Hoppas på att få sova HELA natten

Bella var svår nattad idag.. tog ca 45 min innan hon somna.. men jag tar inte upp henne utan sitter hos henne en stund. Man får ju lägga hene ner ett ex antal gånger.. men nu sover hon gott.. Och jag hoppas vi får sova hela natten..

Vi har haft en jätte mysig dag med syrran idag.. Hittade dock inte så mycket kul till Simon så det blir ut imorgon igen.. Blev inga skor till Bella:(
Vi åkte hem till Sandra efter shoppingen och åt middag. Lånade lite kläder av syrran så jag kan vara fin på dopet..
Var hemma vid sju..

Imorgon skulle jag träffat några mammor från familjeliv men det verkar inte bli av från nästa vecka.:(
Så vi får se vad vi hittar på imorgon.. Jocke är ledig:)


Bella ska äta lunch..


Bella med moster


Mor och dotter

snart i väg

Ska snart i väg så det blir ett kort inlägg..
Bella har som vanligt varit vaken i natt.. känns som det är varje natt just nu.. Sov mellan åtta och halv fyra men sen skulle hon INTE sova.. Hur vi än gjorde.. Så när klockan var fem tog Jocke henne och tittade på tv.. Jag gick till sängen igen:) Vet inte hur långe hon var vaken för jag somna.. Varför ska hon vakna på på natten?? Jätte jobbigt är de.. Hoppas det snart vänder..
Gav Bella "vanlig" gröt imorse(hon har inte ätit de på 2 månader för hon inte har gillat de) men idag gick det bra:) Så nu ska vi försöka ge henne gröt ett par gånger i veckan.. Ska även pröva med välling igen till helgen. Men BVC säger att jag inte ska pröva med för mycket nytt på samma gång..

Nej nu ska jag duscha för vi ska sitta på tåget elva är det tänkt och innan dess har jag massa saker att göra känns det som.. Ska bli kul att träffa syrran och komma i väg lite har ju bara varit hemma hela veckan pga Bella varit lite dålig..

Återkommer ikväll..

Idol 2008

Jag älskar idol!! Och idag börjar de.. Så om en kvart sitter jag klistrad framför tvn...

Bella har precis somnat:) Så nu sitter jag här själv:( Tänkte sitta uppe och vänta på Jocke idag för jag har inte träffat honom så mycket idag för jag körde ju i förmiddags.. Bara jag orkar..

Imorgon ska vi träffa Sandra och handla dop pressent till Simon och nya "fin" skor till Bella.. Sen ska vi hem till Sandra för
jag ska låna kläder av henne till dopet.. Jag har inget kul.. Köper alltid bara kläder till Bella..

Nej nu börjar idol!!!

små trött

Bella mår bra idag:) Hon hostar men annars är allt toppen.
Natten har inte varit så kul.. Bella somna jätte fint vid sju men vakna vid ett och vill inte somna om.. Jag tyckte det var för tidigt för at få flaskan men efter en arg och ledsen Bella så gav mamma sig vid två.. Hon ville inte ha mer än halva.. Men skulle åklart i somna om.. Gick upp och gav henne näsdroppar och alvedon. Fick sen flaskan igen.. Drack upp den och somna:) Klockan var nu tre... Sen trodde Bella att vi skulle gå upp klockan halv sju.. men det ville inte mamma så vi sov till halv nio.. Bella fick sova inne hos oss från ett till halv nio men det ska inte bli en vana..

Jag har varit och kört idag och det gick bra.. Men känns som det är en bra bit kvar:( Men jag bara måste kämpa vidare.. Jag ska ha mitt körkort innan detta året är slut!!!!!!!!

Jocke är och jobbar och Bella sover så jag tänkte lägga mig på soffan...
När Bella vaknar ska hon äta sen tänkte jag vi skulle gå till lekplatsen och gunga och gå en runda...


BVC

Skrev precis ett inlägg men jag råka trycka bort de........... Så nu blir det ett kort.

Var på BVC idag Bella väger nu 8,8 kg hon följer sin kurva men ligger på underkurvan.. Tycker de lyssnar dåligt på Bvc när jag pratar om Bellas matproblem. De bara säger det kommer vända.. Jaha när?? De är ju så olika hon äter vecka till vecka.. De ville vi skulle försöka med välling igen så det blir till att försöka så fort ersättning är slut här hemma..
Annars har det inte hänt för mycket idag.. Blivit två långa promenader och bus här hemma.. Bella har lärt sig klappa händer.. Så vi sjunger massa roliga låtar där man ska klappa..
Bella är lite piggare idag men hostar fortfarande.. Men ingen feber:)
Bella har bara vilat 30 min idag så hon somna helt slut vid sju och jag är med trött så snart blir det sängen...


Imorgon ska jag köra känner inte alls för de men jag måste...


Besök i sängen..


hmm vilken bok ska jag välja??





sovit gott!

Bella har sovit gott i natt:) Hon somna redan kvart i åtta igår sov sen fram till sju:) Ville dock inte sova en timme till som mamma ville.. Men det är så mycket bättre när hon sover hela natten man känner sig mycket piggare på morgonen...
Hon är fortfarande förkyld så det blir att stanna hemma idag med.. Vi ska till BVC kl ett efter det går vi ner till centrum och handlar något gott som vi kan ha ikväll.. Sen blir det lekdag inne bara jag och Bella..
Jag tycker det är så tråkigt att det så sällan är någon som kommer hit vi måste alltid ta oss in till Malmö.. Hade ju varit skoj om någon någon gång sa vi kommer till er!! Detta händer för sällan tycker jag ja ja...

Nu ska jag dricka mitt morgonkaffe och titta lite på nyheter.. Sen blir det bus med Bella en stund sen ska vi väcka Jocke.. Ser ut som att det kommer bli bra väder idag så då blir det långpromenad efter frukost....
 

Bella förkyld

Bella har sovit oroligt i natt . Hon är jätte förkyld:( Hon somna klockan nio efter en timmes kämpade.. Sov sen till halv tolv vakna... Vaken en halv timme när hon somna bar jag över henne.. Sov i tre timmar vakna igen.. Fick en flaska men vägra somna om. så in i vår säng igen.. Somna om till halv åtta och då gick jag och Bella upp.. Hon är jätte snuvig synd om henne.. Hon vilar nu och har gjort det i två och en halv timme.. tar hårt på hennes krafter.
Själv känner jag mig rätt trött och sliten idag varför vet jag inte.. Hoppas inte jag också ska bli dålig..

Imorgon ska vi till BVC på 10 månaders kontroll hoppas bara inte Bella blir sämre..

RSS 2.0