En dag hemma

Idag har vi inte gjort mycket.. Har haft så fullt upp den sista veckan så idag ville jag bara ta det lungt.. Bara varit hemma idag inte packat inte något. Så skönt. Jocke har varit en sväng uppe i huset och skruvat upp lite möbler.. Vi fick vår soffa igår. Jätte fint blev de:) Nu kan vi snart flytta in.. Den 28de maj kommer städfirman och städar här så då måste vi vara ute och alla saker med.

Bella har börjat med att hon inte ska sova om kvällarna. Hon somnar inte från vid tio sen sover hon fram till två vaknar då av att hon är jätte ledsen.. Är vaken en halv timme sen somnar hon igen.. Vet inte om hon har ont i magen eller vad det är..
Idag somna hon redan sju helt slut.. Tror dock att hon kommer vakna igen..

Inte så mycket att blogga om idag.. Lägger in lite foto från dagen här hemma..












trött....

Har inte haft tid att blogga i helgen.. Just nu orkar jag inte så det blir ett kort..

Helgen har vi varit i huset hela helgen. Flyttat saker, packat upp mm. I söndags blev de bara att ligga i trädgården hela dagen SÅ skönt.. Lite färg fick man allt:) Jocke och Emilia bada i poolen men jag vill inte.. väntar tills det blir varmare i vattnet.
Nu väntar vi på lite möbler till sen kan vi flytta in.. JIPPI!!

Varit hos läkaren flera timmar idag med Izabella. Börja med vårdcentralen klockan halv nio var där i 2 timmar.. Tog prover på henne och undersökte henne.. Dåligt blodvärde tyckte de.. Fick remiss till barnakuten:( snacka om att man blev nervös.
Väl där undersökte de henne ordentligt sa att blodvärdet var inger att oroa sig lite lågt men absolut ingen fara.. Tog MASSA prover på henne. Hon var så duktig vår tjej:) Vägde henne och hon hade gått upp. JIPPI!!!!!!!!! frågan är om vikten de tog i torsdags var rätt?? Kanske fel på vågen eller nått för annars skulle hon gått upp nästan 300g på 4 dagar nja det går väl inte? De tog proverna i vilket fall som för vara på den säkra sidan känns ju skönt. Får dock inte alla svar från om ett par veckor. Men jag tror allt är bra.. Skönt..

Maten går bättre och bättre man får inte ge sig bara att kämpa på..

Vill lägga till en sak.. När jag sitter och skriver i min blogg kan detta gå fort.. Kanske därför bli lite fel ibland lite fel bokstäver fel ord mm men detta hoppas jag att ni har överseende med.. Gillar inte att bli rättad... Kan bli så ibland.. Ville bara säga det..

Tyvärr inga bilder att lägga in.. Lovar att ta lite imorgon.. Nu ska jag ta en dusch sen nanna...

Bella på så gott humör:)

Vilken underbar dag... Så varmt det har varit idag...
Dagen börja med att Bella vakna klockan 05:00 ville äta:)  Var vaken fram till sex somna sen om till 7:30. Då gick vi upp för att ringa läkaren.. Fick tid tills på måndag klockan 8:30.. Hon jag prata med sa så länge hon inte är slö trött eller verka må dåligt så var det ju ingen fara.. Men tack vare att hon "bara" är 6 månader vill de kolla upp de.. Känns ju bra att få träffa en läkare..
Efter de var det dax att väcka pappa som hade jobbat till ett i natt.. Vi har packat, skruvat ner saker mm..
Men det varma vädret gjorde så att lusten inte fanns där.. Klockan ett kom Emilia hit så då spela vi cubb(stavas det så?) ni vet vad jag menar.. Bella lekte fint på sin filt:) Sen sola vi lite och hade mysigt.. När Bella böev trött tog vi en promenad jag och Emilia.. Bella somna en 45 i vagnen det är vad hon har sovit på hela dagen.
Klockan 16:00 skulle Jocke hämta pappa för vi skulle låna hans buss.. Eftersom klockan blev för mycket så följde inte jag och Bella med till huset. Pappa var snäll och sa då hjälper jag Jocke. Tack pappa:) Så det fick med sig en hel del saker upp till huset.. Medans de var i väg plocka jag och Emilia ogräs i trädgården så de ser fint ut till de nya ägarna.
Sen blev det promenad ner till konsum för att handla välling.. Väl hemma efter en hel dag ute. Bussa jag och Bella som hon skratta hon var på strållande humör så kul att se.. Så hon mår ju verkligen inte dåligt..
Åtta kom Jocke hem så då blev det sen middag.. Nu är båda helt slut efter denna dag så sängen blir det tidigt idag..

Bella har ätit SÅ bra idag.. (För att vara Bella)
 flaskor välling 2 portioner grött + en burkmat plus efterrätt. Känns skönt att hon ätit så bra idag. Vist får man kämpa lite men idag har det gått bra tycker jag:) Hoppas det vänder nu hade varit så skönt. HOPPAS

Imorgon ska vi hålla på hela dagen med att flytta saker och vara i huset och packa upp. Ska även försöka tvätta då vår maskin här hemma är sönder!! Jockes mamma kommer till huset och leker med Bella så jag och Jocke kan fixa..

Vi har ju beställt en del möbler och nu på måndag kommer lite:) så skoj med helt nya saker.. Så fint det kommer bli när allt blir klart. Gud vad jag längtar....

Här kommer bilder från dagen...










ledsen...

Var på BVC idag och Bella hade inte gått upp i vikt.. Hon hade gått ner!!!! Usch så jobbigt det känns.
BVC sa att jag skulle ta kontakt med barnläkaren så henne ska jag ringa imorgon. Hoppas bara inget är fel blir ju så orolig...
Hon har mörka ringar under ögonen... Hon verkar ju må bra.. Usch tänk om något är fel på min underbara tjej?? Känner mig så dålig som mamma.. Att hon inte får i sig så mycket som hon behöver...
Hoppas vi får en tid till läkaren redan imorgon..

Känner mig så trött och sliten idag.. Vet inte varför kanske det har med vädret att göra..
Bella vakna klockan kvart i sju idag var vaken en timme somna sen om en timme till..
Efter BVC gick jag och vila en stund. Kände mig bara BLÄ.. Jocke tog Bella och Marvik på en promenad..

Snart ska vi gå till pappa några timmar bara känner att jag måste komma ut idag.. Packa kan jag göra ikväll och hela helgen..

Så glad man blir när det är så fint väder:)

Så skönt när det är så härligt väder man blir så glad!!!

Idag har vi varit i folkets park med Evelina, Gordi, Klara, Lisette och alla barnen så klart..
Barnen lekte och mammorna prata skit och drack kaffe. Jätte mysigt. Blev dock inte mer än två timmar. Emilia skulle komma fyra och jag hade inte kommit i väg hemifrån från klockan var halv ett. Allt tar så mycket längre tid när man har barn.. Vi vakna klockan kvart i åtta idag.. Sen åt vi lunch med Jocke innan vi åkte..
Jag har även träffat Emilia en stund och tagit en promenad och ätit glass..Sen åt vi middag hos mamma..
Emilia hjälpte mig att packa ner massa kläder. Så nu är de som jag vet att jag inte behöver på dessa två veckor ner packade känns skönt:)
Imorgon ska det packas massor för nu till helgen så kommer vi flytta så mycket vi bara kan.
Svårt att packa när man har Bella.. Hon vill ju inte bara ligga på filten hela tiden.. Hon vill ju prata med mamma. Jocke jobbar ju jätte mycketså han hinner ju inte packa. Men nu ska han vara ledig fredag-söndag så då ska vi packa, kasta saker och fixa i huset.. Jag vill helst bara vara i huset och ligga och solen vid poolen hihi

Bella har ätit så bra idag:) Fick spagetti och köttfärsås första gången.. Som hon gilla de.. Har aldrig sett henne äta så. Jätte kul.. Så imorgon kör vi samma.. Hoppas på att det går lika bra imorgon..

Imorgon ska hon vägas på BVC.. Hoppas hon väger som hon ska nu men det tror jag...

Här kommer bilderna från dagen.. Blir en hel del hihi


Mille, Bella och Liam



Bella och Mille gillar att sitta nära..


Elise så söt..


Melker.. Alltid lika glad.. syns kanske inte här..


Bella, Liam och Melker..


Bella var på så gott humör på vägen hem..


Min goa syster..


Bella i Emilias säng..

dax att sova..

Blir ett kort inlägg då sänger skriker efter mig.. Så trött...

Idag har varit en skön dag ute i solen:) Varit i stan hela dagen. Börja med att träffa Anna Och Ella i stan klockan elva för en tidig lunch sen gick vi till parken.. Hade med filt så barnen lekte och mammorna sola.. Mysigt:) Gav Bella mat i parken idag detta gick mindre bra. Fick byta kläder då hon hade mat över allt...
Sen klockan två träffa vi upp Lillis och gick och tog en fika.. Handla lite kläder till Anton..
Lillis fråga mig om jag ville bli gudmor till Anton:) Gud vad glad jag blev... Jätte kul:)

Imorgon vet jag inte om det blir fika i folkets park med Evelina, Klara, Lissie,Gordi och alla barnen.. Får se vad jag känner imorgon.. Måste hinna packa lite mer.. . Kanske åker en kort sväng. Emilia kommer en sväng vid fyra så då måste jag vara hemma..

Nu ska jag nanna.. Natti natti

massa bilder

Vad har vi hittat på de senaste dagarna då??

Helgen var vi på bröllopsfest utan Bella.. Första gången jag var utan henne en kväll. Jag tyckte det var jobbigt att säga hejdå till henne när vi skulle gå.. Syrran passa henne. Jag ringde hem 2 gånger och skicka ett mess.. När Sandra sa att hon sov kunde jag slappna av..
Vi hade det trevligt men jag trodde nog jag skulle ha trevligare(kan man säga så?) Blev några glas vin och några cider.. Kände av att jag druckit men full var jag absolut inte. Jocke var lite snurrig men inte så farligt..
Berättade för alla om vår söta dotter visa bilder på henne hihi riktigt stolta föräldrar..
Åkte från festen runt halv ett.. Festen var ett bit utanför Lund så vi dela taxi med 7 andra.. Kom in i Malmö vid kvart över ett.. Gick till en pub tog en cider den var både jag och Jocke redo att åka hem.. Halv tre var vi hemma..
Dagen efter sov vi fram till tio då syrran väckte oss med frukost och nylagat kaffe..
Lite ont i huvudet hade jag men det gick över..
Senare när Jocke kände sig körbar åkte vi upp till vårt fina hus.. Packa upp lite saker och börja fylla polen.. Jag tvätta.. Vår tvättmaskin här hemma har ju gått sönder.. Ska sätta in en ny till de som ska flytta in här..
Vi vill så gärna flytta in i vårt nya hus.. blir om 2 veckor.. Ska packa litte nu ikväll tänkte jag. Är en del kvar att göra..

Idag har vi varit hundvakt till Teddy. Fullt hus med 2 hundar och en liten.. Så i förmiddags blev det lång promenad hela familjen.. Jocke körde vagnen och jag fick ta båda hundarn.. Inte det lättaste då båda drar.. Men det gick..
Underbart väder:) Känns som sommaren är här.

Bella har varit dålig med maten idag.. Det har ju gått så bra de senaste dagarna.. Kämpar vidare... Ska väga henne på torsdag. undrar så vad hon väger. Hoppas hon ligger rätt på kurvan nu..

Imorgon ska vi träffa Anna och Ella på förmiddagen ta en lunch och en promenad i parken om vädert håller i sig sen på eftermiddagen blir det fika med tjockisen hihi.. Lillis då alltså.. Hoppas på lika underbart väder.

Lägger in lite bilder från helgen.. Tyvärr dog batterit såklart på lördagen så det blev inte så många fina bilder från bröllopsfesten jag hade klart glömt att ladda den smarta jag...




















lite fler bilder från dagen..

image177



image181

hektisk dag..

Idag har vi gjort massor.. vet inte hur vi fått tiden till att räcka till..

Dagen börja klockan 8:15 då Bella vakna.. Sen klockan 11:00 var det tidig lunch med Aggiz.. En och halv timme hann vi ses innan hon skulle tillbaka till jobbet..
Klockan 12:30 skulle vi träffa Sofie för en fika.. Tog en sväng in på hm där Sofie handla jätte fina kläder till Bella:) Jag handla ett nytt linne på leggings till mig själv.. Sen fika vi.. Har inte träffat Sofie på 3 månader.. Hoppas det inte tar lika lång tid till vi ses igen..
Efter fikan var det dax att åka till mamma som vänta på oss..
Åkte till min morfar för en fika.. Usch vad han börjar se sliten ut.  Tänk att han är 92 år..
Sen var det dags att köra till huset där Jocke vänta.. Visa mamma och Emilia huset de tyckte det var jätte fint. Packa upp några fler kartonger. Åtta var vi där i från.. Bella somna i bilen så nu vill hon inte sova. Sitter i mitt knä..
Man kan få ut mycket på 24 timmar om man bara vill. Helt slut är jag. Blir sängen om en ttimmes tid.

I  morgon är vår första barnfria kväll tillsammans.. Vi ska på bröllopsfest. Jocks kompis har gift sig.. Så vi ska festa till de:) Jag har inte festat sen februari förra året.. Ska bli kul..  Syrran ska komma och passa Bella.. Så hon ska vara på hemmaplan så det ska noggå bra.. Sen ska vi få sovmorgon på söndag..
Är faktiskt lite nervös.. Har inte varit i från Bella några längre stunder.. Men jag måste kunna släppa taget lite.. Jag är lite dålig på de..

Nu ska jag pröva att natta Bella igen sen ska jag titta på film med mannen min..

Här kommer lite bilder från dagen..

image170

image172

image173

image174




lite små trött..

Idag hardet verkligen känts som Söndag..
Bella vakna 06:45 idag.. Sandra sov här hos oss.. Hon tyckte det var jätte kul att gå upp så tidigt på sin ledig dag hihi..
Låg kvar i sängen ten timme och försökte få Bella att somna om men det vill hon INTE. Så vi gick upp åt en god frukost.
Jocke fick sova fram till nio..
Idag har jag varit jätte trött. Så det har inte hänt så mycket. Mest tagit det lugnt. Jocke och Koffan har varit uppe i huset med kartonger som packades igår och lite möbler. Här hemma är det inte alls fint just nu. Väldigt rörigt och inte så mycket möbler men men det gör inget det är huset som ska bli fint:)

Nu ikväll har jag och Jocke delat en flaska vin och tittat på tv och haft det mysigt. Bela hon somna klockan kvart i åtta.. Hon drömmer så mycket just nu så hon vaknar och är ledsen ett par gånger under kvällen/natten men hon somnar om igen efter ett par minter...
Maten går sådär.. Igår gick det jätte bra idag inte alls bra.. Men jag har lovat mig själv inga fler uppehåll bara till att fortsätta kämpa för nu är hon 6 månader och hon ska inte leva bara på flaska mer!

Imorgon ska jag till stan och träffa Sofie och fika:) Hoppas på fint väder..
Sen ska vi till huset och fixa lite. Mamma och Emilia ska med följa med de har ju inte där än..

Nu har Bella vaknat.. Hoppas hon snart somnar om..Jocke får ta henne för jag ska nanna..


      



RSS 2.0