väldigt trött

Något är med Bella om nätterna just nu.. Den senaste veckan.. Hon har fått för sig att hon ska äta en gång på natten vilket jag tycker är ok om hon somnar om direkt igen men denna veckan har hon varit helt omöjlig.. Så hon har sovit halva natten inne hos oss. Jag gillar det inte!!! Så jag hoppas snart det vänder så hon sover gott om natten igen:)

Igår hade Jocke herr middag här hemma så jag och Bella har sovit hos Lillis och Anton:) Stoffe var ju här så det passa bra. Vi hade en jätte mysig dag. Vi kom vid tre. Vi gick och handla lite sen laga vi middag..
Båda barnen somna vid åtta utan några problem.. Så då korka vi upp en flaska vin och och tog fram godiset..
Efter glas vin var det dags för att sätta lite mörk toning i Lillis hår. Det blev jätte fint:) Så nästa gång blir det färg..
Vid halv tolv gick vi in i sängen. Vi båda var trötta så vi somna väl efter en kvart.. Fram till halv tre sov vi jätte gott sen vakna Izabella.. hon ställde sig upp i sängen och var ledsen. Tog henne till mig men fick henne inte att koppla av. Så klart väckte hon Anton.. Så nu var alla fyra vakna och låg i samma säng. Efter Bella druckit lite välling ville hon somna om men det ville inte Anton..Så fram till fem var vi vakna. Lagom kul tyckte vi.. Sen klockan åtta blev vi väckta av Anton..  Så man känner mig rätt trött så om en liten stund ska jag lägga mig.. Jocke sover redan haha han är nog lite sliten..

Idag när vi vaknade åt vi en god fukost och drack massa kaffe för det behövdes. Sen blev det en lång promenad:)
Klockan halv ett var det dags att träffa upp moster sandra på mobilia för lite shopping:) Jag handla en kofta och ett linne till mig själv:) sen köpte sis ett par stövlar till mig i för sen 25års present. Tack sis:)
Så vi var inte hemma från vid fyra idag.. Så nu ikväll har det inte hänt allt för mycket alla tre är helt slut..

Dagis imorgon..

Nu äntligen Bella börjat bli bättre:) Efter 4 dagar med snor och kräk.. Vist är hon fortfarande lite snuvig..

Vi har inte gjort alls mycket dessa fyra dagar så det har inte varit så mycket att blogga om..
Igår blev det en LÅNG promenad så skönt att komma ut när man suttit inlåst i flera dagar hahha..  Idag har vi inte ens varit utanför dörren. Jag har hunnit att både städa och tvätta:)
Men imorgon då är det dags för Bella att gå ett par timmar på dagis.. Hon har ju missat 4 dagar av inskolning.. Får höra imorgon om hur vi ska göra nu. Men jag är ju ledig mån och tis nästa vecka så då kan hon ju fortsätta inskolningen.

Tänk att om 6 dagar börjar jag jobba.. Kommer att kännas jätte konstigt. Jag har inte jobbat sen den siste juli 2007!!! och jag jobba ju inte så mycket  under graviditeten. Var ju sjukskriven till och från.. Och jag ska hoppa in och jobba heltid direkt.. Stor omställning. Men jag tycker det ska bli rätt kul att börja jobba igen. Känns som det är på tiden.
Och trots att både jag och Jocke jobbar heltid så kommer Bella bara att vara på dagis ca 20 timmar i veckan. Hon kommer ju aldrig till att börja före elva på förmiddagen..  Sen kommer hon alltid att vara ledig på fredagar med Jocke och när jag jobbat helg kommer hon vara ledig mån och tis med:) Känns lagom med 20 timmar i veckan till en börja med .. Undrar dock hur mycket jag och Jocke kommer att träffas om dagarna.. jag menar när jag jonbar förmiddag kommmer vi inte alls att ses:( för han sover när jag går och jag när han kommer hem:( Blir ett par timmar när jag jobbar eftermiddag och helgerna. Men jag jobbar ju 3 helger på 7 veckor och då är det långa dagar.. Men men så är väl verkligheten..

Nu ska jag gå och ta en dusch sen ska jag vika lite tvätt...


tvättmaskinen har gått varm...

Jag trodde Bella skulle må bättre idag men det blev tvärtom.. Hon vakna klockan halv tre och var lite ledsen. Efter en timmes försök att få henne att somna om gick jag upp och gav henne en alvedon och näsdroppar. Vi tittade en stund på tv sen somna vi båda i soffan.  Klockan halv sju vaknade jag av att Bella kräkte!! Både jag och Bella och soffan var helt nerkräkta. Fick kalla på Jocke som kom springande.. Han tog hand om soffan och tvätten medans jag och Bella gick och duscha..
Efter en timme vakna bestämde vi oss för att vila en stund. Två timmar sov vi:) Men efter bara en halv timme vakna kräkte Bella igen. Denna gången var det massa slem.. Så det var bara att byta kläderna igen..  Bara hon tog en klunk dricka kräkte hon.. Så idag har Bella byttat kläder 5 gånger och jag tre... Har tvättat en hel del idag med andra ord.. Är klar nu och hoppas inte det blir mer idag.
Hon har inte kräkt sen klockan två.. Har fått i henne lite fisk och potatis.. Hon har även fått i sig lite välling nu ikväll och det har hon fått behålla:)

Hon somnade inte från klockan var nio idag.. Hon hade svår att få ro. Men nu ligger hon och sover gott:) Hoppas att hon sover hela natten..

Dessa två dagar har verkligen varit så tråkiga.. Vi hade massa saker inplanerade denna veckan.. Men allt har vi fått ställa in..  Och vi får vara hemma imorgon med:( Hoppas att hon mår bra imorgon så kan hon kanske gå på dagis på torsdag. Hon missar ju halva inskolningen om hon är hemma hela veckan.. Men jag är ju ledig måndag och tisdag nästa vecka med så det får väl bli lite inskolning då med...

Nej nu blir det tv en timme innan sängen väntar

inget dagis idag..

Blev inget dagis idag.. När Bella vakna vakna i morse var förkylningen mycket värre än igår..
Idag har inte alls varit någon rolig dag. Bella har verkligen inte varit på humör idag.. Hon har varit gnällig hela dagen.. Och inte blir det bättre av att mamma jagar henne för att snyta och ge näsdroppar.. Så jag är helt slut efter denna dagen. Som tur var så somna hon klockan kvart över sju. Hon har ju bara vilat 40 min idag..
Det är min tv dag idag.. Så när jag skrivit klart ska jag göra lite fika och bara njuta av lite ledighet..

Jag undrar var Izabella gör av alla sina nappar??? När vi åkte till Teneriffa hade vi 8 nappar med oss. När vi kom hem hade vi sex(bra tycker jag) Men just har vi 3 st!!! Jag letar och letar men hittar inga.. Efter någon dag kommer någon fram och någon annan försvinner.. Undrar bara var hon gö av de.. Det konstiga är att hon gjort av med en sko. Jag har letat efter denna sko i två veckor men det finns inte.. Var kan man göma en sko?  Den kommer väl fram lagom till de har blivit för små:)

Hoppas att Bella känner sig lite bättre imorgon så vi kan åka till mamma och Emilia.. Dagis blir det inte från tidigast onsdag..

bilder från dagen

 
Anton med mamma

 
en glad Anton

     
KÄRLEK!!!

 
Sötnosen

 
Redo för promenad



 


Bella förkyld...

Både Jcke och Bella är förkylda... Bella är jätte snuvig..  Får se om det blir dagis imorgon.. Det är där förkylningen kommer i från.

Dagen börja inte från klockan nio idag:) Skönt att få sova lite länge idag..
Klockan halv tolv kom Lillis och Anton på besök:) Vi har haft en trevlig heldag tillsammans.. Vi börja med att äta lite onyttig lunch(pizza) Sen vila barnen och då passa vi på att snacka massa skit och dricka kaffe. Dock vakna Anton efter en kort stund så han fick vara med..
Efter Bella vakna tog vi på barn och hundar ut på promenad.. Alltid skönt att komma ut och röra på sig.
Vid sex åkte de hem:(
Bella har haft en "dålig" dag idag. Hon har varit på jätte dåligt humör vet inte om det är på grund av förkylningen eller vad det var men hon var helt omöjlig.. Skulle göra allt hon inte får göra.  och var jätte gnällig..

Blev mys i soffan efter de gått.. Bella lugna sig och var jätte mysig:) Klckan åtta blev det sängen för henne. Hon somna direkt.. Så nu sitter jag här och bloggar. Blir sängen för mig om en timmes tid. Måste ställa klockan lite tidigare imorgon för att se om Izzabella kan/ska gå på dagis.. Tråkigt om hon ska missa en dag på inskolningen men mår hon inte bra så får vi stanna hemma.. Hoppas på en pigg Bella imorgon:)
 


en trevlig dag

Idag började dagen klockan åtta då Izabella vakna:) Natten har varit rätt bra. En gång vakna Bella för lite välling men somna rätt snabbt igen. Så i natt har jag fått plats i sängen hihi
När vi vaknat till liv var det dax för lite städning här hemma. Jag tog här inne så tog Jocke bilen.. Bella var ute och skulle hjälpa pppa men sprang mest i väg..
Fick ett mess av Evelina att det var på väg till Nova och hörde om vi ville ta en fika.. så vi gjorde oss klara och åkte och träffa Evelina med familj.. Har inte träffat de på 2 månader.. Var på tiden.
Blev ingen lång träff då vi alla hade en del att göra..

Klockan fyra hämta Jocke upp pappa och Marie i Oxie.. Så nu ikväll har vi ätit en god middag och druckit lite vin:)
Bella var med fram till nio.. Hon ville ju inte missa något.. Vid tio åkte de hem...

Jocke känner inte sig bra.. Han har blivit förkyld.. Får väl se om han orkar jobba imorgon.. 

Jocke ledig..

Då var det fredag igen änu en vecka som går mot sitt slut..

Idag har Bella varit på dagis mellan 9 och elva. Jag var med henne den första timmen. Vi hade sång stund:) Sen gick jag in i personal rummet och tog en kaffe och tod det lugnt en timme..  Bella hade varit lite ledsen:( Men personalen tyckte åndå det hade gått bra..
Efter dagis åkte vi in till malmö för lite lunch:) Sen blev det stor handling på ica maxi.. Nu ikväll har vi bara varit hemma och haft det mysigt.. Både jag och Jocke är rätt trötta.. Jocke jobba över igår och var inte hemma från halv två på natten.. och sen har Bella sovit oroligt i natt med.. Hon sov gott mellan nio och fem sen vakna hon och var ledsen:( Hon fick lite välling sen fick hon sova 2 timmar inne hos oss.. Det ska inte bli någon vana att hon sover inne hos oss.. Men de säger att när de precis börjat på dagis kan de drömma mycket och känna att mamma och pappa ska gå i från.. Så dessa två inskolnings veckor har vi lite överseende..
Idag somna Bella redan halv åtta för hon har bara vilat en halv timme så vi får väl se hur natten blir..

Nej nu ska jag titta på lets dance och äta gdis:)

Trevlig helg!!

Tordag

Nu har Izabella varit på dagis 4 dagar.. Känns bättre nu tycker jag:)
Idag hade vi ett möte med föreståndaren.. Angående de kvällar Bella måste vara på dagis.. Så nu har vi fått veta lite mer. Ska få träffa tjejen som ska ta hand om Bella på Torsdag.. Kommer inte vara mer än 3 kvällar i månaden till en börja med. Berätta även för henne att de hade känts lite "rörigt" under de första dagarna.. Då förklara hon att de var beroende på att de hade en personal sjuk och en helt ny personal.. Känns skönt att få veta lite..

Idag lämna Jocke henne... Han var med henne en kvart sen sa personalen du kan åka hem en timme... Vår tjej har varit på dagis själv:) Hon hade varit jätte duktig. Hon blev väldigt glad när jag kom.. Hon gav mig en stor kram.. sen ville hon inte släppa mig hihi.. Känns verkligen konstigt att hon börjat på dagis.. Vad hände?? Hon kom ju för bara någon månad sen.. 15 månader blir hon nu den 27de..

Annars händer det inte allt för mycket här hemma. Vi har mest bara varit hemma denna veckan. Vill ju inte att det ska bli för mycket för Bella..
Imorgon är sambon min ledig:) Bella ska vara på dagis mellan 9 och elva. Tror hon kommer vara där själv imorgon.. Efter dagis ska vi åka och stor handla det behövs verkligen.. sen får vi se vad som händer. Känns som vi behöver komma ut lite..

Bella sover just nu väldigt oroligt om natten.. vaknar ett par gånger och är jätte ledsen.. Så hon sover inne hos oss halva natten men då får jag ingen ro.. Idag somna hon gott klockan åtta:) Hoppas bara hon sover hela natten gott i sin egen säng..

Ska gå in och duscha nu sen blir det sängen tidigt så man orkar upp imorgon.. Nu när Bella ska i väg på morgonen får man ju gå upp lite tidigare..

dagis...

Jag blogga igår men när jag skulle lägga ut inlägget försvann de.. sen orka jag inte lägga in ett nytt...

Bella börja inskolningen igår.. Hon är jätte duktig. Dock lite blyg.. Hon har hittat en liten kille som hon leker med.. Hon kramar honom mer än gärna hihi

Vet inte riktigt vad jag tycker om dagiset än.. Det är ett gammalt dagis lite slitet är de. Där är 14 barn på Linnean(så heter avd där Bella är)
Vi har inte fått reda på vem det är som ska ta hand om Bella de kvällarna. De lova att Bella skulle få träffa denna person under inskolningen. Det hoppas jag verkligen de håller.. Vill ju inte lämna henne till en främande människa.
Känns som det är lite "rörigt" dagis.. Hoppas det känns bättre under veckan..

Efter dagis träffade vi upp Evelina och hennespojkar.. Blev en fika nere i kävlinge city.. Länge sen vi sågs men det är alltid lika trevligt:)

Ska titta en stund på tv sen blir det sängen vid tio.. Har sovit SÅ dåligt i natt. Bella har sovit men inte jag:(

snart i väg

De senaste två nätterna har inte varit så roliga här hemma...
Bella sover otroligt dåligt just nu. Tänder på g... Hon tuggar på allt..
Natten mellan fredagen och lördagen somna Bella inte från tio sen sov hon gott fram till två sen VÄGRA hon somna om.
Efter två timmars kamp gick Jocke upp med henne.. De hade tagit honom 2 öec en halv timme till innan hon ville koppla av.. Sen sov hon fram till halv tio..
Igår hade vi bestämmt att Bella inte skulle vila på hela dagen så hon var rikigt trött på kvällen.. Halv åtta somna hon helt slut... Fram tills jag bestämmde mig för att gå och lägga mig.. Då vakna en väldigt ledsen Izabella...
Tog inne till mig men hon fick ingen ro vände och vred sig...  men trött var hon och gnällig.. prövade att lägga henne i sin egen säng men inget gick.. Nu var klockan halv ett och jag var helt slut.. Jocke tittade fortfarande på tv... så han fick ta henne så jag kunde sova lite.. Vet inte hur länge de var uppe... klockan halv tio väckte jag Bella för då sov hon fortfarande..  Så synd om henne att hon inte får någon ro i din kropp.. Hoppas snart det blir bättre.. för på måndag börjar inskolningen så då måste hon vara pigg.. tänk om det är såhär när jag börar jobba...

Annars hade vi en mysig dag igår.. Vi var på center syd och handlat två par nya jeans till Bella och åt lite lunch.. Och jag fick köra:) Tycker att körningen går väldigt bra nu:) Jocke är en bra lärare nästan bättre en trafikskolan som tar 850 kr för två timmar!!! kvällrn var vi bara hemma och tog det lugnt. Blev en god middag när Bella somna..
Idag ska Jocke jobba och vi ska åka till moster Sandra som vi inte träffat på 3 veckor!!! ska ka om en timme och vi sitter i pyjamas...

snart kommer pappa

Då var det fredag igen.. så snabbt veckorna går..

Dagen börja med att Izabella vakna kl halv sex och var JÄTTE ledsen. Hon hade nog drömmt något... Hon vägra ligga i sin säng så hon fick sova inne hos oss. Klockan nio vakn jag då sov Bella fortfarande så jag väckte henne.
Jocke är ledig idag:) Vi körde till Lund till guldfynd för att få våra ringa värderade. (de ringar vi blev av med när vi hade inbrott) Efter det körde JAG till malmö för vi skulle äta lite lunch..  Efter lunchen åkte vi och handla lite.
Det var riktigt kul att köra idag:) Jocke tyckte att det gick bra.. Gjorde två misstag men men

Nu är vi hemma igen. Jocke har kört för att hämta min pappa på jobbet. Han ska komma och äta en god middag med oss idag:) Vi har inte träffat han på flera veckor..


 
söt med sitt plåser...


glömde dessa bilderna


alla utom fotografen

 
mys med farmor

sista bilderna..

Idag vaknade jag klockan nio av att Bella fortfarande sov... Har inte blivit riktigt rätt med hennes rutiner sen vår resa.. Igår somnade hon inte från strax innan tio så det är ju inte konstigt att hon sover länge på morgonen.. Men idag somnade hon kl kvart i nio.. På bättringväg.. Ska väcka henne klockan åtta imorgon. Måste få rätt på hennes tider för nästa vecka börjar inskolningen ju.. Måste ändra på Bellas mat tider för på dagis äter de lunch redan elva. Här hemma äter Bella inte från ett.. Sen äter de mellamål klockan tre.. Bella brukar inte äta igen fran vid halv fem.. Jaja det löser sig..
Bella kommer troligtvis att äta lunch hemma med pappa innan han lämnar henne på dagis. Allt sånt kommer att bestämmas på måndag..
Har börjat kolla upp tåg tider til jobbet.. Jag kommer att få åka hemmifrån kl sex när jag börjar sju. Kommer att gå av bussen 06:56 får sen springa haha för att hinna till sju. Men är nervös för de kvällar jag slutar nio.. För jag måste hämta Bella innan tio.. och det tar en timme att ta sig hem.. Hoppas man kan komma fem över. Rör sig om 4 gånger på 7 veckor.. Annars tror jag mormor eller morfar eller farmor ställer upp och hämtar henne.. Hoppas på att ha mitt körkort SNART!!!


Idag har jag och Izabella varit hos Sofie. Var och titta på hennes nya lägenhet och fika. Sen tog vi en långpromenad ner till city.. Letar efter nya jeans till Bella.. Men vet inte vilken storlek jag ska ta. 86 i jeans är jätte stort till henne men 80 kommer hon ju till att växa ur snabbt.. Behöver ett par nya nu till dagis börjar:)

Lägger ut lite bilder till från resan men dessa blir nog de sista. Har hur många som helst men orkar inte lägga ut alla


Sista kvällen..

 
promenad med pappa på stranden


fin för kvällen

 
Min kärlek

 
så vackert

 
Haha den bild är bara för härlig





en dag hemma

idag har julen dansat ut hemma hos oss vilket jag tycker är skönt.. Efter de blev det städning här hemma vilket som behövdes.. Tvätten är också klar nu. Har säkert tvättat 15 maskiner.. Tack och lov har man maskin hemma så man kan ta det över ett par dagar..

Bella mår bra men hon har varit lite gnällig idag vet inte om hon har lite ont..

Har pratat med min chef idag... Jag har tagit tjänstledigt tom den 11/2 men ville komma tillbaka redan den 2/2 men det var vist inte så lätt som jag trodde... Han hade ju någon som gick för mig fram till den 10de.. så nu får jag vara hemma en vecka utan betalning BLÄ!!!  Bella kommer ju att vara på dagis.. Vad ska jag då hitta på?? jaja

Inte mycket att blogga om så jag lägger in lite bilder från resan...

 
en busig izabella


jag

 
En glaad Bella


VI


min kärlek


familjen Billsbo/Svensson


Jocke med sin pappa


Har tagit ca 150 bilder på semestern.. Alla blev inte så bra.. Lägger ut några till imorgon..




vilken dag

Idag har varit en väldig blandad dag av roligt och tråkigt...

Dagen börja med att jag vakna 09:55 (ja Bella sov fortfarande) kan tillägga att jag skulle köra 10:00.. snacka om stress!!! men jag hann:) körningen gick bra trots att jag var stressad..
Efter körningen kom Lillis och Anton och hämta upp mig.. Hem och fika.. Alltid lika trevligt:)
Vid fyra kom mamma och Emilia oh laga mat till oss. Efter maten skulle vi titta på semester bilderna och fika... Trodde vi..
Men så blev det inte.. Bella trilla av soffan in i soff bordet!!! jag bara såg blod:( mamma tog henne in på toaletten.. jag var chockad. Och Bella var jätte ledsen.. Hon hade ett jack in  pannan... Mamma ringde hem Jocke medans jag försökte torka och trösta.. Efter ett tag sluta det blödda men där var ett rätt djupt jack.. Vi ringde sjukvårdsupplyssningen som sa vi skulle åka in.. Jocke kom hem på ca 20 min..  När vi kom dit kom vi in direkt.. Men som tur var va det inte så "farligt" de tejpa i hop de.. sen fick hon en stor plåster lapp... Bella var ilsken när det försökte röra vid såret... men hon var jätte duktig... synd om vår prinsessa... Hoppas hon inte har allt för ont imorgon..
Just nu sover hon brevid mig i vår säng. Vill ha henne nära mig i natt..

Lägger in lite fler bilder från semestern...

 
haha jag och Jocke på nyär


Sötnosen

 
Bella leker


jag och hjärtat mitt..


Bella med mamma


bad med pappa

 
Bella på stranden:)

fler bilder kommer imorgon... Godnatt

så söt!!!

Tog precis denna bilden.. Är han inte för söt?? Gudmor som handlat på Tenerifa:)


Nu är jag tillbaka!!!

Efter flera månader utan dator och internet är jag tillbaka. Så skönt att det fungerar igen..

Igår kom vi hem från Tenerifa. Två veckor i värmen:) Vädert första veckan var bra. Bara en regning dag men andra vecka hade vi tre dåliga dagar.
Vi var först där en vecka själv sen kom Jockes föräldrar ner vecka två..
Det har varit så härligt att bara vara.. inte städa inte tvätta eller laga mat. Bara njuta. 
Har tagit massa bilder. Kommer lägga in de under ett par dagar nu.

Resan ner gick rätt bra Bella tyckte de sista timmarna var lit tråkiga men hon var duktig.. Hemresan gick jätte bra..
När vi kom ner var det jätte fint väder. Vi landa vid två tiden..
Tisdagen regna bort:( så det blev en dag på hotellet.
Ons-sön var det jätte varmt och skönt så det blev massa sol och bad.. Bella älska stranden och att gå med fötterna i vattnet.. Man fick jaga henne hahha
på kvällarna gick vi ut och åt en god middag och drack fott vin:) Bela gilla inte maten där nere så det har varit rätt jobbigt att få i henne något.. men vi kämpa på..

Söndagen där på kom Jockes päron. de tog med sig lite sämre väder..  förmiddagen var sämre sen blev det fin på eftermiddagarna.. Men man ska inte klaga för hemma var det tio minus hihi

Men nu är man hemma igen och det känns bra.. borta bra en hemma bäst:)

Nästa vecka börjar izzabella att skolas in på dagis.. känns så konstigt att det är dax för de redan.. hon är ju fortfarande min bebis.. Två veckor efter inskolning ska jag börja jobba... Känns sådär. ska bli skönt att komma i gång men jag ser inte fram emot resan till malmö 5 dagar i veckan...
Kommer kännas så konstigt. ja har inte jobbat sen siste juli 07.... på tiden nu kanske hihi

Nej nu väntar sängen.. är helt slut..

 
havet


Bella med mamma


en glad bella


mina älsklingar


hjärrtat på stranden


vi på nyår


en mindre bra bild på oss

Har massa bilder mer kommer imorgon

RSS 2.0