Bella förkyld...

Både Jcke och Bella är förkylda... Bella är jätte snuvig..  Får se om det blir dagis imorgon.. Det är där förkylningen kommer i från.

Dagen börja inte från klockan nio idag:) Skönt att få sova lite länge idag..
Klockan halv tolv kom Lillis och Anton på besök:) Vi har haft en trevlig heldag tillsammans.. Vi börja med att äta lite onyttig lunch(pizza) Sen vila barnen och då passa vi på att snacka massa skit och dricka kaffe. Dock vakna Anton efter en kort stund så han fick vara med..
Efter Bella vakna tog vi på barn och hundar ut på promenad.. Alltid skönt att komma ut och röra på sig.
Vid sex åkte de hem:(
Bella har haft en "dålig" dag idag. Hon har varit på jätte dåligt humör vet inte om det är på grund av förkylningen eller vad det var men hon var helt omöjlig.. Skulle göra allt hon inte får göra.  och var jätte gnällig..

Blev mys i soffan efter de gått.. Bella lugna sig och var jätte mysig:) Klckan åtta blev det sängen för henne. Hon somna direkt.. Så nu sitter jag här och bloggar. Blir sängen för mig om en timmes tid. Måste ställa klockan lite tidigare imorgon för att se om Izzabella kan/ska gå på dagis.. Tråkigt om hon ska missa en dag på inskolningen men mår hon inte bra så får vi stanna hemma.. Hoppas på en pigg Bella imorgon:)
 


Kommentarer
Postat av: Lillis o Anton

Vilka fina bilder! Så gulliga:) Det ÄR kärlek, det känner jag! Vi tackar för en lika mysig dag som alltid! Puss

2009-01-26 @ 09:37:26
Postat av: Gordi

En krya på dig kram till Bella från oss. Hoppas hon snart blir bra så vi kan ses, kram

2009-01-26 @ 09:43:10
URL: http://gordi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0