ett ryck

Fick ett ryck precis och gick in i min gardrob och kasta MASSOR.. Jag har ju massa kläder som jag ALDRIG använder.
När jag festa mycket(för hundra år sen) så hade jag en dålig vana att alltid köpa ett nytt linne varje gång jag skulle gå ut. Så jag hade massor.. Men nu använder jag ju aldrig de för de är korta eller urringade.. Så nu åkte de flesta:)
Hittade även linnet jag hade när jag och Jocke träffades för nästan fem år sen.. Men de spara jag som minne:)

Så nu får man handla massa nytt och fylla på:)

Behöver inte så mycket sömn

Det är bara till att inse att Bella är ett sånt barn som inte behöver så mycket sömn..
I morse vakna hon halv fem och var hur pigg som helst.. Sen var hon vaken fram till nio vila en halv timme sen somna hon halv åtta ikväll...
Inte många dagar nu mera hon vilar utan hon är vaken 12 timmar i sträck.. Men istället sover hon oftast hela natten och är mycket lätt att natta på kvällen:)

Känner mig inte riktigt kry.. Känner mig tjock i halsen och trött i huvudet:(

Nu ska jag läsa mina bloggar jag följer sen väntar lite glass och en lugn kväll framför tvn i min ensamhet:)

söndag kväll

Har inte alls känt för att att blogga den senaste tiden.. Vet inte vad jag ska blogga om iband..

Då var midsommar helgen över. Midsommar afton spenderade först med mina systrar mamma och hennes nya kille Björn. Vi åt lunch lunch sen gick vi och dansa runt midsommar stången. Bella tyckte det var sådär kul och det regna massa.. Men det hör till att dansa på midsommar:)

Efter dansen kom Jocke och hämta oss så åkte vi hem till pappa.. Där blev det massa god mat och gott vin. Vi sov där..
Bella var på jätte gott humör hela midsommar:) Men hon ville inte sova från halv tio hon kunde ju missa något.
När Bella väl somna blev det lite roliga spel. syrran åkte och festa..
Skönt med en lugn midsommar:)

Idag har Bella och jag bara varit hemma och haft mysigt.. Bella vakna redan sju idag.. Men hon ville ju klart inte vila så när klockan var fem var hon helt slut.. Som jag kämpa för att hålla henne vaken. Hon somna nästan stående hihi . Kvart över sju somna hon och då var hon helt färdig.. Hoppas bara hon inte vaknar fem imorgon nu när hon somna så tidigt..
Pappa har även varit och hjälpt oss med vår nya kyl och frys så nu fungerar  den:)

Izabella pratar mer och mer för varje dag: ) Lite nya ord är gurka,fot,tår,jacka,Emila,
Hon är bara för go våra underbara dotter. Hon har blivit så stor. Tänk om bara 4 månader blir hon två år..

Midsommar fina...

 

 

 

 

 



Lång vecka

Denna veckan har känts lång tycker jag.. Har jobbat mån-tors och man har fått gå upp tidig på morgonen. Så visa kvällar somnar jag vid tio helt slut..
I måndags var värst.. Bella vakna 04:00 och ville inte somna om... hon somna om 05:30.. Klart var det dags för mig att gå upp då för jag skulle jobba.. sen var det jobb till tre hämta Bella sen kom svärmor klockan fem för att hjälpa mig lägga upp mina nya gadiner.. Var inte så lätt med tanken på Bellas humör.. Hon har haft såna problem med sin mage den senaste tiden så när det är dags för nummer två blir hon rädd och jätte ledsen:(
Klockan halv nio var vi klara med gardinerna.. Jag somna en timme senare helt färdig.

Igår var det me & i party hos Linda.. Köpte en klänning och en tröja till Izabella men annars tyckte jag inte där var så mycket kul.. Dyrt med för den delen.

Bella vilar nu inte alls mera på dagis och det har gått bra. Hon somnar halv åtta på kvällen vaknar till vid fem kommer in till oss sover sen till halv nio:) Visa dagar är hon extra trött och blir gnällig vid sex men annar går det bra.

Nu ska jag sova..

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER! Kram

smarta jag

Ibland undrar jag om jag har huvudet med mig.. Idag har jag köpt nya gardiner. Jätte fina mörklila gardiner. O vad bra tänkte jag när jag så de var extra pris och allt.. Så jag tog tre paket till mina tre fönster i vardagsrummet.. Betala och såg glad ut. Tills jag skulle få de på plats. Ser då att det är en gardin i varje paket inte två som jag trodde.. men hallå kan jag man inte läsa på paketet!!! Då var det inte så billigt ändå. men nu får jah handla tre nya paket imorgon för gardinerna var jätte snygga:)

Denna helgen har vi verkligen gjort av med pengar.. ny diskmaskin och beställt ny kyl och frys.. Men nu börjar det bi riktigt fint här hemma:) Man får byta ut efter hand..

Nej nu ska jag sätta mig i soffan en stund och bara slappa.. Jobb igen imorgon.  Börjar sju så klockan ringer 05:15


diskmaskinen på plats

Har precis lagt in massa bilder från Rhodos på facbook är helt slut i mina fingrar haha

Bella vakna i morse och kändes varm tog tempen som visa 38,6 nej tänkte vi inte igen!! men det är alla feber hon haft idag.. Hon verkar må hur bra som helst, hoppas det håller i sig.
Med tanken på det underbara sommarväder vi har blev det inget staket byggande idag får vänta ett par veckor.. Men vi har varit och hämtat diskmaskinen och fått den på plats.. Svärfar hjälpte till medans svärmor och jag drack kaffe och lekte med Bella:) sen blev det en tur till hornbach. hittade lite nya saker till vardagsrummet ska bara hitta gardinner med.. Gillar lila just nu så det är bara det som gillar här hemma just nu:)

Nu ska jag dricka lite mer vin och vara socil:)


gott med vin

Sitter här och njuter av ett glas vin:) Skönt med fredag kväll när man vet man är ledig helgen..
Idag efter jobb åkte vi och beställde en diskmaskin som vi ska hämta imorgon:) Riktigt nice är den. Kosta dock nästan 6000kr men men villl man ha något så.
Imorgon fortsätter letandet efter kyl och frys..
Efter åkte vi till en jätte mysig resturang här i Kävlinge men eftersom vi har en liten teorist som inte gillar sitta stilla blev det en snabb men väldigt god middag:) Nästa gång blir det utan Bella så kanske man kan njuta av maten lite mer haha kändes som vi slängde i oss maten..

Nu ikväll har det blivit film och mys i soffan. Bella hade vilat på dagis idag så hon ville inte somna från nio idag..Hon kan inte vila längre för då vill hon inte somna på kvällen.. Ändå vilar hon bara 45 min på dagis.. Bättre hon sover lite längre på morgonen och låter bli att vila så hon somnar på kvällen. Får väl prata med dagis om de..
Idag fick jag väcka familjen klockan sju för jag hade råkat försova mig.. Jag börja åtta och brukar då ta tåget sju.. Men Jocke var snäll och körde mig:) Glad för det med tanken på ovädert.. Var blir sommaren av???

Nu ska jag vara social med mannen innan sängen väntar Mycket på schemat imorgon..

Godnatt på er!

Snart helg:)

Har precis kommit hem från jobbet. Blev körd hem idag riktigt nice:)
Varit en rätt körig dag på jobbet idag dåligt med personal.. Tänker inte svara i mobilen om privat nummer ringer till helgen kan vara jobbet som ringer...haha

Idag är Jockes födelsedag:) 28 år. Stor kille nu hihi två år kvar till 30 hihi.
Dagen börja när Bella vakna klockan åtta. Jocke önska sovmorgon och så blev de. Klockan halv tio gick vi in och sjöng  med presenter:) Sen var dax att åka ut och leta diskmaskin.. Vår gick ju sönder förra veckan.. Snacka om att det är tråkigt att diska förhand.. Hitta en så vi kommer nog köpa den till helgen. Ska även köpa en ny kyl och frys. Kul att för nya köket lite:)

Nu är det dags att gå och lägga sig i sängen upp och jobba imorgon. Sen är jag ledig helgen NICE

Godnatt

fler ord

Fröken på dagis säger att Izabella härmar allt hon säger och att hon pratat massor:)

Hon säger med: Glass,ner,strumpor,cykel,,borta,kaka,boll,bada(kommer inte på fler just nu)

Nu ska jag laga lite mat till mg och min älskade dotter:)

Ledig dag..

Idag är jag ledig:) Bella har varit på dagis mellan 9 och 11:30.. Nu mera ska hon vara på dagis 2 1/2 timme de dagar jag är ledig för att hon annars blir ledig så många dagar i sträck.. Så idag fick jag sovmorgon för Jocke lämna Izabella.. Så klockan tio gick jag upp:) Vakna dock till när Bella vakna men så skönt det var att få sova ut..
Bella har numera börjat med att hon vaknar en gång på natten runt tre och är jätte ledsen så då tar vi in henne till oss så sover hon fram till nio om hon får.. Så hon har inte sovit middag de senaste dagarna utan sovit länge på morgonen istället.. Undrar vad dagis tycker om de?? Vi tycker de är rätt skönt att få sova lite längre på morgon:)

Just nu ligger Jocke och Izabella och vilar.. Ska snart gå in och väcka Bella för annars vill hon inte sova ikväll.. Men tänkte hon kunde få vila en tjugo min till så fick hon vila 45 min..

Har glömt att berätta att jag tatuerade mig nere i Grekland:) har skrivit Izabella 07.10.27 på min arm.. Jag tycker den är jätte fin. Enkel och snygg. Jocke gjore de med men hanns är inte enkel utan han har massa blommor och annat.. Kommer en bild i veckan:)

Nu ska jag njuta en stund av lugnet innan busfröet vaknar igen..

Rhodos del fyra

Nu har de varit dåligt med bloggandet igen.. Jag jobba igår sen var det kalas för Jocke klockan fem. Han fyller inte år från den 11e.. 28 år blir han.. Närmar sig 30 med stora steg haha
Jag ska snart åka och jobba känns mindre kul men vad gör man..

Lägger in de sista bilderna från Rhodos

 

 
En av mina fsvurit bilder från resan

 
promenad med morfar på stranden

 
Bella och mamma



 
kul med nonna

 
Dagen vi åker hem




Rhodos del 3

Igår var jag i Ullared.. Tyckte inte där var så mycket kul men jag hitta en del kläder till mig själv. Bella har redan så mycket sommarkläder så det blev inte så mycket till henne. Hon fick en del leksaker istället:)
Vi var där som vanligt en timme innan de öppna så vi fick sitta och vänta sen blev det 5 timmar där inne...
Sen var jag helt slut på kvällen så jag somna som en bebis klockan tio.. Bella vakna klockan ett och var orolig över någt.. Tog inne henne till oss men hon hade jätte svårt att komma till ro. Tog ca 1 1/2 timme innan som somna om.. Hon hade inte vilat på dagis igår så hon somna  en timme tidigare än vad hon brukar och då kan de bli så att hon vaknar på natten.. Sen vi kom hem har hon gärna sovit en timme längre på morgonen sen struntat i att vila men det ska vi få rätt på:) Hon ville somna om idag med men det fick hon inte för sin hårda mamma haha

Ska snart göra mig i ordning för att åka och jobba. Så tråkigt att jobba när både Jocke och Bella är lediga.. men de har en del att göra innför kalastet för Jocke imorgon så man kanske ska vara glad man jobbar:)

Här kommer lite fler bilder från Rhodos...


Vårt tjej


Allt utan fotografen

 
Bella och mamma på stranden

 
ego

 
Bad med pappa

 
Världens finaste

 
männen i mitt liv..

  
Bella badar..

Kommer fler imorgon..


Rhodos del 2

Ord jag kom på Bella kan säga: min vagn, Farmor,Farfar,Moster;glass,äta,mer
Mest för vår egen skull jag skriver de så man ej glömer de...
Idag hon verkligen pratat massa med sin moster... Moster säger hon inte hon säger Buster hihi så gulligt.. Moster Sandra är jätte stolt:)
Sandra har precis åkt hem och jag ska hoppa in i duschen för jag ska upp 04:40 för jag ska åka till Ullared med svärmor:) 5e året i rad vi åker tillsammans..

Lägger in lite fler bilder från Rhodos.. Vi längatar redan tilllbaka...


 
Mi

 
Bella med mamma

 
mitt hjärta

 
Jag och pappa

 
Pappa och Jocke ska snorkla

 
Jocke badar

 
sönosen

 
vår sessa

 
Jocke med sin nya vän

 
Bella efter hon badat

mer bilder kommer imorgon..









fösta bilderna

                             
vi fösta kvällen

 
en glad Izabella


Bella och morfar på standen

 
hihi ser ut som de är berusad men de är de inte

 
Bella med nonna

 
JAG

 

Fler bilder kommer imorgon nu orkar jag inte mer

Rhodos

Är helt slut idag med... Har tvättat HELA dagen och hunnit med att ha Lillis och Anton på besök under förmiddagen sen kom mamma och Emilia på eftermiddagen..  Bella har även varit på dagis mellan 9:00 och 11:30.. nu sitter jag i soffan och är helt slutkörd... Blir sängen vid halv tio idag..

Rhodos: Vi bodde ett bit utanför Rhodos stad i en liten by som hette Falaraki. Hotellet vi bodde på hade massa charm men rummen var inget kul. Lite för små för vår smak men annars var det jätte bra:) Där var tre pooler ut av en barnpool Vi hade allt i ett så man kunde äta och dricka hur mycket man ville:) Skönt att ha de men jag trötta på maten efter en vecka.. Gick ut och åt vid ett par tillfälle..
Vi bodde precis vid stranden.. Vi valde att ligga i parken som fanns mellan havet och pollen.. Så man kunde välja själv var man ville bada. Plus att Bella kunde springa.. Blev mest havet vi bada i. Var väl ca 25 grader varmt:)
Bella har verkligen varit i full gång hela denna resan. Alla på hotellet visste vem Izabella var.. Hon chama de flesta.. Hon sprang och vi efter i full fart.. Ingen lugn semester vi fått direkt hihi.. Ibland var hon stilla och lekte med sin pool och sandsaker som vi köpte men inga långa stunder. Men solen tog hårt på hennes krafter så hon vila två timmar varje dag så då fick vi passa på att sola:) Hon somna dock inte en dag innan klockan 22:00!!! Men hon har varit på så gott humör hela denna resan så hon har varit en glädje att vara med:)
Hon har lärt sig säker 20 nya ord på denna resa.. Hon kan säga hej, hejdå, sko,yoghurt,mormor,morfar,nonna,hallo,goodbay,räkna till tre,stol,vovve,pippi,hoppa,byxa,blöja,nej,ja,Bella,tack,
kommer inte fler på nu men har säkert glömt massa..
Så härligt att höra hennes röst..

Vi har shoppat en del under resan.. Inte billigt men en hel del fanns att shoppa inne i Rhodos stad.. Marie och jag tog en tjejkväll med massa shopping killarna var glad att de inte behövde föla med haha..
Blev lite kläder till mig själv och Izabella och en jätte snygg väska:) På morsdag fick jag ett par jätte snygga höga skor som jag tittat på i två veckor.. Tack Izabella:)
En dag hyrde vi bil och körde till Sambika en jätte fin strand en bit bort.. Annars har vi mest badat solat och haft det jätte mysigt... Blir nog Rhodos nästa år med om Pappa och Marir orkar med oss HA HA..

Det var lite om vår resa.. Kommer lägga in lite bilder med.. Tog 250 bilder denna resa ska försöka välja ut de bästa och visa er.. Orkar inte skriva mer nu...
Ska upp tidigt imorgon ska börja jobba BLÄ!!!!


Hemma igen!!

Nu är vi hemma igen!! Klockan 02:20 landa vi på Sturup.. Vi har haft en jätte härlig semester med massa sol och bad:) Kommer skriva och berätta och lägga in massa bilder imorgon men idag är VI helt slut.. Blev inte mer än 5 timmars sömn i natt.. så nu blir det soffan och tvn sen sängen om någon timme. Hoppas bara att Bella vill sova lite tidigare än hon gjort de senate två veckorna...
Hundarna är hemma igen så nu ska jag ta upp de i sofffan och myssa massa..

Kram


RSS 2.0