Härliga Lördag=)

Inget regn på valborg? Detta händer inte allt för ofta=)
Dagen idag har vi spenderat hemma. Jag har mest solat och kopplat av. Jocke och Iza har tvättat bilarna och varit och handlat. Jocke har även hunnit jobba ett par timmar.. Hundarna har fått en lång runda och en dusch=)
Kvällen blev det en super god middag. Grillade jätteräkor bla=) Efterrätt blev det jordgubbar=)

Izabella och Milton ligger och tittar på film i Izas säng.. Hjärtat som varit uppe sen sju har somnat i soffan.. Hoppas han snart vaknar...
Jag känner med mig trött men jag väljer att gå och lägga mig lite tidigare istället.
Filmen supersugen är på tv kl nio så det tänkte vi se. Kanske plocka fram lite godis och bara mysa. Njuter av att ha min älskade sambo hemma på kvällen=)

Imorgon jobbar hjärtat igen=( Så vi passar på att bjuda upp Sandra och Linnea. Hoppas på sol så vi kan mysa i trädgården..
Och imorgon ska jag ta några kort... Jag glömer ju kameran varje gång numera....


Tordag

Har varit hemma från jobbet igår och idag har inte känt mig riktigt bra=( Men idag känns det bättre. Men stannar hemma imorgon med.
Väntar på att Evelina ska komma så ska vi gå och hämta barnen tillsammans=)

Izabella var igår på sin första stora utflykt=) De var i skånes djurpark hela Izabellas avd super mysigt=) Och bra hade de gått med. Härligt när det hittar på lite.
Imorgon håller jag Iza hemma. Så ska vi ha en mys dag bara hon och jag=) En mor och dotter dag är aldrig fel. Sen är Jocke ledig så då ska vi grilla och ha familjemys=)
Känner mig så glad för min fina familj!

Jocke har även hämtat hem sin nya bil.. Så nu har vi tre bilar=) Hoppas snart jag får köra min som bara står här hemma. Men jag bara kan inte sälja den. Och det är alltid bra att ha en extra bil eller hur??

Igår blev världens finaste Izabella 3 1/2 år!!! Tänk vad snabbt tiden går. Mammas älskling tack för att du är du och för att du ger oss så mycket=)

Underbart väder=)

Vilket påsk väder vi har haft=) Tråkigt nog har jag spenderat största delen av min påskhelg på jobbet...
Men jag har fått vara ute en del ändå=)
Lördag bjöds det på middag hemma hos mamma=) Vår grillpremiär. MM super gott.. Även sis med familj var där och det bytades påskägg.. Nu är man själv för stor så man får inga ägg=(

Eftersom vi jobbat hela helgen har Iza spenderat sin helg med farmor,mormor och morfar o nanna
Hon har sovit hos morfar i natt. Så nu passar jag på att njuta av lite egentid ute i trädgården=)
Tänkte jag och hjärtat skulle ta en lunch någonstans sen=)

Nu är det inte så lång tid kvar tills vi åker till Rhodos. Igår var det 6 sexor kvar!
Ohh vad jag längtar=) Så härligt att bara slippa tänka på allt med jobb,tvätt städ osv... Bara njuta av god mat och sol och värme.
Hundarna brukar vi lämna på hundpensionat men för två veckor där i juni kostar 5000 kr!! Helt sjukt!! Så om något vill ta hand om våra älskade hundar för halva det priset så säg tilll=)

Izabella är just nu inne i en jobbig trots.. Denna trots handlar mest om kläder! Hon villl ta på sig vad HON vill och då spelar det ingen rióll om kläderna ligger i tvätten eller om det är vinterkläder mitt i sommaren! JAg tycker hon själv ska få välja vad hon vill ha på sig med någon måtta såklart!
Igår blev hon tokig för jag tvätta hennes nya linne som hon fått av mormor för det skulle hon ha på sig NU!!!
Hoppas denna trots snart blir bättre för man blir lite smått galen=)
Men tur att 95% av tiden är hon helt underbar=)

Nej nu sol och lunch med hjärtat i vår underbara trädgård=)

Ohh vilket underbart väder=)

Vilket sommar väder det har varit idag!! HELT UNDERBART!
Jag har tyvärr spenderat halva dagen på jobbet... Men eftermiddag/kväll har vi spenderat ute=) Träffa upp Evelina och barnen åt måndagsmiddag på sibylla ute i solen..
Sen tog vi en fika i vår trädgård och avsluta dagen med en runda med hundarna och ett stopp på lekplatsen=) En riktigt härlig dag=)
Men nu har jag äntligen satt mig i soffan och känner mig helt färdig... Skulle kunna gå lägga mig nu... Men med tanke på att Iza inte sover så kanske jag får vänta=) Men funderar på att hoppa big brother idag och det händer ju aldrig haha... Men jag sitter väl här kl tio om jag känner mig själv rätt=)

Men nu en kopp te och egentid=)


Lördagsmys=)

Hela familjen är samlade i soffan=) Sååå mysigt när vi alla är hemma tillsammans.
Idag har det varit kalas för syster Sandra som blev hela 30 år i onsdags. Det var öppet hus och bjöds på god mat=) Vi hoppade party idag men hoppas får en super kväll=)

Vi kom hem för en stund sen och nu sitter vi och tittar på film och bara myser...
Detta är helg bara vara hemma och koppla av tillsammans med familjen=)
Imorgon är det kalas dax igen. Då blir svärfar 60 år.. Och det ska så klart firas=)

En trotsig 3 1/2 åring!!

Idag har varit en av de få dagar då inte varit kul att vara mamma! Izabella har varit helt omöjlig! Har jag kallat på henne så har hon gått på andra hållet och bara skrattat. Hon har dragit i hundarna och trots att jag sagt till 100 gånger att SLUTA så fortsätter hon.. Hon skriker och gråter när hon inte får som hon vill...
En riktig trots dag kan man säga=)
Men alla får vi ha dåliga dagar och idag har varit Izabellas...
Hoppas på en glad Izabella som lyssnar på sina föräldrar!

Snart är det helg!! UNDERBART!! Imorgon är vi bortbjudna på middag och lördag och söndag är det kalas. Vi ska fira syrran som blivit 30år i onsdags. Och på söndag ska vi fira svärfar som blir 60år=) Så en riktig kalas helg kan man säg. Men jag hoppas på att hinna med lite soffmys med min älskade familj för jag känner att jag behöver de...

Iza ville titta på film så hon är på sitt rum och jag ska passa på att göra absolut ingenting!!!=)


Ledig<3

Jobb helgen är över och nu är det min tur att vara ledig 2 dagar:) Idag har Iza och jag inte gjort några planer alls.. Vi ska städa och tvätta och lite annat men vi ska bara vara hemma. En riktig mor och dotter dag:)

Izabella har börjat trotsa! Den senste veckan har hon verkligen testat sina föräldrar! Så fort hon inte får som hon vill så stor gråter hon och kastar sig på golvet! Vi brukar ställa henne i en hörna och förlklara för henne ´sen får hon stå där typ 5 min.. Igår kväll fick hon ett jätte utbrott för att hennes nattlinne var smutsigt och hon inte fick ha det på sig! Ca 20 min tog det innan det blev bättre.. Men det visar sig att mamma är men envis än hon själv!!
Men det hör väl till åldern..

Våren är här! Vilket underbart väder vi hade igår man kunde nästan tro att det var sommar=)
Jag jobbade fram till halv tre men resten av eftermiddagen spendera vi ute:)  Satt ute och fika jordgubbar och glas i solen tillsammans med mamma och Emilia.. Riktig sommarkänsla:)


En riktig måndag!!!

Usch vad seg jag varit idag!! När klockan ringde vid fem ville jag bara stänga av larmet och vända mig om och sova flera timmar till!! Men upp kom jag! Sen har jag jobbat och hållt igång! Nu sitter jag ner i soffan och är verkligen helt död! Men hoppas jag orkar se big brother.. Men sen blir det sängen med detsamma!

Vi har haft en trevlig helg! Lördagens barnfria middag sluta såklart med utgång! Dock kom vi inte in var ville för Stoffe hade fel jeans på sig!!! Så jävla löjligt! Så det fick bli breez.. 20 års gräns!!! Kände oss något gamla haha=) Jag tog det rätt lungt och mådde ok när jag vakna dock kan jag aldrig sova längre än till nio! Så jag var väldigt trött hela söndagen...
Iza hade haft en mysig dag med morfar och nonna=)

Tänkte mest lägga in lite bilder=)


Iza och Linnea myser=)


Jag och syrran=)


fina Linnea


fina Lillis



Lillis och hjärtat!

 
En puss från stoffe


ego!


det bästa som finns!!

Fredag kväll=)

Underbara helg är här igen<3 Tråkigt nog sitter jag själv även denna fredagen=( Iza somnade för en halv timme sen.. Nu sitter jag i soffan och lyssnar på musik och myser med mina goa hundar=)

Imorgon är det Lördag och då har vi massa roligheter inplanerade=) Först ska vi till syrran och Linnea på förmiddagen och ta en fika=) Två veckor sen vi sågs sist=( Måste pussa lite på sötnosen ju!
Sen vidare till pappa o Mi för en fika där och även lämna av fina Izabella. För på kvällen ska vi vara barnlediga och är bjudna på middag hemma hos Lillis och Stoffe=) Sen får vi se var kvällen slutar..
Iza ser nog vfram emot att åka till morfar och nonna riktigt mycket för hon har frågat ett par gånger varje dag sen jag berätta de om det var lördag NU så hon kunde åka och busa med morfar=) Underbart att se denna kärlek hon har till morfar och nonna=)
Pappa är även snäll och "leker" taxi imorgon..
Så jag tror på en härlig lördag=) Det har även lovat sol och det gillar vi! Hoppas så kanske jag kan ha min nya ursnygga skor imorgon hihi..

Snart är det big brother och det ska såklart ses!


Jag och fina pappa=)

RSS 2.0