snart sängen

Igår var vi och bada med mamma och Emilia.. Vi var på viken badet i furulund. Första gången vi var där. Jätte fint och frächt. Så dit blir det fler gånger:) Bella tyckte det var jätte kul att bada.. Först gilla hon inte det men efter 5 min älska hon de..
Sen hämta Jocke oss. Så då åkte vi hem och fixa lite middag sen var det dags för Izabella att gå och lägga sig. Hon var helt slut efter allt badande så hon somna gott vid sju..

Jag skulle få sov morgon idag:)  klockan halv fem vakna Bella. och ville inte somna om så Jocke fick gå upp.. Två timmar var Bella vaken innan hon somna om klockan halv sju och sov sen till nio.. Så då gick vi alla upp..
Vi börja med att äta en fod frukost sen gav vi oss i väg till Malmö.. Gick en runda i stan och fixa present till Jockes mamma som fyller år nästa vecka.. Efter det åkte vi hem och hämta hundarna och åkte till Snårresta där Jockes mormor och morfar har en stuga. Så det blev en fika och en skön promenad..  På vägen hem köpte vi med oss pizza:) Bella älskar pizza så hon åt med god aptit.. Bella hade vilat på vägen hem så hon var ju inte trött vid sju så hon fick vara vaken till åtta idag..
jag ska vänta till utröstningen i idol sen väntar sängen... Jocke ligger här brevid och är väldigt nära på att somna...

Izabella går mer och mer för vaje dag.. Ställer sig sig upp själv med.. Hon visa gamel mormor idag med.. Som så klart blev jätte stolt:)
Imorgon ska vi till svärföräldrarna så då får Bella visa de med fö det jag inte sett henne än..


Izabella med mormor


Bella jag och Emilia


2 väldigt glaada tjejer


En trööttt tjej


somnar snart


Stor tjej


nya overallen


hemma...

De två senaste dagarna har jag och Bella mest varit hemma..
Igår hade vi en tvätt dag och rens dag.. Reensa ut gamla kläder och leksaker. In med det nya ut med det gamla hihi

Idag har vi varit och betalt de sista på vår resa:) om två månader åker vi JIPPI Ska bli så skönt att komma i väg till värmen..
Efter de åkte vi och handla lite mat och åkte vi hem och fika:)
Jocke var snäll och laga mat till oss idag. Blev en god höstgryta.. bella gilla den med:)

Här hemma tränas det för fullt med Bellas "gående" Hon går mer och mer för varje dag:) Det hon har mest problem med är att resa sig själv.. Detta har hon bara gjort ett par gånger.. Men hon tar tag i något sen släpper hon och går ett par steg:) Duktig tjej!

Imorgon Är Jocke ledig.. Han skulle jobbat men det blev ändring igen.. Men vi har redan bestämt med mamma och Emilia att vi ska bada imorgon.. Så Jocke får klara sig själv några timmar..
Ska bli kul att bada med Bella.. har inte gjort de sen vi gick på babysim för 6 månader sen..

'Nu väntar tv lite mysig ljus och en fika.. Sen blir det sängen vid tio...


Mitt alllt


Lika fina mössor:) Mina älsklingar..

Izabella 1 år!!!!

Idag blev vår bebis ett åt!!! tänk vad snabbt tiden gått??? Tänk att man för precis ett år sen var på bb och hade fått en ny liten människa i sin famn.. Har tänkt massa på förlossningen idag.. Kommer ihåg precis alla små detaljer.. kommer ihåg hur ONT det gjorde men så värt de!! Ut kom världens finaste flicka.. Mamma och pappa älskar dig så!!!

Igår var det kalas för vår tjej.. 22 st blev vi.. Vi hade dukat lång bord och gjort jätte fint.. Pappa Jocke hade gjort god mat:)
alla kom med massa fina presenter.. Jag hade bestämt mig för att vänta att öppna alla presenter tills alla kommit och alla hade fått mat.. Blev väldigt mycket att öppna.. Bella tyckte det var kul de första tre sen var det mest jag och Jocke som öppna.. Hon fick fina kläder, gåbil,böcker,smyckesrin overall mm Tack snälla för alla fina presenter:)
Bella var på gott humör hela dagen men när klockan var ca halv sju var hon helt slut.. Så det blev välling och sängen vid sju..

Idag vakna Bella halv sju... så då fick hon komma in till oss och dricka välling och mysa.. sen gick vi upp efter en timme och tittade och prövade alla nya saker.. Vid nio blev det frukost och tårta:) Och lite fler presenter..
Vi åkte sen in till Malmö för att titta på djuren i zoo butiken. Där var allt från fåglar till spindlar.. kan jag rekomdera.. Bella älskar att titta på djuren.. Efter de var det tyvärr dax för pappa Jocke att åka och jobba:( så då åkte vi till Lillis och Anton..
Vi gick ner till burger king för att Bella skulle få ditt första hanburgar meal.. Gott tyckte Bella:9 Sen fick Bella leka av sig i bollhavet vilket hon tyckter var jätte kul.. Sen gick vi upp till Lillis och åt tårta:)
Tror Bella har haft två jätte bra dagar.. Har tagit hårt på hennes krafter.. Hon kommer sova väldigt gott i natt tror jag.. Hoppas hon sover till åtta imorgon.. De senaste veckorna har hon ju vaknat mellan sex och sju blä!!!!

Lägger in massa bilder fån igår och idag


Kalas fin...











Dax för tårta
















Izabella 1 år!!!!

För det är ingen vanlig dag för det är Izabellas födelsedag!!! Hurra hurra

Tänk att hon varit så här liten...

               
Izabella 1 dag!!!

                                                    



Första stegen...

Igår kväll tog Izabella sina första tre steg!!! Så gulligt att se henne gå.. Inte långt hon kommr men det är en jätte bra början. mamma och pappa är så stolta:)
Hon har gått ett par steg även idag.. Hon blir så stolt när hon klarar de skrattar och ser såå nöjd ut..

Idag har pappa Jocke vart ledig:) Dagen börja tidigt som vanligt.. bella vakna halv sju och ville såklart inte somna om så det var för mamma och pappa att stiga upp. Klockan nio var det dags för mig att köra på skolan. Det gick fint fick även provköra vår nya bil för första gången:) Körde hela vägen hem..
vi hade tänkt att hitta på något kul med bella idag ev skånes djurpark men vädert tillät inte de tyvärr så det fick bli bus här hemma istället.. Bella är just nu väldigt vild. Hon är överallt. Klätrar upp i soffan själv välter allt mm.. Man får verkligen ha koll på henne.. Händer mycket just nu.. Lär sig nya saker hela tiden.. Verkligen kul att se..

Vi har precis tittat på idol.. Jag tyckte Robin E, Alice och Kevin var bäst.. Hoppas Lars åker kan inte förstå varför någon tycker han är bra.. Men men det är bara min åsikt..
Ska se utröstningen sen blir det sängen för min del har massa saker att göra imorgon..
Vi ska hämta bord och stolar hos pappa sen handla present och mat till Bella stora kalas på söndag.. Bella ska vara hos pappa och Mi.. Roligare för henne. Sen ska i städa och fia här hemma så imorgon är det fullt upp... så man kan ju hoppas att man år sova lite längre imorgon...

en heldag med Anna och Ella

Blev inget bloggande igår för jag hade inget att blogga om.. Vi hade en dag här hemma bara..

Idag har vi haft en jätte trevlig dag tillsammans med Anna och Ella.. Vi tog tåget från Kävlinge kl elva sen träffa vi upp Anna och Ella i stan:) Handlade klänning och skor till Bella som hon ska ha på sitt ett års kalas på söndag..
handla även lite andra kläder till henne:)
Efter shoppingen gick vi hem till de så barnen kunde leka:)
Bella hade inte vilat mer än 20 min på hela dagen så hon var helt slut på hem resan så hon somn till 20 min.. Då var klockan över fem!! inte alls bra.  Så hon vill inte sova nu ikväll trots att hon är helt slut.. Så hon ligger just nu i sängen och pratar.. Hoppas hon somnar snart...(nu så sover hon)

I natt sov hon lite oroligt.. Vakna ett par gånger.. Sen klockan halv sju ville hon inte sova mer.. Så efter mys en timme gick en trött mamma Johanna upp.. Som tur va var Anna lika trött som jag eftersom att Ella med busar om natten.. Så det blev massa kaffe:)

jag är också helt slut!!! så jag ska titta lite på tv nu och äta något sen blir det sängen vid tio. hoppas på att få sova gott hela natten..


Lillis och Anton på besök:)

Är så trött.... Bella har ändrat lite på sina sovtider... Hon somnar nu strax efter sju om kvällarna och vaknar runt halv sju om morgonen vilket jag inte alls gillar...Bättre från åtta till halv åtta som innan.. Jag gillar inte alls att gå upp så tidigt men men
Hon är fortfarande rätt gnällig om dagarna men hon har doch ätit lite bättre idag..

Vi har haft Lillis oc Anton på besök idag:) Blev en riktig heldag med lunch bus och massa skit snack.. Hann även med en lång promenad med barn och hundar.. Jätte kul att vi kan ses så ofta nu när båda är mamma lediga:)
Vid halv sex tiden åkte de hem så nu ikväll har jag och Bella haft det lugnt och mysigt.. Bella somna tjugo över sju..  och jag ska snart nanna för jag är helt slut...

Imorgon ska jag köra klockan nio.. sen vet vet vi inte vad vi ska hitta på men känner att vi måste komma ut lite..


gillar verkligen denna bilden på vår stora tjej


Bella och mamma


Lillis anton och Izabella


så snabbt tiden går...

Tittade på gammla bilder och hitta denna bilden som är tagen för precis ett år sen!!!
Tänk vad snabbt tiden har gått?? om 8 dagar blir min bebis 1 år..


TRÖTT!!

Igår Lördag ahde vi en jätte trevlig och mysig dag:) Dagen börja lite väl tidigt.. Redan klockan tjugo över sex vakna Izabella och ville klart inte somna om..  Så efter en timme i sängen gick vi upp.. Trött mamma och pappa!!
hade en lugn förmiddag här hemma. Vid ett var det dax för att åka till mamma och äta lunch:) Plus att mamma hade fåtölj som vi skulle få.. Jätte fin:) så nu är det jätte fint i vårt vardagsrum.. Har bara ett rum här hemma nu som jag inte allls är nöjd med och det är "exra" rummet. Men det kommer när det kommer..
Väl hemma blev det ommoblering. både jag och Jocke blev jätte nöja. Tack mamma!

Vid fem tiden kom Lillis, Stoffe och Anton:) Vi fixa lite mat och killarna drack lite öl.  Jag gjorde ljusa slingor i Lillis i hår.. Blev väl sådär.. Blev inte lika ljust som vi hoppats på.  Men fint ändå:) Anton ville inte alls sova så han var med och spela yatzy och var på gott humör.. Vi hade en jätte trevlig och mysig kväll...
När de sen gick hem vid tolv var jag helt slut så jag hoppa direkt i sängen.. Fick sova till kvart i sju då Bella vakna..
Jag gillar inte alls att gå upp så tidigt.. Är ingen morgon människa!!

Bella är fortfarande rätt gnällig.. Inte mycket som passar henne.. Så idag kände jag bara för att vara hemma och ta det lugnt tar mycket på krafterna när hon gnäller då mycket.. Håller på att tvätta här hemma och här är massa tvätt så jag har att göra hela dagen..
Jocke jobbar idag så det är bara vi tjejer hemma och hundarna såklart:)


Bubblan


Anton

 

Anton med pappa Stoffe


Jag och gudsonen


Mamma Lillis


En glaad Izabella

Gnällig Bella

Är väldigt trött idag så här kommer ett kort inlägg..

Idag har vi varit och fixat pass till Izabella hon blev inte jätte bra på bilden men ändå alltid så söt..
Efter de åkte vi hem och stor städa vilket som behövdes.. Sen har vi bara varit hemma. Bella har haft en rätt dålig idag med.. Hon har ätit lite bättre men absolut inte bra.. Vila ville hon inte.. så hon har varit väldigt gnällig ikväll. Somna klockan sju helt slut.. Hoppas hon sover hela natten. Nu i natt fick Jocke vara uppe med henne mellan halv fem och sex. Mindre kul. Undrar vad det är med henne?? Hoppas det snart är över.

Fin i håret...

Idag har Izabella blivit fotofraferad.. Hon var jätte duktig så det blir säkert fina bilder.. Hon var dock rädd för fotografen hihi
Efter vi var klara promenerad vi till Södervärn för att träffa upp Lillis och Anton.. Gick ner på stan och tog en fika.. Bella tyckte inte alls det var kul så det blev bara en kort fika.. Så vi promenerad hem till Lillis istället så bella kunde sova.. Hela 20 min sov hon!!! Så hon har haft änu en dålig dag.. Med mat vägran och massa gnäll. Undrar om det är tänder på g eller vad det är med henne??
vid halv tre kom Jocke och hämta oss. Han lämna av mig hos mamma så jag kunde bli fin i håret.. Jocke och Bella åkte och hälsa på farmor och farfar. Jag klippte av en dcm och fick ljusa slingor samt ögonbrynen plockade. Är jätte nöjd:)
Kommer säkert bild i helgen...

Imorgon ska vi fixa pass till Bella sen lir det stor städning här hemma.

Det blir inte alltid som man tänkt sig!!

Skulle köra halkan idag men så blev det inte... Jag var på plats klockan kvart över tio övningen skulle börja halv elva..
Elva kom de!
var jag inte viste var att övningen skulle ta 3,5 timme! Försökte få tag på Jocke för se om vi kunde lösa barnvakt på något sätt. Jocke skulle ju jobba.. Men eftersom jag var mitt ute i skogen var där ingen mottagning.. Men utanför stod Jocke...
Fråga han hur vi skulle kuna lösa de.. Hade tre minuter på oss för sen börja övningen. det gick ju inte..
Även vi skulle kunat löst barnvakt så hade jag inte kunat ta mig där i från... Så det var bara att hoppa in i bilen och boka om halkan!! Ringde skolan när jag kom hem och sa som de var.. Det sjuka är att jag får betala halkan en gång till!!! Körde ju inte men det kosta mig 800 kr ändå!!! ARG! Vist är det väl lite mitt eget fel för jag kunde ju läst mig till de men samtidigt kunde skolan sagt något tycker jag.. Jaja inget att göra åt det nu... Har fått en ny tid om ca tre veckor.. hoppas vi kan lösa det med barnvkt bara för det är ju mitt i veckan när alla jobbar..

Bella har haft en riktigt dålig dag idag hon vill INGET.. hon vila 30 min i bilen sen har hon inte vilat mer på hela dagen. Hon har varit uppe sen tjugo över sju.. Hon vill inte sova inte äta nä inget.. bara gnälla och vara omöjlig.. Somna för 45 min sen helt slut... Så jag är helt slut idag.. blir sängen vid tio idag..

Imorgon ska Izabella fotas.. det är på familjenshus i Malmö.. Så någon gång mellan halv elva och tolv blir de.. Ska träffa upp Evelin och Gordi som med ska fota sina små. Efter de ska vi träffa Lillis och fjanton för en fika..
Sen ska jag bli fin i håret på eftermiddagen:) Ska klippa en bra bit av mit slitna hår och lägga ljusa slingor i de. Hoppas på att få känna mig lite fin.. Jocke är ledig imorgon så att han och Bella får hitta på något så jag i lugn och ro kan bli fin..

Lägger in lite bilder från de senaste dagarna


izabella och Liam redo för en promenad


En glad Bella


Mamma och Bella


Ville bara visa att en bild när Bella står (kanske inte den bästa)


Hihi en rolig bild


Godmorgon..

Igår blev det inget bloggande lite dåligt av mig..

Dagen igår börja klockan halv åtta när Bella vakna. Vi gick upp och hade en mysig morgon.. Pappa sov en timme till.
Sen blev de en god frukost med bullar och massa gott.. Efter blev det lång promenad och lekplatsen med Bella:)
Jocke skulle jobba men såå blev det inte.. Han sålde sin buss igår.. Vi satt utt den på annons klockan halv tolv. Sen gick telefon varm!!! Vi hade skrivit ett rätt lågt pris för vi ville ha den såld snabbt!!! Men att 20 st skulle ringa vänta vi oss inte. Men såld blev den på 1 timme...
Så Jocke ringde jobbet och fråga om det var oki att ta en semester dag och det var de..
Sen åkte han och hämta den nya bussen som han fått köpa av en kompis för 2000 kr... lite nyare.
För er som inte vet vad han har bussen till så har han de när han tävlar md sin motorcykel.

Bella och jag hade en hemma dag igår.. lekte och hade det mysigt. jag passa på att tvätta lite bädda rent i sängen och ge hundarna ett höstbad. 

bella ställde sig upp själv igår!! " gånger. Hon kan dock inte stå så länge.. men hon är så duktig vår tjej:)

Nu måste jag stressa i väg.. Ska ta tåget in till Malmö om en timme och har massa att göra innan dess...
Ska träffa Evelina och Gordi med barn.. Blir lek i parken och en fika. Sen dka vi ev träffa syrran och ta en fika..

Då var det Söndag igen!

Då var det Söndag.. änu en helg har bara flugit förbi..

Fredag hände det inte alls för mycket här hemma.. Jocke var i väg hela förmiddagen. Något var fel på lampan på vår nya bil.. så saab fick fixa detta.. men tack vare att det är än så ny bil kostar det inget.. Tog dock tre timmar att fixa de!
När Jocke väl kom hem hade Izabella precis somnat.. Eftersom vi gått upp väldigt tidigt var vi med jätte trött så vi passa på att vila:) så skönt de var.
Eftermiddagen blev det lek och bus här hemma:) sen blev det pizza på kvällen och en massa mys..

Igår börja dagen lite senare:) Bella sov fram till tjugo över åtta.  Vi gjorde oss klara och åkte till center syd för att handla lite sen blev det ica maxi.. Pappa och Marie skulle komma på middag:)
Så vid fyra tiden kom de. Har inte träffat min pappa på 4 veckor!! Så länge har det aldrig gått mellan våra träffar. Men pappa har haft fullt upp så vi har haft svårt att hitta en lucka till att ses..
Vi åt god mat drck lite vin och hade jätte trevligt:) Bella hade inte vilat på hela dagen så hon somna helt slut klockan sju!
Så då blev det till att spela lite yatzy och fika lite:)
Jag var också helt slut efter att ha varit i gång hela dagen så jag somna klockan elva.. Jocke var uppe några timmar till.

Idag vakna Bella tjugo över su.. Hon var nog trött för hon har inte vaknat en enda gång under natten..
så just nu busar hon med Marvik och är väldigt pigg.
Senare idag kommer mamma och båda systrarna  på besök:) Så vi ska fixa lite middag och ha en riktig tjejkväll. Mysigt!

Ny höstjacka

Dagen börja klockan tjugo över sju då Izabella vakna... Vi halv sov fram till åtta sen gick vi upp. Pappa Jocke sov till nio.
Då var det dags att åka till center syd för att handla en ny jacka till Izabella:) Hon behövde en lite varmare jacka och mössa och vantar.. Jätte söt är hon i den såklart!
Efter shoppingen handla vi med oss bullar hem och fika... Sen var det dags för jocke att åka till jobbet..
vi har bara varit hemma idag haft en riktigt mysig dag:) bella har börjat att äta själv vilket hon tycker är jätte kul:) Hon äter med händerna och kladdar massa:) så efter maten blev det ett bad..

Imorgon är Jocke ledig så vi får se vad vi kan hitta på..


En heldag inne i Malmö

Idag har vi haft en hel dag tillsammans med Anna och Ella:) Vi åkte in till malmö redan klockan elva idag.
Börja med att äta lunch hemma hos de. Anna hade lagat lunch till oss alla fyra. Bella åt med god  aptit:)
Efter blev det fika och massa bus och lek.. Bella tycker alltrid det är lika kul att leka med andras leksaker..
Sen blev det promenad ner till stan för att titta i lite affärer. Blev lite fler än vad vi planerat hihi
Hittade ett par nya byxor till izabella och en ny tröja:) 
Efter shoppingen var det dags för barnen att äta. gick in på "mackan" så då passa vi även på att ta en burgare mm gott.
Klockan hade nu hunnit bli halv sex!!! vaar tog dagen vägen??
Träffade upp Evelina som hade jobbat på centralen så vog tåget hem tillsammas så det hann bli lite tjejsnack alltid lika trevligt:)  Vi var inte hemma från klockan var kvart i sju!!!  Tiden bara springer i väg när man har trevligt..

Bella hade svårt att komma till ro ikväll trots att hon bara vilat 30 min på hela dagen.. Tog henne 45 min innan hon somna.. Hoppas på att hon sover lika gott i natt som hon gjorde denna natten:)

En dag hemma

Natten har vari bättre.. men inte bra. Bella vakna klockan halv två och var jätte ledsen.. Efter om och men somna hon om i vår säng. Sov sen fram till halv sju vakna igen.. sov sen en timme inne hos oss sen gick vi upp..
Känns som det är någon "period" hon är inne i.. Hon är gnällig har svårt att sova osv. Hoppas bara den är över snart.

Idag har vi varit hemma bara jag och Izabella. Vi tog en promenad ner till centrum och handla lite.
Nu ikväll har Bella varit jätte gnällig. Det börja när hon skulle bada sen ville hon inte sova. Hon var jätte ledsen och var jätte mammig.(blivit de den senaste tiden) så hon fick komma upp och kramas lite med mamma så hon somna inte från vid nio idag... Hoppas på att hon sover gott hela natten:)

Imorgon ska vi in till stor staden Malmö igen. Vi ska träffa Anna och Ella blir en lunch och massa lek:)
Hoppas jag har mitt körkort snart börjar bli rätt tött på att åka tåg överallt.

bilder från helgen

Då var det måndag igen.. veckorna bara springer i väg.. Tänk att vi redan är inne i oktobr..

Lördagen var det kalas för Emilia som hade fyllt 11 år veckan innan. så det blev lite mat och tårta innan det var dax för mig att åka på partaj hos Evelina...
Det bjöds på jätte god mat och rödvin:) Vi var 10 tjejer. Så ni kan sjäv tänka er ljudnivån.. Efter maten och några glas vin blev det sing star i mängder:) Alla sjöng och drack drinkar och hade jätte trevligt.
Jag hade tänkt ta tåget hem klockan ett men så blev det inte.. tiden gick för fort så jag missa de. Taxin hem kostar 350 kr!! så det blev till att sova på Evelinas soffa.. rätt svårt att somna och ortoligt obekvämt. Jag hade skrivit till Jocke att han gärna fick hämta mig så fort de vakna.. Så klockan åtta var de på plats:) Så det blev att sova några timmar när jag kom hem.. Jocke skulle jobba så det var bara att piggna till.. Bella hade ju självklart en gnällig dag och inget passa henne! Så vi var bara hemma och tog det lugnt.  Jag somna redan halv tio!!

Natten till idag sov Bella jätte dåligt.. var vaken mellan kvart över två och halv sex!! usch säger jag bara. jag ville bara sova.. Klockan fem gick jag upp till soffan och tittade på tv.. då somna hon nästan med detsamma.. sen sov vi fram till nio.9
Klockan elva var det dax att köra men det gick väl sådär jag var så j*vla trött..
Direkt från körningen till Malmö för att träffa Lillis och Anton:) Blev en hel dag på mobilia med lunch och massa tittande i affärer men hitta inget kul:(

Imorgon blir det hemma dag bara jag och Bella:)


Izabella med moster:)


Min mamma


Vi


Izabella med pappa


Hemma hos evelina


Skål!


Gordi Och Lisette


Här sjungs de..


En rätt full Lisette


Evelina

snart i väg

Igår var jocke ledig så då var han hos mamma och blev fin i håret:) Hon hade tyvärr inte tid att plocka mina bryn men hann klippa både min och Bellas lugg.
Efter vi varit hos mamma åkte vi till Center syd och åt lunch:) sen shoppa vi kläder till mig!!! En ny kavaj och två nya blusar blev de. Kommer inte i håg sist jag handla nya kläder till mig själv.. Så nu kan jag vara fin ikväll:)

På kvällen kom Jockes kompis Micke. Så det blev pizza och öl.. Vin för mig dock. jag tittade på idol medan killarna snacka skit.. Det var en trevlig kväll:) Blev inte säng från vid halv ett...  Sen vakna Bella vid tre och höll oss vakna i två timmar:(
men sen fick vi sova till nio:)
Jockes mamma kom på fika i förmiddags och lekte med Bella. Jockes föräldrar har bokat resa och ska komma ner till Teneriffa sista veckan vi är där:)

Jocke håller på att försöka laga vårt tak i uterummet.. Det regnar ju in!!! Detta är andra försökte går det inte nu kommer vi få lägga nytt tak! Hoppas det går denna gången..
Själv ska jag hoppa in i duschen snart.. Vet hur stressigt det brukar bli när vi ska i väg så jag tänkte passa på att göra mig klar medans Bella vilar..
Vi ska vara på kalas hos Emilia klockan fem.. Sen ska ju jag festa till det lite ikväll! ska på tjejmiddag hos Evelina. Ska bli riktigt skoj..

Hämtat den nya bilen

Dagen börja klockan halv åtta då Bella vakna..  Blev en god frukost sen var det dax att köra till Helsingborg för jag hade körlektion. Det gick bra men jag hade en annan lärare idag som jag har rätt svårt för.. Hoppas på att jag får den gammla läraren nästa gång..
Efter jag kört klart blev jag hämtad i vår nya bil:) Jocke och Bella hade passat på att hämta den..
Jocke körde oss in till malmö för vi skulle ha en lek dejt med Evelina och Liam.. 
Jocke skulle köra och med sin pappa och hämta pappas bil som han ställt i Helsingborg sen lämna den osv så då passa vi på att åka till Malmö.. Sen när Jocke var klar hämta han oss.. Vi var hemma vid kvart över fem..
Nu ikväll har jag handlat sommarkläder på nätet från Lindex.. Måste ju ha sommar kläder till vi åker:) Hittade lite annat också.. Alltid kul med nya kläder..(blev dock bara till Bella)

Imorgon är Jocke ledig.. Han har klipp tid hos mamma klockan elva så då tänkte vi följa med.. hoppas på att mamma har tid att klippa lugg på mig och plocka mina bryn.. Efter de får vi se vad vi hittar på:)

En dag hemma

Idag har vi bara varit hemma..  Dagen börja klockan kvart i åtta då Izabella vakna... Vi hade en mysig förmiddag tillsammans med pappa Jocke.. Vid ett åkte han till jobbet.. Då var det dax för Bella att äta sen vila. Efter ca 40 min somna hon. Hon kämpa verkligen för att hålla sig vaken...
sen har vi busat massa och haft en mysig dag bara jag och min underbara dotter. Jocke hade inte så mycket att göra på jobbet så han flexa ut redan vid sex:) så han hann träffa Bella en lite stund innan hon somna.
Hon var svår nattad idag somna inte från kvart i nio.. Hoppas på att hon sover till åtta imorgon.

Jag har efter nästan åtta år tagit ut min piercing i tungan. Har funderat på det länge men nu kände jag att det var dax.. Går fortfarande att sätta in staven men det lär nog inte gå imorgon...
Känns jätte konstigt utan den....

Imorgon ska jag köra igen:) Sen ska vi hämta hem vå nya bil!!!

RSS 2.0