Första stegen...

Igår kväll tog Izabella sina första tre steg!!! Så gulligt att se henne gå.. Inte långt hon kommr men det är en jätte bra början. mamma och pappa är så stolta:)
Hon har gått ett par steg även idag.. Hon blir så stolt när hon klarar de skrattar och ser såå nöjd ut..

Idag har pappa Jocke vart ledig:) Dagen börja tidigt som vanligt.. bella vakna halv sju och ville såklart inte somna om så det var för mamma och pappa att stiga upp. Klockan nio var det dags för mig att köra på skolan. Det gick fint fick även provköra vår nya bil för första gången:) Körde hela vägen hem..
vi hade tänkt att hitta på något kul med bella idag ev skånes djurpark men vädert tillät inte de tyvärr så det fick bli bus här hemma istället.. Bella är just nu väldigt vild. Hon är överallt. Klätrar upp i soffan själv välter allt mm.. Man får verkligen ha koll på henne.. Händer mycket just nu.. Lär sig nya saker hela tiden.. Verkligen kul att se..

Vi har precis tittat på idol.. Jag tyckte Robin E, Alice och Kevin var bäst.. Hoppas Lars åker kan inte förstå varför någon tycker han är bra.. Men men det är bara min åsikt..
Ska se utröstningen sen blir det sängen för min del har massa saker att göra imorgon..
Vi ska hämta bord och stolar hos pappa sen handla present och mat till Bella stora kalas på söndag.. Bella ska vara hos pappa och Mi.. Roligare för henne. Sen ska i städa och fia här hemma så imorgon är det fullt upp... så man kan ju hoppas att man år sova lite längre imorgon...

Kommentarer
Postat av: Lillis

Gudmor oxå stolt!:)

2008-10-25 @ 16:05:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0