Iza bättre

Änligen börjar Izabella å bättre:) Det har varit 4 jobbiga dagar och speciellt nätter.. men nu mår prinsesan bättre... Hon har ingen feber och hennes prickar börjar torka in:) Inga nya prickar kom igår.. Så nu ska v bara vänta på att de ska torka in ordentligt så smittar hon inte längre..

Idag blir min Pappa 50år:) Eftersom inte Marie har haft vattenkoppor så kan inte Izabella följa med och gratulera morfar idag utan hon får åka ett par timmar till mormor och Emilia..
Tänk att pappa blir 50 år.. Han blir med andra ord gubbe hihihi..ETT JÄTTE GRATTIS PÅ DIN DAG PAPPA!!!

Annars har det inte hämt allt för mycket här hemma. Izabella och jag har inte gjort allt för mycket de senaste 4 dagarna.. Det har bliit massa musse filmer och mys i soffan.. Igår åkte mesta av julen ut här hemma.. Granen åkte och alla tomtar.. Vilket jag tycker är super skönt.. För så fort julafton är över vill jag bara ha ut allt.. visst är det mysigt när allt kommer upp men man tröttnar fort på de.. Så efter min födelsedag åker även alla stjärnor..

Nej nu ska jag och Izabella ta på oss och gå ut med hundarna.. vi har inte varit ute på flera dagar.. Känns som både jag och Iza behöver komma ut...

En sjuk Izabella...

Izabella är sjuk:( Allt börja igår när vi var ute och handla. Iza var väldigt gnällig och verka trött... så vi åkte hem..Tog tempen som visa ingen feber.. men efter bara en timme kändes hon varm och då var tepen uppe i 38,6. Hon har varit vaken ett par timmar i natt och varit orolig.. Hon hade 39 graders feber:( men när vi steg uppe i morse var vår sessa full med utslag.. Ser ut som vattenkoppor.. så troligtvis är det de hon har.. prata med sjukvårdsupplyssningen som trodde att det var det eller möjligtvis nässelutslag.. Inom de närmsta dagarna lär man se och märka på henne om det är vattenkopper annars lär det försvinna inom ett par dagar.. Så nu ska Bella och jag vara hemma ett par dagar och se vad som händer. Är det battenkopper får hon inte gå på dagis på 1-2 veckor... dynd om vår prinsessa... Hon är tröttare än vanligt och lugnare men annars verkar hon inte lida allt för mycket:)
Så idag har vi bara varit hemma jag och Bella och myst.. Och så lär det se ut för oss ett par dagar..

Skulle lägga in lite bilder men jag orkar inte ikväll... nu ska jag lägga mig med min bok ego women(verkar skit bra) i sängen..


25e December

Då var julafton över... Julen hemma hos oss var trevlig med god mat och MASSOR av julklappar..
Bella fick säkert 5o julklappar med allt från dockor till kläder.. Så idag har vi städat Izabellas rum och fått ut lite leksaker som hon ändå inte leker med.. Tack till moster Sandra som hjälpte oss.
Pappa Jocke jobbar idag..

Izabella bara älska tomten:) Efter tomten hade delat ut lite julklappar fick tomten både en kram och en puss av henne.. Hon vinka av honom vid dörren och sa tack tomten:)
Efter tomten gick fortsatte vi att dela ut julklappar med tanken på hur många julklappar orka inte tomten läsa alla..
Själv fick jag bla Carolina Gynnings nya bok ego women lite nya kläder presentkort och lite andra små saker.. men den bästa julklappen fick jag idag... En system kamera!! Hjärtat åkte och handla den när media markt öppna idag:) Jag har länge velat ha en sån men de kostar ju... men nu har jag fått en:) så idag när Bella somnat ska jag försöka lära mig den.. Den är väldigt nätt så man kan lätt stoppa ner den i väskan och ha den med sig...

Idag har vi bara varit hemma och haft det lungt och skönt.. Izabella som inte somna från alla gäster hade gått vid halv elva igår sov till halv elva idag!!! Detta har aldig hänt men skönt var de:) Hon vakna till vid sex drack välling kom in till oss men somna om direkt:)
Moster Sandra har precis åkt hem så nu ska Bella och jag titta på en av hennes nya filmer och bara mysa.. Bilder från gårdagen kommer imorgon...


:)

GOD JUL PÅ ER ALLA!!! ÖNSKAR IZABELLA MED FAMILJ:)


JUL!!!

Då var det dagen innan.. Dagen innan den mysiga julafton är här:) Denna julen ska vi fira hemma oss.. kommer bli super mysigt.. ser verkligen fram emot imorgon:)
Idag har vi varit ute och handlat de sista klapparna och all julmaten.. vi skulle handla Izabellas julklapp idag.. vi hade sen länge bestämt att vi skulle handla musses klubbhus men när vi kom till jätte kul idag var de SLUT:( men men vi hitta massa andra julklappar till sessan som säkert kommer bli super glad för...
Undrar hur många julklappar som kommer ligga under vår gran imorgon... med tanken på hur många det ligger redan nu...

Dena julen har jag inte alls känt av någon julstress.. allt har flyttit på bra...
Vi har redan hunit handla pappas 50 års present (nästa vecka är den stora dagen) och vi är verkligen hel nöjda med vårt inköp och tror pappa kommer bli det med...

Nej nu ska jag mysa med mannen min och ta ett glas vin till:)

God jul på er mina kära läsare:)

Änligen!!!

Idag ringde det och sa att vår dator var klar!!! efter 4 veckor utan dator är den tillbaka.. dock med 2000 bilder mindre.. men jag ska nog få i hop en del.. just nu har jag 400 bilder.. så alla ni som har bra bilder på Izabella skicka de till min mail:)
Nu ska jag nanna efter en mycket rolig och mysig dag med Lillis och Anton:) men snacka om att man blir trött efter en hel dag med två så aktiva barn.. Men kul har de tillsammans:)

Skriver mer imorgon..

fortfarande ingen dator:(

Fotrfarande ingen dator:( Jag blir snart galen!!! Hur lång tid ska det behöva ta???? Vi lär inte få den från nästa år... Tur man kan låna datorn på jobbet en kort stund..

Izabella är helt galen i tomten:) Hon pratar om paket och tomtar hela tiden.. Fungerar bra att säga om du inte äter nu så får du inga presenter av tomten.. och då kan ni tro att hon äter:)
Varje gång hon äter bra springer hon och hämtar telefonen och säger mamma ringa tomten.. så "ringer" jag tomten och säger att Iza har ätit jätte bra idag:) Hon blir inte alls rädd när hon träffar tomten hon tycker bara det är jätte kul..
Det är verkligen inte en tyst sekund där hemma när Iza är vaken.. hon pratar HELA tiden om allt.. Hon är verkligen duktig på att prata och lätt att förstå.. Tänk vad snabbt tiden går.. Detta är vår tredje jul med vår sessa:)
Denna julen ska vi spendera hemma hos oss:) 13 st blir vi.. Ska bli super mysigt:)

Nu måste jag jobba!! Ska jobba helgen sen ska jag vara ledig i 7 dagar!!! NICE:)

ingen dator:(

Som ni kanske märkt har det inte varit något bloggande på ett tag... Och inte är jag inne på msn om kvällarna.. Detta beror på att vi inte har någon dator!!!!!!!! Den bara vägra start i lördags.... Den starta något program som inte ens fanns på datorn och när hjärtat stängde av programet gick det inte längra att starta datorn.
Vi hade haft denna dator i endast 11 månader!!! Den andra vi hade blev ju stulen!! Vad är det med oss och datorer??
Vi lämnade in datorn på media markt där vi köpt den och sa att de skulle göra allt för at rädda våra bilder som vi hade på datorn.. skit i datorn det kan man alltid köpa ny men bilderna kan man aldrig ersätta...
Men i tisdags ringde de och sa att det inte gick att rädda våra bilder:( hela hårdisken var sönder:( 2000 bilder borta!
Vi gav oss inte utan åkte och hämta datorn för att lämna datorn till Jockes arbetskamrat som är data nörd.. men efter att han tittat på den igår kväll ringde han och sa att det så väldigt mörkt ut att rädda bilderna:(
FAN!!!!! att man inte har lagt över bilderna på skiva... fan fan fan.. (ursäkta) Tur jag bloggar och att många bilder ligger där och att man skickat bilder som man kan få tillbaka.. men ändå kommer många bilder att aldrig komma tillbaka...!!

Sitter just nu på jobbet och passar på att låna datorn.. Ska jobba till halv åtta sen blir det julfest på big bowl med jobbet:)
Nej nu ska jag jobba..

Kram på er


RSS 2.0