mm vilken god middag..

Idag har inte Bella ätit alls bra.. Åt inte upp gröten i morse och har inte druckit upp ersättningen.. Hoppas det bara är idag.. Alla kan vi ha såna dagar.

Idag har vi varit på motor mässan. Hela familjen.. Inte jätte kul att titta på bilar men Jocke gillar de. Efter åkte vi och handla på Ica Maxi.
Nu ikväll har Jocke lagat JÄTTE god middag. Inbakad fläskfile med potatisgrattäng mm så gott det var. Till det blev det vin.
Bella ville inte somna vid åtta idag så hon somna precis.. Men hon har varit på strålande humör hela dagen:) Så nu somna hon helt slut. Så nu ska jag ner till Jocke och titta lite på TV och dricka lite vin och äta godis:)

Imorgon är de tvisning här igen blä!!!! Tråkigt med alla dessa visningar. Hoppas det är den sista.
Jocke jobbar imorgon så jag och Bella ska gå bort till pappa och Mi. Hoppas det blir fint väder bara.

Tog en sån fin bild på Bella idag med sin nya tröja. Så söt är hon i den!!! Eller??


image101




Myskväll bara jag och Bella:)

Blir inte bloggande varje dag nu mera..
Igår fick Bella sin vaccinations spruta.. Hon blev jätte ledsen sen var hon ledsen hela kvällen.. Har aldrig hört henne så. så synd om henna.. Gav henne en alvedon blev lite bättre. Till sist somna hon..
Vakna dock vid ett i natt. Jocke fick ta henne så fick jag sova. Hon somna om efter lite mat och många kramara från pappa.
Bella har inte riktigt gått upp i vikt som hon ska.. Ingen fara men jag ska lägga lite olja i hennes mat.. Man blir ju orolig. Men de sa de på Bvc att det behövde jag ej vara..
Pratade med BVC om det6 här med amningen att hon inte verka bli mätt och bli ofta ledsen och så.. Hon sa att då är det nog som hon inte vill eller ej får sig det hon behöver.. Så nu har jag slutat amma. Känns konstigt och tråkigt och lite skönt.. Nästa vecka ska jag försöka med maten igen..

Inget nytt om vårt radhus.. De paret som är intresserade ska prata med sin bank på måndag.. HOPPAS!!!!!!!
Ska ändå ha en visning på Söndag.. Hoppas det blir den sista är så trött på att städa hela tiden. Plus att jag vill börja packa. Har packat 2 kartonger.. Blir mer denna veckan som kommer.

Idag har vi varit och ätit snabb lunch med Aggiz.. Kändes inte lönt att ta sig upp till stan för en timme.. Stressigt värre..  Aggiz skulle tillbaka till jobbet igen..
Sen var vi på Mobilia med Gordi och Milijan (hoppas jag stava det rätt) Tog en fika och gick och titta i affären men hitta inget kul.. Vill ha en jacka till Bella men hittar ju inget kul. ARG!!
Skulle göra om Bellas vagn till sittvagn idag men det gick inte.. Precis som det saknas något.. Eller så är vi som inte klarar av de.. Ska in och fråga på baby ringen imorgon.. Hon börjar ju bli stor tjej nu:)
Nu ikväll har jag Bella haft det jätte mysigt.. Bella vill inte sova vid åtta som hon brukar. Men det gjorde inget för jag ville gärna ha henne uppe:) Så vi titta på Lets dace sen somna hon klockan 21:45. Så nu sover hon gott.
Jag ska sitta uppe och vänta på Jocke idag. Har inte gjort de på hela veckan. Är så slut om kvällarna går ju upp halv  åtta varje dag.. 

   

Gjort vid håret

Idag har jag varit hos mamma och färgat håret. Det blev fint man jag vill nog ha det lite mörkare. Det tyckte mamma med.. Men det är snygg nu med:) Alltid kul med något nytt.
Medans jag och Bubblan var hos mamma fick Jocke städa.. Han är duktig på de:)
Jag handla fina blommor med mig hem..
Det var ju visning idag.. Det gick bra. Det är ett par som ska prata med sin bank imorgon sen komma med ett bud. Så HOPPAS NU DET FÅR LÅNET!!!!!!!!!!!!! Vill ju få sålt detta nu. Känner på mig att de tar de..

Vi har sålt vår bokhylla plus vår säng och sängbord.. Så de kommer och hämtar de imorgon.. Madrass på golvet gud vad mysigt eller inte.. Men men det rör sig om några veckor. Har ju en "gäst" säng med men det blr trångt om båda ligger i den.. Vi är båda såna som tar mycket plats. Gillar min egen space..

Imorgon ska jag träffa min nya chef klockan 10:00 så vi får åka runt 9:00. Vet inte om jag ska ta med Bella. Men det tror jag de vill väl träffa henne. Usch vill inte ens tänka på att börja jobba.. Är tänkt vara hemma till Februari.. Känns som det närmar sig trots att det är typ 11 månder till. Älskar ju att vara hemmafru hihi. Så mysigt att vara mammaledig. Skulle kunna göra det altid..
Imorgon är det också BVC undra vad Bubblan väger nu.. Tycker inte hon är lika rund längre.. Tror hon väger 7 kg får väl se..
Nu är det tv dax innan sängen.. Trött idag. Bella har sovit oroligt från 3:00 till 7:30.. Inte riktigt varit hennes dag idag.. Alla kan vi ha en dålig dag..


    


image97


Middag hos syrran

Arg!!! Skrev precis ett inlägg som bara försvann... Ger det en chans till.

Idag har vi varit på middag hos syrran.. Alltid lika trevligt:) Blev lite arg när jag åkte hem.. När jag hoppa av 33 an er jag 1 an så jag sprang.. Hinner fram.. Ställer mig vid dörren då kör idioten.. Han såg mig så det var precis som han inte orka vänta på att jag skulle få in vagnen.....

Jätte svår att amma Bella nu mera.. Hon vill inte ta bröstet när hon väl tar det så är det precis som hon inte blir mätt.. Jag försöker och försöker men jag vill ju inte tvinga henne.
Maten har vi bestämt att vänta med i två veckor till hon känner sig mer redo. Ska till BVC på torsdag så jag ska höra med de. Tills dess blir det mest ersättning. För de älskar hon..

Imorgon ska jag till mamma och bli fin i håret.. Ska färga håret.. Men en ny färg:) Känner att jag behöver en liten förändring...
Sen är det städning som gäller.. Visning här imorgon igen.. Hoppas nu bara någon av de två paren som kommer tar de.. Bara en månad kvar tills vi flyttar och vi är nervösa.. Vill ju få sålt detta nu!!!!!!



                                 
                                                                    
                                                                   

                                                                                                     

                                                                                                                                        

image92

Hihi har hon inte härlig stil när hon ligger och vilar:)

Påsken..

Har inte blivit något bloggande på ett par dagar.Har inte varit hemma så mycket under påsken..

Igår var vi hemma hos mamma och åt påsk middag. Bella fick massa påskpresenter. Nya leksaker och nya kläder:) På dagen var Jocke och Bella hos farmor och farfar och fick påskägg där med.. Mamma var hemma och sov.. Så skönt de var..

Idag har vi varit hos Pappa och Mi och ätit.. Jätte gott:)
Jocke jobba bara ett par tmmar idag så han kom lite senare till pappa.. Fick påskägg där med. Bella har nog varit riktigt snäll.. Hon har varit lite gnällig under eftermiddagen idag.. Trött.. Tog ett snabbt bad när hon kom hem sen somna hon direkt.. Hon vaknar ju halv åtta om morgrn nu mera.. Hm mamma som gillar att sova. Så idag blir det sängen vid tio för mig. Är så trött.

Det här med maten.. Det går inte. Gröten går bra men lunchen VÄGRAR hon. Hon blir ledsen och arg och vill inte. Ska till BVC på Torsdag ska då höra vad jag ska göra. Fram tills dess får hon bara gröt. Jag tänker sluta amma om en månad.. Så då får hon äta!! Men just nu är flaskan med ersättning det bästa tycker hon..  Jag tycker det är jätte jobbigt att hon inte vill äta.. Hoppas det snart blir bättre.

Igår raka Jocke av allt sitt hår!!!!!!!! Usch jag gillar det inte. Vist är han fin i de med men bättre med hår. Han som har så fint hår.. Han var trött på de. Han går ändå i mössa varje dag på jobbet..

Så jobbigt med det här med vår lägenhet.. De som hade lagt budet på 900 000 vill ju inte ha det längre. De skulle tänka över påsken!!! Gud vad irriterande.. så nu måste vi ha en visning till på Onsdag.
Saken är den att jag lagt ut många av våra möbler som vi inte ska ha på nätet.. Så på Torsdag kommer folk och hämtar sakerna. Så då måste vi ha sålt de.. Hoppas någon är intresserad nu bara. Både jag och Jocke är riktigt nervösa.. Mäklaren säger att det är svårt att sälja just nu..  Vi flyttar ju om en månad!!!


               

Massa bilder som är tagna nu under påsken!!!

Sis på besök

Idag har mostrer Sandra varit här:) Alltid lika trevligt. Blev middag sen en fika.. Lång promenad med Marvik och Bella hann vi med.. Mattias kom inte idag.. Besviken på honom. Han är hennes gudfar men han verkar ju aldrig ha tid.

Bella vakna klockan 7:45 idag:) Sov från 20:20 till 7:45 utan mat så jag är jätte nöjd.
Hon har börjat med en konstig sak..... Hon börjar gråta när hon ska få lunch.. Varför vet jag inte. Hon vill inte ha.. Gröten på morgonen går jätte bra efterrätten lika så men inte mammas hemmalagade mat.. Varför?? Fick lura henne idag och ta varanan sked mat och varanan sked efterrätt. Jag ger mig inte hon ska äta!!
Hon är inte så glad för att bli ammad.. Sparkar och hjar sig. Gladast blir hon när hon får flaskan med ersättning hmm någon period hon är inne i kanske..

Lillis var på ultraljud idag!! Till 75% väntar de en pojke:) En liten Anton. Allt var jätte bra med honom.. Så glad för hennes skull:)

Imorgon är det inte mycket inplanerat. Blir en sväng till Jägersro för att köpa små påskpresenter. Jocke jobbar som vanligt. Han är bara ledig Lördag sen jobbar han hela påsken.. Tråkigt men rika blir vi hihi

     


image75


image76

En trött mamma Johanna

Gud vad jag är TRÖTT!!! Idag vakna Bella klockan 5:45 och ville inte somna om.. Halv åtta somna hon. Ohh ja tänkte jag då får jag sova en stund till.. Hmm efter 15 min vakna hon jätte pigg!! Så då var det bara att till att gå upp.
Så man känner sig lite trött. Ska lägga mig så fort jag skrivit färdigt.
Idag har vi varit hundvakt till Teddy.. Mamma var ute och handla lite.. Sen bjöd mamma på lunch:)
Sen på eftermiddagen blev det promenad med hundarna och Bella.. Sen kom Lillis.. Hon börjar bli en liten tjockos hihi.. Imorgon ska hon på ultraljud:) Känns som evigheter sen jag var gravid..
Vi åt lite middag tillsammans sen blev det en fika.. Har blivit en del koppar kaffe idag för att orka vara vaken. Som alla vet är jag ingen morgon människa..

Imorgon kommer Izabellas gudfar på besök. Han har inte träffat Bella på ett par veckor..
Sen kanske syrran kommer.. Hoppas på att få sova minst fram till åtta imorgon.
Nu ska jag gå och nanna ZZZZ

Vilket väder.. (Ångest)

Idag har vi varit på baby sim:) Bella ÄLSKAR de. Idag fick hon vatten över huvudet med hjälp av en vattenkanna för att se hur hon reagerade.. Hon bara skratta och sprattla. Längtar tills hon ska få dyka. Tror hon kommer gilla de.
Hon sov 2 timmar efter.. Hon somna direkt när vi kom hem..
Ikväll har vi varit och ätit middag hos mamma:) Bella har varit gnälligt från och till i eftermiddag och kväll.. Var jätte ledsen innan hon somna. Vet inte vad det är.. Kan vara magen hon har ju haft lite svår den senaste veckan med magen.. Eller så kanske hon bara hade en dålig dag..

Imorgon är det visning här igen.. Två par som ska komma och titta. Hoppas nu bara att någon av de är intresserade.. Vill ju få sålt detta nu!! Så det blir till att städa igen imorgon.. Känns som vi inte gör något annat än stor städar här hemma.. Vet hur mycket pengar vi lagt på blommor denna månaden.. Jaja fint blir de:)


       

image70

Helgen över...

Då var denna helgen över..
Det har inte hänt allt för mycket kul denna helgen.. Igår var Jocke och Pappa och kasta skräp.. Det behövdes.. Som man kan samla på sig mer lär det bli. Jag och Bella var hemma hos Marie. Sen kom pappa och Jocke så fika vi lite. Sen titta vi på melodifestivalen på kvällen.. Jag gilla låten som vann. Men jag heja på Sanna...
Jocke hade gjort hemmagjord pizza mm så gott:)

Idag jobbar Jocke så vi har haft Sandra på besök:) Jätte mysigt.. Vi tog en lång promenad i det fina vädert. Sen blev det lunch och massa goda kakor.. Vi var även en sväng hemma hos mamma idag. Hon hade köpt lite nya möbler så vi var och titta på de. Tog en fika till hihi
Bella somna 20:20 idag.. Hon har sov bra igår natt med. Vakna fem i morse var på JÄTTE gott humör men mamma var trött. Hon snacka en 45 min sen somna hon om.. Sen sov hon fram till 9:30 hihi skönt med lite sovmorgon.
 



Maten går rätt bra nu när jag blandar i lite päron i maten.. Hon äter en halv burkmat och en tredjedel päron och det blir hon mätt på.. Ska bli spänande och se vad hon väger nästa gång vi ska till BVC..

Imorgon är det babysim:) Annars inga större planer.. sist sov ju Bella 3 timmar efter..

Jocke ledig...

Idag vakna vi 07:15.. Bella somna redan 20:00 igår och sov hela natten:) Så vi låg kvar i sängen och titta på TV och kramades en stund sen gick vi upp 08:30.. Jocke fick sova en stund till(han var ledig idag)
Bella var lite snuvig i morse men framåt eftermiddagen blev det bättre:)
Så då åkte vi i väg och titta på möbler och nya madrasser.. Hitta massor vi vill ha.. Bara vänta tills vi fått sålt detta sen ska det shoppas:) Så kul det ska bli:) Vi var en sväng på ikea med (jag hatar Ikea) hitta inget kul där.. Bella fick som vanligt lite nya saker.. Nytt badkar , ny leksak och nya haklappar.. Sen åt vi lite där..
Nu ikväll har vi titta på Lets dance ätit god middag och tagit 2 glas vin:)
Bella ville inte somna klockan 20:30 när Jocke natta henne. Hon var JÄTTE ledsen när hon kom ner i sin säng.. Har aldrig hört henne gråta så.. Blev rädd så jag tog upp henne.. Efter en stund lugna hon sig. Somna i pappas knä 22:00 och nu sover hon gott:) Hoppas hon inte vaknar. Jag vill gärna sova till längre än till 7 imorgon..

Jag har börjat nu med att lägga lite päronpurre i Bellas lunch.. Låter inte gott. Men Bella gillar de. Går mycket bättre med lunchen då. Så idag fick hon inget bröst efter.. Hon var nöjd med lunchen..
Får ju fortfarande bara bröst vid fem.. Men det känns lite som hon inte gillar det lika mycket längre.. Hon rör sig hela tiden.. drar och har sig. Gör ont!! Men jag tänker inte sluta amma helt från hon är 6 månader och hon kan få välling.

Imorgon ska det kastas skräp.. Allt som vi inte ska ha med i flytten.. Men pappa var snäll och sa att han hjälper Jocke med de så får jag och Bella gå hem till Marie.. Skönt..  Sen blir det som vanlig pizza och melodifestivalen på kvällen en tradition  här hemma:)

     


image61

Vilken dag...

Skrev precis ett jätte långt inlägg som bara försvann.. ARG!!!
Blir ett kortare inlägg nu..
Har heft en jävla dag.. Börja med en stressig morgon för att vi skulle i väg och träffa Evelina och Liam hade lite saker kvar att göra innan visning här idag...
Kom i väg en halv timme för sent.. Det börja regna när vi kom fram så det blev ingen lånpromenad bara en fika.. Sen skulle vi i väg till mammas salon klockan 14:20.. Springer till bussen men kommer på att jag ej har några pengar.. Går in på pressbyrån handlar så jag får ut pengar.. Missar klart bussen.. Nästa kommer efter 10 min.. ¨Bussen är sen sen kör den fel.. Ringer mamma säger jag blir sen.. Vad jag inte vet är att det är bara varanan 35a som går till Vidal.. Får gå från Rosengår till Videdal ca 2 km i regenet... Inget paraply!!! Ringer mamma igen.. Tar 20 min dit.. Usch.. Mamma stressar för jag har ont om tid måste vara i Oxie 16:00 och hämta Marvik för det ska vara visning och då kan han inte vara hemma..
När mamma är klar.. Springer jag till bussen kommerdå på att jag ej har några pengar.. Fråga snällt om jag kan åka ändå och det får vi.. Kommer fram till jägersro 15:35 missar då ettan för jag måste hämta pengar.. Nästa går 10 min senbare.. Är hemma 16:00 tar Marvik.,. Ställer mig runt hörnan för att vänta på mäklaren. Inte vår vanliga mäklare som kommer(han var upptagen) Viste ej om han hade nycklar så därför vänta jag.. Det regna kan man lsäga!! Inget paraply.. Visar sig då att köparen ej kommer och svarar ej i telefon........... Så mäklaren gick.. Jag har stressat helt i onödan.. Jag är arg.. Stod i regnet i 2o min.. Bella blir ledsen för hon är hungrig... Går in ger henne mat. Sandra har nu kommit så hon får hämta Emilia som väntar på ´fritids..När de kommer tar de Bella för jag ska laga mat(detta gör jag aldrig)  Lagar till oss tre plus mamma.. Mamma kommer 18:00 då äter vi:) Gott blev de..
Hon har me deras valp Teddy.. Fullt liv på Teddy och Marvik.. Bella är gnällig för hon 'är trött. Så kaos!!
När mamma och de går säger jag till Sandra att jag måste få ta en dusch innan hon går.. Så jag duschar så natta hon Bella Skönt! Så nu sover hon gott hoppas hon inte vakbnar. Det gjorde hon i går efter en timme.. Men hon var helt slut så hon sover nog gott:) Jag ska snart lägga mig är helt slut efter denna dag.............

image53

image54

image55

image56

Bella gnällig

Idag har Bella varit gnällig hela eftermiddagen och kvällen.. Hon har inte vilat mer än ca 50 minuter på hela dagen det vid tre olika tillfälle... Jocke natta henne klockan 20:00 för då var hon helt slut.. Då somna hon med flaskan direkt.. Vakna 21:00 och var LEDSEN... Jag gick upp till henne tänkte jag ska inta ta upp henne.. Men hon var så lesen så jag tog upp henne.. Somna i min famn klockan 21:30.. Och nu sover hon..
Hon har varit vaken i natt mellan 03:00 och 04:00 usch snacka om att man var trött.. Hon fick sova hos mig fram tills hon vakna 08:30 då gick vi upp..
Idag har vi inte gjort allt för mycket... Jocke har varit duktig och städat hela huset.. Visning imorgon:) En dansk sonm ska komma och titta.. Hoppas han lägger ett bra bud så vi inte behöver ha visning igen på måndag...
Vi har gått en lång promenad hela familjen idag men jag tyckte det var lite kallt.. Annars har vi bara varit hemma..

Imorgon är det fullt upp.. Föst ska vi träffa Evelina Och Liam klockan 10:30 sen klockan 14:20 ska jag vara i mammas salong och plocka ögonbrynen och klippa till luggen(detta behövs verkligen) Sen lite innan 16 kommer syrran.. Då måste vi snabbt gå med hund och barn för då är det visning... Så då ska vi gå och hämta nästa syster och ta en lång promenad.. Sen ska jag och stora syster äta middag tillsammans och umgås.. Trevligt:)

Hälsat på Anna och Ella!

Idag har vi varit hemma hos Anna och Ella.. Vi börja med en lång promenad i det fina vädert:) Sen bjöds det på lunch.. Gott va det tyckte både jag och Izabella. Sen fick barnen leka med mammorna fika:)
Vid fem åkte vi hem.. Gick och handla lite..
Bella har inte vilat mer än en timme idag dock ej i sträck.. Har läst på andra bloggar som har barn i samma ålder att de har lite problem med det här med sömnen.. Igår ville inte Bella somna.. Fösökte från 20:00 till23 då Jocke kom hem och tog över. Tog en kvart i pappas famn så somna hon. Han gick bara lite med henne.. Känner sig tryg hos sin pappa:) Idag somna hon20:15 utan problem:) Hoppas bara hon sover för natten.

Inga nya bud på vårt radhus.. Ny visning måndag eller tisadag hoppas fler är intresserade.. Annars får vi ta de budet som ligger nu..

Imorgon är Jocke ledig så då ska vi umgås hela familjen får se vad vi hittar på..

Jag undrar så vad man ska ge för mat till Bella på kvällen?? Jag ammar ju henne vid halv sex nu men vad ska man ge sen när man slutar amma? Gröt eller en middag till?? Tänker ju ge henne välling på kvällen sen när hon blir 6 månader men hon måste väl ha något mellan luch och välling men vad?? Ja ja jag får väl fråga någon..

   


image49

babysim..

Idag börja babysim:) Bella gilla de mycket... Men vi gjorde inte så mycket idag.. Hon fick mest flyta runt.. Det enda jag tyckte var dåligt var att de hade blandat nybörjare med en grupp som redan gått en termin.. Så vi gjorde inte samma saker.. Hm konstigt
Bella blev väldigt trött efter badet sov 3 timmar:)
Vi var i förmiddags och handla ny badräkt till Bella och åt frukost på burger king hihi
Bubblan har fått sin nya hoppgunga idag.. Hon gilla den mycket..  Hon förstår inte riktigt vad hon ska göra men det kommer..

Hon vaknar nu mera fyra varje morgon.. Men idag somna hon om direkt till halv nio.. Då gick vi upp och Bella fick gröt.. Hon får inte längre bröst på morgonen bara gröt.. Hon äter inte riktigt en hel portion..
Lunchen kämpar vi vidare med....
Just nu sitter hon i mitt knä och vägrar sova.. Kanske för att hon vila så länge innan.. Precis som hon fått för sig att somna i vår famn.. Hoppas hon snart somnar för natten

      


 




image43

Visning idag!!

Det har varit en jobbig natt.. Bella somna 20:30:) sov till 22:15 och var vaken till 00:30:( Sen somna hon.. sov oroligt fram till 04:30 sen vakna hon igen... Somna efter en halv timme sov till 8:30 sen gick vi upp. Usch!!! Hoppas det inte blir så i natt. Hon somna 21:30 idag. Jocke natta henne 20:30 men då ville hon inte sova så hon fick sitta ner hoss oss. Somna i min famn Så nu sover hon i sin säng..

Gårdagen var jätte mysig.. Blev stan och lite shopping.. Jag handla inget hihi nog första gången. Blev lite mamma tröjor till Lillis. Sen blev det pizza, godis och melodifestivalen. Killarna var ute.  Jocke blev rätt full kan jag säga så idag har varit sliten men det ska han ha. Var ju ett bra tag sen han var ute sist..
Men han piggna till nu på kvällen så vi gick ner till Oxie bykrog och åt en god middag.. Bella tyckte dock inte det var kul så det blev ingen längre stund.
Vi har haft visning här idag. Tre par kom. Det ena paret har lagt ett bud på 900 000 men det ska komma fler och titta så vi får hoppas vi får upp priset lite men annars är vi ändå nöjda.. Går massa i vinst ändå:)

Imorgon bärjar baby sim så kul det ska bli. Hoppas bara Bubblan gillar de. Det är klockan 11:30 så Jocke kan följa med:) Annars har vi inga planer inför morgon dagen vet ju inte hur trött Bella blir.....


  

En härlig promenad..

Idag har jag och Izabella varit på en härliig lång promenad:) Först gick vi med Marvik  en halv timme.. Sen lämna vi honom och gick en timme till. Jätte skönt var de man behöver det ibland. Vi tog en sväng till affären med handla lite gott till ikväll plus fina blommer. Behövs ju till söndag då här är visning. 4 par som kommer vad vi vet än så länge men idag var det ju med i metro hem och hus så kanske fler som blir intresserade. Men det känns bra att det ändå är fyra:)

Bella har sovit oroligt i natt med... Vakna fyra åt var sen vaken till halv sex. Efter det sov hon oroligt fram till 9 typ.. Hoppas snart denna period är över.. Bubblan vill att vi ska gå upp klockan fyra men det vill inte mamma..
Idag somna hon klockan halv nio som vanligt jätte trött var hon. Hon har endast vilat mellan ett och halv tre idag sen har hon varit pigg och vaken fram till åta då blev hon lite gnällig.... Så då fick hon flaskan sen somna hon jätte gott.. Var precis inne och titta till henne hon ligger i en otroligt konstig ställning hihi

Imorgon ska det STOR STÄDAS!!! Vi ska göra det så fint vi bara kan inför visningen...
Bela ska vara hos mormor och moster..
Sen ska jag och Bella träffa Lillis vi ska ut och handla mamma kläder till henne. Hon kommer inte i sin jeans längre hihi hon börjar bli tjock. Sen ska vi ha tjejkväll här hemma jag Bella och Lillis. Laga god middag äta godis och titta på melodifestivalen. Mysigt ska det bli.
Killarna ska ut och festa.. Ha riktig grabb kväll...

image32


image33


image34


image35

Bara varit hemma:)

Idag har vi bara varit hemma. Inte gått utanför dörren. Varit skönt.
Både jag och Bella mår bättre idag:)
Bella vakna klockan fyra imorse åt var sedan vaken till sju!!!! Usch så trött jag var men det var inte Bella. Hon låg i min säng och prata.. Hade hon inte somnat om hade Jocke fått gå upp med henne för jag var helt slut men tur för honom så sona hon om.. Sen sov vi fram till tio. Men jag sover inte så bra när hon ligger i min säng.. Så jag känner mig lite sliten. När klockan var halv tre gick vi upp och vila.. Båda somna jätte fort. Var nog lika trötta båda två..
Idag somna hon 20:30 hoppas hon sover för natten. För jag tänkte snart gå och lägga mig.. Jocke ska jobba över idag så han är inte hemma från vid ett halv två..
Imorgon har vi inga planer.. Blir nog en lång promenad.. Sen år det ju lets dance på kvällen:) Tråkigt att Jocke jobbar så man får titta på det själv. Kanske går bort till mamma och tittar på de.
image30

image31

känner mig inte riktigt bra:(

Känner mig lite yr, har ont i halsen.. Känns som jag är på g att bli förkyld eller något..
Bubblan är lite snuvig. Hoppas det inte blir värre för oss... Så imorgon blir det till att vara hemma och det lugnt.. Och krya på oss..

Idag har vi varit med syrran på jägersro. Handla lite nya leksaker till Bella men annars blev det inget kul.. Glömer titta till mig själv hihi. Sen bjöd syrran på mat. hemma hos henne. Gott:)
Vi stanna bara ett par timmar. Både jag och Bella ville hem..

Bella sover och har gjort det sen halv nio.. Hon har inte vilat något idag typ så hon var helt slut. Hoppas verkligen hon vill sova lite längre imorgon..
I natt sov hon från vid nio till sex vakna åt lite sen sov hon till halv nio. Hon börjar gilla sin gröt riktigt mycket nu så från och med nästa vecka ska hon bara få gröt på morgonen inget bröst. ska börja ge henne hel portion.
Lunchen får vi kämpa med ett tag till.. Hon får inte i sig så mycket.. Men det går bättre och bättre..

Fikat..

Idag har vi träffat Evelin o Liam och Gordi och Mille:) Jätte trevligt var de. Vi var hemma hos Gordi och fika och snacka skit. Jätte länge sen jag träffa Gordi och Mille.
Barnen låg på golvet och lekteBella fick en napp av Mille. Bella gillar sin nya napp jätte mycket. Tack snälla Mille:)
Nu ikväll har vi varit hemma och tagit det lugnt och haft det mysigt. Bella ligger och leker med sina fötter hela tiden.. Verkligen de nya leksakerna nu.. Hon somna klockan halv nio helt slut efter dagens lek.
I går somna hon nio men vakna igen 00:00.. Var sen vaken till 01:30 typ.. Fick lite bröst somna direkt men när jag sen lyft över henne i sängen så vakna hon.. Så hon fick ligga hos mig ett par timmar tills hon sov ordentligt sen lyfte jag över henne. Sen sov hon till 9:30.. Skönt med lite sov morgon.
Hoppas på att hon inte vaknar idag..
Gröten imorse gick mycket bättre... Hon börjar nog förstå vad hon ska göra:) Lunchen är det värre med men det kommer väl...

Imorgon kanske vi ska hälsa på syrran.. Men hon har varit sjuk så vi får se hur hon mår imorgon annars vet jag inte vad vi ska hitta på..

image28

image29

inget kul att blogga om..

Idag har vi bara varit hemma jag och Bubblan.. Skönt. Kan verkligen behövas ibland. Bella vakna 8:00 idag hm lite tidigt tycker mamma. Men vi låg kvar en stund sen gick vi upp och Bella fick gröt. Hoppas det snart går bättre med maten men vi kämpar vidare. Till lunch blev de potatis med morrötter. Efter lunchen gick jag och Bella och vila en timme så skönt de va:)
Vi tog en sväng inom mamma för att beställa lite kläder till mig mamma skulle med ha så vi beställde tillsammans
Beställde 2 toppar och ett par byxor nu till våren som förhoppningsvis är på väg.

Bella somna klockan halv nio idag helt slut.. Skönt att hon börjat somna bra igen:) I natt vakna klockan fem åt somna sen till klockan åta.

Imorgon ska vi träffa Gordi, Mille; Evelina och Liam:) Länge sen vi träffades alla på samma gång så det ska bli jätte skoj. Ska träffas hemma hos Gordi. Hoppas på att Jocke kör oss dit.. Men det ska inte vara några problem.

Nu ska jag göra några goda smörgåsar tills min man kommer hem...

Hälsat på pappa och mi:)

Idag har vi varit och hälsat på pappa och Mi. Vi promenerade dit Marvik fick med följa med och träffa pappas hundar Oskar och Lukas   
Pappa och jag gick en runda med hundarna så de fick springa av sig medans Mi och Bella var hemma.
Sedan bjöd de på middag mm gott va de:)
Sen promenera vi hem vid sju tiden. Pappa fick följa oss för det är så svårt att gå med Marvik och vagnen för han drar så... Bella somnade i vagnen på vägen hem så sen när jag skulle natta henne vid 20:30 vile hon inte sova.. Så hon somna inte från 21:30 men nu sover hon gott. Marvik med efter att ha lekt och gått tre långa runder.. Det behövde han.
Bella blev fotgraferad hela tiden.. Både av mig och nonna. Hon är en riktig kändis
image20

Undrar vad jag gjorde innan jag fick Bella?? Hon är verkligen mitt liv mitt allt. Jag älskar henne SÅ!!! 

Det här med maten går sådär... Hon är inte jätte glad för de.. Men det kräver väl lite träning..
När hon vaknar får hon bröstet vid sju halv åta sen sover hon en två timmar till sen får hon gröt.. Hoppas hon snart vill sova till halv nio så hon kan få gröt direkt istället för att få bröstet i mellan jaj ja man får väl snart rutin på de..
Trött är jag så det blir sängen om en timme högst så det blir inte att jag sitter uppe till Jocke kommer hem..


Köpt ny soffa:)

+:00Idag har vi varit och tittat på nya möbler:) Beställde en ny soffa. Jätte snygg och inte så farligt dyr.. Ska handla mer sen när vi sålt vårt radhus..
Sen var vi och hälsa på mamma och deras söta valp Teddy heter han:)
Nu ikväll har familjen ätit pizza och tittat på melodifestivalen:) Gilla båda låtarna som gick vidare..
Jocke natta Bella idag.. Så skönt nu när hon dricker ersättning på kvällen får då kan han natta henne. Det gick bra.. Hon soman nio. Hon vakna en gång i natt vid ett fick ligga en stund hos mamma så då somna hon om efter en stund. Fick ingen mat.. Vakna sen 7:30 åt somna sen om till 9:00. Så jag är rätt nöjd:) Hon vakna som vanligt på strålande humör
Fick gröt med banan smak till frukost hon gilla den bättre en havregröten men den var inte jätte go tycker Bella. Tänkte lägga lite mer banan på den imorgon se om hon gillar den mer då.. Tänkte ju snart att hon bara skulle få gröt på morgonen och inget bröst men hon får först gilla den lite mer..

Imorgon får vi se vad som händer. Syrran vill att vi ska komma men vi får se kan va rätt skönt att bara vara hemma ibland. Jocke jobbar:(
Nu ska jag gå ner och dricka upp mitt vin mm gott:)

RSS 2.0