Visning idag!!

Det har varit en jobbig natt.. Bella somna 20:30:) sov till 22:15 och var vaken till 00:30:( Sen somna hon.. sov oroligt fram till 04:30 sen vakna hon igen... Somna efter en halv timme sov till 8:30 sen gick vi upp. Usch!!! Hoppas det inte blir så i natt. Hon somna 21:30 idag. Jocke natta henne 20:30 men då ville hon inte sova så hon fick sitta ner hoss oss. Somna i min famn Så nu sover hon i sin säng..

Gårdagen var jätte mysig.. Blev stan och lite shopping.. Jag handla inget hihi nog första gången. Blev lite mamma tröjor till Lillis. Sen blev det pizza, godis och melodifestivalen. Killarna var ute.  Jocke blev rätt full kan jag säga så idag har varit sliten men det ska han ha. Var ju ett bra tag sen han var ute sist..
Men han piggna till nu på kvällen så vi gick ner till Oxie bykrog och åt en god middag.. Bella tyckte dock inte det var kul så det blev ingen längre stund.
Vi har haft visning här idag. Tre par kom. Det ena paret har lagt ett bud på 900 000 men det ska komma fler och titta så vi får hoppas vi får upp priset lite men annars är vi ändå nöjda.. Går massa i vinst ändå:)

Imorgon bärjar baby sim så kul det ska bli. Hoppas bara Bubblan gillar de. Det är klockan 11:30 så Jocke kan följa med:) Annars har vi inga planer inför morgon dagen vet ju inte hur trött Bella blir.....


  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0