En härlig dag i stan:)

Idag har vi varit i stan med stora syster.. Massa shopping blev det till Bella som vanligt. Hon fick 2 par nya byxor en tröja och en body:) Det är så skoj att handla till henne. Till mig själv köpte jag en topp...
Sen tog vi en fika.. Jätte mysigt. Bella gillar verkligen sin moster..
Nu är Mattias här. Han handla med sig massa godis mm gott. Nu sitter killarna och spelar p3. Så jag passa på att gå upp och skriva lite i min blogg. Är trött så det blir i säng om en timme typ.
Vi har skrivit papperna på huset idag:) Massa papper att skriva under.. Men det känns jätte bra. Snart dax att börja packa. Usch jag HATAR att packa. Det enda som är bra att man kastar massa onödig saker. Vi ska verkligen rensa ut.... Det behövs.

Imorgon ska jag köra bil hihi det har jag inte gjort på typ 2år undra hu det ska gå.. Håll er i från vägarna imorgon
Hoppas jag kommer ihåg grunderna. Jocke ska vara lärare. Hoppas det går bättre än sist vi skulle köra för då blev vi ovänner. Men det ska nog gå bra. Bella får vara hos mormor. Vågar inte ta med henne...
På kvällen blir det pizza och melodifestivalen´:) Bara vi familjen. Mysigt:)

Bella sover:)Hon somna klockan nio idag med skönt.. Det verkar som hon är tillbaka på det vanliga spåret igen.
Hon åt en gång i natt vid fyra men somna om direkt igen till nio.  Hoppas det blir det smma i natt.. 

Vilket skönt väder det har varit idag:)

Idag har vi varit hos Anna och Ella. Vi tog en lång promenad i det fina vädert. Jätte skönt. De små barnen sov gott i sina vagnar. Sen gick vi hem till dom och tog en fika och barnen fick leka lite Bella ville vara nära Ella hela tiden.. Men det gilla inte Ella.. Roligt att vi har så lika namn.. Anna Johanna Bella o Ella hihi
Izabella åt sin lunch där idag och fick pröva Ellas bumbum stol Den gilla hon riktigt mycket så det ska vi handla till henne. Den kan man ju ta med sig..
Nu ikväll har vi bara varit hemma... Imorgon ska vi skriva papper på huset. Börjar känna mig litenervös.. Tänk om vi inte får sålt detta. Vad gör man då? J*vla mäklaren har ju inte fått ut det på nätet än. Ringer han imorgon om det inte där vid lunch imorgon.  Jocke ska vara ledig imorgon och på Lördag så skönt:) Hoppas på att få sovmorgon på Lördag..
Mamma o Emilia får sin hund imorgon Teddy:) Så vi får tänkte gå förbi och titta på honom..  Skoj med valp.

Bubblan sover redan hon somna klockan 21:00 så skönt. Hon verkar mer nöjd när hon får ersättning på kvällen hon njuter. Håller flaskan och blundar:) Sen somna hon direkt. Så hon får ersättning på kvällen så ammar jag henne om dagarna. Ska ju snart byta ut mjölken till lunch med riktig mat när hon börjar med stötrre portioner. Men jag tänker inte sluta amma henne helt från hon är 6månader.
Snart dax att nanna.........

Bubblan 4 månader

Idag blev Bella 4 månader.. Stor flicka:)
Vi var på bvc idag. Hon väger nu 6500g och är 64lång. Hon följer sin kurva perfekt. Lillis hängde med.. Sen fika vi:)
Känner mig så trött idag. Bella har sovit oroligt i natt. Vaknat ett par gånger.. Ville äta..
Idag somna hon 21:30 men har precis vaknat igen.. Hoppas hon somnar om själv.. Hon kan ju inte äta hela tiden.. Inte bra att vänga henne vid de.  Varför vill hon inte sova..? Hoppas denna period är över snart. Bara för ett par veckor sen somna hon nio utan problem. Jag som tänkte gå och lägga mig om en halv timme.. Jocke kommer inte från tolv usch vad drygt. Hoppas hon somnar om. Men jag hör att hon snart blir ledsen.. Yes hon somna om själv. Stolt man blir!

           Här visar Bella upp sin nya klänning och pyjamas:)

Nu ikväll har vi varit hemma bubblan jag och Marvik. De två har verkligen blivit kompisar
Han gillar henne mer och mer för varje dag verkar de som.

Imorgon ska vi träffa Anna och Ella:) Ta en fika och gå en lång promenad.. Ska bli skoj:) Hoppas Jocke vill köra oss dit innan han börjar jobba.  Drygt att ta bussen..

handlat lite nya käder till Bubblan

Idag har det var besikning av vårt nya hem.. Gick bra tog 3 timmar.. Han var verkligen noga.. Det enda som var "fel" var taket på garaget.. Måste bytas kostar 9000:- Så vi´tänker få ner priset på huset ca 25000 kr.
Brunen var inte så ny så den måste vi ha koll på men annars var allt jätte bra. Blir inte att vi skriver papper från tidigast torsdag..
Det har även varit en fotograf här idag och fotat. Blev fina bilder:) Hoppas nu det är lätt sålt.. Så imorgon eftermiddag kommer det ut på hemnet.

Vi har varit och ätit lunch med aggiz idag på kniv och gaffel. mm gott.  Handlat också lite nya kläder till Bubblan.. Blir aldrig att man handlar till sig själv längre. Men det gör inget för det är mycket roligare att handla till Bella.

Imorgon är det BVC klockan två ska bli skoj att se vad Bubblan väger. Var ju en månad sen sist. Jag gissar på 6,5 kg.. Lillis ska följa med. Sen ska vi ta en fika och snacka lite skit.. Alltid kul att träffa henne och se om magen växt något.
Nu ska jag vara social med mannen en halv timme sen ska jag gå och lägga mig är lite trött

Längtar till sommaren

Idag har vi städat igen.. Imorgon kommer fotografen för att ta bilder.. Så imorgon ligger vårt hem ute på hemnet..
Vi ska även ha besikting av det nya huset.. Hoppas nu bara inte det är något fel.. Kostar 8000:- att få en gubbeb att komma dit och göra det.
Ser fram emot att flytta men det känns fortfarande konstigt. Hoppas bara våra vänner kommer ut och hälsar på oss. Blir skoj till sommaren när alla kommer och badar.. Tänk att ha pool hemma hiihi

Imorgon ska vi äta lunch med Aggiz klockan 11:00 sen är det snabbt hem för att mäklaren kommer.. Jocke får åka på besktningen och jag får stanna här.. Blev samma tid.

Vill bara att det ska bli sommar nu så man jag kan ta mitt j-vla körkort.. Försöker övertala min styvmamma att ta det tillsammans med mig så vi kan plugga tillsammans men jag tror inte jag kommer lyckas tyvärr...
Tänk så najs det kommer bli att få de.. LÄNGTAR. Först gången jag känner mig motiverad.

Bubblan har fått frukt purre idag mm det gilla hon,:) Gröten är hon inte så glad för.. Men hon får en lite smakis varje dag nu..

Vi steg upp klockan nio idag hela familjen.. Pappa kom på frukost:) Och Bubblan har precis somnat.. Så än så länge går den nya rutinen bra.. Hoppas hon sover för natten nu bara..

Bubblan..

Fredag till lördag natt sov Bella jätte bra.. Åt inte under natten och somna som hon skulle..
Igår somna hon inte från 23:30 jätte pigg och JÄTTE glad.. Vi var hos mamma igår och åt och titta på melodifestivalen.. Kom hem vid halv tio. Bella var på jätte gott humör hela kvällen. Hon sov fram till sju åt somna sen om till 10:00.
Från och med imorgon har jag bestämmt att vi ska stiga upp klockan nio varje dag och att hon ska somna klockan nio. Får se hur de går.

Idag har vi varit med mamma och Emilia och tittat på möbler. Jocke jobbar som vanligt. Jag och Jocke har fått för oss att byta ut nästan alla våra möbler när vi flytar.. Vill få det jätte fint:)
Mattias har även varit och fikat med oss idag:) Bella fick gröt men det verkar inte som hon gillar det så mycket.. Bättre med potatis tycker Bella..
Nu i eftermiddag ska jag och Bubblan bara ta det lugnt. Känner bara för att gå runt i mina myskläder.
Gillar verkligen att säga Bubblan till Izabella.. Undrar om hon förstår vad hon heter hihi för vi har så många namn på henne:)

Imorgon blir det mamma fika hos Jenny 10 mammor blir vi.. Sen kommer Emilia en stund. Vi måste också försöka hinna städa igen och handla nya blommor för mäklaren kommer och fotar på tisdag.. Sen är vårt hem till salu..


Då var man hus ägare!!

Vi fick huset:) 2;3 slutade de på. Ägarna var nöjda med priset så det blev ingen mer visning..
Så först maj flyttar vi:) Känns konstigt men kul. Jag gillar ju Oxie här bor mina päron och jag har bott här mer än halva mitt liv. Men det ska bli skoj att pröva något nytt.
Så till sommaren när Jocke är pappa ledig ska jag ta mitt körkort. Det är ett måste. Jag känner mig verkligen motiverad för första gången. Kommer ju att fortsätta jobba i Malmö.
Kommer nog kännas drygt att ta tåget in till Malmö innan man fått körkortet men det rör sig högst om 3 månader. Ska ta en tre veckors intensiv kurs.. Hoppas jag klarar de!
Vi ska köpa lite nya saker till vårt hem så vi får det precis som vi vill ha de. Så skoj det ska bli..

Bella sov hela natten. Somna klockan 21:30 sov till 09:00 utan att äta. Så skönt. Hoppas detta fortsätter.
Hon somna klockan 21:30 idag med utan problem hoppas nu bara hon sover hela natten...

Idag var vi hos Evelina och söta Liam
Barnen lekte och hade skoj medans mammorna prata skit och fika. Jätte trevligt. Tog min första kopp kaffe på !år.. Smaka gott.. Blir nog fler.

Liam bjöd bella på potatis med morötter och lite päronpurre. Bella älska de
Så nu har jag köpt hem en del mat till hennne. Så imorgon blir de gröt på morgonen. Kul att hon börjat gilla maten.
Hon blir lite arg när hon inte får mer men det får ju vara små portioner till en börja med. Men nu tänker jag ge henne lite varje dag.

Nu ikväll har vi bara varit hemma jag och Bella. Tittat på lets dance och haft det mysigt. Bella tog även en dusch idag.. Första gången hon duscha men det gick lika bra som att bada tyckte Bella.

Imorgon blir Jockes morfar 80år så då är det kalas.. Sen på kvällen ska vi fira mamma som blev 50 förra veckan.Hon har ju varit bortrest så vi har inte firat henne än. Så då ska vi äta något gott och dricka lite vin:)

Snart kommer mannen min hem så då ska vi äta lite chips och godis och mysa lite:)

Trött



444183-1
Idag har vi varit på jägersro med båda systrarna.. Handlat till mamma. Sen gjorde vi ett kolage(eller hur det nu stavas) Blev fint.. Tror nog at hon blir glad.
Om ett par timmar landar hon. Ska bli kul att träffa henne har saknat henne.

Bella sover just nu.. Höll henne vaken till halv tio trots att hon var trött. Tänkte om hon var riktigt trött kunde hon sova för natten.
Denna natten har inte varit så skoj. Hon somna först 20:30 vakna 21:00 igen var vaken till 23:40 (satt tyst i mitt knä)
Somna sov till 2:30 åt. Ville inte ligga i sin säng. Fick sova hos mamma. Vaken till 3:30 sov sen till 8:00 åt igen. Somna om till 10:00 vakna för att mamma inte tyckte hon skulle sova mer.. Så jag är rätt slut. Hoppas snart denna period är över. Hoppas denna natt blir bättre. Jag hade snart tänkt att gå och lägga mig så jag hoppas hon sover.

Budet på huset ligger nu på 2,3. Vårt bud. Får se om de bjuder över.Får gärna stanna nu. Vi vill ju ha de. Men man vill ju inte ge för mycket.
Mäklaren var här idag och hade trevliga nyheter.. Han sa vi kunde få 1 miljon för detta:)  Det trodde vi inte. Trevligt:)
Så om eller när vi säljer så ska vi lägga ut 950 sen kan det kanske bli budgivning får väl se.
Vi ska ringa han imorgon så de kommer ut nästa vecka och fotar och så. Man kan ju bara ångra sig som säljare om vi inte får detta huset. Får vi de flyttar vi in månadskifter april/maj så snart..
Får se vad som händer efter nästa visning..

Imorgon ska jag och Bella träffa Evelina och Liam. Ta en fika och en lång promenad:) Jocke jobbar som vanligt...
På kvällen går vi nog bort till mamma och Emilia och tittar på Lets dance.
Vi ska ju inte fira mamma från på lördag med presenter..
Snart dax att sova SÅ TRÖTT

varför vill hon inte sova?

Varför vill inte Bella sova om kvällarna längre?? Somnar klockan 20:30 Men vaknar igen efter en halv timme. Varför?? Hon somna ju så fint bara för en vecka sen. Nu sitter hon här i mitt knä igen. Kan ju inte låta henne ligga i sängen och gråta. Försöker att inte prata med henne. Så hon förstår att det inte är ok att vara vaken klockan elva när man är 4 månader..

Vi har lagt bud på huset idag.. 2,2 miljoner är det budet vi lagt nu. Budar en så länge med ett par till. Men det ska vara en visning till så det finns en stor risk att priset kommer gå upp en hel del.
Imorgon kommer mäklaren hit och värderar vårt hem.. Så innan Jocke åkte städa vi.. Så nu är här jätte fint. Köpte lite nya blommer.. Allt för att de ska se bra ut.. Annars har inte jag och bubblan gjort så mycket idag. Varit ute på 2 st promenader och handlat lite.. Annars har vi bara varit hemma. Kan va skönt ibland.

Imorgon eftermiddag ska jag träffa mina söta systrar.. Vi ska handla present till mamma:) Hon blev ju 50 förra veckan. Hon kommer hem på torsdag:) Vi ska även göra ett colage med massa roliga bilder på mamma. Var hemma hos pappa och hämta en hel del. Vilka snygga brillor hon hade på 80 talet hihi. Kommer bli jätte skoj:)

Tittat på hus:)

Så fint huset var:) Vill ha de.. Vi ska prata med banken imorgon.. Sen kommer det en mäklare hit på torsdag och värderar vårt. Sen lägger vi ett bud.. Ligger redan ett på 2 miljoner så vi lägger 2.1. Till en börja med sen får vi se vad som händer. Hoppas det blir vårt..

Bubblan har sovit bra i natt. Somna klockan 22:00 sov till 07:30 utan att äta. Sen låg vi kvar i sängen och mös. Gick upp 9:00.
Nu ikväll somna hon 20:30 vakna igen 21:10.. Och är fortfarande vaken och ARG.. Hon sitter här i mitt knä. Ska snart pröva att lägga henne igen. Hon tror hon ska få mat igen men nej. Bara 2 timmar sen hon åt. Så hungrig aä hon inte.. Men hon vill somna vid bröstet men mamma tycker hon börjar blir för "stor" för de. Hon har ju somnat så fint själv innan.. Måste vara en fas.. Hoppas det snart blir bättre. Jag som hade tänkt börja städa lite inför att mäklaren ska komma men men..

lite trött

Izabella har sovit oroligt i natt. Somna klockan 21:30 vakna 01:00 vaken till 03:00 sov till 07 vaken till 08 sov till 10.. Hoppas det bara är en engåns grej. Men hon har vilat två gånger idag en gång i en timme och en gång i två.. Jag var helt slut så jag fick med vila.. Jocke har varit hemma idag med så han har fått vara lekfar:)
Hon vänder sig på alla håll nu.. Får ha koll på henne hela tiden.. Hon vänder sig så fort hon lägger sig på golvet. Vänder in sig i saker.. Hon klarar bara var fjärde gång typ att vända sig tillbaka.. När hon inte klarar det blir så arg!
Känns som det händer mycket i hennes utveckling nu. Kanske därför hon har svår att somna. Mycket roligare att vara uppe och leka.

Imorgon ska vi titta på hus:) I kävlinge. Jätte fint hus. Med pool och allt. Det vill ha 2,2 miljoner för de. Inte så farligt tycker vi. Körde förbi det idag så jätte fint ut. Så imorgon klockan elva ska vi titta på de.
Är det så att vi vill ha det så ska vi ha ut en mäklare så fort som möjligt här och få detta värderat. Vi kommer nog gå rätt mycket i vinst hoppas vi. Känns så konstigt om vi ska flytta här i från. Jag älskar Oxie. Mina päron bor ju här.. Men ändå kul att pröva något nytt. Hoppas bara nu det är lika fint i verkligheten.
Sen ska jag hälsa på pappa en stund.. Ta en fika:) Sen vid fem kommer Emilia. Så då blir det väl fika igen.. Jag är en riktig fika mamma. Jag älskar verkligen att vara hemma mamma. Önska jag kunde göra det i flera år. Längtar redan till nummer två men det tar ett par år till. Ska vara hemma med Bella till Januari är det tänkt. Ska räkna lite på mina dagar. Ska börja jobba extra om ett par månader så jag kan sänka mina mamma dagar och vara hemma längre.
Nej nu ska jag gå in på familjeliv och titta runt lite. Blir säng tidigt idag: Hoppas Bubblan sover som hon ska i natt

middag hos svärföräldrarna

Idag har vi varit och ätit frukost på subway mm så gott:)
Efter åkte vi hem en stund.. Sen var det dax för middag hos svärföräldrarna.. Där var också Jockes bror med familj. Tina börjar bli tjock nu.. De ska ha en till den 30 maj saknar min mage så när jag ser andra magar.. De har en dotter sen innan. Hon är jätte go Felippa. 3år:)
Nu ikväll har vi tittat på melodifestivalen. Så konstigt att inte Carola gick vidare direkt till globen.. Men jag gillar inte henne så jag tyckte det var bra men hon går väl vidare från andra chansen.. Gilla Sannas låt jätte mycket:)

Bella har varit orolig de senaste 3 kvällarna. Vill inte vila om dagarna och blir därför övertrött på kvällen..
Hon har precis somnat.. Hoppas hon sover för natten nu. Igår somna hon 22:00 men vakna 00:00 igen.. Hm någon period hon är inne i. Vi tror det kan vara tänder på gång.. Nu ikväll satt hon i pappas knä. Var inte ledsen bara mös.. Men ville inte somna. Till sist somna hon i min famn. Hon sover nu mera "bara" sex timmar i sträck på natten. Vaknar sedan och vill äta. Äter och är vaken ca en halv timme. Sover sedan i 4timmar. Sen vill hon gå upp..
Hopppas snart hon sover från 9 till 9 utan att äta som hon gjorde innan. Men det blir när det blir.
Hon vänder sig hela tiden nu:) Säkert 6 gånger idag men hon blir så arg när hon inte klarar vända sig tillbaka:) Så duktig vår bubbla.

Jocke mår fortfarande inte bra.. Så han ska vara hemma från jobbet imorgon med. Det gillar jag hihi. Mysigt att ha han hemma. Jag och Izabella ska hälsa på Anders imorgon. Har inte träffat honom sen i julas. Han har ju flyttat nu ska bli kul att se hur han fått de. Annars har jag inga större planer införmorgon dagen.
Ska ner och titta på film nu.. Hoppas bara Bella inte vaknar igen..

snart besök

Blev inte som vi tänkte oss igår.. Jocke kom hem redan 22:00 hade varit hos läkaren fått pencillin. Så¨snart ska han må bättre igen. Så han var inte så sugen på räkmacka. Vi dela en och låg och prata en sväng sen blev det i säng vid tolv båda helt slut .Efter att ha tagit två 2 pencillin tabletter mår han mycket bättre.. Men han stanna hemma idag från jobbet.
Så nu ikväll kommer Lillis och Stoffe på lite tacos mm gott. Sen ska vi titta på lets dance och äta godis:)
Tänkte kanske ta en glas vin när Bubblan somnat..
Bella har varit lite gnällig nu i eftermiddag.. JÄTTE trött var hon men vägra sova.. Äntligen har hon somnat i sin vagn.. Pappa Jocke kan:) Hoppas hon sover 1 timme så hon är en glad bebis ikväll.

mamma fika

Idag har vi varit på "mamma fika". 8 mammor var vi.. Jätte trevligt.
Efter gick vi ner på stan en sväng. Jag och Klara bestämde oss för att ta änu en fika hihi. Så det blev jätte stresigt hem sen när mi och pappa skulle komma på besök klockan fem. Hmm jag var hemma tio över hahha. Då hade inte Bella ätit på fem timmar r men hon var snäll ändå. Hon åt med god aptit kan man säga när vi väl kom hem.. Massa människor på bussen.
Har börkat ge Bella lite smakportioner efterrätt. Väldigt gott tycker Bella. Blir lite arg när hon bara får ett par skedar.

Idag är det alla hjärtans dag:) Jag har gjort goda räkmackor till mig och Jocke som vi ska äta när han kommer hem klockan tolv i natt.. Ända tiden vi fick tillsammas idag. Tänkte försöka vila en stund innan annars kommer jag aldig orka sitta uppe. Mysigt ska det bli:)

Imorgon har vi inga planer.. Blir en lång promenad. Sen är det lats dance på kvällen och det gillar jag verkligen.. Jocke jobbar ju som vanlig TRIST!! Men vi har hela lördagen tillsammans.

en rätt tråkig dag..

Idag har vi inte gjort allt för mycket..  Var en rundaner på centum och hanla lite..
Sen hämta vi Emilia från skolan. Hon ska sova här i natt. Så hon sitter i badet nu.. Efter badet är det dax för en fikan innan Bella ska i säng.. Hon sitter där nere med pappa och är JÄTTE trött.
Hon var vänt sig även i dag:) En gång från rygg till mage och en gång från mage till rygg.. Hon blir så glad när hon klarar det..  Mamma med hihi
Imorgon ska vi besöka syrran igen...
Dax att fika nu hej hej

En mysig dag..

Idag har gudmor Lillis varit på besök:) Alltid lika trevligt. Vi var på jägersro en sväng tog en lunch sen åkte vi hem här och tog en fika. Jätte mysigt. Hon har fått en liten mage.. Hon är ju bara i vecka 13.. Men jag ser det:) Längtar så tills deras bebis kommer så kan vi hitta på massa skoj med de små. Kommer ju bara skilja 10 månader mellan de. Hopppas de kan ha lika kul tillsammans som jag och Lills haft det genom åren.
Nu i kväll gjorde hon de!!!! Izabella vände sig från rygg till mage. Så stolt man kan bli. Hon har kämpat i flera veckor och änligen idag gick de. Hon blev glad.. Hon är så duktig vår Bubbla..
Jocke har utbildning nu i två dagar så han är hemma ikväll. Mysigt:) Bubblan och jag tog ett skönt bad innan hon skulle nanna. Hon gillar verkligen att bada nu.. Längtar så tills hon ska börja på babysim. Blir i början på Mars.
Nu ska jag vara social och mysa med min man.

myskväll:)

Idag har jag varit i stan med min styvmamma.. Fick i present shopping för 1000:- av pappa och Mi..
Så idag har vi handlat ett par jätte snygga stövlar mm. Jätte nöjd:) Trevlig present..
Kändes konstigt att inte ha Izabella med.. Hon var hemma med pappa. 5 timmar utan henne.. Så länge har jag aldig varit utan min dotter..
Nu ikväll har vi ätit pizza och titta på melodifetivalen. Bella somna för en halv timme sen så nu tar jag ett glas vin:) Vet ju att jag inte ska amma på typ 6 timmar nu. Gott:)
Imorgon har vi inte mycket planerat blir lite städning:( Jocke jobbar ju som vanligt.. Så tråkigt att han alltid jobbar. Men han slutar redan nio imorgon så man får träffa han ett par timmar bäde på förmiddagen och på kvällen.
Nu ska jag gå och vara social med min kära sambo som för en gångs skull är ledig:)

Väntar på Jocke

Har varit så trött de senaste dagarana så jag ej orkat sitta uppe och vänta på Jocke.. Men idag sov Bella till 9:30 så idag känner jag mig lite piggare. Så om en halv timme kommer han hem:) Börjar dock känna mig lite trött men jag ska kämpa. Träffa så sällan på vardagarna.. Han jobbar ju så mycket min man. Duktig är han.

Idag har vi varit hos min syster och hennes sambo:) Jätte fint hade de fått.. Vi fika och hade det jätte mysigt. Bella var på strålande humör nästan hela tiden. Låg på filten och "lekte" med sina leksaker och pratade med oss.. Glad var hon med log hela tiden. Så kul nu när hon börjat prata:)
Finns inte ord för hur otroligt mycket jag älskar min Izabella... Kan inte förstå vad jag gjorde utan henne. Älskar att vara mamma!!!

Mamma åkte till Thailand idag.. Två veckor. Jag vill med!! Men vi åker till teneriffa i december två veckor över nyår och min 25 års dag. Gud vad jag längtar..

Gud vad jag är trött..

Idag vakna jag 7:00 för att vaktmästaren skulle komma.. När de väl var färdiga tänkte jag gud vad skönt det ska bli att sova.. Men nej då vakna Izabella.. Så vi gick upp.
När klockan var 11:00 åkte vi till Evelina o Liam för att gå på baby cafe. Det var rätt trevligt men man prata ju bara med de man kände sen innan.
Bella sov hela natten utan att äta:) Så skönt det var.. Hon har nu en period där hon inte vill vila middag så hon somnar klockan nio helt slut..
Tänkte gå och lägga mig snart.. Helt slut!!!!

Nu är det min tur att börja blogga

Har tänkt länge att börja blogga.. Igår fick jag tipset att göra det på denna sidan. Och det verkar ju lätt.
Tänkte blogga mycket om min underbara dotter Izabella. Om hennes framsteg och vad vi hittar på om dagarna.

Igår hade vi Evelina, Tobbe och söta Liam på middag. Jätte trevligt. Fösta gången killarna träffades.. Gick jätte bra:)
Izabella var jätte duktig. Somnade klockan nio i sin säng som vanligt. Så stolt att hon somnar så fint.
Hon åt klockan 02:00 sen igen klockan 6:30. Hoppas snart hon sover hela natten utan att äta..

Idag har vi varitoch tittat på hundvalpar. Mamma o Emilia ska ha en. Blir lite avundsjuk...
Så söta dom är:)
Bella låg fint på golvet på en filt.. Pratade och var på gott humör. Både katten och hundarna var frame och lukta och slicka henne i håret. Men hon sa inget. Hon är verkligen snäll våran Bubbla(hennes nya smeknamn)
Efter det var vi en snabb titt hemma hos syrran som flyttade i fredags. Hon blir ju sambo nu!! Verkligen på tiden efter nästan fyra år tillsammans..
De hade fått en del på plats men fortfarande massar att göra.. Väldigt fula luckor i köket hihihi

Nu är det snart dax att gå och sova.. Ska försöka sitta uppe tills Jocke kommer från jobbet klockan 00:00 men jag tror inte jag orkar..

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0