Redo för dagis

Snart dax för Bella att åka till dagis och för mamma att åka och jobba.. Här kommer ett foto på världens finaste Izabella:)




utvecklingssamtal

Idag var det utvecklingssamtal för Izabella.. De tyckte allt gick bra:) Hon sköter sig bra.. Äter bra sover bra för det mesta lätt att ha med att göra osv. Men det visste vi redan:)

Jag har jobbat idag har varit en seg dag idag. Så j'vla tråkigt att börja klockan sju en måndag.. Man är ju så trött.  Varför inte börja med en kväll när man varit ledig nä då ska man ha kväll imorgon istället. Men det kommer nog inom en kort framtid att bli nytt schema på mitt jobb ingen som är direkt nöjd med de...

Bella har varit på strålande humör idag.. Hela dagen på dagis hade hon varit jätte glad trots att hon inte har vilat idag. Här hemma har det varit full rulle mer än vanligt. Hon har skrattat och varit jätte rolig.. Hon trilla en gång när hon lekte spöke så hon kanske har en fläskläpp imorgon.. Hon bet sig i läppen så det blödde lite.. Får väl se imorgon.
Hon har verkligen blivit ett riktigt busfrö Bella.. Efter hon börja på dagis har det bara blivit mer och mer bus i henne.

Imorgon hämtas Bella av mormor och moster för jag jobbar till nio. Bella är så otroligt glad för sin moster Emilia..

nya kläder

Igår var vi och handla lite nya kläder till Bella.. Tänk nu ska hon ha stl 92.. Hon har blivit så stor vår tjej:)
Har även beställt sommar kläder till henne från nätet som hon ska när vi åker till Rhodos om 6 veckor(snacka om att jag längtar)
Annars har större del av helgen spenderats ute. Lite trädgårdsarbete har Jocke gjort och jag och Bella har busat med hundarna.. Nu mera går alltid Bella med Milton när man ska på promenad. Så en promenad som vanligtvis tar 10 min tar 20 med Bella:)

Har varit skönt att bara vara hemma denna helgen hunnit med lite här hemma. Känns som jag är utvilad och redo för en ny arbetsvecka.. Lång vecka framför mig ska jobba 6 dagar blä..


Bella är jätte busig.. Hon är otroligt aktiv vår kära dotter.. Hon är på allt. Klättrar på allt. Igår klättra hon upp på köksbordet!!! Vände mig om två sekunder så stod hon där jätte glad.. Full rulle hela dagarna här hemma nu mera. Men det är en riktigt rolig ålder just nu. Händer massor:)

Nej nu ska jag fixa lite mat till mig och Izabella


världens goaste Izabella

Igår ville Bella pröva Jockes tröja... Hon tyckte det var jätte kul:) Så här sprang hon runt med en "klänning som var JÄTTE stor till henne som hon skratta och vi med hihi






Bella gillar även att klättra upp på soffbordet och bygga lego:)






familjen trött

Ja idag är familjen Billsbo/svensson trötta.. Mamma Johanna har jobbat så hon gick upp klockan fem. Pappa Jocke blev väckte av en väldigt morgonpigg Izabella klockan sex.  Sen ville hon bara vila 45 min efter middagen. Så det blir sängen tidigt idag..
Så idag händer det inte så mycket här hemma. Lugn hemma kväll med god mat och en flaska vin och självklart lets dance finalen:)

Jag har jobbat nu tre dagar så nu väntar två lediga dagar. Känns som jag behöver de. Man blir trött efter att ha jobbat en hel vecka plus allt annat som ska göras. Känns som man aldrig är riktigt ledig alltid något som ska göras.
Hoppas på att få mycket sömn denna helgen:)  Känner mig lite gnällig nu... men ibland får man gnälla lite eller hur??

smeknamn

Har verkligen många namn på Izabella.. Mamma hade med det på mig när jag var liten..
Izabellas smeknamn är:
Bella rätt så självklart
Bubblan Det har jag gjort sen Izabella var väldigt liten. Varför vet jag inte
Molpan kanske det konstigaste nanmet men jag tycker det är gulligt
Molgan Det kalla Jocke mig för innan vi fick Izabella...
Izzi Guligt tycker jag

På dagis har hon också ett smeknamn. Loppan hihi

Ni vet vad de säger kärt barn har många namn:)

Ledig

Idag är jag ledig... Så skönt. Behöver verkligen det för jag känner mig helt slut..
Önska att jag fick sova lite längre på min lediga dag.. Men Bella tyckte vi skulle gå upp klockan sju..
I natt vakna Bella till vid tolv och eftersom jag var helt slut och bara ville sova tog jag in henne till oss.. Och vad händer ju on trillar av sängen!!! Aj aj hon blev lite ledsen  men det gick över snabbt...

Vet inte vad vi ska hitta på idag.. Tänkte gå ut en sväng när Jocke vaknat men annars inga större planer. Det är tråkigt att ingen annan är ledig sammtidigt som mig... Alla är lediga helgen och jag jobbar varannan helg.. Finns aldrig någon tid att träffa någon.. Saknar att vara mamma ledig då hade man massa tid att fika och umgås. Kan inte ens komma i håg när jag träffa mina mamma kompisar senast.

Nä nu ska jag leka med min prinsessa som just nu står och drar mig i benet och vill ha uppmärksamhet:) Nu hör jag pappa Jocke har vaknat så nu ska vi umgås några timmar innan han ska åka till jobbet.


Ha en bra dag! Kram



Lista

Såg denna listan på Evelinas blogg för ett tag sen så nu är det min tur:)


Lista

Vad heter ni? Johanna och Joakim

Hur träffades ni? på slagthuset

Hur länge har ni varit tillsammans? 4 1/2 år

Är ni förlovade? ja bor ni ihop? Ja Har ni barn ihop? Ja, Izabella  har båda körkort?Jocke har och jag håller på att ta mitt
Kommer du ihåg er första kyss? absolut
Vem sa "Jag älskar dig" först? Jocke:)
Vem är äldst? Jocke 3 år åldre
Vilka stjärntecken är ni? Jag är stenbock Jocke är tvillingVem fyller först på året? jag i JanuariVem är längst? Jocke
Vem sjunger bäst?  det är nog lika illa båda 2Håller ni i handen på stan? ja men kan vara svårt när man kör vagn Kände ni varann innan ni blev ihop? Nej
Vad har ni gemensamt? Gillar båda god mat och vin och mysiga hemmakvällar:)

Blev du kär vid första ögonkastet? nja vi var ju inte direkt nyktra hihi men det kom andra källen:)
Har ni någon speciell låt? bed of roses

Har ni stora framtidsplaner? Ja

Har ni gråtit i varandras armar? jadå !
Har ni varit utomlands tillsammans? Ja tre gånger åker snart igen

Vilket är ert bästa minne? ¨När Izabella om till världen såklart

Vem lagar bäst mat?  JOCKE
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Jocke jobbar ju kväll sön-tors så då sitter jag själv..

Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? ja för det mesta

Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången nej
Blir du lätt svartsjuk? nja lite små svartsjuk är jag allt

Ringer eller SMS:ar ni mest? ringer

Brukar nån av er prata i sömnen? Jag gör ibland

Hoppas jag får se detta på era bloggar med:)


 


Bella prat

Bella pratar mer och mer för varje dag.. fortfarande mycket man inte förstår men det kommer en hel del"riktiga" ord med
Det roligaste är att hon peckar då saker och säger vad är de? Hon peckar säker 20 gånger om dagen på Jockes tatuering och frågar vad det är..
Sen säger hon titta där och peckar på olika saker hon vill visa oss.
Igår kom hon med en korg och sa ta den..
Verkligen kul att höra på henne när hon pratar:) Vår prinsessa börjar bli stor tjej:)


bilder

Jocke har ju varit hos tatueraren(stavas det så tro?) men har två gånger kvar men tänkte ändå vissa hur den ser ut nu..



    

Hade Lillis och Anton på besök igår:) Anton har blivit en stor kille nu.. Han sitter själv och "kryper" men han kommer inte så långt hihi

Kul att se att de kan leka tillsammans nu.. Det ska ju leka med samma saker hela tiden. Riktigt söta tillsammans men väldigt svåra att fånga på bild..


Ledig idag

Jocke och Izabella vilar och jag sitter här i tystnaden och njuter av en kopp kaffe:) Har precis lagt in Bellas dagis schema på datorn..
Vissa veckor är Bella bara på dagis 12 timmar!!! De mesta hon är på dagis är 22 timmar i veckan och åndå får man betala för en heltidsplats! 1200 kr i månaden. Konstigt sytem enligt mig.

Idag är hela familjen lediga:) verkligen skönt när vi är lediga samma dag för det händer inte allt för oftta.
Dagen börjar halv sju då Izabella vakna. Vi lätt pappa sova två timmar till så gick vi upp och hade mysig morgon bara vi:)
När pappa Jocke kom upp åkte pappa och dotter och handla hem lite matvaror medans mamma städa.. Så nu är här rent och fullt i kylen:)
Klockan fyra bär det av till frissan mamma för en tillputsning av alla tre:) Jocke och Bella ska klippas och jag ska klippas och lägga slingor. Fick ju för mig för en månad sen at lägga mörkare toning i håret men kom snabbt på att jag trivs bäst som blondin:) Har ju mer eller mindre varit blondin hela livet..

Har fått klagomål på att jag bloggar för sällan sen jag börja jobba.. Detta beror ju på tidsbrist plus att det inte finns så mycket attt blogga om när man är på jobbet 8 timmar nästan varje dag.. Hinner ju inte med så mycket mer än vardagen.. och det är ju inte så kul att blogga om..
Så det blir nog inte mycket bloggande i helgen för jag ska jobba BLÄ

Nu tänte jag titta på våra bästa år och dricka lite kaffe sen vaknar väl Bella lagom tills det är slut:)

Visst blir man glad av detta härliga väder?


dax att gå och lägga sig

Ska gå och lägga mig när som.. Ska upp och köra klockan åtta imorgon så då måste man vara pigg.. Sen ska jag jobba klockan elva..
Bella ska vara sin första kväll på dagis imorgon hoppas det går bra. Hämtar henne vid nio. Undra om de kommer kunna få henne att sova..

Inte mycket attt blogga om. Är trött efter en lång dag. Var en tant på jobbet som trilla idag så jag har varit på sjukhuset halva dagen. Riktigt tråkigt...

Bubblan har varit på bättre humör idag. Hon gillar verkligen dagis:) På måndag ska jag på utvecklings samtal för att få höra hur det går för henne:) Ska bli skoj att höra hur de ser henne.

Nu ska jag nanna

Godnatt

då var denna vecka med slut...

Börjar känna mig lite snuvig jag med... Hoppas det inte blir värre bara.

Idag har varit en lång dag tycker jag. Dagen börja klockan sju då Izabella vakna. Jocke som skulle jobba fick sova två timmar till. Bella och jag titta på tv och hade det mysigt. Vid tolv åkte Jocke till jobbet och nästan samtidigt kom mamma på fika:) Mamma stanna två timmar sen var vi själva igen:( Har inte gjort allt för mycket idag..

Bella är just nu inne i någon"gnällig" period. Vet inte riktigt varför men hon gnäller mycket just nu. Hon tror att hon ska sin napp hela tiden men det får hon inte så då går hon runt och "pipper" och peckar på tygpåsen vi har napparna i hela tiden.. (ska byta plats på napparna imorgon)  Vet inte vad det är med henne om det är tänderna som spökar(två som växer för fullt just nu) Inget kul att lyssna på henne.. Tar hårt på krafterna.. Sen vill hon inte somna om kvällarna så fort vi går ut ur rummet blir hon jätte ledsen.. Tar jättte lång tid att natta henne. Går bättre de dagar hon har varit på dagis för då är hon alltid jätte trött på kvällen. Hoppas denna period snart är över och att vi får våra glada Bella tillbaka..

Händer mycket med Bella just nu känns det som hon pratar mycket just nu på Bellas egna språk ingen annan som förstår men gulligt är de. Hon härmar de mesta vi gör. Hon är nog inne i någon utvecklingsfas kanske därför hon är så gnällig??

Nu väntar tvn och sen sängen vid halv elva. Ska köra på trafikskolan klockan åtta imorgon sen jobba klockan tolv. Jocke ska köra med mig till jobb imorgon så jag kan köra min bil...
Kom på att jag inte visat er bild på min fina bild ska försöka göra det i veckan

Godnatt!!

ingen feber idag:)

Idag har Izabella ingen feber:) Fortfarande snuvig och hostig men det är hon mer eller mindre hela tiden..

Dagen idag börja klockan sju då Bubblan vakna. Ingen av oss var direkt pigga och ville gå upp men efter en halv time inne i vår säng steg vi upp... Efter en lugn morgon. Tog vi hundarana in i bilen och körde och möte upp Jockes föräldrar med hundar för en lång promenad.. Nu mera ska inte Bella åka i vagnen utan hon ska gå själv och hålla Milton så man kommer inte direk fram fort hihi
Hon älskar verkligen alla hundar. Hon kramar alla hon kan komma åt.
Väl hemma igen vid halv två.. Blev sen vila för Bella idag så det blev bara en timme.. Hoppas på att hon somnar i tid idag så vi kan titta på melodifestivalen äta god mat och dela en flaska vin:)


jag och min ålskling

 
Bubblan

 
promenad

Bella med farmors och farfars hund


så söta

Ledig i tre dagar!!!

oj vad dålig jag varit på att uppdattera denna veckan.. Men det har verkligen varit full rulle hela dagarna..

Idag är jag ledig och ska vara det fram till måndag så himmla skönt. Mina älsklingar sover sen 1 1/2 timme tillbaka så när jag skrivit klart ska jag väcka de..
Bella är sjuk igen!!! Förkyld och feber. Så fort hon blivit av med en förkylning kommer nästa. Synd om henne. Hoppas hon mår bättre imorgon.  Alla dessa dagis baciller..

Dagen idag börja klockan sju när Izabella vakna. Bella och Jocke tog en dunch medans mamma örsökte vakna till liv.. Efter duschen städa vi här hemma vilket som verkligen behövdes... Så mycket mer man hinner när man går upp så tidigt. Innan vi fick Bella kunde vi sova till tolv hihi
När mina älsklingar har vaknat (om Bella orkar) ska vi ta hundarna och gå en lång runda så man kommer ut lite idag.. Kvällen blir det lets dance och en god middag. Hoppas Bella somnar i tid idag ibland får hon ju för sig att hon ska vara vaken tills hon inte orkar stå på benen..

Annars har det inte hänt så mycket mer än att jag jobbat... Var på föräldrar möte igår på Bellas dagis..  Då känner man sig verkligen vuxen när man går på föräldrar möte hihi

Lovar att blogga massa i helgen och lägga in bilder men nu måste jag väcka mina älsklingar annars kommer Bella aldrig vilja sova i kväll.

Kram på er!


Söndag igen

Då var det söndag igen.. änu en vecka som bara försvunnit... Gud vad tiden rinner i väg man hinner ju inte med.

Helgen har varit bra. I fredags hämt Jg hem min fina bil:) Så nu står den här hemm och bara väntar på att jag ska köra den.. Idag har Jocke kört den till jobbet för att pröva den och den kändes bra sa han:) Jag körde den hem från Yngsjö där vi hämta bilen..
När vi väl kom hem på fredagen blev det pizza och lets dance:)

Lördagen var det dags för min "överraskningsdag" mamma Sandra och Emilia skulle fira min 25 års dag som var för två månader sen. Men det var svårt att hitta en helg som alla kunde. Bättre sent än aldrig.
Dagen börja klockan ett med en skön ansiktsbehandling på ett spa SÅ skönt de var:) Efter de blev det lunch hos mamma.. Sen fick jag bada bubbel bad och dricka champang:) Blev ompysslad som bara den..  Vid sex tiden var det dags för Emilia att lämna oss för hon fick inte vara med under kvällen..
Halv nio hade de bokat bord på en resturang men eftersom vi inte var hungriga för vi åt så sen lunch bestämde vi att bara beställa hem en pizza och dricka massa vin hos mamma istället..
Det blev vin och ett par drinkar innan vi åkte in till stan.. Börja på harrys men där var inget kul så mamma lura med os till swing in.. Var massa folk där man fick inte plats så det blev bara en kort sväng.. Jag gillar inte att gå ut längre. Visst kan det vara kul ibland men det är en j*vla kött marknad där ute. är så glad jag har Jocke:)
Sov hos Sandra. Vakna redan åtta och kunde inte somna om så jag skicka mess till Jocke om de ville hämta mig så vid nio blev jag hämtad . Trodde jag skulle var helt slut efter bara 5 timmars sömn men jaag har känt mig pigg idag:) Vila med Bella en timme innan så jag skulle orka kvällen..

Så idag har jag och Bella bara varit hemma och haft en mysig dag:) Nu sover hon så jag ska titta lite på tv och fika lite i min ensamhet min kära sambo jobbar:

 
min söta syster


min goa mamma

 
jag

 
jag med syrran på harrys


mamma och Sandra




snart dax att åka till jobbet

idag jobbar jag kväll så jag börjar inte från klockan tolv. Tycker det är skönt att jibba kväll ibland så får man sova någon timme längre:)
Idag vakna Bella 07:15 så då gick vi upp. Så det är ju två timmar längre än vad jag får sova om jag jobbar morgon..
Jocke fick sov morgon idag för han var inte hemma från ett i natt... Han jobba över. Så snart ska vi väcka honom så vi hinner ses en timme innan det är dax för mig att åka till jobbet..

Eftersom jag jobbar till nio idag och inte hinner hämta Bella så är det farmor som gör det idag..

Tänk vad snbbt tiden går... Jag har redan jobbat en månad!!! Shit känns som jag precis börja jobba.. Veckorna bara springer i väg och det känns som man inte hinner med något.. Börjar verkligen känna längtan av lite semester.. Bara få komma bort lite och rå om varandra..

Nej nu ska leka lite med min underbara dotter:)

 
Bella för ett år sen

 
Bella idag

är såå trött

Har sovit jätte dåligt i natt.. Bella har sovit gott men inte jag:( Hade jätte svårt att somna sen när jag väl somna vakna jag jätte ofta. Så när klockan ringde 05:15 var jag inte alls sugen på att gå upp.. men det var bara att stiga upp..
Så dagen på jobbet har varit låång och tröttsam. Så efter desperata hemmafruarna blir det sängen.. Hoppas på att sova gott i natt:)

Bella hade inte vilat på dagis idag. Trots att hon gått upp 07:20 idag. så hon somna helt slut klockan sju.. Får bara hoppas att hon sover gott hela natten..

På fredag ska jag hämta hem min nya bil:) fick ner priset 2500 kr så jag är väl rätt nöjd med de.  Den är redan borta från nätet så jag kan inte vissa er.

jobbat hela helgen

Har inte blivit något bloggande denna helgen.. Jag har jobbat hela helgen och sovit hos syrran mellan fredagen och Lördagen.. Men idag har jag varit ledig:) Detta behövdes verkligen. Önska jag var ledig imorgon med för en dag efter en lång helg är för lite...
Bella har spenderat större delen av sin helg med morfar och nonna. Hon sov där mellan fredagen och Lördagen sen körde pappa oss hem efter jag jobbat klart på Lördagen.. Sen lämna jocke henne där igen innan han börja jobba på Söndagen. Detta hade gått jätte bra:) Hon hade såklart sovit hela natten när hon sov där!! men hon hade somnat lite senare än vanligt bara..

Idag har vi varit och titta på bil till mig:) en ford focus 02a. Jag gilla den. Ska bara försöka få ner priset fem tussen bara får se hur det går.. Ska ev titta på en bil till innan jag bestämmer mig men det känns som det blir denna:)
Annars har vi bara varit hemma i eftermiddag och tvättat massa. Så skönt att bara vara hemma kan inte komma i håg när jag var det sist..
Börjar verkligen känna av det stresiga vardagslivet.. man hinner ju inget annat än att jobba hämta på dagis laga mat och alla andra vardagssysslor.. Blir inte så ofta man hinner träffa vänner och familj längre. Saknar att vara mamma ledig:(
Imorgon är det upp kvart över fem igen BLÄ!!! när jag väl kör får jag sova en halv imme längre det är ju alltid något..

Bella är just nu inne i en riktig "härm" period allt vi gör ska hon göra:) Riktigt gulligt.

Nu väntar duschen sen sängen. Godnatt på er!!

RSS 2.0