ont!!

Har så ont i min höft!! har haft detta i en vecka nu.. Får det så fort jag sätter mig och slappnar av..  Nu ikväll har det varit riktigt hemskt. Tog två alvedon så dt känns lite bättre nu. Hoppas bara det jag kan jobba imorgon..

Blev ingen träff med syrran idag:( Var mycket folk i stan så Lillis ch jag hade ingen lust att gå där och barnen hade änu mindre lust. Bella sprang i väg hela tiden och ville inte sitta i vagnen och Anton bar ledsen så vi gick hem till Lillis istället så barnen kunde leka:) Sen beställde vi pizza och snacka massa skit:) Anton var inte på det bästa humöret idag.. Han var så trött. Han hade somnat helt slut när vi hade åkt...
Väl hemma vid sju blev det lite mys. Bella var lite svår nattad idag så hon somna inte från nio.. Så då kan man våga hoppas att hon sover i sin egen säng hela natten.. De senaste två nätterna har hon sovit halva natten inne hos oss.. Men hon har sovit och det är vi glada för:)

Imorgon ska jag jobba mellan elva och åtta sen ska jag sova hos syrran för jag börjar klockan sju på Lördag... Jocke ska ut och äta med sina jobb kompisar så Bella ska sova hos pappa och Mi

 

Bubblan och mamma


Min lediga dag!

Idag är jag ledig så då har jag både lust och ork att blogga:) Blir inte så mycket de dagar jag jobbar jag är ju helt slut när Bella somnat..

Här hemma har det inte hänt allt för mycket. Både jag och Jocke har jobbat och Izabella har varit på dagis. Bella tycker verkligen det är jätte kul på dagis:) När jag kom igår stod jag en bit i från och bara titta hur hon lekte. Så söt!!! Men när hon såg mig kom hon springande:)
Allt går fortfarande bra på jobbet. Har kommit in i det bra nu.. Räknar dock ner dagarna till semestern i maj.. Den 17 de maj bär det av till Rhodos jippi.. Så mindre än tre månader tills jag ska vara ledig i två veckor:)

Idag på vår ledig dag ska vi först umgås med pappa Jocke Ta en lång promend och äta en god lumch tillsammans. Sen bär det av in till stor staden för lite fika och shopping med Lills och Anton:) Och när vi ändå är i stan passar vi på att ta en träff med moster Sandra med:) Tänkte jag skulle försöka hitta några nya köks gadinner.. Just nu har jag inga haha Tog ner de jag hade i söndags för jag var trött på de...

Ska försöka blogga mer ikväll/kram på er

helgen över

Då var det söndag igen.. Veckorna bara springer bara i väg. Dags att jobba igen imorgon.
Bella är änligen frisk igen:)I Visst är hon fortfarande lite snuvig men annars mår hon toppen:) Så imorgon ska hon till dagis. Hon har ju inte varit där på över en vecka. 

Idag har vi varit hos mamma och Emilia.. Jätte länge sen vi var hemma hos de(alltid de som kommer till oss) Så mamma bjöd på lunch och fika:) Vi var inte hemma från vid sex.. Så det blev lite sent med middagen idag.. Så de blev lite mys här hemma innan Bella somna helt slut strax innan åtta..
Hon har sovit rätt bra de senaste nätterna.. Vaknat e gång bara för lite välling sen somnat om efter bara en liten stund.. Hoppas att detta fortsätter.. Skönt att vakna utvilad om morgonen:)

Jocke har nu påbörjat sin tatto.. Än så länge gillar jag den men det är en LÅNG väg kvar innan den är färdig. Tre besök till. Och flera tussen till!!!

Vet inte vad jag ska blogga om så jag stannar nu..

Jo just de har nog hittat bilen jag ska köpa. Ska provköra den i veckan:) Jag tycker den är så fin.. Vill ha den nu!!!


Klicka för att se nästa bild

 
Så här ser den ut nu..

väntar på att Bella ska vakna

Just nu ligger sessan och sover gott i sin säng.. Natten har inte varit så rolig. Bella har hostat hela natten. Hon har sovit inne hos oss. Men hon har inte fått någon ro i sin kropp. Inte från vid fyra tiden somna hon gott fram till åtta.. Gick upp vid fyra och gav henne en alvedon och lite nässpray efter lite väling somna hon. Jocke gick upp med henne så jag kunde sova en timme till.  T
Jocke har precis kört till jobbet så nu sitter man är ensam och väntar på att Bella ska vakna. Jocke har handlat en pulka till Bella idag:) Så när hon vaknar tänkte jag vi skulle ut och leka lite i snön.. Alltid bra att få lite frisk luft:)

Imorgon ska jag jobba för det är Jockes lediga dag.. Ser nästan fram emot det för det är så tråkigt att bara vara hemma. Detta är min fjärde dag hemma.... Jocke ska ju påbörja sin tatuering imorgon... Så när Jocke är i väg kommer farmor att passa Bella.
Börjar klockan sju imorgon så jag måste ju gå upp vid kvart över fem BLÄ. men har hela tiden i mitt huvud att om några veckor kanske jag slipper att gå upp så tidigt för att ta tåget jag kommer kanske att kuna köra själv!! Vågarar knappt tänka på de.. men det är ett par veckor kvar så man får stå ut..
Har börjat titta lite på bil till mig. Vill ju ha en liten bil men som ändå kan få plats med vagn och så.. Är sugen på en
Peugeot 206a men jag är inte säker än..

Izzabella sjuk:(

Blev inget dagis och jobb idag:( Bella är JÄTTE förkyld och hostig och har 38 graders feber.. Kommer nog att ringa vårdcentralen imorgon för hon blir ju inte av med förkylningen utan det blir värre istället. Hon har ju inte varit på dagis på en vecks då då trodde vi det skulle bli bättre men nä. Men alla är ju sjuka just nu känns det som. På Bellas dagis har halva dagiset varit borta.. Får se hur hon känner sig imorgon.. Men hon ska vara hemma resten av veckan från dagis. Jag ska jobba fredag för då är Jocke ledig..
Är så tråkigt att bara vara hemma..

Bilder

Vi har bara varit hemma idag med. Izabella är rät snuvig fortfarande så vi har bara varit i trädgården och busat med hundarna sen har vi varit inne och lekt.. Hoppas på att hon kan gå på dagis imorgon. Får se hur sessan mår imorgon. Vill ju helst inte ta VAB när man precis börjat jobba.. 

Lägger in lite bilder från de senaste dagarna..

 
Izabella med moster

 
Världens sötaste flickor

 
Milton

 
Marvik


Sötnosen

 
Dockan är med ute och leker


Äntligen!!!

Är så glad:)  Har äntligen fått tid till uppkörning men när säger jag inte hihi Någon gång under Mars är det.
Var och körde i morse och allt kändes jätte bra så efter ringde läraren till vägvärket och fick en tid:) Nu ska jag köra tre gånger till på skolan och massa hemma.. Hoppas jag klarar det på första försöket.


massa jobb och lite sömn..

Förlåt att jag inte uppdaterat er på länge. Men jag har jobbat massa och sovit lite så jag har inte orkat..
Jag har jobbat hela helgen så det har inte hänt så mycket. Sov hos syrran Lördag till Söndag för att det går inga tåg så tidigt från Kävlinge en Söndag.
Jag är ledig nu måndag och tissdag och det behövs:) Så idag har vi bara varit hemma och haft en mysig mamma och dotter dag:) Bella är rätt snuvig så hon behöver ta en hemma dag.. Jag hoppas hon känner sig bättre imorgon så vi kan åka in till Malmö..

Izabella sover fortfarande dåligt om nätterna. Hon är vaken flera timmar i sträck..  Oftast sover hon gott mellan halv åtta och tolv sen vaknar hon.. Sen somnar hon en kort stund och vaknar igen. Vid fyra vaknar hon igen och är då vaken i flera timmar. I natt vakna hon halv fyra och var vaken till halv sju sen sov hon till åtta.
Jocke var snäll och gick upp med henne ett par timmar så jag kunde sova. Trots att jag är ledig och det igentligen var min tur..
Men i natt så är det min tur så hoppas hon sover riktigt gott HElA natten. Läste på nätet att om barn sover dåligt i denna ålder kan det bero på att de är väldigt inelligenta.. Att det har många problem att lösa. Så vår dotter är nog över intelligent hihi
Hoppas snart det vänder bara för det tar hårt på oss att inte få sova om natten..

Nä nu ska jag göra en kopp te och tända lite ljus i min ensamhet sen blir det sängen. Ska köra klockan åtta imorgon. Känns som man alltid måste upp tidigt..

tack och lov för kaffe!

Varför får vi inte sova om nätterna längre?? Den senaste månaden har varit hemsk. Bella vaknar nästan varje natt och är då vaken i flera timmar. I "morse" var hon vaken mellan 03:30 och 07:00...
När jag jobbar morgon är det Jocke som tar henne om natten.. Men det betyder inte att jag kan sova för de.
När ska detta sluta? När ska vi få sova en hel natt?? Bella har ju alltid sovit gott om nätterna innan. Vad är detta? seperations ångest kanske..

Nu har jag jobbat en vecka... Det går bra på jobbet tycker jag och det känns som jag har kommit in i det igen.. Känns nästan som jag aldrig varit hemma. Längtar redan tillbaka:)
Jag har jobbat morgon nu tre dagar i rad.. Men imorgon ska jag få vara ledig:) ska verkligen bli skönt. Hoppas bara på att jag får sova i natt. För sover inte Bella i natt så är det min tur att ta henne.. HOPPAS!!!
Är bara ledig imorgon sen ska jag jobba hela helgen:( 

Jag ska snart nanna... Men lovar att det kommer ett långt inlägg imorgon och kanske lite bilder.



en tidig morgon

Tittade på melodifestivalen igår och måste bara fråga hur f*n röstar svenska folket?? Var ju inte direkt många låtar som var bra typ ingen men det absolut sämsta gick vidare.. Visst alcazar(stavas kanske inte så) var väl oki. Sen blir bara röstningen värre för varje år och konstigare och konstigare... Men jag kommer sitta där varje Lördag ändå:)

Inatt har vi fått sova hela natten:) Men fick istället gå upp klockan kvart i sex!! Hon somna en stund vid halv åtta men sov bara 20 min. Men visst är det bättre att gå upp tidigt än att behöva vakna på natten..
Jag och bubblan hade en lugn morgon när pappa Jocke sov. Jocke skulle jobba lång dag i dag så vi passa på att bjuda hem mamma och Emilia. Så mamma laga en god middag till oss sen blev det ommoblering här hemma.. jag kände bara för en förändring.. det blev bra:) ska nu bara köpa en ny matta och en stor tavla men et blir ett senare projekt.. altid något man vill ha.

Just nu ligger jag i sängen och ska snart släcka för jag har en tidig morgon framför mig.. Ska upp 05:15 sen ska jag jobba till ett. Direkt efter jobb till Lillis sen kör vi och hämtar Bella. Sen blir det bus här hemma så då måste man vara pigg..


Lördag den 7/2

Kommer nog inte att bli bloggande varje dag nu när man börjat jobba, det orkar jag helt enkelt inte...

Igår jobba jag kväll så jag var inte hemma från efter tio.. så det blev inte mycket kväll igår. Var väl uppe en timmes tid innan jag däcka.. Jocke och Bella fick ha sin första fredags kväll alldeles själv.. Det hade haft en mysig dag tillsammans:)

Idag var det min tur att ha sov morgon ohh så skönt.. Så jag halv sov fram till klockan var tio. Fick sen en kopp kaffe på sängen. Alltid skönt att slippa gå upp på morgonen.. Jocke och Bella gick upp kvart i åtta.
När jag hade gjort mig klar åkte vi en runda till pappa och Mi, hundarna fick också följa med.. Så det blev en lång runda med hundarna och en fika. Så nu är hundarna nöjda och sover i vars en hörna:)
Ikväll blir det tacos och melodifestivalen:) Har inget vin hemma så jag får försöka klara mig utan. Hur ska detta gå???

Bella är fortfarande snuvig och hostig så hon sover fortfarande rätt oroligt om natten. Igår hade hon somnat kvart i åtta och sov sen gott fram till två.. Sen vakna hon och var ledsen:( Efter lite välling ville hon ändå inte somna om så hon fick komma in till oss för jag orka inte försöka få henne att somna om i sin egen säng.. Hon somna om rätt fort och det gjorde mamma med. Men jag är trött  på att ha henne inne i vår säng. Måste få henne att sluta med de. Så nästa vecka ska jag börja bli hårdare. Hon är ju 15 månader och ska inte behöva äta på natten längre..  Men det får bli när hon blivit av med sin hemska hosta för jag tror det är den som väcker henne..

Första dagen på jobbet

Då var man tillbaka i verkligheten.. Idag börja jag jobba igen efter 1 1/2 år hemma. Var dock ingen lång dag i dag. Satt först i möte med chefen i två timmar.. Sen gick jag in på min avd och hälsa på alla. Gjorde inte så mycket utan titta mest runt, jag har ju aldrig jobbat där jag är nu.  Men imorgon är det en hel dag.. Jag börjar sju till tre. Usch jag ska gå upp 05:15 imorgon!!! Men det tar inte mig mer än 55 min med tåg och buss så det är inte så farligt:)

Personalen som jag träffa idag verka jätte trevliga:) Alla är mellan 25-35 och det är ju kul att jobba med folk i sin egen ålder:) Vårdtagarna verka också jätte gulliga men väldigt snurriga hihi

Vet inte vad för "period" Bella är inne i just nu men hon har fått för sig att hon ska vara vaken på natten... Hon somna som vanligt halv åtta men sen runt halv två vaknar hon.. Sen vill hon inte somna om vad man än gör.. Jocke tog henne till soffan så jag skulle försöka sova men det gick ju inte. Jag hörde ju henne långa vägar... Så då prova vi att lägga oss alla i sängen.. Men nej det ville hon inte. Hon verkar vilja sova men får ingen ro i sin kropp. Så i tre timmar var vi vakna i natt. BLÄ!!! Vet inte om det är hennes förkylningen som väcker henne. Hon har ju en hemsk hosta fortfarande och näsa rinner på henne:( 
Hoppas på att denna natten blir bättre för jag ska upp SÅ tidigt så jag behöver få sova!! Vi har inte fått sova en hel natt sen vi kom hem från Teneriffa.. Hon har vaknat minst en gång varje natt i en månad.. Hoppas detta snart vänder. För nu behöver man sin sömn mer än någonsin..


Nu blir det lite tv och fika sen blir det en snabb dusch och sängen vid tio.. Godnatt på er!!


sista dagen som mammaledig

Då sitter man här igen.. Bella är på dagis.. Sista inskolnings dagen idag. Sen börjar allvaret hihi
Men det går jätte bra för henne hon verkar gilla de:) Hon hade både ätit och sovit igår. Så nu känns det bra att lämna henne men måste erkänna att jag saknar henne här hemma:(

Idag är det min sista dag på min mamma ledighet:( Tänk vad snabbt tiden går. Tänk att nu ska man orka jobba heltid och vara en pigg och glad mamma samt sköta ett hus och gärna hinna ha tid för familj och vänner . Kommer nog att bli en stor omställning men det ska nog gå bra.. Men jag kommer verkligen att sakna att vara mamma ledig.. 
Som tur är kommer jag att få en lugn början på jobbet. Jobbar ons-fre denna veckan sen är jag ledig fram till ons nästa vecka. Så man får en lugn början och det känns ju skönt..

Nej nu ska jag gå in och duscha och göra mig i ordning sen ska jag väcka Jocke så ska vi ut och övningsköra lite:)

Bella på dagis.

Sitter här med min kopp kaffe och tycker att här är otroligt tyst... Bella är på dagis helt själv hela dagen. Ska hämta henne klockan två. Känns verkligen jätte konstigt att inte ha henne hemma..
Idag har jag fått lång sovmorgon. Jocke tog Bella i morse och gjorde henne klar och lämna henne på dagis så då passa jag på att sova. Så klockan elva vakna jag:)  Kan inte komma i håg när jag sov till elva sist hihi. Efter jag hade vaknat gick jag in och tog en lång dusch. Så nu känner jag mig pigg:)
Nu väntar jag på att min kära sambo ska komma ut ur duschen så ska vi åka och handla lite..

Igår kväll blev det inte så mycket bloggande ibland känner man bara inte för de.. Men det hände inte allt för mycket här hemma. Jocke jobba hela dagen och vi hade svärmor på fika..
Får ju passa på att njuta av mina 2 sista dagar som mamma ledig hihi. Tänk att tiden har gått så fort...

Sötnosen!!!

Min favorit bild från Teneriffa:) Denna bilden fick våra föräldrar i förstoring och vi gjorde en till oss själva:)
Ville inte lägga ut den från alla hade fått den..


RSS 2.0