ingen ork att blogga

Har inte haft någon ork eller lust att blogga denna vecka som varit.. Blir ett kort inlägg och lite bilder från helgen..

Helgen var jätte trevlig.. Var hemma hos pappa och mi i lördags och åt middag sen hämra mamma oss där så åkte vi hem där och sov.. mysigt med tjejkväll.
Sen på måndag var det dax med intensivutbildningen igen.. Det går framåt nu känner jag... Jag är inte när än men det kommer:) Snart dax att skriva upp börjar bli riktigt nervös.. HOPPAS jag klarar de..

Bella vägrar sova ikväll. Hon sitter här i Jockes knä så trött men får ingen ro att somna.. snart somnar hon hoppas jag för att jag ska snart lägga mig och plugga sen sova är helt slut..
Bella har ju vägrat välling de senase tre veckorna.. hon vill inte alls så nu har vi börjat ge henne nan steg tre.. De dricker hon:) Så nu får hon de två gånger om dagen... Hon äter fortfarande sådär. visa dagar bättre än andra.. Ska bli kul att se vad hon väger när hon ska på tio månaders kontroll..

nej här kommer lite bilder.. orkar inte skriva mer

 
Bella med morfar

 
kanske vår nya hund??

 
Izabella

 
Bella busig...


så trött jag är efter denna vecka

Förlåt för att jag bar skrivit en dag denna vecka.. men när jag kommer hem vid fem är jag helt slut efter att ha pluggat hela dagen...
Känns som körningen går framåt tur är väl de. Men jag trodde man skulle kunna ta sitt körkort efter denna kurs men enligt de på trafikskolan så klarar typ ingen de.. men vi får väl se vad som händer nästa vecka.. Blir det med körning blir det inte i Helsingborg det blir för långt att åka bara för att köra..
Mitt mål är att klara uppskrivningen först sen ta det från de.. tycker fortfarande teorin är svår men jag kämpar på.. Jag har aldig varit bra på att plugga. Har laddat hem ett program så jag kan plugga hemma med. Imorgon blir det INGET pluggande.. Lite körande med Jocke bara. Sen blir det massa plugg på söndag igen.. sen är det trafikskolan hela nästa vecka med.
när jag kom hem idag bara kasta jag mig i poolen så härligt.. Bella bada med men bara i sin badleksak så kul hon tyckte de var hihi

Imorgon blir det massa familjemys på förmiddagen.. bada sola och leka.. Sen ska Jocke i väg med sin motorcykel( något ska testas) så då åker jag och Bella till Pappa och Mi.. ska bli skoj. Efter de kommer mamma och Emilia och hämtar oss för vi ska ha tjejkväll :) Så då sover jag och Bella där:) Ska bli jätte mysigt.. Jätte länge sen vi var där nu.. de flyttar ju om två veckor. Jocke han ska träffa en kompis hoppas han klarar sig en natt utan oss..

Nu ska jag bädda rent i sängen sen ska jag nog lägga mig.. Helt slut är jag..

Bella är så nära att resa sig utan stöd nu ...hon är helt galen här hemma.. Hon kryper så snabbt man tttar bort en kort sekund så är hon på andra sidan rummet... På sönblev ju precis en månad???dag blir hon 9 månader vad hände?? hon

Dag 1 ,2

Blev inget skrivande igår så det får bli lite mer idag:)
Börja min intensiv utbildning igår. Det går väl rätt bra men shit vad det är jobbigt att sitta och plugga hela tiden..
Min dag ser ut såhär.. Den börjar klockan nio på skolan sen sitter man och pluggar själv med pärmar och dator.. Man kör endast en timme varje dag sen pluggar man teori.. man slutar klockan fyra..
Imorgon är det ända till sex för då har man teori lektion mellan fyra och sex. Kommer nog vara helt slut imorgon. Jocke kör mig dit sen tar jag tåget hem.
Körningen går väl framåt men jag måste köra mycket till innan jag är klar. Har ju glömt massor sen jag körde på skola sist.  Ska köra med Jocke i helgen med så man kör varje dag så det sitter.. Tråkigt att bara köra på små gator man vill ju ut i den riktiga trafiken men det kommer nu i dagarna.
Känns jätte konstigt att vara från min Izabella så många timmar varje dag. Imorgon lär jag inte mer än säga godmorgon och godmatt till henne:( Men hon har det så bra här hemma med sin pappa..

Hon krper överallt nu... ja man kan inte sätta henne någonstans. hon reser sig varje gång hon får tillfälle.. Helt vild är hon.  Jocke sa att hon hade försökt resa sig i sin stol.. hon vänder sig och tar tag i baksidan på stolen.. Jocke var som tur där för att stoppa henne. Man måste var där varje sekund och se vad hon hittar på. Så stor tjej hon blivit..
Mamma och pappa är så stolta!!!

Nu ska jag titta på tv en stund innnan jag ska duscha. Sen blir det sängen med boken du och jag i trafiken JIPPI eller inte.. Bara plugga plugga. Men det rör sig bara om några veckor.. Inte så lång tid tills jag ska skriva upp men när det är berättar jag inte hihih

Hur ska detta gå??

Imorgon börjar jag miettn intensiv utbildningen till körkortet.. Har kört med Jocke två gånger de senaste dagarna och jag vill inte säga att det gick så bra.. Har glömt massor. Hoppas det kommer tillbaka nu i dagarna när jag kör för jag MÅSTE klara detta nu..

Idag har det varit fullt upp. Alla ville träffas idag. Hade bestämt med Lillis som kom vid lunch tid.. Mattias och Cassi kom med efter en stund så då blev det fika.. Mamma ringde och fråga om de kunde komma men det fick bli imorgon för vi hann inte de med. Skulle ju övningsköra och åka till svärföräldrarna och äta.. Som sagt fullt upp..
Var hemma vid halv nio så vi natta Bella i bilen med flaskan sen lyfte  vi bara över henne. Så hon sover så gott så.

Idag har Bella ätit oki bättre än igår.. Vi kämpar på..

Bella kryper på för fullt här hemma går fortare och fortare.. Så stolt över henne vår prinsessa:)

En heldag i Danmark

Idag är hwla familjen Billsbo/Svensson jätte trötta...
Igår var vi i Danmark hela dagen.. Verkligen jätte trevligt var de..
Dagen börja med att de regna massor så vi tänkte först stanna hemma men efter en lång överläggning så bestämde vi för att åka:)
Vi träffades halv tolv på centralen i Malmö.. var i Köpenhamn vid tolv så vi börja med att gå och äta lunch buffe.. Jätte gott var de.. Sen gick vi på ströget och då titta solen fram:) så då åkte jackan av.. blev jätte skönt väder..
Jag handlade lite toppar men annars blev det inga mer kläder. Bella fick en liten pool av morfar och nonna:) Så nu hoppas vi på sol i veckan som kommer..
Hittade sen ett lite mysigt fika ställe och tog en kaffe.. Bestämde sen att det var tivoli dags...
Börja med att göra 5 kamp (passa på naä Bella vila) Jag förlora såklarrt 5 kampen och Jocke vann poängen efter kom pappa och Mi..
Åkte endast en karusell jag och Jocke oden express jag och Bella åkte en.. Bella gillar att åka karuseller..
Sen gick vi och tog lotter, fika lite mer och hade jätte trevligt. Vi vann 2 nallar till Bella och lite andra små saker..
Avslutade tivoli dagen med en jätte god grillbuffe mm gott,. Klockan hade redan blivit tio då.. Oj vad hände med klockan?? Bella börja bli jätte trött och vi andra med.. Bella fick sin flaska och somna i vagnen vid halv elva..
Var i Malmö vid elva sen skulle vi ta tåget till Kävlinge.. Hemma i huset var vi 00:00. Bella vakna till på tåget mellan Malmö och kävlinge men somna sen helt slut hemma i sin säng..
Både jag och jocke tänkte då sover hon LÄNGE imorgon men nej hon vakna som vanligt vid halv åtta.. Trötta föräldrar'..
Så nu har vi nästan precis vaknat efter att ha vilat nästan 2 timmar.. så skönt. Sitter här med mitt kaffe och försöker vakna till.. Känner mig mycket piggare nu:) Bella med..
Så nu ska vi gå in i Bellas rum och leka lite..

Bella åt bättre igår men inte idag tvärr.. Hoppas på att det vänder.. Är glad för allt jag får i henne.. Hon gillar att äta sånt hon själv kan ta med sina händer.. Pommes är en favis hihji det börjar i tid..

Ikväll blir det nog grillning med Jockes arbetskamrat och hans tjej.. Men vi får se.. känner mig som sagt lite seg..

Bilder från en trevlig dag i Danmark



Bella och nonna

  
Bella och pappa

 
Världens sötaste Izabella

  
VI


Jag och min pappa


Vi åker karusell


Vi i krusellen


Bella träffa en kompis..

Tack pappa och Mi för en jätte trrevlid dag det måste vi göra om snart

Huvudvärk!!!

usch vilken huvudvärk jag har.. kom nu ikväll efter middagen.. aj aj

Bella är inne i en riktigt jobbig mat period.. idag har hon ätit alls mycket vet fan inte vad jag ska göra? Hon ville inte ha något
har det inte blivit bättre till måndag ska jag ringa bvc och höra vad man gör. Man kan ju inte tvinga henne.
Jag tycker det är så jobbigt eftersom vi varit i denna situationen en gång innan för tre månader sen..
Känner att jag tappar tålamodet tyvärr.. blir ledsen och arg.. Hoppas det vänder snart.

Idag har jag varit hos läkaren får kontroll av min dåliga rygg. läkaren var nöjd över att den stannat i samma grad som för fyra år sen..
Efter de åkte vi till syrran och fika lite. Bella var inte på bästa humör hon var trött och hade inte ätit så mycket.. Sen trilla hon ett par gånger när hon skuklle ställa sig upp... Väl hemma blev de god middag:) Swn fick jag vila för att försöka bli av med huvudvärken det gick sådär...
Bella somnade klockan halv nio...
Blir sängen för mig om en timme...

Imorgon blir det Danmark om vädrt tillåter.. ska åka med Pappa och Mi.. de har ju tvärr lovar regn.. annars väntar vi till Lördag.. men hoppas på fint väder imorgon:)
Marvik ska sova hos Lillis och Stoffe imorgon för de blir för många timmar för honom själv annars. Snacka om att det kommer kännas konstigt att sova utan honom imorgon...

Nu ska jag titta på tv en stund...

Mycket trött..

Usch vad jag är trött.. Har jobbat i natt kom hem halv åtta i morse... Har sovit så jävla dåligt.. Hörde varje lite ljud.. Så klockan ett hade jag vaknat ca 5 gånger så då gav jag upp.. Jocke kom med kaffe och frukost på sängen:)
Åkte sen till pappa och Mi och hälsa på. De viste inte vi skulle komma så de blev jätte glada:) Syrran kom med på besök. Så vi fika och snacka skit. Bella var som vanligt i centrum..
Pappa fråga om vi ville stanna och grilla men alla var mer sugna på Burger King så det blev de.. Gott ibland.
Var hemma för en halv timme sen. Bella är helt slut men vägrar att sova. Jag lägger henne i sängen men hon bara sätter sig upp. Marvik sover redan efter att ha lekt och busat med Oskar och Lukas hela dagen plus gått en långpromenad.
Så han är jätte nöjd.

Bella har inte ätit som hon ska de senaste dagarna.. Hon vill inte äta gröten och inte middagen och välling vägrar hon. Vet inte om det är tänder på g eller vad det är men det vänder väl.. Tack och lov dricker hon Drikki men det kan hon inte leva på.. Man får i henne en halv burkmat gånger 2 men hon brukar äta en hel.. Jobbigt att hon klyddar med maten IGEN!!

Hon kryper här hemma nu emn bara i sitt rum... men det blir bättre och bättre...

Nu är Bella i soffan med mig och vägrar sova så det blir mys innan vi sk sova båda. Helt slut..
Humöret är inte riktigt som det ska när man inte har sovit. Snacka om lätt irriterad!!!

Izabella kan

Blogga inte igår för Emilia var här fram till sju sen orka jag inte på kvällen..
Men det var jätte trevligt att ha Emilia här två dagr.. Jätte mysigt var de:) Har inte blivit så mycket sen vi flytta till Kävlinge..
Mamma kom för att hämta Emilia vid fem så då grilla vi lite korv.. Jocke var dålig igår (magen) ni vet  väl hur killar är när de är lite dåliga?? Världen går ju under hihi.. så han var sängliggande hela dagen igår.. Men idag mådde han bättre så idag har vi varit Kiviks marknad:) Hittade inte jätte mycket kul men det var kul att bara komma i väg lite..
Kom hem vid sju och nu vägrar Bella sova för att hon somnade i bilen.. Men de senaste veckan har hon somnat jätte bra vid åtta..

Bella kan krypa nu!!! Idag bara kom de.. vi var inne på hennes rum och lekte så bara kröp hon för att ta pennan som jag hade.. Jätte duktig:) Det går inte så fort men ändå.. Så stolt hon är och lika stolta är vi över henne...
Kommer ju bara till att bli bättre.. Hon ställer dig upp så fort hon får chansen hihi

Imorgon ska jag jobba min sista natt på ett tag.. Så imorgon blir det till att sova länge och vila massor.. Annars inga stora planer..

Lägger in bilder från de senaste dagarna


       
Bella läser boken             emilia                                 Bubblan


 
Lek... vid Bellas nya bord

 
Bella kör motorcykel

 
Izabella sötis

 
Pappa och dotter

en ny dag

Bubblan vaknade klockan halv sju idag.. Jag som ville sova länge:(
Känner mig rätt trött och sliten efter att ha jobbat 2 nätter och sen försöka vända tillbaka på dygnet.
Igår var Sofie på besök för första gången sen vi flytta hit:) Vi hade tjejkväll och grilla och drack vin.. Bella vill inte sova från vid nio.. När klockan var tio var jag helt slut.. så Sofie åkte hem och jag gick och sov.. tog ca 5 min sen sov jag...
Men har sovit oroligt hela natten varför varför vet jag inte.
Hoppas på att Bella vill
 vila en lång stund sen så jag med kan vila, det behövs en dag som denna..
Emilia kommer sen och ska sova här:) Så det blir grillning ikväll och  massa bus och lek:)

Nu ska jag ta en stor kopp kaffe och leka med Bella..

 

     


snart jobba

Snart att åka och jobba och tjäna lite pengar.. Denna naten har varit mycket bättre än de andra.. var en jätte trevlig kvinna som jobba på första plan.. så vi hjälptes åt:) Hon ska jobba i natt med så det ska nog gå bra.. fick dock vänta till tjugo i åtta innan bussen kom.. kom i säng halv nio... sov sen till ett gick upp en sväng.. vila sen med Bella klockan halv tre till fyra.. känner mig rätt utvilad.. Jocke och Bella har varit på Zoo idag Bella hade gillat alla djuren..
Nu ikväll har vi ätit en god middag och haft det mysigt bara familjen:)
Tog ett par fina bilder på Izabella när hon bada som jag lägger in..

Imorgon kommer Sofie set blir tjejkväll med vin och god mat. Jocke har jag kastat ut hihi.. Han skulle ju tävlat denna helgen men motorcykln blev ett klar så han får stanna hemma:) Så imorgon ska han dricka öl med Koffan..

 

 









snabbt inlägg

Blir ett snabbt inlägg.. ska snart åka och jobba..

Idag har vi först varit och ätit frukost på Burlövs center hela familjen:) Sen köpte vi lite kläder till Bubblan.. Alltid lika trevligt. Sen träffa vi upp Lillis.. Efter en lite stund gick Jocke så då gick vi och shoppa lite till till bella och Anton.. Blev en fika till med.. Riktig kaffe mamma är jag:)
Åkte sen och åka Bellas små möbler på Maries jobb.. tänkte måla om de i veckan..  Kom hem vid fyra då var de tänkte att jag skulle vila men det var inte det lättaste att få ro.. trots att Bella och Jocke inte var hemma..
Så om en och en halv timme ska man vara på jobbet BLÄ!!!!

Lägger in lite bilder från gårdagen

     










skitblogg

Denna blogg är skit ibland!! Fan vad arg jag blir!!!!!!!!!!!!!!!!

inget bra namn på denna blogg

Bella klarade igår att ställa sig upp med hjälp av soffan:) Hon blev så glad.. så idag har hon gjort det ett par gånger genom att ta tag i mig.. Och krypa gör hon väldigt snart.. men fram kommer hon på sitt sätt..

Idag har vi varit en hel dag med Evelina och Liam:) vi åkte in till de vid ett och var inte hemma från klockan sju..
Vi fika och barnen lekte.. Kul att se när Liam kryper och har sig han sitter verkligen inte stilla en sekund:) Jätte duktig är han på att krypa och ställa sig upp:)
Vi tog en långpromenad till centralen och stanna för att säga hej till Klara på hennes jobb:)
Sen var klockan så mycket så det var tid att åka hem till Jocke som vänta på oss.. Tiden går fort när man har roligt..

Har precis ätit en sen god grillad middag:) Bella somna helt slut klockan åtta.. Tar hårt på krafterna att försöka krypa hela tiden..
Så nu tänkte vi titta lite på TV sen blir det sängen vid elva.. Ska jobba natt igen imorgon BLÄ!!! Så jag får lägga mig tidigt idag så man är trött under dagen och kan vila några timmar..
Ska ta en fika med tjockisen Lillis på Burlöv imorgon.. Se om hon blivit något tjockare hihi

Jocke har börjat sin pappa ledighet idag:) Så nu ska han vara hemma med oss i 6 veckor.. Så vi kan hitta på massa kul..
Har lite små saker inplanerade.. Nästa vecka igen börjar jag med mitt körkort börjar bli nervös!!! Men det ska gå..

Lägger in lite bilder från dagen.. det går inte.. så bilderna kommer kanske senare eller imorgon

så nära

Bubblan har försökt resa sig hela dagen!! Hon ska upp.. hon tar tag i allt.. mig, Jocke,bordet gåstolen ja allt.. Hon kommer halvvägs så snart.. Samma med krypandet det vill sig inte riktigt men det rör sig nog bara om dagar tills det går.. Vår stora tjej:)

Jag har jobbat i natt.. kom hem halv åtta i morse.. snacka om att man är slut.. Gillar inte alls det här med att jobba.. Två nätter denna veckan med sen blir det inte på ett bra tag till...  varför tog jag på mig att jobba natt?? man ska ju sova på naten.. Jag har aldrig gillat jobba natt.. har sagt till chefen att jag kan jobba lite dagar eller kvällar om de behöver hjälp..
Sandra har sovit här i natt för att ta Bella på morgonen Jocke börja ju jobba klockan fem.. Men jag har inte sovit mer än ett par timmar för jag hörde hur de lekte.. så jag är jätte trött blir sängen tidigt idag..

Bella har haft ett par oroliga kvällar den senaste veckan.. somnar i tid men vaknar efter en timme och är jätte ledsen somnar sen inte om från vid tolv.. Dock sov hon hela natten när jag jobba såklart!!
Nog bara någon period hon är inne i..

Nu ska jag leka lite med Bubblan..

Lite småtrött

Lite små trött är jag allt.. Igår var vu i Ullared. Åkte klockan halv sex... Problemet var att vi somna inte från halv ett för Bella vakna halv elva och hade feber igen.. 38,5 det måste vara tänder på g. annars vet jag inte vad det är..
Så vi fick bara fyra timmars sömn innan det var dax för Ullared..
Hittade en hel del roliga saker till oss alla tre.. Bella fick kläder och lite leksaker..
Sen hem igen för att visa familjen vad jag köpt.. innan jag var i säng igen var klockan fem.. skulle ju jobba klockan nio!!
Så jag halv sov mellan halv fem och halv sju.. sen var det dax att äta och duscha..
Det var inte så kulf att jobba:( har bestämt mig för att bara jobba på det ena stället.. Har ingen lust alls att jobba nästan varje dag under fyra veckor.. Så det blir 3 nätter till och kanske någon morgon.. Känner att jag vill vara hemma med min familj.. Behöver ju inte jobba.. Imorgon är det dock dax igen:(
Jag sov från halv åtta till halv ett idag.. sen vila jag lite med Bubblan vid två igen..

Bella har fortfarande lite feber men verkar inte alls tycka det är jobbigt.. hon är lite mer gnällig men annars allt som vanligt. Hon kämpar på med krypandet.. nu är hon snart där så nära nu!!

Idag har vi annars bara varit och handlat lite och varit hemma i trädgården och bara njutit av de fina vädret.. ätit en god middag och delat en flaska vin. Bella somna halv nio men vägra äta vällingen så hon vaknar säkert i natt och vill äta.. man brukar ju inte vara hungrig när man är lite sjuk.. Hoppas hon är feberfri imorgon..

Nu ska jag vara social med min man innan han ska sova för han ska upp klockan fem imorgon hihi

Här kommer lite bilder från dagen i trädgården



  





snart sängen

Idag har vi varit hos Anna och Ella.. vi har ätit luch tillsammans sen gick vi ner på deras gård så barnen fick leka och mammorna dricka kaffe:) Är lite småkär i deras hund Lussen:) Hon är bara för go.. speciellt mot Bella. Hon älskar henne.. De lekte så mysigt att Lussen vill vara så nära..
Sen tog vi bussen till Centralen för att möta upp moster Sandra.. Tog tåget hem till oss.. så nu ikväll har vi ätit middag, badat Bella och skrivit inköpningslista till Ullared imorgon:) Så snart kallar sängen för klockan halv sex blir vi hämtade här imorgon.. Bella har fått sin första docka idag:) Av moster.. Hon verkar gilla den..
Sen ska jag ju jobba natt imorgon med.. usch snacka om att man kommer vara trött. Får vila när jag kommer hem från Ullared.. sen börjar jag jobba klockan nio imorgon kväll till sju nästa dag.. blir trött bara jag tänker på de..

Nu ska jag vara lite social med syrran sen ska vi nanna..
 Här kommer bilderna från dagen..














Varit i väg hela dagen..

Idag har vi varit i väg hela dagen..
Klockan halv elva körde vi till Lödde för att jag skulle göra ett delegeringsprov på det nya jobbet.. Det gick bra så jag fick min delegering..
Sen åkte vi tåget till Malmö för att träffa Mamma och Emilia i folkets park.. Bella har åkt karusell för första gången:) Hon gilla det massaor.. Sen har vi lekt på lekplatsen,ätit lunch, fikat mm.. Var inne och tittade på djuren där var en kannin som hade namnet Bubblan hihi..
Jätte trevligt har det varit i parken:)
Efter parken åkte vi hem till Lillis för att titta på barnrummet som var klart.. Jätte fint:) Sen gick vi ner till triangln för att äta lite.. blev på pizza hut.. MM gott. Tog sedan bussen tillbaka till Lillis för en snabb kopp kaffe.. Sen var Lillis snäll och körde oss hem:) Fick låna Antons bilbarnstol.. Så vi kom hem för en 40 minuter sen.. Jag är helt slut efter denna dagen.. Bubblan med hon somnade med välling flaskan i bilen.. Så jag lyfte bara över henne i sängen så nu sover hon gott..

Bella har även lyckats att krypa baklängels idag... Hon blir så arg att hon inte kommer fram.. Snart får hon rätt på de..

Imorgon ska vi in till Malmö igen... Ska träffa Anna och Ella. Ska äta lite lunch tillsammans och sitta i parken.. sen ska vi träffa Sandra för hon ska åka med oss hem för att sova här för på fredag åker vi till Ullared:)
En heldag till imorgon:) sover man gott sen..

Kom ihåg kameran idag så här kommer massa bilder från dagen


Sötnos

       


       





smarta jag...

Idag kom bilderna jag hade beställt på Bella.. Något jag hade gjort hade blivit väldigt fel då jag fick 120 bilder då 110 av de var samma.. hm har jag klantat mig eller??
Så vill ni ha en bild på Bella så bara säg till.. De var ju en bra bild tur var väl de..

Idag har jag och Bella varit i stan med Sofie:) Vi börja med att äta lunch sen gick vi lite i affärer.. Jag handla lite nya ljus till vårt uterum de blev jätte fint:) Handla äöven ett par shorts till Bella som jag dock tappa!!!
Sen gick vi och drack kaffe och Bella fick lunch..
Vi avslutade dagen med en glass..
Det var jätte trevligt att träffa Sofie blir tyvärr inte så ofta men det ska bli bättring på de..

Imorgon blir de folkets park med mamma och Emilia sen ska vi träffa Lillis på eftermiddagen.. Fullt upp..
Får inte lämna kameran hemma imorgon.. Hatar när jag inte kan fota..

Nu ska jag ta något att äta och försöka beställa foto. Hoppas på bättre tur idag hihi

RSS 2.0