En härlig promenad..

Idag har jag och Izabella varit på en härliig lång promenad:) Först gick vi med Marvik  en halv timme.. Sen lämna vi honom och gick en timme till. Jätte skönt var de man behöver det ibland. Vi tog en sväng till affären med handla lite gott till ikväll plus fina blommer. Behövs ju till söndag då här är visning. 4 par som kommer vad vi vet än så länge men idag var det ju med i metro hem och hus så kanske fler som blir intresserade. Men det känns bra att det ändå är fyra:)

Bella har sovit oroligt i natt med... Vakna fyra åt var sen vaken till halv sex. Efter det sov hon oroligt fram till 9 typ.. Hoppas snart denna period är över.. Bubblan vill att vi ska gå upp klockan fyra men det vill inte mamma..
Idag somna hon klockan halv nio som vanligt jätte trött var hon. Hon har endast vilat mellan ett och halv tre idag sen har hon varit pigg och vaken fram till åta då blev hon lite gnällig.... Så då fick hon flaskan sen somna hon jätte gott.. Var precis inne och titta till henne hon ligger i en otroligt konstig ställning hihi

Imorgon ska det STOR STÄDAS!!! Vi ska göra det så fint vi bara kan inför visningen...
Bela ska vara hos mormor och moster..
Sen ska jag och Bella träffa Lillis vi ska ut och handla mamma kläder till henne. Hon kommer inte i sin jeans längre hihi hon börjar bli tjock. Sen ska vi ha tjejkväll här hemma jag Bella och Lillis. Laga god middag äta godis och titta på melodifestivalen. Mysigt ska det bli.
Killarna ska ut och festa.. Ha riktig grabb kväll...

image32


image33


image34


image35

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0