Izabella 1 år!!!!

Idag blev vår bebis ett åt!!! tänk vad snabbt tiden gått??? Tänk att man för precis ett år sen var på bb och hade fått en ny liten människa i sin famn.. Har tänkt massa på förlossningen idag.. Kommer ihåg precis alla små detaljer.. kommer ihåg hur ONT det gjorde men så värt de!! Ut kom världens finaste flicka.. Mamma och pappa älskar dig så!!!

Igår var det kalas för vår tjej.. 22 st blev vi.. Vi hade dukat lång bord och gjort jätte fint.. Pappa Jocke hade gjort god mat:)
alla kom med massa fina presenter.. Jag hade bestämt mig för att vänta att öppna alla presenter tills alla kommit och alla hade fått mat.. Blev väldigt mycket att öppna.. Bella tyckte det var kul de första tre sen var det mest jag och Jocke som öppna.. Hon fick fina kläder, gåbil,böcker,smyckesrin overall mm Tack snälla för alla fina presenter:)
Bella var på gott humör hela dagen men när klockan var ca halv sju var hon helt slut.. Så det blev välling och sängen vid sju..

Idag vakna Bella halv sju... så då fick hon komma in till oss och dricka välling och mysa.. sen gick vi upp efter en timme och tittade och prövade alla nya saker.. Vid nio blev det frukost och tårta:) Och lite fler presenter..
Vi åkte sen in till Malmö för att titta på djuren i zoo butiken. Där var allt från fåglar till spindlar.. kan jag rekomdera.. Bella älskar att titta på djuren.. Efter de var det tyvärr dax för pappa Jocke att åka och jobba:( så då åkte vi till Lillis och Anton..
Vi gick ner till burger king för att Bella skulle få ditt första hanburgar meal.. Gott tyckte Bella:9 Sen fick Bella leka av sig i bollhavet vilket hon tyckter var jätte kul.. Sen gick vi upp till Lillis och åt tårta:)
Tror Bella har haft två jätte bra dagar.. Har tagit hårt på hennes krafter.. Hon kommer sova väldigt gott i natt tror jag.. Hoppas hon sover till åtta imorgon.. De senaste veckorna har hon ju vaknat mellan sex och sju blä!!!!

Lägger in massa bilder fån igår och idag


Kalas fin...











Dax för tårta
















Kommentarer
Postat av: Johanna

Grattis på 1-års dagen Izabella! Tiden går så otroligt fort!!! Jag kände likadant när Emma blev 1 år!

Kramar från oss!

2008-10-28 @ 09:34:34
URL: http://www.metrobloggen.se/emmisen
Postat av: Lillis

T

2008-10-28 @ 11:12:31
Postat av: Anonym

Tack för igår! O vilka fina bilder:) Höll på att skriva i går, men "n" på dator fungera inte.. Hmm:) Tack bella för hjälpen:) Lite segt fortfarande. Puss på er

2008-10-28 @ 11:14:35
Postat av: Johanna

Tack själv gumman:) ses nästa vecka.

Puss

2008-10-28 @ 19:34:51
URL: http://johannabillsbo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0