Då var det Söndag igen!

Då var det Söndag.. änu en helg har bara flugit förbi..

Fredag hände det inte alls för mycket här hemma.. Jocke var i väg hela förmiddagen. Något var fel på lampan på vår nya bil.. så saab fick fixa detta.. men tack vare att det är än så ny bil kostar det inget.. Tog dock tre timmar att fixa de!
När Jocke väl kom hem hade Izabella precis somnat.. Eftersom vi gått upp väldigt tidigt var vi med jätte trött så vi passa på att vila:) så skönt de var.
Eftermiddagen blev det lek och bus här hemma:) sen blev det pizza på kvällen och en massa mys..

Igår börja dagen lite senare:) Bella sov fram till tjugo över åtta.  Vi gjorde oss klara och åkte till center syd för att handla lite sen blev det ica maxi.. Pappa och Marie skulle komma på middag:)
Så vid fyra tiden kom de. Har inte träffat min pappa på 4 veckor!! Så länge har det aldrig gått mellan våra träffar. Men pappa har haft fullt upp så vi har haft svårt att hitta en lucka till att ses..
Vi åt god mat drck lite vin och hade jätte trevligt:) Bella hade inte vilat på hela dagen så hon somna helt slut klockan sju!
Så då blev det till att spela lite yatzy och fika lite:)
Jag var också helt slut efter att ha varit i gång hela dagen så jag somna klockan elva.. Jocke var uppe några timmar till.

Idag vakna Bella tjugo över su.. Hon var nog trött för hon har inte vaknat en enda gång under natten..
så just nu busar hon med Marvik och är väldigt pigg.
Senare idag kommer mamma och båda systrarna  på besök:) Så vi ska fixa lite middag och ha en riktig tjejkväll. Mysigt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0