Letar bil!!!

Izabella är frisk nu änligen:)  Hon har varit feber fri i 2 dagar nu. Sista febern hade hon natten mellan torsdag och fredag..
Hon är dock fortfarande lite gnällig.. Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra med nappen.. Hon tar ju den så fort hon blir gnällig.. Känns så taskigt att ta den från henne.. Men har hon klarat sig i tio månader utan den så varför skulle hon inte klara sig nu??

Igår var Jocke ledig:) men eftersom Bella varit dålig kunde vi inte hitta på så mycket.. Var och prov körde en volvo V 70 D5 Jocke blev lite små kär själv var jag tveksam..
På kvällen när Bella somnat hade vi en jätte mysig kväll med god mat och en flaska vin:) Var båda väldigt trötta så vid elva somna vi...

Idag börja dagen klockan halv åtta när Bella vakna.. Vi var inte pigga på att gå upp så det blev mys i sängen en timme..
efter att vi ätit frukost och gjort oss klara var det dax för en hel dag med bil letande.. Gav oss i väg vid tio var inte hemma från strax innan fem.. Vi har varit i Lund , Malmö och Svedala... Hittade två bilar vi gilla men ingen känns riktigt rätt.. Priset är vi inte riktigt överrens med...
Så nu blir det till att tänka över vilken det blir eller kanske blir det till att leta vidare...
Vi har ju pappas bil nu. vår hämta de i fredags och pappas bil är en riktig törstig bil!! vi blir fattiga om vi kör med den..

Nu ikväll har Jocke stängt poolen:( Så nu är hösten här!! vI har även satt upp lite tavlor och gjort fint här hemma:) En matta har med kommit på plats så det ser så snyggt ut:)
så nu sitter vi i soffan och dricker lite vin:)

Imorgon ska Jocke jobba och vi ska ha kävlinge Evelina och hennes barn på fika och massa lek.. Ska bli trevligt att träffa de igen..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0