Måndag...

Iza tittar på film Alexander ligger i sitt gym och snackar och Jocke spelar fotboll.. Nu gör jag ett försök att blogga=)

Helgen är över och det är måndag igen...
Fredag jobba Jocke extra på kvällen.. Så barnen och jag hade en mysdag bara vi.. Hundarna fick en riktig LÅNG runda på nästan 2 timmar. Kvällen blev det våfflor(Iza ÄLSKAR de)Blev film i soffan och massa mysssss

Lördag vaknade jag och Alexander lite senare än de andra. Alexander är lite snuvig och sovit lite oroligt...
Sen bjöd dagen på familje mys hemma med tacos:)

Söndag jobba jocke igen:( Och vi hade besök av syster och Linnea det blev god lunch och bus..
Om bara en månad blir Linnea 2 år!! Så liten men så söt=)

Alexander växer så det knakar.. Han väger ungefär vad Izabella gjorde när hon var sju månade! hihi en liten tjockis=)
Han är en glad bebis som snackar JÄTTE mycket skrattar gör han med. Gärna när stora syster leker med honom..
Han är inte glad för att sova om dagarna längre.. Ofta sover han tre gånger under dagen.. Men inte mer än en timmes tid i sträck.. På kvällen somnar han vid sju och sover två timmar.. För natten somnar han vid elva.. Oftast sover han sex timmar men nu när han är lite förkyld har han ätit en gång på natten..
Han sover bäst på magen.. ´Men vågar inte ha han på mage när han ligger i vaggan..
Han har inte flyttat in i sitt rum än men till helgen kanske=)
Han är inte den som alltid somnar för att man går ut med vagnen.. Som idag gick vi till centrum ca 2 km dit då somnade han inte från vi kom fram sen vakna han efter halva vägen hem..
Han är en glad bebis oftast.. Han är inte längre orolig om kvällen=)
Underbara unge <3

Izabella är en stolt stora syster som gärna leker med sin lillebror.. Hon tycker det är jätte kul när han skrattar¨åt henne=)
Hon är rätt trotsig ibland och kan bli rätt gnällig. Men när hon är på bra humör är hon helt UNDERBAR<3 Hon är otroligt omtänksam mot allt och alla=)
Hon gillar inte att gå upp på morgen och att somna om kvällarna.. Men vi har som regel att man inte måste sova när vi släcker men att hon SKA stanna i sin säng. Och det fungerar oftast=)
Igår var hon och Alexander på såååå gott humör och prata och skratta och hela familjen hade så mysigt sen sov vi tillsammans i vår säng=) Så vi somnade inte från vid halv elva. Men super mysigt var det och Iza har ju lov nu=)

Jocke har kört LCHF ett tag nu och har varit JÄTTE duktig han har gått ner ca 10 kg sen han börja=) Men om man räknar från i sommras är det minus 20 kg!!!
Snart är han nere på sin mål vikt=)

Bara 2 månader kvar tills vi åker till Rhodos!! Som hela familjen längtar!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0