Rhodos

Är helt slut idag med... Har tvättat HELA dagen och hunnit med att ha Lillis och Anton på besök under förmiddagen sen kom mamma och Emilia på eftermiddagen..  Bella har även varit på dagis mellan 9:00 och 11:30.. nu sitter jag i soffan och är helt slutkörd... Blir sängen vid halv tio idag..

Rhodos: Vi bodde ett bit utanför Rhodos stad i en liten by som hette Falaraki. Hotellet vi bodde på hade massa charm men rummen var inget kul. Lite för små för vår smak men annars var det jätte bra:) Där var tre pooler ut av en barnpool Vi hade allt i ett så man kunde äta och dricka hur mycket man ville:) Skönt att ha de men jag trötta på maten efter en vecka.. Gick ut och åt vid ett par tillfälle..
Vi bodde precis vid stranden.. Vi valde att ligga i parken som fanns mellan havet och pollen.. Så man kunde välja själv var man ville bada. Plus att Bella kunde springa.. Blev mest havet vi bada i. Var väl ca 25 grader varmt:)
Bella har verkligen varit i full gång hela denna resan. Alla på hotellet visste vem Izabella var.. Hon chama de flesta.. Hon sprang och vi efter i full fart.. Ingen lugn semester vi fått direkt hihi.. Ibland var hon stilla och lekte med sin pool och sandsaker som vi köpte men inga långa stunder. Men solen tog hårt på hennes krafter så hon vila två timmar varje dag så då fick vi passa på att sola:) Hon somna dock inte en dag innan klockan 22:00!!! Men hon har varit på så gott humör hela denna resan så hon har varit en glädje att vara med:)
Hon har lärt sig säker 20 nya ord på denna resa.. Hon kan säga hej, hejdå, sko,yoghurt,mormor,morfar,nonna,hallo,goodbay,räkna till tre,stol,vovve,pippi,hoppa,byxa,blöja,nej,ja,Bella,tack,
kommer inte fler på nu men har säkert glömt massa..
Så härligt att höra hennes röst..

Vi har shoppat en del under resan.. Inte billigt men en hel del fanns att shoppa inne i Rhodos stad.. Marie och jag tog en tjejkväll med massa shopping killarna var glad att de inte behövde föla med haha..
Blev lite kläder till mig själv och Izabella och en jätte snygg väska:) På morsdag fick jag ett par jätte snygga höga skor som jag tittat på i två veckor.. Tack Izabella:)
En dag hyrde vi bil och körde till Sambika en jätte fin strand en bit bort.. Annars har vi mest badat solat och haft det jätte mysigt... Blir nog Rhodos nästa år med om Pappa och Marir orkar med oss HA HA..

Det var lite om vår resa.. Kommer lägga in lite bilder med.. Tog 250 bilder denna resa ska försöka välja ut de bästa och visa er.. Orkar inte skriva mer nu...
Ska upp tidigt imorgon ska börja jobba BLÄ!!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0