Vilket skönt väder det har varit idag:)

Idag har vi varit hos Anna och Ella. Vi tog en lång promenad i det fina vädert. Jätte skönt. De små barnen sov gott i sina vagnar. Sen gick vi hem till dom och tog en fika och barnen fick leka lite Bella ville vara nära Ella hela tiden.. Men det gilla inte Ella.. Roligt att vi har så lika namn.. Anna Johanna Bella o Ella hihi
Izabella åt sin lunch där idag och fick pröva Ellas bumbum stol Den gilla hon riktigt mycket så det ska vi handla till henne. Den kan man ju ta med sig..
Nu ikväll har vi bara varit hemma... Imorgon ska vi skriva papper på huset. Börjar känna mig litenervös.. Tänk om vi inte får sålt detta. Vad gör man då? J*vla mäklaren har ju inte fått ut det på nätet än. Ringer han imorgon om det inte där vid lunch imorgon.  Jocke ska vara ledig imorgon och på Lördag så skönt:) Hoppas på att få sovmorgon på Lördag..
Mamma o Emilia får sin hund imorgon Teddy:) Så vi får tänkte gå förbi och titta på honom..  Skoj med valp.

Bubblan sover redan hon somna klockan 21:00 så skönt. Hon verkar mer nöjd när hon får ersättning på kvällen hon njuter. Håller flaskan och blundar:) Sen somna hon direkt. Så hon får ersättning på kvällen så ammar jag henne om dagarna. Ska ju snart byta ut mjölken till lunch med riktig mat när hon börjar med stötrre portioner. Men jag tänker inte sluta amma henne helt från hon är 6månader.
Snart dax att nanna.........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0