snart gå till pappa

Vilket väder vi fått helt underbart!!!!!!!!!!

Igår hade vi en jätte mysig dag.. Jocke var ledig. Vi börja med att åka till OBS och äta frukost jätte gott var de.. Sen gick bi lite i affärer. Bella fick som vanligt nya kläder blev inget till oss.. Sen åkte vi till Ica maxi och stor handla..
Sen ringde vi mamma och bjöd henne och Anders på middag.. Så klockan halv åtta kom de och Jocke hade lagat jätte god fläskfile.. Blev några flaskor vin:) Prata lite skit och hade jätte mysigt.. Bella somnade helt utslagen klockan åtta..
Hon har ju varit rätt gnällig de senaste dagarna.. Hoppas snart tänderna slutar göra ont på henne..

Idag har Jocke och Pappa varit i huset med lite saker.. Kartonger som vi hade packat och allt från garaget och förrådet. Känns skönt att få i väg lite. Jag var här hemma försökte städa lite men det gick inget vidare då Bella inte vill undehålla sig själv utan ville vara med mamma hela tiden.. Blev lite gjort. Fortsättning följer imorgon.. Öppen visning här imorgon.. Så här ska vara städat, nya blommor och tända ljus för nu SKA vi sälja detta.. Vi vill ju flytta in i vårt hus... Gillar verkligen inte vår mäklare... Funderar på att vara med på visningen imorgon för att de hur han jobbar.. Tror inte han är någon höjdare på de...

Snart ska vi gå hem till pappa som ska bjuda på grill premiären. Ska bli så gott..
Bella vilar just nu.. Hoppas hon vaknar innan vi ska gå om en timme.. Hon har ju inte vilat mer än 20 minuter idag så hon behöver verkligen sova.. Annars blir hon bara gnällig och inget kul då..

Lägger in lite bilder från igår..

       


  



image156


Kommentarer
Postat av: Evelina

Jag hoppas med att ni får de sålt nu snart, Håller tummar och tår.. som vanligt=)

2008-04-26 @ 17:47:04
Postat av: Gordi

Jag håller med Evelina...

2008-04-26 @ 21:09:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0