Packar för fullt

Har som ni flesta vet äntligen sålt vårt radhus!!!!!!! Jätte skönt känns det..
Nu kommer nästa stress moment.. Att packa. Usch som här ser ut saker över allt. Kartonger mm.
Har åkt upp med säkert 10 kartonger till huset redan. Packat upp i köket.. Ska upp där igen med lite saker imorgon.. Ska börja flytta lite möbler med som ej "behövs".
Huset är jätte fint och trädgården med.. Vi har gjort ett jätte bra köp tycker vi:) Ska bli så kul att flytta upp där..
Blir inte att vi sover där fösta gången från i slutet av maj.. Vi saknar ju så mycket möbler. Ska beställa ny säng mm nästa vecka igen sen så fort allt kommer så flyttar vi in..

De sista dagarna har Jocke varit ledig:) Så vi har varit i väg och ätit lunch, packat, promenerat, varit i huset mm så skönt att ha han hemma:)
Idag ska han dock jobba.. Så idag kommer syrran och sover här.. Ska äta god middag och ev gå och titta på brasan ikväll.

Bella har nu blivit 6 månader:) Stor tjej..
Hon fick en lära gå stol av oss i present och den älskar hon. Det roligaste är när hon ser Marvik då blir hon helt galen.. Skriker och följer efter honom i sin stol.. Jag och Jocke tycker den är lite jobbig då den spelar musik hela tiden. Är också djur som låter.. Men Bella gillar den och det är det som räknas.
Har börjat med burkmat igen denna veckan och peppar peppar så går det bra än så länge. Har bytat ut lunchen mot burkmat när de sen fungerar riktigt bra byter jag ut nästa mål. Hoppas om ett par veckor att hon bara dricker välling morgon och kväll.. Hon är ju stor tjej nu!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0