väntar på att Bella ska somna..

Har inte bloggat på ett par dagar... har inte varit hemma så mycket..

Fredag: Fick träffa Anton!!! Gud vilken sötnos och så liten.. Han sov när vi kom såklart sen när han vakna skulle han äta.. Sen var det dgas att gå:( Hoppas vi får träffa sönosen snart igen.
Efter besöket hos Lillis träffa vi syrran på mobilia för lite shoppinga och för att äta tillsammans.. Sandra hade handlat en jätte fin klänning och topp till Bella som hon kan ha på dopet nästa helg.. Så nu ska jag bara hitta ett par fina skor hon kan ha till..
Vi var hemma vid sju tiden.. så det var till att ge Bella ett snabbt bad för sen skulle hon i säng.. Jocke skulle slutat tio men kom hem redan åtta:) Så det myskväll på soffan.

Lördag. Jocke skulle titta på bilar nere i hamnen ella eftermiddagen så då passa vi på att åka ut till Mi. Pappa var inte hemma.. Så vi fika och hade tjejsnack. Var ju jätte fint väder så vi passa på att sitta ute:) Bella var på toppen humör och jätte busig:) När pappa sen kom hem så fråga han om Jocke kunde hjälpa honom med ett par saker så kunde vi grilla där sen.. Blev väldigt sen grillning.. Klockan blev tio!! Jocke fick köra hemma för att hämta Bellas sov saker.. Plus hundarna... För de hade varit själv flera timmar.. Men Bella skulle inte sova såklart...
Vi hade väl ätit när klockan var elva så var det bara dax att åka hem.. Bella hade precis somnat.. Var hemma vid halv tolv.. så det blev sängen direkt. Bella vakna klockan halv fyra åt somna sen om till nio så det var skönt att få sova ut..

Idag: Håller Jocke på att tvätta hustaket.. Han är duktig min man:) Tar väldigt lång tid. Han börja halv tio idag och har massa kvar... Han hinner nog inte bli klar idag.. Har ju blivit en del pauser.. Busat med oss fikat osv..
Jag håller på¨att tvätta.. Tycker jag gör inget annat än att tvätta men så är det väl när man har barn..
Bella har somnat nu så jag ska ut och plocka ogräs kul eller hur??? Bloggar kanske lite mer ikväll..

Lägger in bilder från helgen..

 
vår underbara tjej




Världens sötaste gudson Anton!!


Anton med mamma


Sötnosen Izabella





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0